Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyamam ya Allah şifa versin yarın doktor bişeyler verir. Bende yazayım dedim ama aklım durdu bişey gelmiyor

Aman onlar bizden uzak dursunlar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımmmm ☺
İnşallahhhh limonsuzum
Heyecandan karnım ağrıyor
İyi geceler balım

artık senin eşinin senin karşına destur cekerek gecmesi lazim ceketini ilikleyip falan esin tirsmiyo mu senden ross

Hee tamam şimdi oldu olsun sonu her şekilde libişe, sevişe çıkıyor hakkaten ha herifi sevdiğimden ötürü değil,libidomun yüksekliğinden ötürü arayı bozuk tutamiyom vay anasını

tespitim kendini seveni yüreğinden furdu
aman araniz iyi olsun da neden iyi olduğunun pek önemi yok bence

oh masallah kuzum:) evini sevmene ayrı sevindim:) insanın sevmedigi evde oturmasi ne demek iyi bilirim
aynen daha bide aklına gelmeyen doğum sonrası duruma alırım dediğin şeyler var. küçük bi servet gidiyo ya bebege:) inşallah sağlıkla kucağına al da bi sekilde geçiyo hepsi:) bebek arabasını nasil bişey düşünüyosun

oyyy yerim ben sizi yaaa
Adama neler etmişsin yine Cici olsun oda mini intikam olmuş dün yaptıkları için
Bence soğuk algınlığından kaynaklı kuzum bebeğe bişey olcak diye de korkma insanlar gebeyken rahatsızlanabiliyor, içinden kötü düşünceleri uzaklaştır
birde kanda görünür mutlaka ondan da korkma kabak gibi kırmızı çizgi çıktı bee

Günaydın büşom
Uyuyamıyorum ya 5 den beri ayaktayım. 5 e kadar da uyuduğum uyku değildi dön Allah dön
Şu kan sonucunu alıp öğle muayene olmadan içim rahatlamıcak.
Bir de ne enteresan bir sigortacıya denk geldim
Mayıs ayında sigorta yaptırdık doğum poliçesi. 5 regl dönemi geçirmem gerekiyordu 6.ay poliçe aktif olacaktı.
Kadın bana Kasım itibari ile hamile kalabilirsiniz dedi.
Bende tereddüt edip aramıştım son regl tarihim 21 ekim. Kasımda gebe kalsam son adet tarihi olarak Ekim baz alınacak. Sıkıntı olur mu demiştim olmaz demişti. 1 ayı geçti bu konuşmanın üstünden.
Demin msj attım sigortacıya.
Kasımda mı gebe kaldınız öğrenmek için erken deği mi diyor. Dedim evet kasımda kaldım fakat hesaplanırken Ekim baz alınacak. Poliçenin aktifliği için tereddüt içine girdi.
Yahu dedim ben size danışmıştım bu durumu. Sıkıntı yok demiştiniz.
Sonra hatırladım tamam tamam sıkıntı olmaz dedi.
Ama tereddüt içinde bıraktı beni.
Yani çok emin olamadım.
Huzursuz etti beni. Sinir oldum

B Brunello Cicinelli günaydın minnos anne
tepkileri çok tatlı eşinin kuzum ya:) Allah bozmasin mutluluğunuzu daim etsin

adamı ateşim çıktı diye çağırmışsin ya yalanci cikma diye sahiden hasta olmuşsun geçmiş olsun canım. turp ye maydanoz ye bunlara limon sıkıp. bal ye kefir zaten iciyosun ama soğuk algınlığı ve gribe en iyi turp gelir limonla.

Günaydın samoşum,
Ben en çok tepkisindeki başkasına işetmedin dimi kısmına hayran kaldım
Birkaç gün önce ateşlenmiştim. Zaten hastayım günlerdir. Aslında çokta bir yalan söylememiş oluyorum evet
Yiyeyim şamdanım.
Bugün doktora da gidip danışıcam Allahın izniyle.
Şu kanda bir görsem

heyecandan o kuzum, içinde insan var düşünsenee ona alışman zaman alıyordur herhalde
Aa bilemedm bak şimdi sigorta işini, şimdi O ekimdeki reglda yumurta üretildiğini onun döllendiğini o yüZden ekim itibariyle gebelik başlamış gbi gözükeceği gibi detayları biliyor mudur yoksa direk kasımda gebelik başlamış olmalı derken tamda senin durumumu kastetmiştir, karışık olmuş biraz ama çözülmeyecek bişey değil kuzum ya takılma, şimdi o miniğe odaklan bugün kan vercek misin

sen gönlünü ferah tut kuzum herşey güzel olacak. sigortacının yaptığı da is yani. insan böyle bir konuda tereddütlü olur mu onun isi o inşallah aksilik çıkmaz cicim

eşinin artık normal geliyo bana tepkileri o kadar uzun zamandir beklemis ki adam leyla gibi geziyo gece gündüz
inşallah çabucak iyileşirsin ama korkma dokuz ay gribi atlatamayan yatak döşek yatanlar var hiç hisey olmaz poncige.

demek eşin kız hissediyo bakalım kiminki tutacak

Ben arayıp söylemiştim kendisine. Gebelik durumunda ekimin baz alınacağını inşallah sigortadan bir sıkıntım çıkmaz, zaten korkuyorum bide sigorta korkusu eklendi
Evet kuzum 9 10 gibi gideceğiz kan vermeye. Randevum da öğle.
Sonucu alıp hemen doktora koşucam inşallah
Kanda da bir görsem de içim rahatlasa büşom.
Kesinleşmeden kendimi hamile sayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…