Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicimm inşallahh sigorta işi düzelir sorun çıkmaz. Kafanı çok da yormamaya çalış bidahakii gidişinde de görün inşallah

Eşin normale döndü müüü

İnşallahhhh kuzularım çok teşekkür ederim. ♥
Geç yumurtlamışsam 4 haftadan küçük mü oluyor acaba.
Şu geç yumurtlama kısmına feci kafam takıldı.
Canım geç yumurtlamis oldun diyelim ama hiç ilişki olmadı diyosun sonrasında o nasıl oluyor,doktor kesin mi dedi ki geç yumurtlama diye yoksa ihtimal mi verdi yani değer azcik düşük diye

Doktoruna güven cici, değerin artarsa sıkıntı olmaz zaten. Sağlıkla doğsun inşaallah.
Sigorta işi de hallolur bence içini ferah tut sen

minik kalp0753 evet miniğim özel sağlık sigortası. 5 regl dönemi bekleme sürecindeydik. Ama son reglimin 5 gün erken gelmesi ve üstüne benim hamile kalmam tüm sistemi bozdu.
6 regl dönemi beklemen gerekiyordu diyen bir sigortacı oldu. Kendi sigortacım inatla 5 diyor. Kafalar karışık.
Poliçe dışı kalmaktan korkuyorum.

İnşallahhhh kuzularım çok teşekkür ederim. ♥
Geç yumurtlamışsam 4 haftadan küçük mü oluyor acaba.
Şu geç yumurtlama kısmına feci kafam takıldı.

geç döllendiği için değerin ona göre çıkmış olabilir tahminim

kuzum hiç korkma ben 300-400 demiştim ama senin yaptığın erken gebelik testiymiş normal gebelik sandım ben. Regl 1 gün geçince 19 değeri çıkan geç döllenme olan çokta güzel arttan bir sürü kişi gördüm burda. Hiiiç canını sıkma lütfen

Geç yumurtlamışsın diyor Patilim ben normal yumurtladığımı düşünüyorum neden öyle dedi değere bakıp neden
Balım geç yumurtlamış olabilirsin aşkımm, neden buna kafanı taktın. Yani tabi bu olaylara bende cok vakıf değilim ama; ne bileyim geç yumurtlama değilde, geç döllenme falan olmuştur belki. Yani herşey olabilir.
Bak bende netten hesaplıyorum 6+2 gösteriyor doktor bana 5+4 dedi
Yani onların hesabı ile bizimki hiç tutmuyor, sen bunu kafana takıp kendine sıkıntı yaratma
Perşembe günü o değer 400leri geçecek ben biliyorum

Cicimm inşallahh sigorta işi düzelir sorun çıkmaz. Kafanı çok da yormamaya çalış ❤ bidahakii gidişinde de görün inşallah

Eşin normale döndü müüü
Dönmedi dönmesin de zaten ponçiğim
İnanılmaz hizmet ediyor bana.
Şuan mutfakta yemek yapıyor beni uyu diye bıraktı ama ben kaçıp size geldim

onu bile sigortacı hesaplıyormu yani. o zaman sigortayı daha yeni yaptırdınız böyle bir hesaba girdiyse

Canimm endiselenme deger iyi bence gec dollenme olsa da iliskideki spermler bikac gun yasayabiliyor diye biliyorum . Ayrica sana demek istedgm seyden dolayimi sigorta kapsami isi belli degil son adet tarihin ekimli oldgu icin . Hala benm aklmda bi soru isareti o cnku de . Sen 1 kasmdan sonra hamile kalsanda gebelik yasi son adet tarhnden hesaplanacak cnku

Canım geç yumurtlamis oldun diyelim ama hiç ilişki olmadı diyosun sonrasında o nasıl oluyor,doktor kesin mi dedi ki geç yumurtlama diye yoksa ihtimal mi verdi yani değer azcik düşük diye
Sadece değere bakıp geç yumurtlamışsın zaten dedi. Acaba geç yumurtlama değil de geç döllenmemi oldu.
Bilmiyorum kafam allak bullak oldu.
Biran önce diğer randevuya gitmek istiyorum

Doktoruna güven cici, değerin artarsa sıkıntı olmaz zaten. Sağlıkla doğsun inşaallah.
Sigorta işi de hallolur bence içini ferah tut sen
İnşallahhhh negom. Amin
Perşembe git kan vermeye dedi bu perşembe mi diğer perşembe mi sormadım da kadına

B Brunello Cicinelli tatlım öncelikle hayirrli uğurlu olsun evet hamilesinnnevet değer normal aslında geç yumurtama olduğu için iki gün sonra tekrar et iki katına çıkar canım
Sen de ki mücadele ve organize işler de yok o iki katı sen 6 kata fırlatırsinn

Sadece değere bakıp geç yumurtlamışsın zaten dedi. Acaba geç yumurtlama değil de geç döllenmemi oldu.
Bilmiyorum kafam allak bullak oldu.
Biran önce diğer randevuya gitmek istiyorum
Önce şu üzgün modundan çık iki gözümün çiçeği lütfen tadını çıkar bu durumun,ben gebe kalmış olsam umrumda bile olmazdı geç yumurtlama yada geç döllenme ne fark eder canımın içi,ilk ay denemenizde kistle tutan bı gebelik senin ki balım illa ki yükselecektir Perşembe günü bu değer adım gibi eminim, yeter ki sen içini ferah tut lütfen bide esine de yansitma ki oda korkmasin aklı takilmasin cicim,hiç bişey olmaz güzelce 300 ve üstü şeklinde ilerler Allah'ın izniyle ❤

geç döllendiği için değerin ona göre çıkmış olabilir tahminim
Olabilir kuzum
onu bile sigortacı hesaplıyormu yani. o zaman sigortayı daha yeni yaptırdınız böyle bir hesaba girdiyse
Mayısta yaptık sigortayı. Kasım ayından itibaren hamile kalabilirsiniz dendi bana. Bende kaldım.
Üstelik geçen ay da son adet tarihinin ekimde olması sıkıntı yaratır mı diye sordum yaratmaz dediler.
Şimdi de son adet tarihi ekimde diye sistem beni poliçeden atıyor.
Tam tırlatmalık olay.
Halledilmeye çalışılacak bakalım.
Ama moralimi iyi bozdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…