Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of ya kalbim bu heyecanlara dayanamaz benim
Hamilelik takviminde 19 temmuz görünüyor beklenen doğumun.
Ben de programdan hesapladım 27 temmuz görünüyor.
Sanırım Allah nasip ederse 1 hafta arayla doğurucaz
ya çok yakın tabi benim tarih belki değişebilir bilemiorum daha kaç haftalık bilmiyorum zaman nasıl geçecek bilmiorum cooookkk uzun süre 9 ay
Gunaydin cnm

yaa ne güzel olmuş hamileliğini söylemen Normal çıkar biiznillah kötüyü getirme aklına.Herşey yeni başlıyorrr çok güzel olacak inanıyorum

ah ah gerçekten benim bütün depresyonum evmiş ben koca sanıyordum

evet yaa ıvır zıvır alıyorum hesap çıkıyor 1000₺ ben şok ne aldım ben diyorum elemeye gidiyorum. Hepsi ihtiyac elenmiyor amiin cnm amiin inş. Yaa çok pahalı bişey almak istemiyorum. Şöyle hem bol fonksiyonlu olsun hem uygun dye düşündüm. “Kiwi city way 5 in 1 “ bebek arabası baya beğeniliyor ondan alcaz heralde. :/

amiin cnm amiin hamdolsun
Öyle yaa onun yüzünden astıma doğru gidiyordum nefes darlığı başlamıştı. İyi oldu.

aynen öyle cnm. Hep dualarımdasın. Rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin her daim🕊
ay gelir gelmez ne güzel haberler aldım burada valla şok şok şok

artık senin eşinin senin karşına destur cekerek gecmesi lazim ceketini ilikleyip falan esin tirsmiyo mu senden ross
Alıştı artık o
Bazen şöyle hissediuorum diyorm of savmalayip duruyorsun diyor sonra o dediğim oluyor bn demiştim hissetmiştim diyirm bir daha seni dinlicem diyor ama asla öyle bişey olmuyor tabi

Bundan sonra akıllı ol.nerde ne yaptığını biliyirm diyirm bazen şakasına gülüp geçiyor inanmiyir bnm yüce ulu evliya olduguma
Jajansnsbsbssh

Cok güzel plan yaparsin geysayi getirirsin
İkinizinde tepkilerine bayiliyorm
Hele o başkasına isetmedn dimi deyişi
Hahshshshdhjajshshaj

aminnnn
kız patilim yeğenini gördükten sonra tahmin bile edemiyorum kızına neler alırsın

Allah gönlüne göre versin bebisim 2020 kız senesi galiba kiz olabilir o yüzden

kıyamam ponçik gözyaşlarına onun :) valla herkes isyan ediyor ama adam tınlamıyor bile o yüzden imkansız

o da akillanir inşallah ne deyim kuzum. ben senin yerine fenalık geçiriyorum burda
hatta dün açtım kamuda esnek çalışma modeline baktim geçse part çalışırım diye hesapladim bakarsin özelde insanı çalışma saatleri olur

ben kasimda doğum yaptım almadik:) sonraki temmuzda mi ne almıştık o zamana kadar sling kullandim sonra kucağımda tasidim. sonra da Chicco little way top bb 2 aldim:) adını yanlış yazmadiysam çok kullanışlı küçük hafif tek başına çıkmak büyük bebek arabasıyla zor olcaksa iyi arastir kuzum.

valla demekki adam melek gibiymis rutubetten gözlerin bulanık görmüş pembis

valla ilk masrafları çok oluyo ya ben dereceyi de basit bisey almıştım:) hatta bulsam civali alcaktim bulamadim.

desene yarın sabah çarpılmış bi şekilde uyanacagini hissediyorum akros çünkü beni tiye aliyosun diye

carpilsa yeri var yani sen bakma ona kutsal rosss efendimisss kiymetlimissss

Anaa. Benimde doğum şubatta inş. Almasak ta yaza mı ertesek diye eşim demiştide dena cırlamıştım öyle şey mi olur diye demekki yapan varrmış. Ee pekii hastaneden ilk çıkarken neyle çıktınız cnm. Pusette taşınıyormuş ya bebek. Ben sırf o yüzden puseti almışken takım alalım diye şey ediyordum. Yoksa şubatta napcaz yeni bebeği çıkarıp

Sorma yaa valla 2 yıl ne çekmişim meğer ben

neyseki tüm pahalı cihazları garantili olarak dolaptan

aminnnn
kız patilim yeğenini gördükten sonra tahmin bile edemiyorum kızına neler alırsın

Allah gönlüne göre versin bebisim 2020 kız senesi galiba kiz olabilir o yüzden
Oyyyy hemde neler nelerrrrr
Aminnn, inşallaahhh şamdanımmm

valla kuzum arabamiz da yok bizim:) hatsanenin önünde taksi çevirdi eşim. o eşyaları aldi ben battaniyeyle bebeği:) bindik eve gittik ben ilk başta kucağımda taşıdım. zaten minnacik biseydi hemen taksiye atlayip gidiyodum bisey olunca. ama bebek arabasıni oğlum merdivenleri kendi inip cikmaya başlayınca yalnizken kullanmaya başladım:) onun dışında bebek arabasi evde duruyodu ben oğlumu kucagimda indirip parka götürüyodum elinden tutup
bak bakalım hangisi uygun kullanışlı sizin için ona göre al.

benim arkadaşım da aldi kocaman araba var puset lazim diye. bebek arabası kendi arabalarının bagajinda duruyo. eşiyle işe gidip geliyo hergun kendisi de bebegi kanguruya koyup çıkıyo her yere bosuna aldik ne evde yer var ne merdivenden inebiliyorum tek başıma diyodu:)

desene yarın sabah çarpılmış bi şekilde uyanacagini hissediyorum akros çünkü beni tiye aliyosun diye

carpilsa yeri var yani sen bakma ona kutsal rosss efendimisss kiymetlimissss
Öyle rüyamda gördüm zaten çarpılmış bı şekilde
Dikkat bak diyirm Yaaa bırak senin ruyan nolcak diyor

İns carpilmazsn dedm jajansnsbs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…