- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #4.861
Aynen öyle bacimm benim ya bide rahmetli dedem o kadar iyi bir insandi ki babam haric hic biri cekmemis vallaaynen öyle canım benim gel de inan işte aynı ana babadan olmuş bunlar diye
bence de yüzyüze anlatmak daha iyi olur. sen de bundan sonra kendi kurdugun ailenle ailene dahil etmek istediklerinle mutlu mesut yaşarsın inşallah
Aynen öyle bacimm benim ya bide rahmetli dedem o kadar iyi bir insandi ki babam haric hic biri cekmemis valla
Haftaya kadar nasil bekleyecem bilmiyorum Kuzum ya
Yohh bacim yohh hep erkek taraf puk gibi oluyoor bu bi gercekbizim de babam farklı valla babaannemin babasi çok iyi bi adammis ona çekmiş zaar
valla saya saya beklicen günleri tatlım. böyle şeyler her zaman yüzyüze daha net konusuluyo.
benim de eşim yaptı altınları düğünü falan. 7 bileziği kendileri yapmış gibi taktilar. herkese de düğünü biz yaptık dediler
şimdi kaynim evlenirken de ben bilezik almak istemiyorum. o yapsin biz takalim anca odesiriz
Yohh bacim yohh hep erkek taraf puk gibi oluyoor bu bi gercek
Aynen valla gii bize bir cöp almadilar millete 30 milyar borca girdik dügün yüzünden demisler
Aman takmayin be zatenn kim ne yaptiysa o valla kimse kusura bakmasin ederi kadar deger verecen insanlarla kuzum
Aynen kuzum onlarda kaldi esimin tarafindan takilanlar bizim tabi hic haberimiz yok bunlardan dügünden haftalar öncesinde herkesi arayip kutuya atin demisler altinlari paralari kutuya attirip alip gitmisler evlerine biz kim ne takti bilmiyoruz taki töreni yapilacak diye bekliyoruz esimle ama yok anons falan artik benim tarafim geldi öylesine takti bana takilarini ve esimin kendi basina yaptigi bileziklerim vardi.. ailesinin 5 kurusluk faydasi olmadi esime esim herseyi kendi yapti buda yetmez gibi altinlari paralari al sen hirsizlik bu yani
O babamin kardesi mevzusuda dün esim babasi cagirdi konusmaya gitti orda ögrendik ki babamin kardesi bunlarla bir olmus anama babama laf söylemis bunlara dikkat edin haa demis bunun diyende babamin kardesi olacak insanlar kuzum ..
Oda ayri bi olaymis giii insanlarda utanmada kalmadi bacim vallaişte eşimin aldığını kaynım kendi takmis gibi soylettiler. suan biz ona bilezik almak zorunda gibi olduk
ha nolur hiç biseyine katkida bulunmam bileziğini de alır geçerim...
valla doğru dedin bu erkek tarafı hep sorunlu oluyo
Aynen öyle Kuzumm benim kayinpeder herkese ben bana takilani bilirim demis düsün sanki takilan kisi el oglu degil böyle bi babadan ne beklenir ki gülüm ya kendine yakisani yapti isteGerçekten hayretler içinde okudum ya nasıl böyle yapıyolar kendi düğünün kendi oğlun gelinin senin. Önceden ayarlayıp alıp gitmek de ne. Senin sizin yuvanızın hakkına girmişler. Yaramaz da onlara.
Ahh ahh akraba değil akrep dedikleri var ya..hayır yani sana noluyo baba kardeşiii, işte böyleleri olunca karşı taraf herşeyi yapmaya yüz buluyor ama hiç sıkma canını bitanem eşinin duruşu çok önemli burda o da zaten neyin ne olduğunu biliyor senin yanında destekçin, Allah korusun lafa söze bakan bi erkek olsaydı gelip sana yansıtsaydı neler duyuyoruz. Hiiçç sıkma kendini ne yaparlarsa yapsınlar sen eşini bebişini düşün ve mutlu ol ❤
Oda ayri bi olaymis giii insanlarda utanmada kalmadi bacim valla
Cidden öyle ya erkek tarafi hep bi ariza oluyor kaynanasi ayri görümcesi eltisi kayni hepsi dert ya hepsini silip atacan en iyisi
Bu misillemelerde, haksız banlar da bıktırdı beni. Artık çoğu üyeyi göz ardı ediyorum.Kuzular sayfa 462deChocolateCookie adlı arkadaşımıza misilleme olsun diye haksız yere beğenmedim butonuna basan @gizemliasli adlı Üyeyi lütfen şikayet edelim. Topik sahibi olarak ben şikayet ettim zira topiğimde negatif olan hiçbir imgeyi istemiyorum. Hatta kendisini etiketleyip ifadeyi kaldırmasını rica edip dostça muhabbete davet ettim ama yanıtsız bıraktı. Şu beğenmedim misillemeleri iyice can sıkıcı olmaya başladı. Zaten tadım yok iyice dellenicem dinime imanıma.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
Aynen öyle Kuzumm benim kayinpeder herkese ben bana takilani bilirim demis düsün sanki takilan kisi el oglu degil böyle bi babadan ne beklenir ki gülüm ya kendine yakisani yapti iste
Kesinlikle canim arkadasim sen daha iki gün tanidigin insana kardesini nasil satarsin ya bu nasil bi vicdandir ya hele beni dün görseydin basimdan asagi kaynar sular döküldü sanki esim anlattiginda böyle nutkum tutuldu ya ne demek ya bu ne demek ama hersey cikacak ortaya annemlere anlaticaz bilsinler kim ak koyun kara koyun
Aynen öyle kuzum ki durumu olmasa bile istemeye hakki yok cünkü bi cöp yapmadi bize ki ne hakla isteyebilirdi yüzü olmadigi icinde arkadan is cevirerek toplamis iste altinlari gülümOnlar sizin hakkınız kii hee diyelim ihtiyacın var durumun yok o zman gönül rızalığı alırsın önce bi ama sizinkiler keyfi yapmış canım.
Onunda bi derdi bi hırsı var herhalde kuzum ondan size sarmış belli. Yazık yaa valla yazık böylelerine.
Aynen öyle kuzum ki durumu olmasa bile istemeye hakki yok cünkü bi cöp yapmadi bize ki ne hakla isteyebilirdi yüzü olmadigi icinde arkadan is cevirerek toplamis iste altinlari gülüm
Ve evet onlarla aramiz zaten cok cok iyi degildi ama konusuyorlardi babamla falan böyle olmasi varya yaziklar olsun diyorum sadece balim
Haydaaa buda ayrııı.işte eşimin aldığını kaynım kendi takmis gibi soylettiler. suan biz ona bilezik almak zorunda gibi olduk
ha nolur hiç biseyine katkida bulunmam bileziğini de alır geçerim...
valla doğru dedin bu erkek tarafı hep sorunlu oluyo
Haydaaa buda ayrııı.
7 bilezik yaptı esim. hepsini kendi adlarina okuttular bacim. kocam 0 takı takmis oldu
takıyor muyum artık takmıyorum. şimdi kaynim bişey beklemesin diye abin herşeyi kendisi yaptı sen de kendin yapcan demeye başladı kaynanamilla bi yerden çıkıyo cikoma dediğin gibi
çok şükür atandım gerisi de mazi oldu
Yüz yüze geldigimizde anlaticaz Kuzum babamin bilmesi lazim kardesinin neler yaptiginiO kadar çok haklısın ki kuzum ben burdan sinirlendim. Ev kurmak zaten zor sen bide herşeyi keyfine daha da zorlaştır, ne hakla.
Boşverin kendi kendilerine atıp atıp tutsunlar, sen kendi ailene anlattın mı bu adamın yaptığını pekii
Bu takıların üzerine bi şekilde konmak meğersem moda olmuş. Kendi adına okutup millete gövde gösterisi yapmacalar.
Amaan illa onlardan da çıkar hak yemek. Eşin duruşu ne kadar önemli burdan bidaha anladım.
Çok mutlu güzel olsun yuvan bacım❤ napcan illa parazitler çıkıyor
Evet bitanem aynen ailen de ona göre davranır. DualarımdasınYüz yüze geldigimizde anlaticaz Kuzum babamin bilmesi lazim kardesinin neler yaptigini
Çok doğru cidden öyle değişik insanlar var kii duydukça gördükçe hayretler içinde kalıyorum...onlar bize ev verdiği için herşeyi hak ettiklerini düşünüyolar ama evi ben istemedim. düğün evlilik için baskı kurup acele ettiren de onlardi. ben herşey hazır olduğunda evlenip kendi yagimda kavrulurdum zaten...
bilmiyorum ya çok acayip insanlar var dünyada. anlamak zor.
Çok doğru cidden öyle değişik insanlar var kii duydukça gördükçe hayretler içinde kalıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?