- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.201
Vallahi söylemem çok gizliBenim kuLağıma söyle kimse duymazzz ballı Lokmammmm
Baktım takımdakiler burda bende yazayım dedimYaa bi an dedim ula ben meaajı takıma mı yazdım
Süper o zaman
Ben biraz kafamda kurarım senaryo yazarım gerçekmis gibi onu yaşarım falan biraz psikopat olduğum doğrudursadakata saygıya coook önem veririimm ilgiyi de severim tabiiii ama ben olumsuz özellikleri olsa bile başkasına söylemek istemem çünkü olumsuz özelliği olmayan yok hayatımda olan kişinin olumlu özelliklerini söylemeyi de sevmem çünkü nazar olur ahhshshs ilgisizliği sevmem ama
Hoşbuldummm ♥ evet bekar yengeçler
HosbuldumÖyleyse sen de hoşgeldiiin
Hosbuldım canım nasılsın ❤
İlkokul anılarımı hatırlıyorum o çok doğru biseyi kolay kolay unutmamişte acı çekmek yengeçler için doğal bi ihtiyaçben onu kabul ettim o yüzden dozunda acı veren burçlar öneriyorum
böyle özellik anlatmak değil onlarınki zaten muhabbet arasında yaşadığı biseyi anlatiyo mesela:) bide kaç yengeç tanidiysam fil hafizaliydi ya masallahben ne zaman kavga ettiğimi unuturum. o kavgadaki tonlamaya kadar herşeyi hatırlar tane tane anlatır
onu diyen yaptıran da benimHmmm doğrudur kuzum
Bende bilmiyorum geçenlerde burdan biri hesapladı sanırım Rosstu
HoşgeldinBuraya bugün geldim ondandır :))
Aaa ne güzelTesekkur ederim ❤
Tabiki tanıtayım hemen adım elif 30 yasındayım ankarada yasıyorum,bekarım, ziraat mühendisliği bitirdim ama suan calısmıyorum kısa bir izmir gezisi sonrası iş bakacagım artık
Tamam takipteyim burayı
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınnn.Hosbuldım canım nasılsın ❤
Bakıyorum samdanım❤Üff öyle olmasak şaşardım zatengenelde tüm duyguları uçlarda yaşamak gibi gereksiz bir huyumuz var
Hosbuldum patili memnun oldumHoşgeldin
Patili bende30 yaşındayım, İstanbul dan katılıyorum, bir şirkette müdürlük yapıyorum, 2,5 senelik evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
onu diyen yaptıran da benimo gün ciciyle konusuyoduk o hesaplamisti kendininkini rossla cok daha önce özelde hesaplamistik
Yaaa yerim ben senin ooo gebelik takviminiiiiKertenkelelerim bu gece 23:00 e oyun koysam katılım olur mu?
Katılırım, katılamam şeklinde cevaplarsanız sevinirim
Cevaplamazsanız sevinmem
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
@bi prenses annesi
Zipzip-
Bebelerimizin arası da 5-10 gün bişeymişVallahi söylemem çok gizli
Patilim bu arada buzları erimesine çok sevindim
İyiyim bende takılıyorum buralarda :))İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsınnn.
Doğru gerçekten
Takıl takıl hep diyet nereye kadar dimi amaaaaaİyiyim bende takılıyorum buralarda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?