- 12 Haziran 2019
- 19.763
- 121.888
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.321
Vay benim vefalı limonsuzum.,Benim ufaklık uyandırdı sağolsunsonra da seni merak edip girdim
Hem heyecan hem de boğazlarım acıyorE sen neden uyumadın. Heyecandan demi
Kıyamam ya Allah şifa versinHem heyecan hem de boğazlarım acıyor
Aman onlar bizden uzak dursunlarVay benim vefalı limonsuzum.,
Aramızdaki telepatik bağı amarigalı bilim adamları araştırsın
Hadi uyuyalım
İnşallahhhh limonsuzumKıyamam ya Allah şifa versinyarın doktor bişeyler verir. Bende yazayım dedim ama aklım durdu bişey gelmiyor
Aman onlar bizden uzak dursunlariyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımmmm ☺ ❤
Sen bi de gelinin halini düşün şimdiden, allah yardımcısı olsun
benden geline açık çek tosiamayağına dünyaları sercem
Bugün akros dışarı çıktı dedm ki içimden kesn anasına uğramıştır ondn gelmiyor eve bı geldi dedm nerdeydin şuraya gittim buraya gittim eeee dedm başka anneme uğradım hadi yaaa tüh yine tutturdum dedm
Evliyaye olsaymis olurmuş ahhaahhahaha
Yavrum benm yerm seni hepimiz kendimize göre havaliyiz bnce
Yerim o bacaksızi ya
Hee tamam şimdi olduolsun sonu her şekilde libişe, sevişe çıkıyor hakkaten ha herifi sevdiğimden ötürü değil,libidomun yüksekliğinden ötürü arayı bozuk tutamiyom vay anasını
Çok teşekkür ederim cnm. Çok şükür daha iyiyim.Hoşbuldum.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimm.
Amiin amiiin teşekkür ederim.Rabbim bidaha yaşatmasın inş
Öyle cnm. Gerçekten araba fena dağıldı. O kadar büyük kazadan burnu bile kanamadan çıkması mucize demiş bütün tamirciler falanRabbim korudu çok şükür.
Öyle kuzum ya artık evim rutubet kokmuyor içim açıldı. Temizlik yapmaya doyamıyorum burada resmen iş yapmayı sevdirdi bana bu evbilsem 2 yıldır çürümezdim o rutubette Canımsııın ya
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Duvarına baktım ama .... Çok geçmiş olsun cnm sanadaEn ummadığın anda Rabbim tüm kapıları açsın inş
Eveet şimdi gördüüüm şok oldumm.En son istemiyordu ben giderken. 1 ayda nelerrr nelerr değişmiş vay bee
allah razi olsun teşekkür ederm cicimSanada hayırlıı olsuuun çok sevindiiim bebiş geliyooor gelir gelmez güzel haberi kaptım sanırımmm
teşekkür ederim şamdanımAmiin amiin hamdolsun baya baya bitti odası kıyafetleri ıvır zıvırları. Ayy ne zor ne masraflı işmiş Bi bebek arabası ile hastane çıkışını yaptırmak falan kaldı. Sonrası çanta hazırlığı artık
Kuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
Günaydın büşomoyyy yerim ben sizi yaaa
Adama neler etmişsin yine Cici olsun oda mini intikam olmuş dün yaptıkları için
Bence soğuk algınlığından kaynaklı kuzum bebeğe bişey olcak diye de korkma insanlar gebeyken rahatsızlanabiliyor, içinden kötü düşünceleri uzaklaştır ❤❤❤
birde kanda görünür mutlaka ondan da korkma kabak gibi kırmızı çizgi çıktı bee
Vay vay vayyy kaynanaya bak seninanmam hayatta kim bilir neler ediceksin zavavlliya
Günaydın kızlar
Günaydın samoşum,B Brunello Cicinelli günaydın minnos anne
tepkileri çok tatlı eşinin kuzum ya:) Allah bozmasin mutluluğunuzu daim etsin
adamı ateşim çıktı diye çağırmışsin ya yalanci cikma diye sahiden hasta olmuşsungeçmiş olsun canım. turp ye maydanoz ye bunlara limon sıkıp. bal ye kefir zaten iciyosun ama soğuk algınlığı ve gribe en iyi turp gelir limonla.
Günaydın büşom
Uyuyamıyorum ya 5 den beri ayaktayım. 5 e kadar da uyuduğum uyku değildi dön Allah dön
Şu kan sonucunu alıp öğle muayene olmadan içim rahatlamıcak.
Bir de ne enteresan bir sigortacıya denk geldim
Mayıs ayında sigorta yaptırdık doğum poliçesi. 5 regl dönemi geçirmem gerekiyordu 6.ay poliçe aktif olacaktı.
Kadın bana Kasım itibari ile hamile kalabilirsiniz dedi.
Bende tereddüt edip aramıştım son regl tarihim 21 ekim. Kasımda gebe kalsam son adet tarihi olarak Ekim baz alınacak. Sıkıntı olur mu demiştim olmaz demişti. 1 ayı geçti bu konuşmanın üstünden.
Demin msj attım sigortacıya.
Kasımda mı gebe kaldınız öğrenmek için erken deği mi diyor. Dedim evet kasımda kaldım fakat hesaplanırken Ekim baz alınacak. Poliçenin aktifliği için tereddüt içine girdi.
Yahu dedim ben size danışmıştım bu durumu. Sıkıntı yok demiştiniz.
Sonra hatırladım tamam tamam sıkıntı olmaz dedi.
Ama tereddüt içinde bıraktı beni.
Yani çok emin olamadım.
Huzursuz etti beni. Sinir oldum
Günaydın samoşum,
Ben en çok tepkisindeki başkasına işetmedin dimi kısmına hayran kaldım
Birkaç gün önce ateşlenmiştim. Zaten hastayım günlerdir. Aslında çokta bir yalan söylememiş oluyorum evet
Yiyeyim şamdanım.
Bugün doktora da gidip danışıcam Allahın izniyle.
Şu kanda bir görsem
Ben arayıp söylemiştim kendisine. Gebelik durumunda ekimin baz alınacağınıheyecandan o kuzum, içinde insan var düşünsenee ona alışman zaman alıyordur herhalde
Aa bilemedm bak şimdi sigorta işini, şimdi O ekimdeki reglda yumurta üretildiğini onun döllendiğini o yüZden ekim itibariyle gebelik başlamış gbi gözükeceği gibi detayları biliyor mudur yoksa direk kasımda gebelik başlamış olmalı derken tamda senin durumumu kastetmiştir, karışık olmuş biraz ama çözülmeyecek bişey değil kuzum ya takılma, şimdi o miniğe odaklan bugün kan vercek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?