Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aa neden öyle bir şey istiyor ki
çalışmak hiçbir şeye engel değil riskli bir gebelik olmadığı sürece (Allah korusun)
onda da belli bir süre izin kullanıp dönersin işine, anlattığın kadarıyla biliyorum büyük emeklerle geldiğini buralara, bence isteyemez bunu... Bir şekilde konuşulup halledilir bunlar canını sıkma kuzum..

Son sigaralarıda zıkkımlanma patili allah tiksindirsin bi daha içeme inş.

Bazı dr lar hafif olanlara müsade ediyolar bu vebali nasıl alabiliyorlar bilmiyorum.

sigarayı aniden birakmanin stresi bebeğe daha çok zarar verdiği için azalttirip icmelerine müsade ediyolarmis bonusum
is yerinde de vardı öyle bayanlar iciyodu doktor izniyle

sigarayı aniden birakmanin stresi bebeğe daha çok zarar verdiği için azalttirip icmelerine müsade ediyolarmis bonusum
is yerinde de vardı öyle bayanlar iciyodu doktor izniyle

Dr bırak demiş zaten ben sürekliliğe izin verenlere diyorum.
Bizim binada var öyle biri karnı baya kocaman çıktı hala elinde o ince sigaradan var

Yok balımm :)
ilk olacak inşallah
benim kaybım var, 4 ay önce ikizlerim vardı karnımda öldüler maalesef.

çok üzüldüm canım kayıplar insanı pskolojik olarak çok yıratıyor 2. gebelikte temkinli ilerlemek istiyorsundur anlaabiliyorum seni allah gönlüne göre versin canım benim

Dr bırak demiş zaten ben sürekliliğe izin verenlere diyorum.
Bizim binada var öyle biri karnı baya kocaman çıktı hala elinde o ince sigaradan var

aynen işte öyle aşırı bağımlı olan kadinlara yasaklamiyolar. onlar azaltip icmeye devam ediyo.
çünkü hamilelikte uyuşturucu krizi gibi bi şeye neden oluyomus bebeğe icilen sigaradan daha çok zarar veriyomus.

yani her doktorun yöntemi farklı ama düşündükleri şeyler de farklı

Yaaa sizi yerim, iyiki varsınız. Hemde iyiki iyiki varsınız. Üstelik iyiki iyiki iyiki varsınız
Daha gecikmeden kendini bu kadar belli eden bir çocuktan bir nebze korktum açıkçası
Çünkü erkek bebek o

Hahahahahaha ha ya çok güzel heyecanlar. ❤
Sakince bir kahve iç ve derin nefes al şayet yanılma yoksa artık 2 canlısın
Ross muhtemelen ben o aşamaya gelene kadar cici'nin ikinci evladı filan olur
Allah saglikla kucagina aldigin gunude gostersin insallah
Biliyordum biliyordum
B Brunello Cicinelli cicimm çok ama çok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim bir tanecik kertenkelelerim benim
Daha kana gitmedim ama hamile olduğunu varsayarak tüm isteyenlere izninizle dua cemiyetini başlatıyorum
Ey cemaat katılın:
K Kendinisevenbirii
minik kalp0753
Youlost16
D Dilos06
B BUSR4
(başka isteyen var mıydı ya )
Rabbim sizlere de tez zamanda çift çizgi göreceğiniz o güzel günü nasip etsin ♥
Sevinçten uçum uçum uçalım burda ♥
Aaaaaaaminnnnnnnnn
-------
Annem bana sen artık hamilesin kendini deli gibi yapma uslu ol dedi

Ay inanamıyorum ne diyeceğimi bilemedim canım çok çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

kendini deli gibi yapma uslu ol hahahahaha süper yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…