Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En mantıklısı bnde kendimi boşluğa bıraktım artık :)

Benmde 5 senem var 4. Cuyu de beş sene içinde kesin yaparm bu gidisatla

İşi o tembellik zaten
Ölene kdr uyuyir uyur
Sen bırak rosuum şuan sana serbest ben çok dolanmayım boşluklarda baksana sonuç bu oluyor afedersiin

Evet bu bir işarettt

B Brunello Cicinelli gerçekten sen nirdesin...
11de çıkıyordu sonuç, neden gelmedin, neden haber etmedin

Kız aynen valla küs kalamiyoruz,bide eşimde yay benim o sarmazsa ben,ben sarmazsam o sarar ahtapot gibi
Aminn samdanim sizde insallah
Amiinn canım Allah razı olsun

Kertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Bugün hem sevinci hem sinir stresi peş peşe yaşadım.
Öncelikle sevincim, kan sonucum♥:

Beni sinir strese sokan kısım ise sigorta meselesi
Onun da hallolup olmadığı, bidahaki gidişimde belli olacak...
Doktorun söylediklerine gelirsek..
Ultrason ile bakmadı sadece kan sonucuma göre konuştu. Evet bir gebelik var ama henüz çok yeni bir gebelik ve henüz kimyasal süreçte dedi. Geç yumurtlamışsın dedi. Ama ben pepapp da yazan ovulasyon tarihlerine göre hareket ettim biliyosunuz ve o tarihler dışında herhangi bir ilişki durumu olmadı. Geç yumurtlasam gebe kalamazdım o zaman yanılıyor muyum
Değeri olması gerekenden düşük de ondan mı doktor öyle zannetti acaba, bir problem mi var acaba
Zaten şu sigorta meselesi yüzünden de girdik doktor odasında başladım hüngür hüngür ağlamaya
Kadın da normal normal bende ilk hamileliğimi binbir gece masallarını izlerken ağlayınca anladım diyo
Perşembe bidaha kan ver değerin yükselirse haftaya gel muayeneye, kese görülecek mi bakalım dedi.
Yani durum bu. Hem sevinç hem şaşkınlık hem sinir bir arada
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne

Canım yeniden yeniden ve yeniden tebrikler sen hamilesin artık korku duygusunu at bı önce,ve değer bence normal gibi,4 haftalık fln olduğu için muhtemelen 200 çıkar diyordum değerin,ama inşallah Perşembe günü yükseldiğini göreceksin canim,sen şimdi tadını çıkar

sigorta olayı ne canım özel sağlık sıgortasımı yaptırmıştınız. :/ inşallah düzelir.
kendine iyi bak günlük 1 lt su içmeye çalış besinlerini düzenli tüket bebişte inşallah sağlıkla büyür perşembeyede değerin çok güzel olur canım. dr sen üzülme diye genel konuşmuş olabilir bence canını sıkma :) herşey güzel olacak

İnşallahhhh kuzularım çok teşekkür ederim.
Geç yumurtlamışsam 4 haftadan küçük mü oluyor acaba.
Şu geç yumurtlama kısmına feci kafam takıldı.

Daha yeni gebelik, sonuç bence normal ballı lokmam
Sakın sinir stres yapma perşembe günü aynı saatte aynı yerde kan vermeye çalış cnkü bildiğim ve duyduğum kadarı ile cihazdan cihaza mı ne bileyim saatten saate bile değişkenlik gösterebiliyormuşSonuç 370 ve üzeri çıkarsa korkulacak hiç birşey yok demektir ballı lokma tatlısıııı
O bebiş hayırlısı ile artık seninle, sizinle beraber

Geç yumurtlamışsın diyor Patilim ben normal yumurtladığımı düşünüyorum neden öyle dedi değere bakıp neden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…