- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.261
Hani söylemek yoktu gizliydi ben neden bilmiyorumözellik mi söyliycektik öyle bişeylerdi sanki
Uyu sennn uyu 6 haftalık hamile buralrda geziyürrrrHayır tilt oldum şuan da
Uyuyamam ben bu gece
Hani söylemek yoktu gizliydi ben neden bilmiyorum
Allah’ını seversen bak şunabende indircem şimdi bakalım bende çıkcak mı kategorilerde bulursam sana söylerim
Ah diyet topikleriOcak ayında mezun oldum kendimi yemek topiğinde buldum sonrasında geyik, diyet günlükleri derken uzun zamandır takımda takılıyordum aslında ama bugün yeniden yazayım dedim
Tamam öyle yapayım zaten bu devirde geyşa dediğin ayaklari yre basmalımümkünse hayalci olanlardan değil ayağı yere basan kariyerlilerden sec ama emipat diye evleniyo hep bu yengeç oğlak çiftleri
zıt kutuplar olarak çekiyosunuz demek ki
Ne yedinnnn deee sindirmeye calisyon benim ki de soru tabi et yedin antikot yedin dimiiYediğimi sindirmeye çalışıyom çekyata devrilmişim ,sen napıyon diloşum
Cici sesli guldurdun beni canimsin yaaaUlan çayım senin şu aklıma soktuklarınla napıcam bilmiyorum
Kurdum takvimi
yakında kutuplar savaşı çıkacak ama bu şeylerdenAllah geçim dirlik versin hepimize
Ben katilirim ama biraz gecikmeli olabilir o saatlerde kizimi uyutuyorum uyutunca gelirim cicisimmKertenkelelerim bu gece 23:00 e oyun koysam katılım olur mu?
Katılırım, katılamam şeklinde cevaplarsanız sevinirim
Cevaplamazsanız sevinmem
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@Zipzip-
yok sen kendi kocana başka ad bul o cicinin kocasının kod adı. benimkinin kod adı umursamaz meselaAh diyet topikleri
Tamam öyle yapayım zaten bu devirde geyşa dediğin ayaklari yre basmalı
GelirimmmKertenkelelerim bu gece 23:00 e oyun koysam katılım olur mu?
Katılırım, katılamam şeklinde cevaplarsanız sevinirim
Cevaplamazsanız sevinmem
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
@Zipzip-
Ben de çok beğendiğiydim bende madi gudi diyim o zamanyok sen kendi kocana başka ad bul o cicinin kocasının kod adı. benimkinin kod adı umursamaz mesela
Hahahakız çok tatlısınız ama yaböyle yazdığıma bakma ben çok severim yengeç kadını çok da matrak hayat dolu oluyolar modlari yüksek olunca
ama bi kafaya taksinlar aman Allah'ım neye taktiklarina inanamıyorum. geçen yengeç olan bı arkadaşım aradi. ailesi pazar günü kahvaltıya gel demis bi kaç gün önceden. o da tamam demis. cumartsi de bisey olmus gorusememisler. anne babasi da cumartesi konuşmayınca gelmeyecek sanıp kahvaltı yapmışlar. bu da gidip kahvaltı yaptıklarını öğrenince oturmuş ağlamıştartışmış ailesiyle dinlerken şoktan şoka girdim. bide haklı gibi anlatiyo ki kendini
ben olsam zerre alinmazdim ekmek arasi peynir yerdim tamam
Yok kız buzluktan kızarmış patlıcan indirdim onla yalancı imambayıldı yaptımNe yedinnnn deee sindirmeye calisyon benim ki de soru tabi et yedin antikot yedin dimii
Napiyim balım gece sonuna kadae şarjı bitirmeye çalışıyoruzz el birliğiyle
Ben bu topiğin yaramaz çocuğu muyum niye herseyin suçlusu benimVayy ondan hiç beklemezdim
Youlost16 dan herşeyi ama herşeyi beklerim de
Nego dan beklemez idim..
Şuan ali rıza felci geçirebilirim
Eki Görüntüle 2556976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?