Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlkokul anılarımı hatırlıyorum o çok doğru biseyi kolay kolay unutmam takintiliyim birde

sen en iyisi bi oglakla tanış izlenimlerini anlar bana
düşünüyorum yengeç olup oğlakla evlenmeyen var mı etrafimda diye henüz bulamadim

Sorma dün gece tüy dökücü krem kullandım ,yıkarken de gaza geldim üstüne jilet vurdum.herifin de çullanacağı tuttu mu gece zati biber gibi yanıyodu o da tuz biber oldu resmen yanıyorsun fuad abiii oldum
Oh oh maşallah
Tüm bu çabalar bebek için mi malim
Yaaa yerim ben senin ooo gebelik takviminiiii
Yaaaaa yaptık işte birşeyler, olmuş mu
Bebelerimizin arası da 5-10 gün bişeymiş
Evet yaaaa
Tam akran olacak ponçikler. İnşallah peş peşe cinsiyetleri de öğreniriz
Benim katılmam zor kızlar oyuna telefonun şarjı ama başlarsa da bir sekilde katılmaya çalışırım
Yaaa senin şu şarjını zaten

ne kadan sevdiysen artık nereye baksan rosssu görüyon demek önemli değil kuzum. topikte gereksiz tuhaf bilgi akışı varsa kaynak %99.9 benimdir

ayy ne gereksizi kız gayet bakılması gereken bişey ben burç uyumlarına inanırım

bide ikizlere derler uçlarda yasiyo diye valla sırf adımız çıkmış
Samdanım çok iyi analiz etmişsin hayran kaldım, üzülürsem sanki dünyanın sonu gibi üzülürüm kurarım kafamda büyütürüm ama sonra her seferinde pişman olurum çünkü senaryo kurmuşum hem de oskarlık

Bebek ?? O neydi gııı

Biliyorum bilmem mi okudum hepsini
Hala istiyorlar da çıkamıyorlar çünkü Allahın belası program bana ne demek istiyorsa artık bitek bende direk çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…