Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy ne gereksizi kız gayet bakılması gereken bişey ben burç uyumlarına inanırım

seni yerim bence de bakılmalı keşke ben de zamaninda arastirsaydim

esim yay ben ikizler zıt burçlar

yükseleni kova benim yükselen aslan zıt burçlar

bizi zıtlık bir arada tutuyo sanırım

Memnun oldum nur
Bende calıssam mı karar veremiyorum dhaa önce hiç vaktim olmadı adam akıllı calısamadım 1-2 ay calısıp girdim
Sizde de alan sınavı var mı canım pek bilemiyorum da. Aslında çok vakit var sınava daha. Neden olmasın deneyebilirsin bi bakarsın atanmışsın

Sizde de alan sınavı var mı canım pek bilemiyorum da. Aslında çok vakit var sınava daha. Neden olmasın deneyebilirsin bi bakarsın atanmışsın
Alan sınavı yok canım o acıdan sanslıyım aralık ortasında baslayabilirim calısmaya insallah emek veren calısan herkes atanır

Demek adın nur
Neden daha önce söylemedin kız
Doğru cicim ben de yazarken fark ettim daha önceden adımı söylemedim diyee. Daha yeni üye olmuştum topiğe geldiğimde ben biliyo musun alıştım ya artık söyleyin söyleyiveriyorum

kız çok tatlısınız ama ya böyle yazdığıma bakma ben çok severim yengeç kadını çok da matrak hayat dolu oluyolar modlari yüksek olunca
ama bi kafaya taksinlar aman Allah'ım neye taktiklarina inanamıyorum. geçen yengeç olan bı arkadaşım aradi. ailesi pazar günü kahvaltıya gel demis bi kaç gün önceden. o da tamam demis. cumartsi de bisey olmus gorusememisler. anne babasi da cumartesi konuşmayınca gelmeyecek sanıp kahvaltı yapmışlar. bu da gidip kahvaltı yaptıklarını öğrenince oturmuş ağlamış tartışmış ailesiyle dinlerken şoktan şoka girdim. bide haklı gibi anlatiyo ki kendini
ben olsam zerre alinmazdim ekmek arasi peynir yerdim tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…