- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.401
ya çok yakın tabi benim tarih belki değişebilir bilemiorum daha kaç haftalık bilmiyorumOf ya kalbim bu heyecanlara dayanamaz benim
Hamilelik takviminde 19 temmuz görünüyor beklenen doğumun.
Ben de programdan hesapladım 27 temmuz görünüyor.
Sanırım Allah nasip ederse 1 hafta arayla doğurucaz
Gunaydin cnmHerkeşlere Günayssss
Eki Görüntüle 2556123
Kuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
oh masallah kuzum:) evini sevmene ayrı sevindim:) insanın sevmedigi evde oturmasi ne demek iyi bilirim
aynen daha bide aklına gelmeyen doğum sonrası duruma alırım dediğin şeyler var. küçük bi servet gidiyo ya bebege:) inşallah sağlıkla kucağına al dabi sekilde geçiyo hepsi:) bebek arabasını nasil bişey düşünüyosun
Patilim eşin bilerek abartıyor bence,sana böyle söyleyerek vicdan yaptırmaya çalışıyor aklı sıradüşün suçlan da bırak işi diye,ama doktordan iyi bilecek hâli yok,boş yere huzur kaçırıyor eşin.korkuyor olabilir anlarız onu da,ama sen onun hissettiklerinin ve korkularının kaç katını yaşamışsın,ihtiyaç halinde bunları sende düşünebilirsin sonuçta, hakkınızda hayırlısı olsun balimm❤❤❤
Canım verilmiş sadakaniz varmış cidden,bebginin yüzü suyu hürmetine belki de rabbim korumuş ikinizide Allah bı daha yaşatmasın❤
Valla canım rutubet insanı hastalandirir,yavaş yavaş işlerde hasta eder Allah korusun bide hamilesin,kurtuldugun iyi oldu o evden,ama burda da sürekli temizlikle uğraşma kız canının kıymetini bil
Duvarıma da güzel şeyler yazmak isterdim canım ama malesef vakti değilmiş daha diyorum çok saol Allah büyük elbet canım,aminn
Yaa yaptiramiyoduk iki ay öncesine kadar şimdi sevinçten havalara uçuyor balım
Cicimm geçmiş olsun balım geniz akıntısı berbat birşeyeşinin tepkilerine hem güldüm hem duygulandım canım, yillardir bekliyormuş acısını çıkarmış bağırıp sevinip ağlayarak kanda da çıkacak elbet kuzum meraklanma lütfen,ikinci çizgi baya belirgin çünkü. Yaa bide nedense bende kızın olacakmış gibi hissediyorum canım ❤
Tespitini severim samdanim
Aynen ya psikolojim çöküyor bizim aramiz açıkken,kaldıramıyorum valla
Alıştı artık oartık senin eşinin senin karşına destur cekerek gecmesi lazim ceketini ilikleyip falanesin tirsmiyo mu senden ross
Cok güzel plan yaparsin geysayi getirirsinKuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
İnşallah kız olur, ona benzemesin.
huyu suyu herşeyi bana benzesin hep bir ağızdan aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şaka bir yana sağlıklı olsun tabi :)
ama kız olursaaa, neler nelerrr alacağım ben bile düşünmek istemiyorummm
kıyamam ponçik gözyaşlarına onun :) valla herkes isyan ediyor ama adam tınlamıyor bile o yüzden imkansız
ah ah gerçekten benim bütün depresyonum evmişben koca sanıyordum
evet yaa ıvır zıvır alıyorum hesap çıkıyor 1000₺ ben şok ne aldım ben diyorum elemeye gidiyorum. Hepsi ihtiyac elenmiyoramiin cnm amiin inş. Yaa çok pahalı bişey almak istemiyorum. Şöyle hem bol fonksiyonlu olsun hem uygun dye düşündüm. “Kiwi city way 5 in 1 “ bebek arabası baya beğeniliyor ondan alcaz heralde. :/
Alıştı artık o
Bazen şöyle hissediuorum diyorm of savmalayip duruyorsun diyor sonra o dediğim oluyor bn demiştim hissetmiştim diyirm bir daha seni dinlicem diyor ama asla öyle bişey olmuyor tabi
Bundan sonra akıllı ol.nerde ne yaptığını biliyirm diyirm bazen şakasına gülüp geçiyorinanmiyir bnm yüce ulu evliya olduguma
Jajansnsbsbssh
ben kasimda doğum yaptım almadik:) sonraki temmuzda mi ne almıştıko zamana kadar sling kullandim sonra kucağımda tasidim. sonra da Chicco little way top bb 2 aldim:) adını yanlış yazmadiysam çok kullanışlı küçük hafif tek başına çıkmak büyük bebek arabasıyla zor olcaksa iyi arastir kuzum.
valla demekki adam melek gibiymis rutubetten gözlerin bulanık görmüş pembis
valla ilk masrafları çok oluyo yaben dereceyi de basit bisey almıştım:) hatta bulsam civali alcaktim bulamadim.
Hayirli olsun canim hamileymissinAllahım bugünde her yaptığım etiket çıkıyor yarabbim ne bereketli gün
Oyyyy hemde neler nelerrrrraminnnn
kız patilim yeğenini gördükten sonra tahmin bile edemiyorum kızına neler alırsın
Allah gönlüne göre versin bebisim2020 kız senesi galiba kiz olabilir o yüzden
Anaa.Benimde doğum şubatta inş. Almasak ta yaza mı ertesek diye eşim demiştide dena cırlamıştım öyle şey mi olur diye demekki yapan varrmış. Ee pekii hastaneden ilk çıkarken neyle çıktınız cnm. Pusette taşınıyormuş ya bebek. Ben sırf o yüzden puseti almışken takım alalım diye şey ediyordum. Yoksa şubatta napcaz yeni bebeği çıkarıp
Sorma yaa valla 2 yıl ne çekmişim meğer ben
neyseki tüm pahalı cihazları garantili olarak dolaptan
Öyle rüyamda gördüm zaten çarpılmış bı şekildedesene yarın sabah çarpılmış bi şekilde uyanacagini hissediyorum akros çünkü beni tiye aliyosun diye
carpilsa yeri var yanisen bakma ona kutsal rosss efendimisss kiymetlimissss
Oyyyy hemde neler nelerrrrr
Aminnn, inşallaahhh şamdanımmm
Pes et belki gözün yemez gitme diyeeGeç kaldım zatenHayır bir de arabayı da alıp gitmiş
Kızzzz daha çok var şamdanımmmmaldıklarını bize de at olmaz mimerak ediyorum valla neler alacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?