Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaylar küs kalamaz çünkü benim eşim barismadan uyuyamaz. diyelim kızdım yattim gece gelir ahtapot gibi sarar tabi ben de yüze duramadigimdan hemen kikirdeyip barisiyorum küslük iyi bisey değil zaten
siz hep dizdize olun araniz bes cm bile açılmasın

sorma kuşum ya nerelerdesin napiyosun
sabah telaşı kahvaltı hazırla çocuğu hazirla krese bırak gel parça parça girip çıktım:)

napayım canım benim telaşım ve günlerim aynı iş iş work work
başkada bişi yamıyom ya kreş günleriniz nasıl geçiyor

paranoya olmuş senin adamda nasıl ve ne yapması gerektiğini bilmiyor işten ayırarak seni koruduğunu düşünüyo

ay eşinin içinde bi kaynana yaşıyo resmen cevap vermiş olmak için konuşmuş bazı yerlerde. cidden sen eşinle konuşur doktora gidersin gerekirse farklı doktorlara gidersiniz. hepsi bakar fikrini söyler.

o öyle lom lom söyledi diye onun dediği olmaz. haklı cikcam diye micmis batırmış
sen strese girme. en çok stres zarar veriyo bebeğe. bak ben çok sinirli stresli bi hamilelik geçirdim çocuğum baya sıkıntı yasatti doğduğunda kolikti

boşver öyle de böyle de senin dediğine gelecek nasılsa sen bebisle olmanin tadını cikar:) insan karninda olduğu günleri de özlüyo

paranoya olmuş senin adamda nasıl ve ne yapması gerektiğini bilmiyor işten ayırarak seni koruduğunu düşünüyo
Evet işten ayrılınca çok korunmuş olacağım gerçekten, çünkü onların yiyecek ekmeği olup olmadığını ben belirliyorum.
Bunların hepsi benim kontrolümde öylesine zatı muhterem biriyim.
Tövbeee estg..

napayım canım benim telaşım ve günlerim aynı iş iş work work
başkada bişi yamıyom ya kreş günleriniz nasıl geçiyor

work work de iyiymiş.
girerken ağlıyo hala :) dün sadece kahvaltıda ağlamış sonra çok güzel geçmiş hiç aglamamis:) bugün birakirken de ağladı. büyük ihtimalle su an güzelce vakit geciriyodur:)

senin çalışma saatlerinin düzelme ihtimali var mi kuzum ya

Allaın cezası 3 günde sinir hastası etti ponçik bedenimi

Allaın cezası 3 günde sinir hastası etti ponçik bedenimi

ama kabul et ikizler burcu sinirlenmeye çok müsait
bide uzun surmemesi lazım sinirin:) düşünme bırak artik:)
biz şimdi bebitoya odaklanalim nasıl ciciler alcaksin bebitona:) sevdiğin bi tarz var mi. kiz olursa şöyle erkek olursa böyle diye:)

İnşallah kız olur, ona benzemesin.
huyu suyu herşeyi bana benzesin hep bir ağızdan aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şaka bir yana sağlıklı olsun tabi :)

ama kız olursaaa, neler nelerrr alacağım ben bile düşünmek istemiyorummm

işte sen sakin kalmaya bak canım ne edelim senin herifte bunları inşallah atlatır

işte sen sakin kalmaya bak canım ne edelim senin herifte bunları inşallah atlatır
Aminnn miniğiiimm inşallaahh,
Allah bana sabır, dirayet ona da akıl fikir versin.

Bir de sabah beni uyandırmadan gitmiş :) Te allahım yaaaa

kıyamam ponçik gözyaşlarına onun :) valla herkes isyan ediyor ama adam tınlamıyor bile o yüzden imkansız

Yaaaa şimdi okudum gülmekten ağzım acıdı Allah hep böyle mutlu etsin sizi yalancı cici

ee otobüslemi gittin
insan hamiş karısını otobüslere mi bindirir vicdansız
Yok kız ne otobüsü
Sabah uyandım baktım normal saatimden 30 dk geçmiş eşim gitmiş camdan baktım araba aşağıda değil birsürü sövdüm tabi
sonra benimle aynı yerde oturan işyernden bir arkadaşım var o biraz geç geliyor süt izni olayı var hergün 1 saat geç geliyor, aradım. Beni de al geçerken diye.
hemen hazırlandım geldi sağolsun .
İşe giderken de araba da fotoğraf çekip eşime gönderdim

sende az cadı değilsin he

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…