- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.221
İlkokul anılarımı hatırlıyorum o çok doğru biseyi kolay kolay unutmamtakintiliyim birde
eski tavıklardan kim kaldı11 de uyunur mu
Oh oh maşallahSorma dün gece tüy dökücü krem kullandım ,yıkarken de gaza geldim üstüne jilet vurdum.herifin de çullanacağı tuttu mu gecezati biber gibi yanıyodu o da tuz biber oldu resmen yanıyorsun fuad abiii oldum
Yaaaaa yaptık işte birşeyler, olmuş muYaaa yerim ben senin ooo gebelik takviminiiii
Evet yaaaaBebelerimizin arası da 5-10 gün bişeymiş
Yaaa senin şu şarjını zatenBenim katılmam zor kızlar oyuna telefonun şarjı ama başlarsa da bir sekilde katılmaya çalışırım
Tamam bunu deneyimlemek istiyorumsen en iyisi bi oglakla tanış izlenimlerini anlar bana
düşünüyorum yengeç olup oğlakla evlenmeyen var mı etrafimda diyehenüz bulamadim
Valla mı kız
Ay benim kafa gitmiş herkesi Ross sanıyorum bu aralar
Demek adın nurBen de Nurkpss çalışıyorum bu sene
ne kadan sevdiysen artıknereye baksan rosssu görüyon demek önemli değil kuzum. topikte gereksiz tuhaf bilgi akışı varsa kaynak %99.9 benimdir
Ocak ayında mezun oldum kendimi yemek topiğinde buldum sonrasında geyik, diyet günlükleri derken uzun zamandır takımda takılıyordum aslında ama bugün yeniden yazayım dedimTakıl takıl hep diyet nereye kadar dimi amaaaaa
Yaaaaa yaptık işte birşeyler, olmuş mu
Olmuş olmuş hemde çok hoş olmuş çok tatlı olmuş sana da bu yakışırdiYaaa senin şu şarjını zaten
Bende hemde aşırıayy ne gereksizi kız gayet bakılması gereken bişey ben burç uyumlarına inanırım
Tamam bunu deneyimlemek istiyorum
Samdanım çok iyi analiz etmişsin hayran kaldım,bide ikizlere derler uçlarda yasiyo diyevalla sırf adımız çıkmış
Bebek ?? O neydi gıııOh oh maşallah
Tüm bu çabalar bebek için mi malim
Yaaaaa yaptık işte birşeyler, olmuş mu
Evet yaaaa
Tam akran olacak ponçikler. İnşallah peş peşe cinsiyetleri de öğreniriz
Yaaa senin şu şarjını zaten
Memnun oldum nurBen de Nurkpss çalışıyorum bu sene
Canım iyiyim çok şükürr
Biliyorum bilmem mi okudum hepsiniOlmuş olmuş hemde çok hoş olmuş çok tatlı olmuş sana da bu yakışırdi
Bende bıktım cicim bu şarjdan da az kaldı Alicam bakalım
Nasıl oyun baslatican
Bugün senin direk dansı bizi kopardı biliyün nübütün hamileler direğe çıkmak istedi
Canım iyiyim çok şükürr ❤ sen nasılsın bakalım neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?