- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.381
Patilim eşin bilerek abartıyor bence,sana böyle söyleyerek vicdan yaptırmaya çalışıyor aklı sıradüşün suçlan da bırak işi diye,ama doktordan iyi bilecek hâli yok,boş yere huzur kaçırıyor eşin.korkuyor olabilir anlarız onu da,ama sen onun hissettiklerinin ve korkularının kaç katını yaşamışsın,ihtiyaç halinde bunları sende düşünebilirsin sonuçta, hakkınızda hayırlısı olsun balimm❤❤❤
Canım verilmiş sadakaniz varmış cidden,bebginin yüzü suyu hürmetine belki de rabbim korumuş ikinizide Allah bı daha yaşatmasın❤
Valla canım rutubet insanı hastalandirir,yavaş yavaş işlerde hasta eder Allah korusun bide hamilesin,kurtuldugun iyi oldu o evden,ama burda da sürekli temizlikle uğraşma kız canının kıymetini bil
Duvarıma da güzel şeyler yazmak isterdim canım ama malesef vakti değilmiş daha diyorum çok saol Allah büyük elbet canım,aminn
Yaa yaptiramiyoduk iki ay öncesine kadar şimdi sevinçten havalara uçuyor balım
Cicimm geçmiş olsun balım geniz akıntısı berbat birşeyeşinin tepkilerine hem güldüm hem duygulandım canım, yillardir bekliyormuş acısını çıkarmış bağırıp sevinip ağlayarak kanda da çıkacak elbet kuzum meraklanma lütfen,ikinci çizgi baya belirgin çünkü. Yaa bide nedense bende kızın olacakmış gibi hissediyorum canım ❤
Tespitini severim samdanim
Aynen ya psikolojim çöküyor bizim aramiz açıkken,kaldıramıyorum valla
sorma kuşum yanerelerdesin napiyosun
sabah telaşı kahvaltı hazırla çocuğu hazirla krese bırak gel parça parça girip çıktım:)
İlk gebeliğimde zaten bekliyorduk, ikizdi mono ikizleri idi doktor çok küçük ihtimal vermişti zaten yaşayacakları konusunda.
Onları da kaybetmiş olmam benim sorumluluğum da o halde? çalıştığım için mi öldü o çocuklar ? bu nasıl zihniyet.
Doktor bana zaten 100 gebelikten 1 i sana denk gelmiş demişti. tek kese tek plesanta 2 çocuk ama ben çalıştığım için öldüler, iyi o da güzelmiş.
Bir de bana diyor ki akıllanmazsın sen. devam et :) bak hele az laflara bak :) o böyle yaptıkça daha çok çalışasım geliyor, inada biniyorum çünki. Ki ben dün ona dedim ki abartıyorsun, ama il dışına falan çıkmayacağım merak etme yol gitmicem diyorum, he oh ne güzel çok rahatladım sağol diyo
ay sinirimden gülsem mi, ağlasam mı napsam bilmiyorum. Haftaya barışırsak doktora gene götürücem onu bir de doktor söylesin.
Ki dün bile doktor herşey normal hiçbirşey yok. Tertemiz bir gebelik dedi. Sorun olsa adam söylemicek mi ya
İlk gebeliğimde zaten bekliyorduk, ikizdi mono ikizleri idi doktor çok küçük ihtimal vermişti zaten yaşayacakları konusunda.
Onları da kaybetmiş olmam benim sorumluluğum da o halde? çalıştığım için mi öldü o çocuklar ? bu nasıl zihniyet.
Doktor bana zaten 100 gebelikten 1 i sana denk gelmiş demişti. tek kese tek plesanta 2 çocuk ama ben çalıştığım için öldüler, iyi o da güzelmiş.
Bir de bana diyor ki akıllanmazsın sen. devam et :) bak hele az laflara bak :) o böyle yaptıkça daha çok çalışasım geliyor, inada biniyorum çünki. Ki ben dün ona dedim ki abartıyorsun, ama il dışına falan çıkmayacağım merak etme yol gitmicem diyorum, he oh ne güzel çok rahatladım sağol diyo
ay sinirimden gülsem mi, ağlasam mı napsam bilmiyorum. Haftaya barışırsak doktora gene götürücem onu bir de doktor söylesin.
Ki dün bile doktor herşey normal hiçbirşey yok. Tertemiz bir gebelik dedi. Sorun olsa adam söylemicek mi ya
Evet işten ayrılınca çok korunmuş olacağım gerçekten, çünkü onların yiyecek ekmeği olup olmadığını ben belirliyorum.paranoya olmuş senin adamdanasıl ve ne yapması gerektiğini bilmiyor işten ayırarak seni koruduğunu düşünüyo
napayım canım benim telaşım ve günlerim aynı iş işwork work
başkada bişi yamıyom yakreş günleriniz nasıl geçiyor
Allaın cezası 3 günde sinir hastası etti ponçik bedenimiay eşinin içinde bi kaynana yaşıyo resmencevap vermiş olmak için konuşmuş bazı yerlerde. cidden sen eşinle konuşur doktora gidersin gerekirse farklı doktorlara gidersiniz. hepsi bakar fikrini söyler.
o öyle lom lom söyledi diye onun dediği olmaz. haklı cikcam diye micmis batırmış
sen strese girme. en çok stres zarar veriyo bebeğe. bak ben çok sinirli stresli bi hamilelik geçirdim çocuğum baya sıkıntı yasatti doğduğunda kolikti
boşver öyle de böyle de senin dediğine gelecek nasılsasen bebisle olmanin tadını cikar:) insan karninda olduğu günleri de özlüyo
Allaın cezası 3 günde sinir hastası etti ponçik bedenimi
İnşallah kız olur, ona benzemesin.ama kabul et ikizler burcu sinirlenmeye çok müsait
bide uzun surmemesi lazım sinirin:) düşünme bırak artik:)
biz şimdi bebitoya odaklanalimnasıl ciciler alcaksin bebitona:) sevdiğin bi tarz var mi. kiz olursa şöyle erkek olursa böyle diye:)
Evet işten ayrılınca çok korunmuş olacağım gerçekten, çünkü onların yiyecek ekmeği olup olmadığını ben belirliyorum.
Bunların hepsi benim kontrolümde öylesine zatı muhterem biriyim.
Tövbeee estg..
Aminnn miniğiiimm inşallaahh,işte sen sakin kalmaya bak canım ne edelim senin herifte bunları inşallah atlatır
work work de iyiymiş.
girerken ağlıyo hala :) dün sadece kahvaltıda ağlamış sonra çok güzel geçmiş hiç aglamamis:) bugün birakirken de ağladı. büyük ihtimalle su an güzelce vakit geciriyodur:)
senin çalışma saatlerinin düzelme ihtimali var mi kuzum ya
Aminnn miniğiiimm inşallaahh,
Allah bana sabır, dirayet ona da akıl fikir versin.
Bir de sabah beni uyandırmadan gitmiş :) Te allahım yaaaa
Geç kaldım zatenişe geç kal diye hahahatam çılgın
Geç kaldım zatenHayır bir de arabayı da alıp gitmiş
Yaaaa şimdi okudumKuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
Yok kız ne otobüsüee otobüslemi gittin
insan hamiş karısını otobüslere mi bindirir vicdansız
Yok kız ne otobüsü
Sabah uyandım baktım normal saatimden 30 dk geçmiş eşim gitmiş camdan baktım araba aşağıda değil birsürü sövdüm tabi
sonra benimle aynı yerde oturan işyernden bir arkadaşım var o biraz geç geliyor süt izni olayı var hergün 1 saat geç geliyor, aradım. Beni de al geçerken diye.
hemen hazırlandım geldi sağolsun .
İşe giderken de araba da fotoğraf çekip eşime gönderdim
Benimle uğraşamayacağını bilsin dimisende az cadı değilsin he
Benimle uğraşamayacağını bilsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?