Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aayy olay baya büyümüş hatta büyütmüş..
yani bu zamana kadar senin paran benim param mevzusu geçmemiş neyin gururunu yapıyor anlayamadım
baya içerlemiş sizde de senin fazla kazanman söz konusu mu? (bizde öyle çünkü arada küçük sürtüşmeler yaşanıyor)
erkekler daha az kazandığında böyle bir gurura bürünebiliyor bende yaşıyorum onu..
ama gebelik sağlıklı ve (inşallah öylede ilerler) riskli bir durum olmadığı sürece (Allah korusun) böyle ısrar etmesi çok saçma.
çalışmaya alışmış insanları evde tutamazsın, ve çocuk kadını sınırlandıramaz bence, zaten kötü giden bişey olursa (Allah korusun) sende önlemini alırsın izin/rapor vs. kullanırsın. Tamamen işten ayrılmanı istemesi yanlış..
Ama inşallah toparlanır bir an önce böyle ayrı gayrı yatmalar da olmaz patilim en mutlu en heyecanlı zamanlarınız tabi sana daha anlayışlı yaklaşması gerekirken üzüyor seni birde ama orta yolu bulmaya çalışın ya

O inatsa ben daha inadım, madem öyle bende böyle karşılık veririm büşüm.
Bizim kazançlar arasında 400-500tl gibi bir fark var, ben biraz daha fazla alıyorum ama 500tlden fazla değil bu miktar. Ki biz 2,5 yıldır böyle bir polemiğe girmedik. Şuan bana bunları zikrediyor olması çok saçma ve üzücü.

En az onun kadar, hatta ondan fazla düşünüyorum bende bebeğimi. Kürtaj ise sorun en alasını yaşadım. Okey baba faktörü idi acı çekti belki ama benim çektiğimi, yaşadığımı yaşamadı.
Beni neyin beklediğini, beklemediğini biliyorum. Ben kendimi kötü hissettiğimde rapor vs ayarlayıp devam edemeyeceğimi söylemeyi de biliyorum. Ama sırf aman benim önce ki gebeliğim kürtaj ile sonuçlandı, işten ayrılmam lazım evde yatmam lazım diye bu kadar yıl verdiğim emeği elimin tersi ile itemem.
Herşey bir kenara bir sürü kredi borcu var, okey buna eşim tek başına da yetebiilir ama nereye kadar ? El insaf merhamet, benim elim ayağım tutuyor eşimi bu kadar yük altına neden sokayım, çalışabiliyorken elim ayağım tutuyorken sıkıntım yokken neden çalışmayayım. Zaten çocuk sağlıkla gelirse 1 yıl izin rapor ayarlayıp çalışmayacağım. Ama şimdi gittiği yere kadar, çalışabildiğim kadar kalmayı istiyorum.

Bunun kararı bana ait olmalı ya, ben neyin ne olduğunun bilincindeyim. Farkındayım. Ve ben fabrika da çalışmıyorum ki tüm gün ayakta değilim, fiziksel bir güç gerektirmiyor, vücudumu yoran bir şey yok.
Sabah 9 oturuyorum, akşam 5:30 kalkıyorum

sana hemen hızlandırılmış dogum serumu takalim iki aya dogurtur aliekspreste var desek geyşan araştırıp almaya kalkar cici

sende kendi policen yok mu baksan bi ne yaziyo cekip atarsin biz de bakariz. ya da sigorta sirketini arayıp anlatırsın durumu inşallah kurtariyodur policeyi cici. altı regl gecmesi gerekiyosa senin yedinci regli olmaman o zaman hamile kalman gerekir. çünkü hamile kalinca son adet tarihine gidiyo ya hamilelik başlangıcı anlatabilmisimdir inşallah

patilicim bazen insanlar haksız olduğunu bildiği için farklı yerlere çekip kendi istedikleri sonucu almaya çalışırlar. bence eşin de böyle bilerek yaptı sen gurur yapıp çıkarsın diye düşünmüş olabilir. ama bence yarın doktora git çalışmaya dair sakinca yoktur diye rapor al eve cercevelet büyüttürüp

koskoca doktordan daha iyi bilecek değil. bildiğini iddia ediyosa otursun kendi dogursun. sen hiç sıkma canını senlik hiç bisey yok. takma kafana çocukluk etmis biraz

Hayır konuyu öyle yerlere getiriyor ki pireyi deve yapıyor.
Ne demek yani çocuğa bir şey olursa sorumlusu benim ?
Ya da ben onu 500tl için mi ezeceğim, gören duyanda aramızda 5000tl fark var ben onu param ile eziyorum sanacak, saçma.
Konusu bile geçmedi üstüne basa basa çalışmayı istediğimi, üniversite de bile ihtiyacm olmadığı halde hafta sonları marketlerde calıştığımı dile getiriyorum, bana o beni ilgilendirmez diyo.

Bu konuda seni ilgilendirmesin o halde dedim, ben çalışmak istiyorum ve çalışmaya devam edicem, değil sen feriştahı gelse buna engel olamayacak dedim. Gittim yattım. Pişman değilim.

kesinlikle haklısın patilim
dediğin gibi tüm acıları sen yaşadın neyin ne olduğunun gayet bilincindesin zaten..
ne diyim ki inşallah hemencecik anlar inadından vazgeçer ve seni daha fazla üzmez

kesinlikle haklısın patilim
dediğin gibi tüm acıları sen yaşadın neyin ne olduğunun gayet bilincindesin zaten..
ne diyim ki inşallah hemencecik anlar inadından vazgeçer ve seni daha fazla üzmez
Umarım büşümm

ben sana hak verdim patili, çok çok haklısın, o kadar yıllar oku çalış kariyer yap, gebeliğinde risk yokken her şeyi elinin tersiyle it,
üstelik o kadar kredi varken sıkıntı çekmenin ne alemi var,
eşin biraz fazla kuruntu yapmış, her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok,
inşaallah eşin anlar seni, tartışmanız ve ayrı yatmanız kötü olmuş,
inşaallah bir an önce tatlıya bağlanır

Umarım düzelir ve tatlıya bağlanır mehlikam, onun inat ettiği zorladığı her gün ben daha da öfkeleniyorum

Patilim eşin bilerek abartıyor bence,sana böyle söyleyerek vicdan yaptırmaya çalışıyor aklı sıra düşün suçlan da bırak işi diye,ama doktordan iyi bilecek hâli yok,boş yere huzur kaçırıyor eşin.korkuyor olabilir anlarız onu da,ama sen onun hissettiklerinin ve korkularının kaç katını yaşamışsın,ihtiyaç halinde bunları sende düşünebilirsin sonuçta, hakkınızda hayırlısı olsun balimm
Canım verilmiş sadakaniz varmış cidden,bebginin yüzü suyu hürmetine belki de rabbim korumuş ikinizide Allah bı daha yaşatmasın

Valla canım rutubet insanı hastalandirir,yavaş yavaş işlerde hasta eder Allah korusun bide hamilesin,kurtuldugun iyi oldu o evden,ama burda da sürekli temizlikle uğraşma kız canının kıymetini bil
Duvarıma da güzel şeyler yazmak isterdim canım ama malesef vakti değilmiş daha diyorum çok saol Allah büyük elbet canım,aminn

Yaa yaptiramiyoduk iki ay öncesine kadar şimdi sevinçten havalara uçuyor balım
Cicimm geçmiş olsun balım geniz akıntısı berbat birşey eşinin tepkilerine hem güldüm hem duygulandım canım, yillardir bekliyormuş acısını çıkarmış bağırıp sevinip ağlayarak kanda da çıkacak elbet kuzum meraklanma lütfen,ikinci çizgi baya belirgin çünkü. Yaa bide nedense bende kızın olacakmış gibi hissediyorum canım
tespitim kendini seveni yüreğinden furdu
aman araniz iyi olsun da neden iyi olduğunun pek önemi yok bence
Tespitini severim samdanim
Aynen ya psikolojim çöküyor bizim aramiz açıkken,kaldıramıyorum valla

bilerek yapıyo çamura yatiyo işte dediği olsun diye. kaldı ki sorumlusu sensin sözüne de alınma veren de alan da Allah. Allah korusun bisey olsa yine eşin üzülür en fazla ve söylediği şeylere de pişman olur.

kabullenmesi lazım patilim dediğin gibi. arada çok fark olsa da sen kus kadar maas alsan da çalışmak senin tasarrufunda. zaten sen demiştin de ilk gebelikte doktorlar iyi konuşmamisti diye. bilinen biseymis az çok yaşayacakların. şimdi ona bakarak seni uzmesi hos değil. bence tekrar gidin doktora bide ona kafa tutsun

İlk gebeliğimde zaten bekliyorduk, ikizdi mono ikizleri idi doktor çok küçük ihtimal vermişti zaten yaşayacakları konusunda.
Onları da kaybetmiş olmam benim sorumluluğum da o halde? çalıştığım için mi öldü o çocuklar ? bu nasıl zihniyet.
Doktor bana zaten 100 gebelikten 1 i sana denk gelmiş demişti. tek kese tek plesanta 2 çocuk ama ben çalıştığım için öldüler, iyi o da güzelmiş.

Bir de bana diyor ki akıllanmazsın sen. devam et :) bak hele az laflara bak :) o böyle yaptıkça daha çok çalışasım geliyor, inada biniyorum çünki. Ki ben dün ona dedim ki abartıyorsun, ama il dışına falan çıkmayacağım merak etme yol gitmicem diyorum, he oh ne güzel çok rahatladım sağol diyo
ay sinirimden gülsem mi, ağlasam mı napsam bilmiyorum. Haftaya barışırsak doktora gene götürücem onu bir de doktor söylesin.
Ki dün bile doktor herşey normal hiçbirşey yok. Tertemiz bir gebelik dedi. Sorun olsa adam söylemicek mi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…