Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kutsal denge aşkına bende kafayı kircam demekki yaşlandıkça acaba kaç tahta kırarak kutsal kaynana olunuyo
Samdan bu kadar zahmetli bir çocuk büyütüyorsun bence sen fena kaynana olursun

Ooo o temaları çoktan geçtim ben, neler denedim ona bir bilsen
Benim koca beyniyle hareket ediyor, diğer şeyler etkilemez onu

inatlasmaman da mi etkilemez gerci senin eşin basakti demi kendi kendine kurup fene istediği yere de getirebilir durumu benim kp öyle yapıyo.

bakalım kuzum istemiyorum ben de. bide araya zaman girdikçe rahatlik uzaklık daha bo tatlı geliyo

Kendi ailem için evet güzel oldu çocuklar içinde öyle daha aktif oldular
Ama diğer tarflar için hiç güzel yönü yok
Bizim pismanligimiz bu şehir dar gleiyor ondan

ben bütün eşyaları yenilicem villa alicam altıma araba üstelik oturcagim yeri de seçme hakkım var. ankara zaten büyük şehir yine de kaynanama karşı bu imkanlar+ aile+ arkadaşlar düşündürüyo yine de

Canimm ya sen su sac boyatma isini naptin karar veremedinmi hala

Smdi beni de bir dusundurdu bu kısım

Sen ne demek istiyorsan onu de
B Brunello Cicinelli yaa canım çok sevindim çok tebrik ederim seni ❤
Skandaall ahhh cici çişin için milleti birbirine kattın ama değdi
Çok teşekkür ederim Calciferr kuzum
Amecey hakkaten ortalığı karıştırdım çişimle Negatif çıksa hepinizi sabah sabah boşuna dikmiş olacaktım Sorry, yanlış alarm hadi gidin uyuyun derdim ama anasının boynunu eğdirmedi, zigot gibin zigot maşallah
----
Yavrularım ben şimdi bebeden babasına kısa bir mektup yazdım. Bebek patiği, emzik, testimi ve mektubu hediye kutusuna koydum. Artık bir şekilde vericem geyşama
Gelmesine daha 6 saat var o kısmı napıcam hiç bilmiyorum

Ben inatlaşmadığım zaman sınırı yok, çok daha fazlasını istiyor bekliyor maalesef

Samdan bu kadar zahmetli bir çocuk büyütüyorsun bence sen fena kaynana olursun

herkes öyle diyo ya zahmetli çocuktan değil de ben çok iyi laf sokuyomusum ondan öyle diyolar.

erdemli bi insan olsun. kocasına, olursa çocuklarına sahip çıksın yeter bana:) ben emekli olup rahat rahat gezmek istiyorum. benden yana çok beklentiye girmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…