- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.241
ayy ne gereksizi kız gayet bakılması gereken bişey ben burç uyumlarına inanırım
Sizde de alan sınavı var mı canım pek bilemiyorum da. Aslında çok vakit var sınava daha. Neden olmasın deneyebilirsin bi bakarsın atanmışsınMemnun oldum nur
Bende calıssam mı karar veremiyorum dhaa önce hiç vaktim olmadı adam akıllı calısamadım 1-2 ay calısıp girdim
Canım MMMişmi koyuyon kız bana
BabyBebek ?? O neydi gııı
seni yerimbence de bakılmalı keşke ben de zamaninda arastirsaydim
esim yay ben ikizler zıt burçlar
yükseleni kova benim yükselen aslan zıt burçlar
bizi zıtlık bir arada tutuyo sanırım
Lakap takmıcaz ya hayır öyle değiloyunu kaçırma bak birbirimize lakap gibi bişeyler takcakmışız seninki bende hazır
Ben bilmiyuur sizin dill hamilecem yokBaby
Beybi beybi
Küçük hani şekilsiz eciş bücüş canlı
Bende var şuan 1 milimetre boyu
Kapiş?? Hatırladın mı
oyunu kaçırma bak birbirimize lakap gibi bişeyler takcakmışız seninki bende hazır :KK8: :KK8::KK8: [/QUOTE .!.:
Hayır tilt oldum şuan dahahsjjaks bende bişeye taktım mı takıyorum patilim
Alan sınavı yok canım o acıdan sanslıyım aralık ortasında baslayabilirim calısmaya insallah emek veren calısan herkes atanırSizde de alan sınavı var mı canım pek bilemiyorum da. Aslında çok vakit var sınava daha. Neden olmasın deneyebilirsin bi bakarsın atanmışsın
Doğru cicim ben de yazarken fark ettim daha önceden adımı söylemedim diyee.Demek adın nur
Neden daha önce söylemedin kız
Yediğimi sindirmeye çalışıyom çekyata devrilmişim ,sen napıyon diloşum
aa çok iyi o zmn. Çalış canımAlan sınavı yok canım o acıdan sanslıyım aralık ortasında baslayabilirim calısmaya insallah emek veren calısan herkes atanır
Lakap takmıcaz ya hayır öyle değil
Samdanım çok iyi analiz etmişsin hayran kaldım,üzülürsem sanki dünyanın sonu gibi üzülürüm kurarım kafamda büyütürüm ama sonra her seferinde pişman olurum çünkü senaryo kurmuşum hem de oskarlık
Hayır tilt oldum şuan da
Uyuyamam ben bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?