- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.081
Gelmişken topiği zayıflat bakalımHosbuldum
Ahahahhaha cok yardımcı oldun aneyyy sagolVerdiririm ne var bunda.
Tek bir sırrı var seninle paylaşabilirim:
"Yeme"
Napayım yağlarını vakumlayıp çekecek halimiz yok. Yeme kilo verirsin. Çözüm basit. Beyin bedava yav beyin bedavaAhahahhaha cok yardımcı oldun aneyyy sagol
Sizin topiğin bir kısmı bizim takımda zaten onları zayıflatıyorum:)))Gelmişken topiği zayıflat bakalım
Ama karakter olarak değil kilo olarak
Hünerlerini göster bize
Ahahahhaha diyestisyenler boşuna diyetisyen olmus o zaöanNapayım yağlarını vakumlayıp çekecek halimiz yok. Yeme kilo verirsin. Çözüm basit. Beyin bedava yav beyin bedava
Yalnız şuan farkettim klavyemde "beyin" yazınca 2.kelime olarak yukarıda çıkan tavsiye kelimelerde "yok" çıkıyor
Kimin klavyesi olduğu çok belli
Hmmm bu teklife hayır diyemeyebilirim tımam doğumdan sonra iştirak edicemSizin topiğin bir kısmı bizim takımda zaten onları zayıflatıyorum:)))
o zaman topikce takıma gelin zayıflatayım
ama sen hamilesin sağlıkla kucagına al sonrasında bekliyorum, hamilelikte aldıgın kiloları veririz birlikte
Vallahi benzetmişimAhahahhaha diyestisyenler boşuna diyetisyen olmus o zaöanAhahhaha telefonu bile kendine benzetmişsin pesss
Kertenkelelerini iyi tanımıssın tebrik ediyorum dogru bildin hepsini
Cikicak cikicak merak etme minnoş minnoş büyüyor şimdi o pirinç tanesi kadar var mıdır acabaaa
Kertenkelelerini iyi tanımıssın tebrik ediyorum dogru bildin hepsini
Ulan cici cok alemsinVallahi benzetmişimbeyin yazınca yok diye tavsiye veren bir telefon mu, Allahım herkeşlere nasip et
Aneyimden bir şey saklamam ben. Foliksiz olduğun gibi bir de tartisizsinYa valla gelicem geri de tartı aldıktan sonra gelicem geldiğimde eksik gelmişim olmadı ondan şimdi tam teşekküllü gelmem lazımyavas yavas tamamlıyorum
sen beni aneye ispiyonladın demek...
bende zayıflamakistiyorum ama ahhh şu bogaz yokmu?? Yemek yemek de en büyük hobim
Annesi güzel kertenkeleleri tombik tombik mi desinler? Valla kötü bir niyetim yoktu. Hatırlasana bu hafta sonu termal otele gitmiştim...orda bile havuzdan koşa koşa yukarı çıktım test sonucunu öğrenmek için bak Allah şahidim...Demek sen zayıflama şeylerinde gezdiğin için artık buraya gelmiyorsun....
Anladım şimdi..
Anladım..
Tanımam mı ben onların ciğerlerini bilirim ciğerleriniKertenkelelerini iyi tanımıssın tebrik ediyorum dogru bildin hepsini
Ara sıra sessizce takip ediyordum burayıda yazayım dedimGeyik ihtiyacımı geldi kaptanım ❤
1 milimetreymiş teyzesi pirinç kadar bile değilCikicak cikicak merak etme minnoş minnoş büyüyor şimdi o pirinç tanesi kadar var mıdır acabaaa
Tesekkur ederimTanımam mı ben onların ciğerlerini bilirim ciğerlerini
Tamam ben arada yemeyin derim onlara sen üzülme ben sana destek olurum
Ayyy baya bı minnoş buu1 milimetreymiş teyzesi pirinç kadar bile değil
1 milimetre boyu var türlü türlü huyu var
Ben kötü kötü yerlere gidiyorsunuz sandım aney kertenkele olarak takıldığınız yerlerin güvenliğinden emin olmam lazım benim güzel kertenkelem devir kötü ya kaçırırlarsaAneyimden bir şey saklamam ben. Foliksiz olduğun gibi bir de tartisizsinBacimsin kıyamıyorum daha neler anlatırım da boş ver... Annem orman macerani biliyor di mi Mervelere gidiyorum deyip gitmedin inşallah. İndirimler gelsin bekliyorum seni...Ya bacım şimdi cici annecim bize niye kızdı? Zayıflama şeylerine gidiyoruz diye... Ben korkuyorum sen açıkla noluuuuur
Annesi güzel kertenkeleleri tombik tombik mi desinler? Valla kötü bir niyetim yoktu. Hatırlasana bu hafta sonu termal otele gitmiştim...orda bile havuzdan koşa koşa yukarı çıktım test sonucunu öğrenmek için bak Allah şahidim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?