Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa ne kadar güzel bir yorum bu inan duygulanarak okudum
Beklenen adet tarihim 21 kasımdı. 2 gün kala kan testim 193.3, bu şekilde değerlendirebilirsin kuzum benim.
Siz tecrübeliler sayesinde bizlerin içi ferahlıyor
Hiç bir sorun yok benimde şimdi baktım adete 9 gün kala tamamen iç güdüsel hamileyim dedim mens 9 gün var 13.4 doktor dedi dollenme var gebelik demek için erken 2 gün sonra minnagim bana memleketimden selam çaktı 61.1 tam bir tyapsonlu eğtimi sana menşe 6 gün var adete 4 gün kala 194.5 ve zaten birdaha yaptırmadım kontrol randevusu geldi adet günümdü 700 veya geçmişti doktor hastanede yaptırıp ultrasona aldı keseyi gördük dış gebelik değil dedi kese oluşmuş dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı duyulacak dedi hala gebe değilsin dedi bil hala kimyasal dedi haklida kalp atmıyor henüz iki hafta sonra çok şükür kalp sesi duyuldu ve doktor dedi aile eş dost kimle paylaşırsanız paylaşın dedi gebesiniz...Eşim o arada doktor bey biz silik çizgide gazeteye ilan verdik zaten dedi duymayan kalmadı dedi doktor eminim dedi bu kadın mense 9 gün varken gebelik yakaladıysa herkese paylaşmıştır deyip güldük..Çok sakın ol doktorun zaten seni yönlendirecek panik yok ülkemizde bulunan suriyeliler ayda bir doğuruyorlar yanlarındaki kucaklarindaki görünce 9 aya sığmıyor biz Türk kadınları biraz pimpirikliyiz doğal bir süreç yasa evham panik yok unutma o bebişim Dünyada rizki varsa ne yaparsan yap doğar yoksada Rabbimiz bilir...Kendine hamileliği zehir etme tadını çıkar takılma rakamlara gayettt güzel değerin...

daha due bunlar iyi gunlerin ben bir ortamda herkesin guldugu komik bir videoya humgur hungur icim cikana kadar aglamistim cocuk yere dusuyo diye
birde bi ara asiri gaz oluyor ve idrar kacirma hapsirsam gaz cikiyo oksursem altima kaciriyorum gulemiyordum bile oklava yutmus gibi oturuyordum basima is gelmesin diye

cicikom ya üzme kendini. nego da anlatmıştı 6 güne kadar yasayabiliyomus sperm. bide kadınlar bazı aylar çift yumurta atar. belki sen ovulasyonda yakalayamadin spermler canlı kaldı sonraki yumurtayi avladi içlerinden biri:) ya da bebek geç tutundu.
benim arkadaşım 9. haftada kalp atışı duymuştu geç canlanmış.

hamilelik doktor kötü bisey demedigi sürece relaks olman gereken bi süreç ben doktora gittim o gün kanamam olmuştu. doktoru aradim bana ilaç yazdı. su an üzülecek bişey yok. bebek saymiyoruz biz onu zaten dedi. günlük yaşamınıza devam edin sağlıklı bebek her türlü tutunur dedi.
B Brunello Cicinelli hem geç dollenmeyse kendi kendine poliçeden de yirtabilir iyi yönden bak

İnsAllah hamileyim cnm Allah sağlıkla devam ettirirse bende ilk idrarda gördüm sonra kan verdim cnm kadın doğuma yarın gidecektin dimi

Değerin gayet iyi kuzum yani bildiğim kadarıyla da adete 3 gün yok mu yada tam günü değil mi buna göre bile cok iyi yani :) dert etme boşver sen dr u

Canlarrrr siz bilmiyorsunuz ama bugun benim doğum günüm ❤❤❤

mutlu yıllar benim minnos akrosum iyi ki doğdun iyi ki kk ya üye oldun seni tanıdık Allah gönlünden herşeyin en güzelini nasip etsin sana

Çok haklısın bromm
Keşke bunu benim minnoşta anlasa, mesela hala eve gelmedi ne ilginç dmi ?

mutlu yıllar benim minnos akrosum iyi ki doğdun iyi ki kk ya üye oldun seni tanıdık Allah gönlünden herşeyin en güzelini nasip etsin sana
Ahhh canım samdanım benim cok teşekkür ederim cici de iyiki bu topiğe kurdu ve birbirimizi tanıma fırsatımız oldu iyiki varsınız iyikiiii

Ahhh canım samdanım benim cok teşekkür ederim cici de iyiki bu topiğe kurdu ve birbirimizi tanıma fırsatımız oldu iyiki varsınız iyikiiii❤❤

ay evet yaaa ciciye hergun dua etmem lazım benim
sürpriz geldi mi doğum gününde nasıl geçti günün bakayim

ay evet yaaa ciciye hergun dua etmem lazım benim
sürpriz geldi mi doğum gününde nasıl geçti günün bakayim
Hepimizin etmesi lazım

geldi geldi görümcem pasta yapmış kazak almış bana Kayınvalidem şal ve örtü almış kardeşim zaten gecende cok büyük bi süpriz yaptı hediye aldı yarında bi arkadasım gelecek oyle işte oldu bayagı

Çakal zepramiz bizim iyi ki doğmuşsun canım benim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, annene babana bağışlasın güzel allahimnice mutlu yıllara

Çakal zepramiz bizim iyi ki doğmuşsun canım benim Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, annene babana bağışlasın güzel allahim❤nice mutlu yıllara
Güzel kalpli meleğimmm benim cok teşekkür ederim insallah hepimize nasip etsin bağışlasın Rabbim

Sigorta meselesi hallolur inşAllah gülüm. Sen bebişinin keyfini çıkar cicim. Yarın değil öbür gün olan perşembe günü değerlerinin arttığını gorcez inşAllah
Doğum günün kutlu olsun fıstık
Çok haklısın bromm❤
Keşke bunu benim minnoşta anlasa, mesela hala eve gelmedi ne ilginç dmi ?
Doktor veya öğretmen olsaydın ne olacaktı ya da tekstil de çalışsaydın ve bırakma lüksün olmasaydı. Biran önce sarsilip kendine gelse iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…