Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim bu şeylerden pek anlamıyorum ama zaten kese görünmez çok yeni olduğu için hamilesin Allah'ın izniyle bence zamanı bekle hiç bulandirma kafanı
Merhaba canım hastaneden geldik 3 deki beslenme ye katılamadım evdeki kızım çok ağlamış arkamdan ben hastanede ağladım o evde ağlamış.. gerçekten halimize bin şükür ama prematüre annesi olmak çok zormuş..

Patilibirhayat Brunello Cicinelli Ross Mehlika nur kesinlikle kendinize çok dikkat edin zamanında gelsinler inşaallah... Süsleyin hastane odanızı bebeğinizi yanınıza alın. Böyle olunca ne doğum yapıldığı ne lohusalık biliniyor

Teşekkür ederim :) Amin insallah :) 2 katı güzel şeyler senin hayatında olsun , o enerjin herkese iyi geliyor zaten :) bence sen hamilelikte çok kilo almazsın çünkü sağlıklı gidiyorsun:) senin gibi ışıl.isil sağlıklı pozitif bir bebecigin olur inşallah

Hayat Felsefem pozitiflik

İnşallah canım, sağlıkla gelir umarm

aminn canımm

Benim aralarda bir şeyler oldu biliyorsun
Sus caktirma
Üniversite öğrencisiyim, taliplerimi bekliyorum dermişim şaka şaka sjdjdj :))
Bizim topiğin en belirgin özelliği kısmet acmasidir
Kuzum ya. Dayan az kaldı evine götüreceksin yakında insAllah. Çok haklısın bende doğumdan sonra kuvezdeki yavrumu beklemiştim günlerce. Lohusa olduğumun farkına bile varmadim

Hayat Felsefem pozitiflik

İnşallah canım, sağlıkla gelir umarm
İnşallah dualarım sizlerle hamişler
Hadi ya bilseydim daha önceden gelirdim dermişim falan

Allah yardımcın olsun canım, inşaallah bir an önce toparlar ve taburcu olur kuzucuklar,
inşaallah biz de zamanında sağlıcakla kucağımıza alırız bebelerimizi,
şuan 26 haftalık olduk ve inan çok korkuyorum erken gelmesinden,
kız kardeşim ve gelinimiz 28 haftalık doğum yapıp kaybetmişlerdi bebeklerini, onlar aklıma geliyor hep,
ama onların ikisinin de hamilelikleri kanamalı geçmişti, çok şükür o durum yok,Rabbim korusun hepimizin evlatlarını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…