- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.361
Rosssa yazmıştım, aşağıya kopyaladım sana da büşüm,
Evet rossum
Baya atıştık epey yani, çalışmamam konusunda ısrar ediyor. Ve konu baya çirkin yere geldi calısmazsam onun geçindiremeyeceğini düşünüyormuşum bizi ki bunu dile bile getirmedim ima bile etmedim ben sadece yıllardır çalıştığımı evde oturmayı sevmediğimi çalışmak istediğimi söyledim o da bu çocuğa bir şey oLursa sorumlusu benim olacağımı dile getirdi o bana da bakarmışta krediyi ödermişte cocugada bakarmışta falanmış filanmış benim parama ihtiyacı yokmuş. O bana bağırdı ben ona dünyanın lafını saydık en sonunda ben yatıyorum dedim ben oturma odasın da yatıcam dedi bana, bende seni odaya alan yok zten isabet olur deyip yastığı ile yorganı kapıya attım.
O inatsa ben daha inadım, madem öyle bende böyle karşılık veririm büşüm.aayy olay baya büyümüş hatta büyütmüş..
yani bu zamana kadar senin paran benim param mevzusu geçmemiş neyin gururunu yapıyor anlayamadım
baya içerlemiş sizde de senin fazla kazanman söz konusu mu? (bizde öyle çünkü arada küçük sürtüşmeler yaşanıyor)
erkekler daha az kazandığında böyle bir gurura bürünebiliyor bende yaşıyorum onu..
ama gebelik sağlıklı ve (inşallah öylede ilerler) riskli bir durum olmadığı sürece (Allah korusun) böyle ısrar etmesi çok saçma.
çalışmaya alışmış insanları evde tutamazsın, ve çocuk kadını sınırlandıramaz bence, zaten kötü giden bişey olursa (Allah korusun) sende önlemini alırsın izin/rapor vs. kullanırsın. Tamamen işten ayrılmanı istemesi yanlış..
Ama inşallah toparlanır bir an önce böyle ayrı gayrı yatmalar da olmaz patilim en mutlu en heyecanlı zamanlarınız tabi sana daha anlayışlı yaklaşması gerekirken üzüyor seni birde ama orta yolu bulmaya çalışın ya
Sigortadan sıkıntı çıkarsa diye çok korkuyorum biliyorsun mayıstan beri poliçenin aktif olmasını bekliyoruz.
Geyşam vallahi tam leyla oldu. Gece de nolcak şimdi, napçaz şimdi, hamile kalınca napılır, oda hazırlayalım hemen, evi değiştirelim hemen, kıyafet alalım hemen, 1 ay bitmiş bile ne kaldı deyip duruyor
Çüşşş brsssttt dedim yani.
Bu adam beni haftaya doğurtur beni kurtarın
Yok sarışınlık hayalimgünaydın sen sarışınmısın yoksam
O inatsa ben daha inadım, madem öyle bende böyle karşılık veririm büşüm.
Bizim kazançlar arasında 400-500tl gibi bir fark var, ben biraz daha fazla alıyorum ama 500tlden fazla değil bu miktar. Ki biz 2,5 yıldır böyle bir polemiğe girmedik. Şuan bana bunları zikrediyor olması çok saçma ve üzücü.
En az onun kadar, hatta ondan fazla düşünüyorum bende bebeğimi. Kürtaj ise sorun en alasını yaşadım. Okey baba faktörü idi acı çekti belki ama benim çektiğimi, yaşadığımı yaşamadı.
Beni neyin beklediğini, beklemediğini biliyorum. Ben kendimi kötü hissettiğimde rapor vs ayarlayıp devam edemeyeceğimi söylemeyi de biliyorum. Ama sırf aman benim önce ki gebeliğim kürtaj ile sonuçlandı, işten ayrılmam lazım evde yatmam lazım diye bu kadar yıl verdiğim emeği elimin tersi ile itemem.
Herşey bir kenara bir sürü kredi borcu var, okey buna eşim tek başına da yetebiilir ama nereye kadar ? El insaf merhamet, benim elim ayağım tutuyor eşimi bu kadar yük altına neden sokayım, çalışabiliyorken elim ayağım tutuyorken sıkıntım yokken neden çalışmayayım. Zaten çocuk sağlıkla gelirse 1 yıl izin rapor ayarlayıp çalışmayacağım. Ama şimdi gittiği yere kadar, çalışabildiğim kadar kalmayı istiyorum.
Bunun kararı bana ait olmalı ya, ben neyin ne olduğunun bilincindeyim. Farkındayım. Ve ben fabrika da çalışmıyorum ki tüm gün ayakta değilim, fiziksel bir güç gerektirmiyor, vücudumu yoran bir şey yok.
Sabah 9 oturuyorum, akşam 5:30 kalkıyorum
Yok sarışınlık hayalim
Hayaller sarı hayatlar kahvehahahaha
Hayır konuyu öyle yerlere getiriyor ki pireyi deve yapıyor.patilicim bazen insanlar haksız olduğunu bildiği için farklı yerlere çekip kendi istedikleri sonucu almaya çalışırlar. bence eşin de böyle bilerek yaptısen gurur yapıp çıkarsın diye düşünmüş olabilir. ama bence yarın doktora git çalışmaya dair sakinca yoktur diye rapor al eve cercevelet büyüttürüp
koskoca doktordan daha iyi bilecek değil. bildiğini iddia ediyosa otursun kendi dogursun. sen hiç sıkma canınısenlik hiç bisey yok. takma kafana çocukluk etmis biraz
O inatsa ben daha inadım, madem öyle bende böyle karşılık veririm büşüm.
Bizim kazançlar arasında 400-500tl gibi bir fark var, ben biraz daha fazla alıyorum ama 500tlden fazla değil bu miktar. Ki biz 2,5 yıldır böyle bir polemiğe girmedik. Şuan bana bunları zikrediyor olması çok saçma ve üzücü.
En az onun kadar, hatta ondan fazla düşünüyorum bende bebeğimi. Kürtaj ise sorun en alasını yaşadım. Okey baba faktörü idi acı çekti belki ama benim çektiğimi, yaşadığımı yaşamadı.
Beni neyin beklediğini, beklemediğini biliyorum. Ben kendimi kötü hissettiğimde rapor vs ayarlayıp devam edemeyeceğimi söylemeyi de biliyorum. Ama sırf aman benim önce ki gebeliğim kürtaj ile sonuçlandı, işten ayrılmam lazım evde yatmam lazım diye bu kadar yıl verdiğim emeği elimin tersi ile itemem.
Herşey bir kenara bir sürü kredi borcu var, okey buna eşim tek başına da yetebiilir ama nereye kadar ? El insaf merhamet, benim elim ayağım tutuyor eşimi bu kadar yük altına neden sokayım, çalışabiliyorken elim ayağım tutuyorken sıkıntım yokken neden çalışmayayım. Zaten çocuk sağlıkla gelirse 1 yıl izin rapor ayarlayıp çalışmayacağım. Ama şimdi gittiği yere kadar, çalışabildiğim kadar kalmayı istiyorum.
Bunun kararı bana ait olmalı ya, ben neyin ne olduğunun bilincindeyim. Farkındayım. Ve ben fabrika da çalışmıyorum ki tüm gün ayakta değilim, fiziksel bir güç gerektirmiyor, vücudumu yoran bir şey yok.
Umarım büşümmkesinlikle haklısın patilim
dediğin gibi tüm acıları sen yaşadın neyin ne olduğunun gayet bilincindesin zaten..
ne diyim ki inşallah hemencecik anlar inadından vazgeçer ve seni daha fazla üzmez
ben sana hak verdim patili, çok çok haklısın, o kadar yıllar oku çalış kariyer yap, gebeliğinde risk yokken her şeyi elinin tersiyle it,O inatsa ben daha inadım, madem öyle bende böyle karşılık veririm büşüm.
Umarım düzelir ve tatlıya bağlanır mehlikam, onun inat ettiği zorladığı her gün ben daha da öfkeleniyorumben sana hak verdim patili, çok çok haklısın, o kadar yıllar oku çalış kariyer yap, gebeliğinde risk yokken her şeyi elinin tersiyle it,
üstelik o kadar kredi varken sıkıntı çekmenin ne alemi var,
eşin biraz fazla kuruntu yapmış, her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok,
inşaallah eşin anlar seni, tartışmanız ve ayrı yatmanız kötü olmuş,
inşaallah bir an önce tatlıya bağlanır
Patilim eşin bilerek abartıyor bence,sana böyle söyleyerek vicdan yaptırmaya çalışıyor aklı sıraEvet rossum
Baya atıştık epey yani, çalışmamam konusunda ısrar ediyor. Ve konu baya çirkin yere geldi calısmazsam onun geçindiremeyeceğini düşünüyormuşum bizi ki bunu dile bile getirmedim ima bile etmedim ben sadece yıllardır çalıştığımı evde oturmayı sevmediğimi çalışmak istediğimi söyledim o da bu çocuğa bir şey oLursa sorumlusu benim olacağımı dile getirdi o bana da bakarmışta krediyi ödermişte cocugada bakarmışta falanmış filanmış benim parama ihtiyacı yokmuş. O bana bağırdı ben ona dünyanın lafını saydık en sonunda ben yatıyorum dedim ben oturma odasın da yatıcam dedi bana, bende seni odaya alan yok zten isabet olur deyip yastığı ile yorganı kapıya attım.
Canım verilmiş sadakaniz varmış cidden,bebginin yüzü suyu hürmetine belki de rabbim korumuş ikinizide Allah bı daha yaşatmasınÖyle cnm. Gerçekten araba fena dağıldı. O kadar büyük kazadan burnu bile kanamadan çıkması mucize demiş bütün tamirciler falanRabbim korudu çok şükür.
Öyle kuzum ya artık evim rutubet kokmuyor içim açıldı. Temizlik yapmaya doyamıyorum burada resmen iş yapmayı sevdirdi bana bu evbilsem 2 yıldır çürümezdim o rutubette Canımsııın ya
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Duvarına baktım ama .... Çok geçmiş olsun cnm sanadaEn ummadığın anda Rabbim tüm kapıları açsın inş
Eveet şimdi gördüüüm şok oldumm.En son istemiyordu ben giderken. 1 ayda nelerrr nelerr değişmiş vay bee
Cicimm geçmiş olsun balım geniz akıntısı berbat birşeyKuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
Tespitini severim samdanimtespitim kendini seveni yüreğinden furdu
aman araniz iyi olsun da neden iyi olduğunun pek önemi yok bence
Hayır konuyu öyle yerlere getiriyor ki pireyi deve yapıyor.
Ne demek yani çocuğa bir şey olursa sorumlusu benim ?
Ya da ben onu 500tl için mi ezeceğim, gören duyanda aramızda 5000tl fark var ben onu param ile eziyorum sanacak, saçma.
Konusu bile geçmedi üstüne basa basa çalışmayı istediğimi, üniversite de bile ihtiyacm olmadığı halde hafta sonları marketlerde calıştığımı dile getiriyorum, bana o beni ilgilendirmez diyo.
Bu konuda seni ilgilendirmesin o halde dedim, ben çalışmak istiyorum ve çalışmaya devam edicem, değil sen feriştahı gelse buna engel olamayacak dedim. Gittim yattım. Pişman değilim.
kk birinci noteri birbirimize like atıyoz ama bir türlü denk gelemedik yahu
İlk gebeliğimde zaten bekliyorduk, ikizdi mono ikizleri idi doktor çok küçük ihtimal vermişti zaten yaşayacakları konusunda.bilerek yapıyo çamura yatiyo işte dediği olsun diye. kaldı ki sorumlusu sensin sözüne de alınmaveren de alan da Allah. Allah korusun bisey olsa yine eşin üzülür en fazla ve söylediği şeylere de pişman olur.
kabullenmesi lazım patilim dediğin gibi. arada çok fark olsa da sen kus kadar maas alsan da çalışmak senin tasarrufunda. zaten sen demiştin de ilk gebelikte doktorlar iyi konuşmamisti diye. bilinen biseymis az çok yaşayacakların. şimdi ona bakarak seni uzmesi hos değil. bence tekrar gidin doktora bide ona kafa tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?