- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.541
Hiç bir sorun yok benimde şimdi baktım adete 9 gün kalaYaaaa ne kadar güzel bir yorum bu inan duygulanarak okudum
Beklenen adet tarihim 21 kasımdı. 2 gün kala kan testim 193.3, bu şekilde değerlendirebilirsin kuzum benim.
Siz tecrübeliler sayesinde bizlerin içi ferahlıyor
Aglayim.mi yavrum
İnsAllah hamileyim cnm Allah sağlıkla devam ettirirse bende ilk idrarda gördüm sonra kan verdim cnm kadın doğuma yarın gidecektin dimiVallahi bi enteresanlık olduğu kesin..
İnşallah sorun çözülür yoksa büyük madur olucam
İnşallahhhh canım benim
Bat 21 kasımdı.
Ben 3 gün kala idrar, 2 gün kala yani bugün kan testi yaptım.
İdrarım da pozitif çıkmıştı.
Sende hamile misin
Aminnnnnnnnnnn
Patilimin ağzından bal damlıyor.
Değerin gayet iyi kuzum yani bildiğim kadarıyla da adete 3 gün yok mu yada tam günü değil mi buna göre bile cok iyi yani :) dert etme boşver sen dr uKertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Bugün hem sevinci hem sinir stresi peş peşe yaşadım.
Öncelikle sevincim, kan sonucum♥:
Eki Görüntüle 2556322
Beni sinir strese sokan kısım ise sigorta meselesi
Onun da hallolup olmadığı, bidahaki gidişimde belli olacak...
Doktorun söylediklerine gelirsek..
Ultrason ile bakmadı sadece kan sonucuma göre konuştu. Evet bir gebelik var ama henüz çok yeni bir gebelik ve henüz kimyasal süreçte dedi. Geç yumurtlamışsın dedi. Ama ben pepapp da yazan ovulasyon tarihlerine göre hareket ettim biliyosunuz ve o tarihler dışında herhangi bir ilişki durumu olmadı. Geç yumurtlasam gebe kalamazdım o zaman yanılıyor muyum
Değeri olması gerekenden düşük de ondan mı doktor öyle zannetti acaba, bir problem mi var acaba
Zaten şu sigorta meselesi yüzünden de girdik doktor odasında başladım hüngür hüngür ağlamaya
Kadın da normal normal bende ilk hamileliğimi binbir gece masallarını izlerken ağlayınca anladım diyo
Perşembe bidaha kan ver değerin yükselirse haftaya gel muayeneye, kese görülecek mi bakalım dedi.
Yani durum bu. Hem sevinç hem şaşkınlık hem sinir bir arada
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
Fit mutlu anne
Canlarrrr siz bilmiyorsunuz ama bugun benim doğum günüm
Canlarrrr siz bilmiyorsunuz ama bugun benim doğum günüm❤❤❤
Çok haklısın brommponcikvegece
Patilim bu konuda inan eşine hiç hak veremiyorum. Bebeğe birşey olursa suçlusu sensin çok ağır bir laf böyle birşeyi bebek bekleyen birine söyleyemez. Senin duyguların zaten hassas dönemindesin.
Öte yandan doktorun çalışmanda engel görmüyorsa kesinlikle çalışmaya devam etmelisin. Evde kendini dinleyerek 9 ay geçirmek bana korkunç geliyor. Bende gebe kalırsam 2.dönem gitmem diyordum da yok çalışmak en iyisi inşallah sağlık el verdiğince..
Bugün doktorum bana rutin düzenine devam edeceksin, sağlıklı bebek amuda kalksan, parende atsan bile düşmez, sağlıksız bebek hep yatsanda düşer dedi.
Eşine bunu söylemelisin.
Sen hep gülAglayim.mi yavrum
Üzgün surat mi koyayım napim
Tamam gulmuyirmderken bile gulen smile koyan tek numuneyim sanirm
Ahhh canım samdanım benimmutlu yıllar benim minnos akrosumiyi ki doğdun iyi ki kk ya üye oldun seni tanıdık Allah gönlünden herşeyin en güzelini nasip etsin sana
Minnak anne cok teşekkür ederim sana canım benim
Ahhh canım samdanım benimcok teşekkür ederim cici de iyiki bu topiğe kurdu ve birbirimizi tanıma fırsatımız oldu iyiki varsınız iyikiiii ❤❤
Hepimizin etmesi lazımay evet yaaa ciciye hergun dua etmem lazım benim
sürpriz geldi mi doğum günündenasıl geçti günün bakayim
Çakal zepramiz bizimCanlarrrr siz bilmiyorsunuz ama bugun benim doğum günüm❤❤❤
Güzel kalpli meleğimmm benim cok teşekkür ederim insallah hepimize nasip etsin bağışlasın RabbimÇakal zepramiz bizimiyi ki doğmuşsun canım benim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, annene babana bağışlasın güzel allahim ❤nice mutlu yıllara ❤
Sigorta meselesi hallolur inşAllah gülüm. Sen bebişinin keyfini çıkar cicim. Yarın değil öbür gün olan perşembe günü değerlerinin arttığını gorcez inşAllahKertenkelelerim anca gelebildim. Eve de yeni geldik zaten. Hemen gelişmeleri aktarıyorum.
Bugün hem sevinci hem sinir stresi peş peşe yaşadım.
Öncelikle sevincim, kan sonucum♥:
Eki Görüntüle 2556322
Beni sinir strese sokan kısım ise sigorta meselesi
Onun da hallolup olmadığı, bidahaki gidişimde belli olacak...
Doktorun söylediklerine gelirsek..
Ultrason ile bakmadı sadece kan sonucuma göre konuştu. Evet bir gebelik var ama henüz çok yeni bir gebelik ve henüz kimyasal süreçte dedi. Geç yumurtlamışsın dedi. Ama ben pepapp da yazan ovulasyon tarihlerine göre hareket ettim biliyosunuz ve o tarihler dışında herhangi bir ilişki durumu olmadı. Geç yumurtlasam gebe kalamazdım o zaman yanılıyor muyum
Değeri olması gerekenden düşük de ondan mı doktor öyle zannetti acaba, bir problem mi var acaba
Zaten şu sigorta meselesi yüzünden de girdik doktor odasında başladım hüngür hüngür ağlamaya
Kadın da normal normal bende ilk hamileliğimi binbir gece masallarını izlerken ağlayınca anladım diyo
Perşembe bidaha kan ver değerin yükselirse haftaya gel muayeneye, kese görülecek mi bakalım dedi.
Yani durum bu. Hem sevinç hem şaşkınlık hem sinir bir arada
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@BUSR4
Fit mutlu anne
Doğum günün kutlu olsun fıstıkCanlarrrr siz bilmiyorsunuz ama bugun benim doğum günüm❤❤❤
Doktor veya öğretmen olsaydın ne olacaktı ya da tekstil de çalışsaydın ve bırakma lüksün olmasaydı. Biran önce sarsilip kendine gelse iyi olur.Çok haklısın bromm❤
Keşke bunu benim minnoşta anlasa, mesela hala eve gelmedi ne ilginç dmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?