- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.341
Ben arayıp söylemiştim kendisine. Gebelik durumunda ekimin baz alınacağınıinşallah sigortadan bir sıkıntım çıkmaz, zaten korkuyorum bide sigorta korkusu eklendi
Evet kuzum 9 10 gibi gideceğiz kan vermeye. Randevum da öğle.
Sonucu alıp hemen doktora koşucam inşallah
Kanda da bir görsem de içim rahatlasa büşom.
Kesinleşmeden kendimi hamile sayamıyorum
Sigortadan sıkıntı çıkarsa diye çok korkuyorum biliyorsun mayıstan beri poliçenin aktif olmasını bekliyoruz.sen gönlünü ferah tut kuzumherşey güzel olacak. sigortacının yaptığı da is yani. insan böyle bir konuda tereddütlü olur mu onun isi o inşallah aksilik çıkmaz cicim
eşinin artık normal geliyo bana tepkilerio kadar uzun zamandir beklemis ki adam leyla gibi geziyo gece gündüz
inşallah çabucak iyileşirsinama korkma dokuz ay gribi atlatamayan yatak döşek yatanlar var hiç hisey olmaz poncige.
demek eşin kız hissediyobakalım kiminki tutacak
12 ye kadar çıkmış olur.Ayy o zaman 11 gibi sonuçlar çıkar herhaldeHadi bakalım başlasın serüvenn
Öyle oluyor insan kanda görmeden emin olamıyor senin değerin yüksek çıkar bence ama bklm bı de düzenli artıyor mu endişeyi çıkıyor sonra kese sonra kalp atışı benim randevum da Perşembe heyecandan günler geçmiyor adet günümü böyle heyecanla beklememistim insAllah sağlıkla ilerler canım heyecanını anlsyabiliyorumBen arayıp söylemiştim kendisine. Gebelik durumunda ekimin baz alınacağınıinşallah sigortadan bir sıkıntım çıkmaz, zaten korkuyorum bide sigorta korkusu eklendi
Evet kuzum 9 10 gibi gideceğiz kan vermeye. Randevum da öğle.
Sonucu alıp hemen doktora koşucam inşallah
Kanda da bir görsem de içim rahatlasa büşom.
Kesinleşmeden kendimi hamile sayamıyorum
Of ya kalbim bu heyecanlara dayanamaz benimÖyle oluyor insan kanda görmeden emin olamıyor senin değerin yüksek çıkar bence ama bklm bı de düzenli artıyor mu endişeyi çıkıyor sonra kese sonra kalp atışı benim randevum da Perşembe heyecandan günler geçmiyor adet günümü böyle heyecanla beklememistim insAllah sağlıkla ilerler canım heyecanını anlsyabiliyorumRabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
12 ye kadar çıkmış olur.
Heyecandan fenalık geçiricem büşom
Ya cici iyi güldürdün beni sabah sabah yaKuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
Günaydınnn Rossum,Çok kotu olmus yaa
Fazla abartmış erkeklik gururu yapmış (boş yapmış)
Yani sürekli çalışmaya alışkın bir ruh evde depresyona girer
Ev onu sıkar
Zaten çocuk doğunca belli bir süre ister istemez evde duracaksın izinli olacaksın
Kuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
Geçmiş olsun canımHem heyecan hem de boğazlarım acıyor
BomB.. tan biraz hallice büşümmmgünaydın canımmm nasılsın
BomB.. tan biraz hallice büşümmm
Sen nasılsın
Ooooo sırada ki gebeş sensin yaniiiiibombok mu bomba mı anlamadım ki(inşallah bombadır)
iyiyim kuzum daha az sendromluyum düne göre hala uykumu almış değilim, yumurtlama şeysinden geçiyorum azıcık yorucu oluyor fdfsgsg
Ooooo sırada ki gebeş sensin yaniiiii
hayırLısı olsun yavrumm hadi inşallaahhhh Rabbim tez zaman da şişirsin göbüşünü
Bombokhahahahahah
Çünküüüüü benim minnoşlaaa dün akşam birbirimize girdikkkız niye bombok yaa içinde bebek var bebek o moralini yüksek tutsun lütfen
yia inşallah Rossun 6. hislerine güveniyorum hissediyor o sıradaki benmişim
Çünküüüüü benim minnoşlaaa dün akşam birbirimize girdikk
Pıçalamak istiyorum oniiiii
Rosssa yazmıştım, aşağıya kopyaladım sana da büşüm,iş mevzuları mıı
çok korkuyor sanırım yaa, ama seni de anlaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?