- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.481
Cicimm inşallahh sigorta işi düzelir sorun çıkmaz. Kafanı çok da yormamaya çalışKertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Bugün hem sevinci hem sinir stresi peş peşe yaşadım.
Öncelikle sevincim, kan sonucum♥:
Eki Görüntüle 2556322
Beni sinir strese sokan kısım ise sigorta meselesi
Onun da hallolup olmadığı, bidahaki gidişimde belli olacak...
Doktorun söylediklerine gelirsek..
Ultrason ile bakmadı sadece kan sonucuma göre konuştu. Evet bir gebelik var ama henüz çok yeni bir gebelik ve henüz kimyasal süreçte dedi. Geç yumurtlamışsın dedi. Ama ben pepapp da yazan ovulasyon tarihlerine göre hareket ettim biliyosunuz ve o tarihler dışında herhangi bir ilişki durumu olmadı. Geç yumurtlasam gebe kalamazdım o zaman yanılıyor muyum
Değeri olması gerekenden düşük de ondan mı doktor öyle zannetti acaba, bir problem mi var acaba
Zaten şu sigorta meselesi yüzünden de girdik doktor odasında başladım hüngür hüngür ağlamaya
Kadın da normal normal bende ilk hamileliğimi binbir gece masallarını izlerken ağlayınca anladım diyo
Perşembe bidaha kan ver değerin yükselirse haftaya gel muayeneye, kese görülecek mi bakalım dedi.
Yani durum bu. Hem sevinç hem şaşkınlık hem sinir bir arada
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
Canım geç yumurtlamis oldun diyelim ama hiç ilişki olmadı diyosun sonrasında o nasıl oluyor,doktor kesin mi dedi ki geç yumurtlama diye yoksa ihtimal mi verdi yani değer azcik düşük diyeİnşallahhhh kuzularım çok teşekkür ederim. ♥
Geç yumurtlamışsam 4 haftadan küçük mü oluyor acaba.
Şu geç yumurtlama kısmına feci kafam takıldı.
Doktoruna güven cici, değerin artarsa sıkıntı olmaz zaten. Sağlıkla doğsun inşaallah.Kertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Eki Görüntüle 2556322
Ultrason ile bakmadı sadece kan sonucuma göre konuştu. Evet bir gebelik var ama henüz çok yeni bir gebelik ve henüz kimyasal süreçte dedi. Geç yumurtlamışsın dedi. Ama ben pepapp da yazan ovulasyon tarihlerine göre hareket ettim biliyosunuz ve o tarihler dışında herhangi bir ilişki durumu olmadı. Geç yumurtlasam gebe kalamazdım o zaman yanılıyor muyum
Değeri olması gerekenden düşük de ondan mı doktor öyle zannetti acaba, bir problem mi var acaba
Zaten şu sigorta meselesi yüzünden de girdik doktor odasında başladım hüngür hüngür ağlamaya
Kadın da normal normal bende ilk hamileliğimi binbir gece masallarını izlerken ağlayınca anladım diyo
Perşembe bidaha kan ver değerin yükselirse haftaya gel muayeneye, kese görülecek mi bakalım dedi.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
İnşallahhhh kuzularım çok teşekkür ederim. ♥
Geç yumurtlamışsam 4 haftadan küçük mü oluyor acaba.
Şu geç yumurtlama kısmına feci kafam takıldı.
Kertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Eki Görüntüle 2556322
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
Balım geç yumurtlamış olabilirsin aşkımm, neden buna kafanı taktın. Yani tabi bu olaylara bende cok vakıf değilim ama; ne bileyim geç yumurtlama değilde, geç döllenme falan olmuştur belki. Yani herşey olabilir.Geç yumurtlamışsın diyor Patilim ben normal yumurtladığımı düşünüyorum neden öyle dedi değere bakıp neden
Hadi ins güven boşuna çıkmaz
Şimdi iş ciddiye binince bir tırstım
Dönmedi dönmesin de zaten ponçiğimCicimm inşallahh sigorta işi düzelir sorun çıkmaz. Kafanı çok da yormamaya çalış ❤ bidahakii gidişinde de görün inşallah
Eşin normale döndü müüü
minik kalp0753 evet miniğim özel sağlık sigortası. 5 regl dönemi bekleme sürecindeydik. Ama son reglimin 5 gün erken gelmesi ve üstüne benim hamile kalmam tüm sistemi bozdu.
6 regl dönemi beklemen gerekiyordu diyen bir sigortacı oldu. Kendi sigortacım inatla 5 diyor. Kafalar karışık.
Poliçe dışı kalmaktan korkuyorum.
Canimm endiselenme deger iyi bence gec dollenme olsa da iliskideki spermler bikac gun yasayabiliyor diye biliyorum . Ayrica sana demek istedgm seyden dolayimi sigorta kapsami isi belli degil son adet tarihin ekimli oldgu icin . Hala benm aklmda bi soru isareti o cnku de . Sen 1 kasmdan sonra hamile kalsanda gebelik yasi son adet tarhnden hesaplanacak cnkuKertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Eki Görüntüle 2556322
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
Sadece değere bakıp geç yumurtlamışsın zaten dedi. Acaba geç yumurtlama değil de geç döllenmemi oldu.Canım geç yumurtlamis oldun diyelim ama hiç ilişki olmadı diyosun sonrasında o nasıl oluyor,doktor kesin mi dedi ki geç yumurtlama diye yoksa ihtimal mi verdi yani değer azcik düşük diye
İnşallahhhh negom. AminDoktoruna güven cici, değerin artarsa sıkıntı olmaz zaten. Sağlıkla doğsun inşaallah.
Sigorta işi de hallolur bence içini ferah tut sen
Bu persmbedir cnmİnşallahhhh negom. Amin ♥
Perşembe git kan vermeye dedi bu perşembe mi diğer perşembe mi sormadım da kadına
Önce şu üzgün modundan çık iki gözümün çiçeği lütfen tadını çıkar bu durumunSadece değere bakıp geç yumurtlamışsın zaten dedi. Acaba geç yumurtlama değil de geç döllenmemi oldu.
Bilmiyorum kafam allak bullak oldu.
Biran önce diğer randevuya gitmek istiyorum
Olabilir kuzumgeç döllendiği için değerin ona göre çıkmış olabilir tahminim
Mayısta yaptık sigortayı. Kasım ayından itibaren hamile kalabilirsiniz dendi bana. Bende kaldım.onu bile sigortacı hesaplıyormu yani. o zaman sigortayı daha yeni yaptırdınız böyle bir hesaba girdiyse
Bu perşembedir canımİnşallahhhh negom. Amin ♥
Perşembe git kan vermeye dedi bu perşembe mi diğer perşembe mi sormadım da kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?