Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benmde akibetim ablan gibi kesin
Onda kendimi gördüm vallahi ( ne de olsa koç)

Bende opturmuyirm yaa bazen uçaklar geliyor da opturmem kendimden küçüklere bile abla demeyin derm çok sinir oluyirm
Neyse sen daha 30
o 35 i deviriyorrrrrr

o yaşlı, yaşlı o yaşlandı 4 çocugu var onun yaşlı o

yohahahaha yihahahaha

maşallah ablan sen birini büyütene kadar on taneye tamamlayacak sanirim
Ayyyy ne 10 u
ben 3 tane ile başedemiyorum hadi diğeri daha minicik bu 3 tane fena her dk bir şey istiyorlar ben nasıl yeteyim 10 taneye tövbe deee

Ayyyy ne 10 u
ben 3 tane ile başedemiyorum hadi diğeri daha minicik bu 3 tane fena her dk bir şey istiyorlar ben nasıl yeteyim 10 taneye tövbe deee

sen değil kız sen bi tane buyuteyim diyene kadar ablan 10 a tamamlayacak. surda ne kalmış 10 a

sen değil kız sen bi tane buyuteyim diyene kadar ablan 10 a tamamlayacak. surda ne kalmış 10 a
Yok şamdanım anladım ona diyorum işte ne 10 u tövbe de
yeğenler fenaaa boyna bir şey istiyorlar 1 tane yok ki 3 tane var, diğerini sayma zaten 10tane olsa ben onlara nasıl yetişcem

ahaha alemsin canım inşallah olur kontroller daha sıkı ve kontrollü olur ne diyelim :)

Benmde akibetim ablan gibi kesin
Onda kendimi gördüm vallahi ( ne de olsa koç)

Bende opturmuyirm yaa bazen uçaklar geliyor da opturmem kendimden küçüklere bile abla demeyin derm çok sinir oluyirm
ross bana da sen 4. yaparsın gibi geliyor bu performansla

4 tane yeğenim var
benim yeğenim, benim, hepsi benim
4 tane de bir şey mi ki benim 9 tane yiğenim var,
annemin 12. torunu yolda, daha aramızda 2 çocuklu,tek çocuklu ve hiç çocuklu olan var onların da olursa sayı 16 yı bulur muhtemelen, geçebilir de

4 tane de bir şey mi ki benim 9 tane yiğenim var,
annemin 12. torunu yolda, daha aramızda 2 çocuklu,tek çocuklu ve hiç çocuklu olan var onların da olursa sayı 16 yı bulur muhtemelen, geçebilir de
Benim 4 yeğen 1 abladan ama

Maşallaahhh

Napıyosunuz kızlarrrr

B Brunello Cicinelli kan sonuçların çıktı mı bebeyim

ByNkoaLa ve poncikvegece sayfaları okuyum dedim kaydırdıkça sizin gebelik imza alanınızda
‘ hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın’ a yanlışlıkla basıp durdum bu bir işaret mi kapatıyorum kapatıyorum yanlışlıkla geri basıyorum

Benim 4 yeğen 1 abladan ama

Maşallaahhh
benim bir kız kardeşim de 4. ye hamileydi 20 haftalıkken kaybetti malesef, en fazla 3 bizde,
erken doğumla kaybettiğimiz 2 yiğenim var 2 tanede ileri gebelikte kaybettiğim yigenim var, 4 kayıp var yani
biz 6 kardeşiz, 5 kız 1 erkek, 9 yiğen 4 kardeşten :)

Kesin işaret başka bişey değil
Yoksa neden basıp basıp durmasın
Simdi seni umutlandırmak istemem ama
Bekleyelim ve görelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…