Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahhaha cok yardımcı oldun aneyyy sagol
Napayım yağlarını vakumlayıp çekecek halimiz yok. Yeme kilo verirsin. Çözüm basit. Beyin bedava yav beyin bedava
Yalnız şuan farkettim klavyemde "beyin" yazınca 2.kelime olarak yukarıda çıkan tavsiye kelimelerde "yok" çıkıyor
Kimin klavyesi olduğu çok belli

Gelmişken topiği zayıflat bakalım
Ama karakter olarak değil kilo olarak
Hünerlerini göster bize
Sizin topiğin bir kısmı bizim takımda zaten onları zayıflatıyorum:)))
o zaman topikce takıma gelin zayıflatayım
ama sen hamilesin sağlıkla kucagına al sonrasında bekliyorum, hamilelikte aldıgın kiloları veririz birlikte

Ahahahhaha diyestisyenler boşuna diyetisyen olmus o zaöan Ahahhaha telefonu bile kendine benzetmişsin pesss

Hmmm bu teklife hayır diyemeyebilirim tımam doğumdan sonra iştirak edicem
Kim benim topaç kertenkelelerim söyle bakayım merak ettim kim o kilo vermeye çalışanlar
Youlost16 Elhan kesin. sanırım Bonus da var. Nego dan şüpheleniyorum bir de

Ahahahhaha diyestisyenler boşuna diyetisyen olmus o zaöan Ahahhaha telefonu bile kendine benzetmişsin pesss
Vallahi benzetmişim beyin yazınca yok diye tavsiye veren bir telefon mu, Allahım herkeşlere nasip et

Aneyimden bir şey saklamam ben. Foliksiz olduğun gibi bir de tartisizsinBacimsin kıyamıyorum daha neler anlatırım da boş ver... Annem orman macerani biliyor di mi Mervelere gidiyorum deyip gitmedin inşallah. İndirimler gelsin bekliyorum seni...Ya bacım şimdi cici annecim bize niye kızdı? Zayıflama şeylerine gidiyoruz diye...Ben korkuyorum sen açıkla noluuuuur
Demek sen zayıflama şeylerinde gezdiğin için artık buraya gelmiyorsun....
Anladım şimdi..
Anladım..
Annesi güzel kertenkeleleri tombik tombik mi desinler? Valla kötü bir niyetim yoktu. Hatırlasana bu hafta sonu termal otele gitmiştim...orda bile havuzdan koşa koşa yukarı çıktım test sonucunu öğrenmek için bak Allah şahidim...

Ben kötü kötü yerlere gidiyorsunuz sandım aney kertenkele olarak takıldığınız yerlerin güvenliğinden emin olmam lazım benim güzel kertenkelem devir kötü ya kaçırırlarsa
Ama Zipzip- i tanıdım çok tatlu ve ponçik biriymiş güvendim tamam gidebilirsiniz
Ama burayı bir aksat vallahi sütümü helal etmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…