- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.161
Daha farklı günahkarAynen eksikli bişeyler olmuş günahkar iyi diyosun sevindim
Çok şey demişsin demek ki zor hatırladın yoksa uyumadın mı bugünHaaaa şimdi hatırladım
Allah gönlüne göre versin canımilla ki evlensek de ailelerimiz hep yanımızda oluyor
Uyumadım evet test için erken uyandmÇok şey demişsin demek ki zor hatırladın yoksa uyumadın mı bugün
Samdan bu kadar zahmetli bir çocuk büyütüyorsun bence sen fena kaynana olursunkutsal denge aşkınabende kafayı kircam demekki yaşlandıkça acaba kaç tahta kırarak kutsal kaynana olunuyo
:dsöyle caney geçmeye çalışalım
En azından cerrah felç devre dışı diye düşünüyorumDaha farklı günahkar
Skandaall ahhh cici çişin için milleti birbirine kattın ama değdiUyumadım evet test için erken uyandm
çok şey dedim yaa gerçekten
Asla söylememEn azından cerrah felç devre dışı diye düşünüyorumipucu istiyor gibiyim ama söylersen çok tuhaflancağımı hissetin mi
TişikkirlerAsla söylemem
Degmz mi yaaaSkandaall ahhh cici çişin için milleti birbirine kattın ama değdi
:d
Çok kazık ama bnce kim milyoner olmak ister git daha kolay zengin olursun
Ajjaannsnsbsjajs
Ooo o temaları çoktan geçtim ben, neler denedim ona bir bilsen
Benim koca beyniyle hareket ediyor, diğer şeyler etkilemez onu
Çok sağol tatlımÇok teşekkür ederim kuzularım
Evet çikolata kisti ile hamile kaldım.burcusami birazdan gebelik topiğinde konu açıcam bu durumla ilgili, etiket yaparım seni okursun
Kendi ailem için evet güzel oldu çocuklar içinde öyle daha aktif oldular
Ama diğer tarflar için hiç güzel yönü yok
Bizim pismanligimiz bu şehir dar gleiyor ondan
Canimm ya sen su sac boyatma isini naptin karar veremedinmi halaben bütün eşyaları yenilicem villa alicamaltıma araba üstelik oturcagim yeri de seçme hakkım var. ankara zaten büyük şehir yine de kaynanama karşı bu imkanlar+ aile+ arkadaşlar düşündürüyo yine de
Smdi beni de bir dusundurdu bu kısımben bütün eşyaları yenilicem villa alicamaltıma araba üstelik oturcagim yeri de seçme hakkım var. ankara zaten büyük şehir yine de kaynanama karşı bu imkanlar+ aile+ arkadaşlar düşündürüyo yine de
Sen ne demek istiyorsan onu de
kuzum minik bir kutu yap eğer şimdi çıkabilirsen en yakın bir bebek eşyası satan yerden bir çift patik tarzı ayakkabı tarzı bişey al içine onu ve testi koy gece gelince yorganın altından o çıksın (çok mu demode) bence çok romantik(ben balık burcuyum banane )
ByNkoaLa deme öyle şeyler ro romm
En güzel zamanlarındasın, tadını çıkar
B Brunello Cicinelli konu akıl almaksa başka bi test alıp su damlatıp tutuştururdum eline akıbetinde pozitif sonuçlu testi çıkarırdım 3. Testi gözünün önünde yaptırmak isteyecektir bu arada kilot check etmiş adam nihayetinde
@Limonsuzzcay gördüm o akıllıyı
Çok teşekkür ederim Calciferr kuzumSkandaall ahhh cici çişin için milleti birbirine kattın ama değdi
Ben inatlaşmadığım zaman sınırı yok, çok daha fazlasını istiyor bekliyor maalesefinatlasmaman da mi etkilemezgerci senin eşin basakti demi kendi kendine kurup fene istediği yere de getirebilir durumu benim kp öyle yapıyo.
bakalım kuzum istemiyorum ben de. bide araya zaman girdikçe rahatlik uzaklık daha bo tatlı geliyo
Samdan bu kadar zahmetli bir çocuk büyütüyorsun bence sen fena kaynana olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?