- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.501
Evet erken testti kuzum.kuzum hiç korkma ben 300-400 demiştim ama senin yaptığın erken gebelik testiymiş normal gebelik sandım ben. Regl 1 gün geçince 19 değeri çıkan geç döllenme olan çokta güzel arttan bir sürü kişi gördüm burda. Hiiiç canını sıkma lütfen
Yok şamdanım anladımona diyorum işte ne 10 u tövbe de
yeğenler fenaaa boyna bir şey istiyorlar 1 tane yok ki 3 tane var, diğerini sayma zaten10tane olsa ben onlara nasıl yetişcem
Olabilir kuzum
Mayısta yaptık sigortayı. Kasım ayından itibaren hamile kalabilirsiniz dendi bana. Bende kaldım.
Üstelik geçen ay da son adet tarihinin ekimde olması sıkıntı yaratır mı diye sordum yaratmaz dediler.
Şimdi de son adet tarihi ekimde diye sistem beni poliçeden atıyor.
Tam tırlatmalık olay.
Halledilmeye çalışılacak bakalım.
Ama moralimi iyi bozdu.
ahaha alemsin canım inşallah olur kontroller daha sıkı ve kontrollü olur ne diyelim :)
Kuzucum bu perşembe :)Evet erken testti kuzum.
Reglime 3 gün kala yapmıştım.
Kan testini de bugün reglime 2 gün kala yaptırdım.
İnşaallah artar
Perşembe git kana dedi ama 2 gün sonra olan perşembe mi haftaya perşembe mi sormak aklıma gelmedi kadına
Geç döllenme de olabilir yumurtlama da, sonuçta sen uygulama da ki tarihe göre baz alıyorsun yumurtlama gününü ama o tarihten sonra da yumurtlama olmuş olabilir. Ultrason la yumurta takibi yaptırmadığın için net tarihi bilemezsinSadece değere bakıp geç yumurtlamışsın zaten dedi. Acaba geç yumurtlama değil de geç döllenmemi oldu.
Bilmiyorum kafam allak bullak oldu.
Biran önce diğer randevuya gitmek istiyorum
İki günde bir bakılır değere canımEvet erken testti kuzum.
Reglime 3 gün kala yapmıştım.
Kan testini de bugün reglime 2 gün kala yaptırdım.
İnşaallah artar
Perşembe git kana dedi ama 2 gün sonra olan perşembe mi haftaya perşembe mi sormak aklıma gelmedi kadına
İnşallahhhh Patilim.Balım geç yumurtlamış olabilirsin aşkımm, neden buna kafanı taktın. Yani tabi bu olaylara bende cok vakıf değilim ama; ne bileyim geç yumurtlama değilde, geç döllenme falan olmuştur belki. Yani herşey olabilir.
Bak bende netten hesaplıyorum 6+2 gösteriyor doktor bana 5+4 dedi
Yani onların hesabı ile bizimki hiç tutmuyor, sen bunu kafana takıp kendine sıkıntı yaratma
Perşembe günü o değer 400leri geçecek ben biliyorum
Canım bat ne zmndi senin de geç döllenme mıymış benim ilk değerim 110 çıkmıştı ama ben eminim geç döllenme olduğuna çünki bı hafta öncesinde negatifti kanım hadi hayırlısı önemli olan artış cnm o da sağlıkla artacak insAllahKertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Bugün hem sevinci hem sinir stresi peş peşe yaşadım.
Öncelikle sevincim, kan sonucum♥:
Eki Görüntüle 2556322
Beni sinir strese sokan kısım ise sigorta meselesi
Onun da hallolup olmadığı, bidahaki gidişimde belli olacak...
Doktorun söylediklerine gelirsek..
Ultrason ile bakmadı sadece kan sonucuma göre konuştu. Evet bir gebelik var ama henüz çok yeni bir gebelik ve henüz kimyasal süreçte dedi. Geç yumurtlamışsın dedi. Ama ben pepapp da yazan ovulasyon tarihlerine göre hareket ettim biliyosunuz ve o tarihler dışında herhangi bir ilişki durumu olmadı. Geç yumurtlasam gebe kalamazdım o zaman yanılıyor muyum
Değeri olması gerekenden düşük de ondan mı doktor öyle zannetti acaba, bir problem mi var acaba
Zaten şu sigorta meselesi yüzünden de girdik doktor odasında başladım hüngür hüngür ağlamaya
Kadın da normal normal bende ilk hamileliğimi binbir gece masallarını izlerken ağlayınca anladım diyo
Perşembe bidaha kan ver değerin yükselirse haftaya gel muayeneye, kese görülecek mi bakalım dedi.
Yani durum bu. Hem sevinç hem şaşkınlık hem sinir bir arada
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
Fit mutlu anne
Aynen çayım. Sen geçen ay onu bana söyleyince ben aklıma taktım. Sigortacımı aradım tam senin bana söylediğin şekilde sordum. Bana net şekilde sıkıntı olmayacağını, benim süremi doldurduğumu, gebe kalabileceğimi söyledi.Canimm endiselenme deger iyi bence gec dollenme olsa da iliskideki spermler bikac gun yasayabiliyor diye biliyorum . Ayrica sana demek istedgm seyden dolayimi sigorta kapsami isi belli degil son adet tarihin ekimli oldgu icin . Hala benm aklmda bi soru isareti o cnku de . Sen 1 kasmdan sonra hamile kalsanda gebelik yasi son adet tarhnden hesaplanacak cnku
Sen sevincini doya doya yaşa :)İnşallahhhh Patilim.
Resmen haftamı bile öğrenemeden eve geldim.
Hamileymişim ama normal mi değer ne oluyor ne bitiyor öğrenemeden geldim. Daha kimyasal süreçte, değer artacak mı atmıcak mı ona göre hareket edicez falan dedi. Sanki gebeymişim ama gebe değilmişim gibi baksanaSevinç yaşayamıyorum resmen.
Ayyy cicim yerim sizii maşallahDönmedi dönmesin de zaten ponçiğim
İnanılmaz hizmet ediyor bana.
Şuan mutfakta yemek yapıyor beni uyu diye bıraktı ama ben kaçıp size geldim
Öncelikle Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli eylesin..Değeriniz çok güzel ben 13.5 ile öğrenmiştim bu yüzden içini ferah tut bu değer 700 ve üzeri olduğunda kese 2000 ve üzeri olduğunda minnak kalbini duyacaksınız tahminen bu perşembe 600 gibi olur iki gün sonra 700 ve üzeri keseni 4 gün sonra görürsün geç dollenme demesi için beklenen adet çok yakın yada geçmiş olmalı beklenen mens geçtimi? Sen bunlara takılma annesin işte tadını çıkar sters sıkıntı hiccccc yok unutma bazen ağlayacaksın bazen güleceksin hep uyuyacaksın çok garip bir uyku modu olacak gözlerin yapışacak ilk 3 ay böyle sebep artan hormonlar ve sana tutunan minnakİnşallahhhh negom. Amin ♥
Perşembe git kan vermeye dedi bu perşembe mi diğer perşembe mi sormadım da kadına
DemaaaB Brunello Cicinelli tatlım öncelikle hayirrli uğurlu olsun evet hamilesinnnevet değer normal aslında geç yumurtama olduğu için iki gün sonra tekrar et iki katına çıkar canım
Sen de ki mücadele ve organize işler de yok o iki katı sen 6 kata fırlatırsinn
Sevin sevinnnn burukluk yaşama böyle bir sevinc den başka güzel bişey mi var ben o testi yapmış olsaydım öyle çıksaydı heralde çerçeveelettir koyardımDemaaa
Sağol diloşum
Sevinmekle burukluk yaşamak arasında gidip geliyorum.
Bana sevincimi yaşattırmıyolar seksü şempazem neler yaptılar hep bana, sigortacı üzdü doktor küçük dedi benim değerime, kimyasal süreçte dedi artacak mı diye bakacağız dediÖnce şu üzgün modundan çık iki gözümün çiçeği lütfen tadını çıkar bu durumun,ben gebe kalmış olsam umrumda bile olmazdı geç yumurtlama yada geç döllenme ne fark eder canımın içi,ilk ay denemenizde kistle tutan bı gebelik senin ki balım illa ki yükselecektir Perşembe günü bu değer adım gibi eminim, yeter ki sen içini ferah tut lütfen bide esine de yansitma ki oda korkmasin aklı takilmasin cicim,hiç bişey olmaz güzelce 300 ve üstü şeklinde ilerler Allah'ın izniyle ❤
Maşaallah canım. Çok sevindim mutluluğunuz daim olsun.Kuzularım ben geldim evet hemde bu saatte(05.16)
Boğazlarım o kadar acıyor ki uyku tutmadı. Sürekli içe geniz akıntısı var, iltihap var ve midemi bulandırıyor o akıntı. Bebeğe de birşey olacak diye endişe ediyorum yutkundukça içe akıyor çünkü. Bide enteresan bir şekilde ayak bileklerim ve dizden aşağı bacak kemiklerim sızım sızım sızlıyor. Nette aratıyorum genelde gebeliğin sonlarına doğru olurmuş. Bu ağrı nedir ya çok saçma.
Ama yine Allahın bir lütfu olarak doktor randevusu en erken 21 kasıma vardı. Demin boğaz acımdan endişe edip bakayım belki yarına randevu açılmıştır biri iptal etmiştir falan dedim. Sisteme bir baktım yarın öğle randevusu kabak gibin açık
Mesir macunu görmüş Manisalı gibi kaptım tabi hemen
Randevuyu kaparken ben (temsili) :
Doktora gideceğim için yarınki seminere katılmıcam sonra tüm hafta için rapor alacağım. Kafa nasıl, yine zehir
------------
Gelelim geyşamın tepkisine...
Ben dün yine yaptım ciciliğimi. Allah affetsin saat akşam 7 de artık dayanamayıp geyşayı arayıp aşkım çok ateşim var gelebilir misin dedim(bişman değilim)Adamı vatani görevinden alı koymuş olabilirim bende istemezdim böyle olsun ama saat 1 e kadar Allah şahidim bekleyemezdim.
Önce aşkım bak erken geleyim diye uydurmuyorsun dimi dedi (Allahım neler bekliyor benden bu çocuk puhaah) sonra ikna olup endişelenip izin alıp geldi. Tabi görev yerinden gelmesi de 1 saati aşkın sürdü ama olsundu.
Haince bir tuzak hazırladım. (Rabbim beni tuzak hazırlayayım diye yaratmış yav) Öncelikle koltuğu çeken bir noktaya kamera yerleştirdim. Ardından dereceyi koltuk altıma testimi tişörtün içine gizledim. Geyşam kapıyı çaldığında dereceyi tuşuna basıp başlattım. Geldi hemen koltuğa oturduk derecenin ölçmesini bekledik. Derece öttü, verdim. Her zamanki gibi 35.5Önce dereceye baktı sonra tek kaşını kaldırıp bana baktı o an hayattan tutun psikolojime kadar sorguladığından eminim. Gözünde soru işareti belirir belirmez testi çıkardım buda gerçek ateşim dedim
Dona kaldı. Sürekli arkası arkaya "aşkım gerçek mi söylüyorsun", "aşkım şaka değil di mi", "aşkım başka birine işetmedin dimi" gibi cümleler etti
İlk şoku atlatınca havalara uçtu, beni zıplatmaya kalktı. Sürekli öbtü
Sonra ağlamaya başladı. 50 kere şükür etti. Kaç çocuk doyuracaktım ben diye hesap yaptı. Karnımı sevdi. Yine ağladı. Yine havalara uçtu
Sonra ben evde duramıyorum fenalık geçiricem yürü arkadaşa gidip söyleyelim birine söylemezsem kriz geçiricem dedi
Ordan eşimin liseden beri kankası var eşini de ben çok severim. Ailece hep görüşürüz. Gece 11 de onlara gittikHaberi verdik. Onlar da çok isteyip bekliyordu zaten sürecin içindeydiler. Bir posta da orda havalara uçtuk
Şuan da rüyasında kızım gelecek bana oje sür dicek diye sayıklıyor.
Böyle işte kertenkelelerim
Rabbim bu güzel anları isteyen herkese nasip etsin.
Yarın sabahtan kan vermeye gidip öğle de doktora gidicez.
Lütfen herşey normal çıksın ya çok endişe duyuyorum. Kese görülmesi için çok erken olabilir ama kanda görmem lazım biran önce
Cicim haftaya demiş ya sen adetin gelmesi gereken günden 3 4 gün sonra normal gebelik testi al yap orda da çıkar rahatlarsın zaten daha çok erken olduğu için değer düşüktür yoksa hamilesin Allah'ın izniyleKertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Bugün hem sevinci hem sinir stresi peş peşe yaşadım.
Öncelikle sevincim, kan sonucum♥:
Eki Görüntüle 2556322
Beni sinir strese sokan kısım ise sigorta meselesi
Onun da hallolup olmadığı, bidahaki gidişimde belli olacak...
Doktorun söylediklerine gelirsek..
Ultrason ile bakmadı sadece kan sonucuma göre konuştu. Evet bir gebelik var ama henüz çok yeni bir gebelik ve henüz kimyasal süreçte dedi. Geç yumurtlamışsın dedi. Ama ben pepapp da yazan ovulasyon tarihlerine göre hareket ettim biliyosunuz ve o tarihler dışında herhangi bir ilişki durumu olmadı. Geç yumurtlasam gebe kalamazdım o zaman yanılıyor muyum
Değeri olması gerekenden düşük de ondan mı doktor öyle zannetti acaba, bir problem mi var acaba
Zaten şu sigorta meselesi yüzünden de girdik doktor odasında başladım hüngür hüngür ağlamaya
Kadın da normal normal bende ilk hamileliğimi binbir gece masallarını izlerken ağlayınca anladım diyo
Perşembe bidaha kan ver değerin yükselirse haftaya gel muayeneye, kese görülecek mi bakalım dedi.
Yani durum bu. Hem sevinç hem şaşkınlık hem sinir bir arada
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
Fit mutlu anne
Geç yumurtlamışsın diyor Patilim ben normal yumurtladığımı düşünüyorum neden öyle dedi değere bakıp neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?