Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayy o zaman 11 gibi sonuçlar çıkar herhalde Hadi bakalım başlasın serüvenn

Sigortadan sıkıntı çıkarsa diye çok korkuyorum biliyorsun mayıstan beri poliçenin aktif olmasını bekliyoruz.
Geyşam vallahi tam leyla oldu. Gece de nolcak şimdi, napçaz şimdi, hamile kalınca napılır, oda hazırlayalım hemen, evi değiştirelim hemen, kıyafet alalım hemen, 1 ay bitmiş bile ne kaldı deyip duruyor
Çüşşş brsssttt dedim yani.
Bu adam beni haftaya doğurtur beni kurtarın

Öyle oluyor insan kanda görmeden emin olamıyor senin değerin yüksek çıkar bence ama bklm bı de düzenli artıyor mu endişeyi çıkıyor sonra kese sonra kalp atışı benim randevum da Perşembe heyecandan günler geçmiyor adet günümü böyle heyecanla beklememistim insAllah sağlıkla ilerler canım heyecanını anlsyabiliyorum Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah

Of ya kalbim bu heyecanlara dayanamaz benim
Hamilelik takviminde 19 temmuz görünüyor beklenen doğumun.
Ben de programdan hesapladım 27 temmuz görünüyor.
Sanırım Allah nasip ederse 1 hafta arayla doğurucaz

Ya cici iyi güldürdün beni sabah sabah ya yazdıklarını gülerek okudum sabah sabah iyi geldi cok sevindim senin adına cici yA valla ne kadar güzel bi çiftsiniz maşallah

Günaydınnn Rossum,
Evet fazla abarttığı aşikar zaten.
Ama sorun bnm 2,5 yıldır 1 kere bile benm param var, benim sadece benim, param dememiş olmama rağmen bunu dile getirmesiiiii + bu bebeğe birşey olursa beni sorumlu tutması.
Bakalım ne olacak

B Brunello Cicinelli brommm
Çok sevindimmm, ne güzel tepkiler vermişşş, rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallaahhh
Musmutlu kocamannnnn bir aile olun..

Bacak eklem ağrılarından bahsetmişsin, nedendir bilmem ilk gebeliğimde daha öğrenmeden başlayan pis bir bacak baldır ağrılarım vardı. 13. haftaya kadar hep sürdü yürürken beni topallatıyordu neredeyse öyle bir sızı. Bence normal, herkesin aynı değil sonuçta. Gene de doktoruna bir danışırsın

herşey çok güzel ilerliyor allah mutluluğunuzu bozmasın yavrunuza sağlık huzur mutluluk versin bu süreci stresiz bir şekilde atlatın inşallah

BomB.. tan biraz hallice büşümmm
Sen nasılsın

bombok mu bomba mı anlamadım ki (inşallah bombadır)
iyiyim kuzum daha az sendromluyum düne göre hala uykumu almış değilim, yumurtlama şeysinden geçiyorum azıcık yorucu oluyor fdfsgsg

bombok mu bomba mı anlamadım ki (inşallah bombadır)
iyiyim kuzum daha az sendromluyum düne göre hala uykumu almış değilim, yumurtlama şeysinden geçiyorum azıcık yorucu oluyor fdfsgsg
Ooooo sırada ki gebeş sensin yaniiiii
hayırLısı olsun yavrumm hadi inşallaahhhh Rabbim tez zaman da şişirsin göbüşünü

Bombok hahahahahah

Ooooo sırada ki gebeş sensin yaniiiii
hayırLısı olsun yavrumm hadi inşallaahhhh Rabbim tez zaman da şişirsin göbüşünü

Bombok hahahahahah

kız niye bombok yaa içinde bebek var bebek o moralini yüksek tutsun lütfen
yia inşallah Rossun 6. hislerine güveniyorum hissediyor o sıradaki benmişim

kız niye bombok yaa içinde bebek var bebek o moralini yüksek tutsun lütfen
yia inşallah Rossun 6. hislerine güveniyorum hissediyor o sıradaki benmişim
Çünküüüüü benim minnoşlaaa dün akşam birbirimize girdikk
Pıçalamak istiyorum oniiiii

iş mevzuları mıı
çok korkuyor sanırım yaa, ama seni de anlaması lazım
Rosssa yazmıştım, aşağıya kopyaladım sana da büşüm,

Evet rossum
Baya atıştık epey yani, çalışmamam konusunda ısrar ediyor. Ve konu baya çirkin yere geldi calısmazsam onun geçindiremeyeceğini düşünüyormuşum bizi ki bunu dile bile getirmedim ima bile etmedim ben sadece yıllardır çalıştığımı evde oturmayı sevmediğimi çalışmak istediğimi söyledim o da bu çocuğa bir şey oLursa sorumlusu benim olacağımı dile getirdi o bana da bakarmışta krediyi ödermişte cocugada bakarmışta falanmış filanmış benim parama ihtiyacı yokmuş. O bana bağırdı ben ona dünyanın lafını saydık en sonunda ben yatıyorum dedim ben oturma odasın da yatıcam dedi bana, bende seni odaya alan yok zten isabet olur deyip yastığı ile yorganı kapıya attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…