Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kuzum minik bir kutu yap eğer şimdi çıkabilirsen en yakın bir bebek eşyası satan yerden bir çift patik tarzı ayakkabı tarzı bişey al içine onu ve testi koy gece gelince yorganın altından o çıksın (çok mu demode) bence çok romantik (ben balık burcuyum banane)

Nego
Yap üçüncüyü kap poğaçayi
Yani koçan eminm çok değişecek bnm.koskoca akros bile değişip poğaça yapabildiuse su yeryüzünde her koca değişebilir
Kız poğaça mı yaptı şok oldum
Yok ya değişmez ben sadece pişman olduğumla kalırım

Kuzum.bncede memlekete dönme smdiki aklım olsaydı emin ol İstanbul'da kalmaya devam ederdm

işte ben de hem kararsizim hem de istemiyorum rosss bakalım daha çok var gibi inşallah hayırlısı olsun

Kız poğaça mı yaptı şok oldum
Yok ya değişmez ben sadece pişman olduğumla kalırım
Hea yyapti valla bende soking geçiriyorm
Hayır baya da güzel olmuş ona daha çok sok geçirdim

Bnde öyle diyordum nego emin ol bak bağa güven kocana güvenme bu konuda bağa güven

işte ben de hem kararsizim hem de istemiyorum rosss bakalım daha çok var gibi inşallah hayırlısı olsun
Kendi ailem için evet güzel oldu çocuklar içinde öyle daha aktif oldular
Ama diğer tarflar için hiç güzel yönü yok
Bizim pismanligimiz bu şehir dar gleiyor ondan

ByNkoaLa deme öyle şeyler ro romm
En güzel zamanlarındasın, tadını çıkar
B Brunello Cicinelli konu akıl almaksa başka bi test alıp su damlatıp tutuştururdum eline akıbetinde pozitif sonuçlu testi çıkarırdım 3. Testi gözünün önünde yaptırmak isteyecektir bu arada kilot check etmiş adam nihayetinde
Limonsuzzcay gördüm o akıllıyı

Hea yyapti valla bende soking geçiriyorm
Hayır baya da güzel olmuş ona daha çok sok geçirdim

Bnde öyle diyordum nego emin ol bak bağa güven kocana güvenme bu konuda bağa güven
A ha ha ross kocama zaten hiç güvenmiyorum
Cerrahtan sonra çırağın sonunu beğenmedim
Ya da içimin yağları tam erimedi diyeyim
Günahkara geçiyorum bugün de
Yaa dedim ben dedim sonu eksik kalmış dimi
Günahkar o beğendim ben

Ne demişim cyecey
Hatirlamiyorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…