- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.181
Çok teşekkür ederim Calciferr kuzum♥
Amecey hakkaten ortalığı karıştırdım çişimleNegatif çıksa hepinizi sabah sabah boşuna dikmiş olacaktım Sorry, yanlış alarm hadi gidin uyuyun derdim ama anasının boynunu eğdirmedi, zigot gibin zigot maşallah
----
Yavrularım ben şimdi bebeden babasına kısa bir mektup yazdım. Bebek patiği, emzik, testimi ve mektubu hediye kutusuna koydum. Artık bir şekilde vericem geyşama
Gelmesine daha 6 saat var o kısmı napıcam hiç bilmiyorum
Çok teşekkür ederim Calciferr kuzum♥
Amecey hakkaten ortalığı karıştırdım çişimleNegatif çıksa hepinizi sabah sabah boşuna dikmiş olacaktım Sorry, yanlış alarm hadi gidin uyuyun derdim ama anasının boynunu eğdirmedi, zigot gibin zigot maşallah
----
Yavrularım ben şimdi bebeden babasına kısa bir mektup yazdım. Bebek patiği, emzik, testimi ve mektubu hediye kutusuna koydum. Artık bir şekilde vericem geyşama
Gelmesine daha 6 saat var o kısmı napıcam hiç bilmiyorum
kutuyu o mandalina ağacının altına koysana ya da dalina assana sari mandalinasini veren o minnos ağaç da sürprize dahil olsun cici lütfen
Canimm ya sen su sac boyatma isini naptin karar veremedinmi hala
Smdi beni de bir dusundurdu bu kısım
Vakit dakika dakika ilerlemeye başladı nasıl saati gece 12 edicem Allahım.hihihi benim gibi romantik birisisin Ciciimm
çok iyi yapmışsınn, gözyaşları sel olacak bu gece
Yaaaa süper fikir şamdanımkutuyu o mandalina ağacının altına koysana ya da dalina assana sari mandalinasini veren o minnos ağaç da sürprize dahil olsun cici lütfen
aynı eşimBen inatlaşmadığım zaman sınırı yok, çok daha fazlasını istiyor bekliyor maalesef
Vakit dakika dakika ilerlemeye başladı nasıl saati gece 12 edicem Allahım.
Dizi izliyim bari
Adamın da geç geleceği tuttu pof
Yaaaa süper fikir şamdanım
yaa çok iyi fikir şamdann
teşekkür ederim bebisim
ben aslında başka bi ağaç cicek almasini isticektim ama aksam oldu gidip al gel bu da bizim bebeğimizin ilk bitkisi de demek çok geldi
timothy greenin sıra dışı yaşamını izleyebilirsin:) :)Vakit dakika dakika ilerlemeye başladı nasıl saati gece 12 edicem Allahım.
Dizi izliyim bari
Adamın da geç geleceği tuttu pof
Yaaaa süper fikir şamdanım
Bence cok dogru bi secim yapmissin canim komple boya isi bana da zor geliyor surekli dip boya derdi olacak olmasi. Ki sombre de cok begendigim.bi uygulama sana da cok yakisacaktir havan olur ohhh sefan olsunnn... benim yerime de savur saclarinikarar verdim cayim:) ama vakit bulamadim daha :) reglim bugün bitti. eşim de yarın sinemaya gidelim dedi:)
başlamadan boyaticam inşallahbalyaj ya da sombre düşünüyorum. komple boya ya da ombre fazla gelecek ilk seferde:)
sen naptın bugün nereleri gezdin
Bence cok dogru bi secim yapmissin canim komple boya isi bana da zor geliyor surekli dip boya derdi olacak olmasi. Ki sombre de cok begendigim.bi uygulama sana da cok yakisacaktir havan olur ohhh sefan olsunnn... benim yerime de savur saclarini
Bugun henuz gezmedim amaaaa is cikisi esim alacak bizi gorumceme gececgiz ... sen sorunca kendime gulesim geliyo samdan yaa cok gezentiyim
İnşallah canım, bugün umut serptiniz içime RosSsS la senaynı eşimsen jest olsun diye bisey yaparsin ya görevin haline gelir ya seni mecburcu kılar. al eline oklavayi kir kafasinda
inşallah gönlünce olsun herşey negomve ben inanıyorum öyle olcak
Tembellik degil ya bana surekli dip boyasi yaptirmayi genc yasta surekli kimyasala maruz kalmak olarak korkutucu da geliyor sanki yaa . Yaptirda bi arkadan resim atarsin belki bize .valla sana gezelim görelim programı sunuculugu için teklif gelse keşketam senlik bi is
inşallah su topuz yapma huyumu kirarsam savururum kuzum:) valla ben de dip sorunu olmasin diye seçtim bunlaritam tembel işi
İnşallah canım, bugün umut serptiniz içime RosSsS la sen
Tembellik degil ya bana surekli dip boyasi yaptirmayi genc yasta surekli kimyasala maruz kalmak olarak korkutucu da geliyor sanki yaa . Yaptirda bi arkadan resim atarsin belki bize .
Topuzu birak yaaa artik ise doneceksin , beben krese baslsdi buyudu biraz duzene girdi biseyler . Sende silkelen titre ve kendine gel . Anne topuzundan vaz cayy
Valla bi program vardi biliyomuSun bi kadin vardi bebegi kanguruya koyup baya cocuk yuruyene edene kadr program sunmustu oyle gezelm gorelim tarzi bi programdi ...
Anaaaa ben sokkben hep topuz yapıyodum cok kisa bi dönem salık kullandim :) ama boyatinca salarim sanirim:) zahmetine degsin demi:)
o kız bizim mahalleden ve okuldan arkadaşımın yengesi:) evli olduğu kişiyi de tanıyorum. çocukken hiç sevmezdim onu
çocuğun adı dedesinden geliyoyakup amca Aydınlıkevler de otogalerileri vardi başka dedikodu veremicem ama
en son görümce hanım dış hekimliği için sürekli üniversite sınavına giriyoduAnaaaa ben sokksimdilerde napiyor peki
İnşallah canım, bugün umut serptiniz içime RosSsS la sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?