- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.247
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #48.881
Offf olamaz yaKuzularım,
Geyşamı nöbete yollayıp geleceğim birazdan ♥ Ayrılmayın bir yere
Tekrar deneyinizzz beybii izlemeye aldim seniama sana msj atılmıyor
Cicim bu şeylerden pek anlamıyorum ama zaten kese görünmez çok yeni olduğu için hamilesin Allah'ın izniyle bence zamanı bekle hiç bulandirma kafanıGünaydın bebelerim
Dün doktor kimyasal süreçte, evet bir gebelik var ama tam olarak bir gebelik diyemeyiz henüz falan deyince bir dumur oldum. Ne bileyim daha önce hamile mi kalmışım ben sanıyorum ki doktora gittiğimde baya bebek mebek görücem doktor bana oh oh tosuncuk gibi maşallah falan dicekZaten sigortaya da canım sıkkındı algılarım anca açıldı. Siz küçük vahşi ve tatlı şeyler beni ikna etmeyi başardınız
Okula gitmediğim günler okula gittiğim günlerden erken kalkarak kendi canımı çok sıkıyorum. Kendimim demicem vallahi alacağım ayağımın altına.
Geyşam da bu gece nöbete gidecek. Akşam beni bekleyin kızlar
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
Merhaba canım hastaneden geldik 3 deki beslenme ye katılamadım evdeki kızım çok ağlamış arkamdan ben hastanede ağladım o evde ağlamış.. gerçekten halimize bin şükür ama prematüre annesi olmak çok zormuş..
Teşekkür ederim :) Amin insallah :) 2 katı güzel şeyler senin hayatında olsun , o enerjin herkese iyi geliyor zaten :) bence sen hamilelikte çok kilo almazsın çünkü sağlıklı gidiyorsun:) senin gibi ışıl.isil sağlıklı pozitif bir bebecigin olur inşallahEpey vermişsin zaten canım, sevindim senin adına :)
ben diyeti bırakalı 1 ay oldu neredeyse spora devam ediyordum, sağlıklı yaşam güya
Ama şimdi gebelik var bir süre spora da devam edemeyeceğim, umarım çok almadan, atlatırım :)
sorunların düzelmesine sevindim, uzak olsun uğramasın inşallah bir daha sana
Evetttttt
Hayat Felsefem pozitiflikTeşekkür ederim :) Amin insallah :) 2 katı güzel şeyler senin hayatında olsun , o enerjin herkese iyi geliyor zaten :) bence sen hamilelikte çok kilo almazsın çünkü sağlıklı gidiyorsun:) senin gibi ışıl.isil sağlıklı pozitif bir bebecigin olur inşallah
Kizlar arada topiginizi okuyorum, hazır gormusken şuraya niyetlerimi de bırakıp gideyim..
Hamile olan sevgili anne adaylari, inşallah sağlıcakla bebeginizi kucağıniza alırsınız,çok sağlıklı evlatlariniz olur,çok güzel bir hamilelik döneminiz olur. Anne olmayı düşünenlere de Allah nasip etsin inşallah, sevgiler
Sus caktirmaBenim aralarda bir şeyler oldu biliyorsun
Bizim topiğin en belirgin özelliği kısmet acmasidirÜniversite öğrencisiyim, taliplerimi bekliyorum dermişim şaka şaka sjdjdj :))
Kuzum ya. Dayan az kaldı evine götüreceksin yakında insAllah. Çok haklısın bende doğumdan sonra kuvezdeki yavrumu beklemiştim günlerce. Lohusa olduğumun farkına bile varmadimCicim bu şeylerden pek anlamıyorum ama zaten kese görünmez çok yeni olduğu için hamilesin Allah'ın izniyle bence zamanı bekle hiç bulandirma kafanı
Merhaba canım hastaneden geldik 3 deki beslenme ye katılamadım evdeki kızım çok ağlamış arkamdan ben hastanede ağladım o evde ağlamış.. gerçekten halimize bin şükür ama prematüre annesi olmak çok zormuş..
Patilibirhayat Brunello Cicinelli Ross Mehlika nur kesinlikle kendinize çok dikkat edin zamanında gelsinler inşaallah... Süsleyin hastane odanızı bebeğinizi yanınıza alın. Böyle olunca ne doğum yapıldığı ne lohusalık biliniyor
Tekrar deneyinizzz beybii izlemeye aldim seni
İnşallah dualarım sizlerle hamişlerHayat Felsefem pozitiflik
İnşallah canım, sağlıkla gelir umarm
Hadi ya bilseydim daha önceden gelirdim dermişim falanSus caktirma
Bizim topiğin en belirgin özelliği kısmet acmasidir
Kuzum ya. Dayan az kaldı evine götüreceksin yakında insAllah. Çok haklısın bende doğumdan sonra kuvezdeki yavrumu beklemiştim günlerce. Lohusa olduğumun farkına bile varmadim
Kader lafı geçince ister istemez insana bı haller oluyorNeyse ki kader bizi bir şekilde kavuşturducanparemmm
ne alaka şimdi bilmiyorum amakaderden girince söylemek istedim
Kader lafı geçince ister istemez insana bı haller oluyor
Kurtarın beni şu google earth zıkkımındanKader ağlarını örmüş yine
Gel yamacına doğruKurtarın beni şu google earth zıkkımından
Allah yardımcın olsun canım, inşaallah bir an önce toparlar ve taburcu olur kuzucuklar,Cicim bu şeylerden pek anlamıyorum ama zaten kese görünmez çok yeni olduğu için hamilesin Allah'ın izniyle bence zamanı bekle hiç bulandirma kafanı
Patilibirhayat Brunello Cicinelli Ross Mehlika nur kesinlikle kendinize çok dikkat edin zamanında gelsinler inşaallah... Süsleyin hastane odanızı bebeğinizi yanınıza alın. Böyle olunca ne doğum yapıldığı ne lohusalık biliniyor
ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı diye bir şarkı vardı bir ara dinliyordum hatırlattın, dur dinleyeyimKader ağlarını örmüş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?