Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet erken testti kuzum.
Reglime 3 gün kala yapmıştım.
Kan testini de bugün reglime 2 gün kala yaptırdım.
İnşaallah artar
Perşembe git kana dedi ama 2 gün sonra olan perşembe mi haftaya perşembe mi sormak aklıma gelmedi kadına

Yok şamdanım anladım ona diyorum işte ne 10 u tövbe de
yeğenler fenaaa boyna bir şey istiyorlar 1 tane yok ki 3 tane var, diğerini sayma zaten 10tane olsa ben onlara nasıl yetişcem

heeee doğru diyosun ben o açıdan düşünmemiştim

bu sigortacıların konuşmalarını ses kaydı yapmak lazım bütün sözleri sigortayı yapana kadar geçerli sanırım

Kuzucum bu perşembe :)
21 Kasım yani

Sadece değere bakıp geç yumurtlamışsın zaten dedi. Acaba geç yumurtlama değil de geç döllenmemi oldu.
Bilmiyorum kafam allak bullak oldu.
Biran önce diğer randevuya gitmek istiyorum
Geç döllenme de olabilir yumurtlama da, sonuçta sen uygulama da ki tarihe göre baz alıyorsun yumurtlama gününü ama o tarihten sonra da yumurtlama olmuş olabilir. Ultrason la yumurta takibi yaptırmadığın için net tarihi bilemezsin

İki günde bir bakılır değere canım
Atlaya atlaya bakıyorum, misafirim var yarın, hazırlık yapıyorum da

İnşallahhhh Patilim.
Resmen haftamı bile öğrenemeden eve geldim.
Hamileymişim ama normal mi değer ne oluyor ne bitiyor öğrenemeden geldim. Daha kimyasal süreçte, değer artacak mı atmıcak mı ona göre hareket edicez falan dedi. Sanki gebeymişim ama gebe değilmişim gibi baksana Sevinç yaşayamıyorum resmen.

Canım bat ne zmndi senin de geç döllenme mıymış benim ilk değerim 110 çıkmıştı ama ben eminim geç döllenme olduğuna çünki bı hafta öncesinde negatifti kanım hadi hayırlısı önemli olan artış cnm o da sağlıkla artacak insAllah

Aynen çayım. Sen geçen ay onu bana söyleyince ben aklıma taktım. Sigortacımı aradım tam senin bana söylediğin şekilde sordum. Bana net şekilde sıkıntı olmayacağını, benim süremi doldurduğumu, gebe kalabileceğimi söyledi.
Hatta söylemiştim sanırım sana da sordum sıkıntı yokmuş diye.
Ama şimdi sistem sıkıntı çıkarıyor.
Bidahaki gidişimde belli olacak kesin sonuç.

Sen sevincini doya doya yaşa :)
O değer Perşembe günü 400ü geçecek :) 400-470 arası diyorum

İnşallahhhh negom. Amin ♥
Perşembe git kan vermeye dedi bu perşembe mi diğer perşembe mi sormadım da kadına
Öncelikle Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli eylesin..Değeriniz çok güzel ben 13.5 ile öğrenmiştim bu yüzden içini ferah tut bu değer 700 ve üzeri olduğunda kese 2000 ve üzeri olduğunda minnak kalbini duyacaksınız tahminen bu perşembe 600 gibi olur iki gün sonra 700 ve üzeri keseni 4 gün sonra görürsün geç dollenme demesi için beklenen adet çok yakın yada geçmiş olmalı beklenen mens geçtimi? Sen bunlara takılma annesin işte tadını çıkar sters sıkıntı hiccccc yok unutma bazen ağlayacaksın bazen güleceksin hep uyuyacaksın çok garip bir uyku modu olacak gözlerin yapışacak ilk 3 ay böyle sebep artan hormonlar ve sana tutunan minnak şimdi kasma ağlasan hissetmez 3 aya kadar seni duymuyor hissetmiyor kendi gelişimini tamamlıyor bol yoğurt ve bollll bolllll su iç günde 10 bardağı geç çok çiş yapacaksın banyo ve lavabo en sıkı kankilerin olacak 3 ay boyunca suyu ihmal etme sigara ve alkol inşallah yoktur sigara içenler için kısa bilgi günde 5 geçmezse biraktirmiyor doktor sebep bırakma stresi daha zararlı anneyede bebeğede... Tebrikler

Demaaa
Sağol diloşum
Sevinmekle burukluk yaşamak arasında gidip geliyorum.

Demaaa
Sağol diloşum
Sevinmekle burukluk yaşamak arasında gidip geliyorum.
Sevin sevinnnn burukluk yaşama böyle bir sevinc den başka güzel bişey mi var ben o testi yapmış olsaydım öyle çıksaydı heralde çerçeveelettir koyardım hele HCG sonucunu kapıya asardim

Bana sevincimi yaşattırmıyolar seksü şempazem neler yaptılar hep bana, sigortacı üzdü doktor küçük dedi benim değerime, kimyasal süreçte dedi artacak mı diye bakacağız dedi
Ne hisssetmem gerektiğini bilmiyorum.
Bir yanım seviniyor diğer yanım idrak edemedi durumu..

Maşaallah canım. Çok sevindim mutluluğunuz daim olsun. Yarın da kanda görünce mükemmel olacak

Cicim haftaya demiş ya sen adetin gelmesi gereken günden 3 4 gün sonra normal gebelik testi al yap orda da çıkar rahatlarsın zaten daha çok erken olduğu için değer düşüktür yoksa hamilesin Allah'ın izniyle

Geç yumurtlamışsın diyor Patilim ben normal yumurtladığımı düşünüyorum neden öyle dedi değere bakıp neden

Kız küfür etmiş sanki deli cici geç yumurtlarsan geç döllenir demek olamaz mı sence?

Daha kafaya takacak başka şeylerin olacak şimdiden kredini tüketme.
Sen buna üzülürsen başkaları napsın kuzum?

Toparla gafayı anan senin anan çünkü aklına gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…