- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.041
Yok çayım şöyle,Sen bize inanmiysennn haaa
Isten mi cikman sozkonusu onu kacirmisim anlayamadim
Yaaaa yerim senin o hamilelik takviminiBunu muneye hissettirmeden yapın dalga geçtiğinizi anlarsaaa bambambam
Yaaaa yerim senin o hamilelik takvimini
Kalp var ben de dermişimBenm gobusten dolayı çarpıntı var
Sende gobus yokkicarpilmazsn
Yok yahuu anılarım depreşti adamı buraya getirtmeyelim şimdi dedik abla geldiSen ablayı kim getirtti yazınca istemsiz bı suçlandım
Yani bi defa daha konusmustuk hamilelik hastalik degil herhangi saglik problemi olmadigi surece dikkatli bi seklde normal hayatina devam etmen basta psikolojin icin bunu yapman cok onemli . Kaldi ki is hayatna aliskin insan icin evde ugras yokken durmak cok skci bi sey.Yok çayım şöyle,
Eşim önce ki gebeliğimde yaşadığım kürtajdan dolayı bunda 3 gündür pinpiriklenmiş durumda. Ve bu durum benim canımı sıkıyor; yani ben gelemem öyle sıkıntıya aman iş yapma aman etme diye. Mesela hafta sonu Gece'yi çişe çıkardı halbuki hep ben cıkarırım ve 15-20dk yürüyüş sadece. Zaten normalde bütün gün masa başında oturduğum için o yürüyüş bana her şekilde iyi geliyor. Ama bunu yasakladı şimdi.
İş mevzusunda da bugün doktordan dönerken artık calısmanı istemiyorum; bu konuda ciddiyim dedi.
Bende ona bu duruma kolay gelmediğimi, bu kadar yıl boşuna okumadığımı anlatmak zorunda kaldım. Ama anlamamakta ısrarcı gibi. Riskli bir durum olmadığı sürece işe devam edeceğimi söyledim kii bizim şuan 190 bin civarı kredi borcumuz var.
Onu da bir kenara bıraktım, ben işimden ayrılmak istemiyorum. Bunun içinde her türlü kavgayı yapmaya hazırım
O zaman devaam. Ümmüğünü sık hamileyim ben hasta değilim de çok anlar ya inşallahYok çayım şöyle,
Eşim önce ki gebeliğimde yaşadığım kürtajdan dolayı bunda 3 gündür pinpiriklenmiş durumda. Ve bu durum benim canımı sıkıyor; yani ben gelemem öyle sıkıntıya aman iş yapma aman etme diye. Mesela hafta sonu Gece'yi çişe çıkardı halbuki hep ben cıkarırım ve 15-20dk yürüyüş sadece. Zaten normalde bütün gün masa başında oturduğum için o yürüyüş bana her şekilde iyi geliyor. Ama bunu yasakladı şimdi.
İş mevzusunda da bugün doktordan dönerken artık calısmanı istemiyorum; bu konuda ciddiyim dedi.
Bende ona bu duruma kolay gelmediğimi, bu kadar yıl boşuna okumadığımı anlatmak zorunda kaldım. Ama anlamamakta ısrarcı gibi. Riskli bir durum olmadığı sürece işe devam edeceğimi söyledim kii bizim şuan 190 bin civarı kredi borcumuz var.
Onu da bir kenara bıraktım, ben işimden ayrılmak istemiyorum. Bunun içinde her türlü kavgayı yapmaya hazırım
Bende bunu söylemeye çalışıyorum zaten.Yani bi defa daha konusmustuk hamilelik hastalik degil herhangi saglik problemi olmadigi surece dikkatli bi seklde normal hayatina devam etmen basta psikolojin icin bunu yapman cok onemli . Kaldi ki is hayatna aliskin insan icin evde ugras yokken durmak cok skci bi sey.
Hele ki yuruyus hamilelikte en cok onerilen sey esin doktorla konussaydi keske sabah gitmisken bunlari endiseleniyor haksiz diyemeyiz onu da anliyorum... aama abartip seni de skp bunaltmaya varacak derecede seyler yapmasinin kmsrye faydasi olmaz
Hiç sanmıyorum anlayacağını.O zaman devaam. Ümmüğünü sık hamileyim ben hasta değilim de çok anlar ya inşallah
Gençliğimiz talan olmis uykumuz haram.olsa kaç yazar ceyceyKalp var ben de dermişim
Kaçırınca iyi kafa yapıyor, uykular haram oluyor falan
Allah razı olsun canım benimmm. Çok sağ ol. Artık bayrak şişe geçti şimdi siz bize dua edeceksinizÇok sağol gülparem
Bak sana hamile hamile dua ediyorum bebelerin tez zamanda tosuncuk olsun dobiş gibi olsunlar
Geçenlerde bi konu vardı. Kocası rüyasında eski sevgilisiyle aşna fişna yaparken görmüş sonra da Google dan rüya tabirini aratmisE sen de herşey anlatılır mı öyle
Seninki gelip başkasıyla rüyalansa, bir de anlatsaempati kur patiş
Aminnn inşAllah canım benim hayırlısıylaDimi RosuumBen de gelinliğim güzel mii filan diye konu açıyormuşuum
Hayırlısıyla canım
Kuzum ciddi misin ya şuan çok korktumB Brunello Cicinelli bak sana bir şey anlatayım, benim ikinci gebeliğimi hemen söyledi eşim, benim kv aile planlama müdürü gibi istemiyordu bir daha, kendi kendine yorum yapıyordu, tabi ben ona soruyor muydum hayır :)
Eşim söyledi, ben ateş ölçme yöntemini kullandığım için yumurtlama günüm ilişki günüm hep belliydi, şimdi yumurtlamadan 5 gün önce ki tek ilişki ile tutmuştu o gebelik, sperm 5 gün canlı kalıyor malum.
Doktora 6 haftayı geçtikten sonra gittim, öncesinde idrar ve kan tahlili yaptım. Kese var bebek yoktu, dedim olmaz mümkün değil görünmesi lazım, sonra boş gebelik olduğu ortaya çıktı.
Kv deme söyledik peşine bu haber geldi.
Ondan sonra bu miniğime hamile kaldım, o da yumurtlamadan üç gün önce tek atışbu arada ben denemeden sonra hep üçüncü ay gebe kalıyorum, üçünde de öyle oldu. Mesela doğumdan tam üç ay sonra ilk regl oluyor falan. Üç de var bir keramet
Üçüncüyü kimseye söylemedim, eşime de sakın dedim, 13 hafta bekledik. Kv me söyleyince suratı görmem yetti, ne oldu biliyor musun benim 14.haftada kanamam başladı, iğneler ilaçlarla tutundu yavrum, sonra hep yatış.
İlk hamileliğimi kv dem çok istiyordu, diğerlerini asla istemedi.
Ben pis nefise kem göze inanırım, tesadüf olamazdı bu.
Emzirirken ne zaman kv dem gelse göğüslerim şiişer ağrıdan ölürdüm, tekrar ona okuturdum da geçerdi.
O yüzden sakın söyleme hemen, söylemeden öncede oku üfle kendine karnına, eşine söyle o da okusun bolca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?