- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #49.441
Arayı açmayın arayıHalbuki ne çok muhabbet etmiştik. Beni beni beni beni nasıl tanımazlar.
Valla ben cok eglendim gercekten yorgun gecen gunumden sonra geceme renk katti ... fikir guzeldi tsk lerÖncelikle muhabbet etme süresi başladığı için şuana kadar yapılmış tanımlamaları yapan tüm kertenkelelerime oyuna iştirakı için teşekkür ederim
Burada olduğu halde oyuna katılmayan, kendileri tanımlandıkları halde tek bir kertenkeleyi dahi tanımlamayan, izleyici kalan hatta rahatsız olan kertenkeleler de oyun sevmiyor herhalde.Bidahaki oyunlarda söylerler inşallah katılmayacaklarını. Tabiki katılmak istemeyebilir insanlar, morali bozuktur oyunu sevmemiştir vesaire. Ama katılmayacağını söylemek zor değildi gibime geliyor. (burada olduğu halde izleyici kalanları kastettim) Tabi bidaha oyun kurar mıyım şüpheye de düştüm açıkçası.
Etiketsiz onaysız habersiz oyun kurmuyorum kendi kafama göre, gerçekten şaşırdım.
Oyunu sizler eğlenin diye, aramızda bir aktivite olsun diye, gecenize bir renk katsın diye kuruyorum vallahi enteresan ne diyim
Oyun esnasında da düzenli olmasını istiyorum. Zaten hergün oyun olmıyor kırk yılda bir oynanıyor.
Birşey demiyorum
Sonradan gelen kertenkeleler istedikleri zaman tanımlama yapabilirler.
Adıma yapılan tüm tanımlamalara ayrı ayrı hayran kaldım
Senij randegun kacta ... bu arada 2 kat degil 1.5 kat artmasi yeterli cici haberin olsn zten doktora da goruneceksim gerci ya ...Hadi bakalım
Yarın ikimiz içinde heyecanlı bir gün ♥
İnşallahhhh ikimiz de mutlulukla geliriz buraya.
Çok öpüyorum iyi geceler kuzum
Canım kertenkelem benimArada bir oyun oynamak aile bağlarını sıkılaştırıyor muhabbetimizi artırıyor cici annem. B Brunello Cicinelli ellerine emeğine sağlık. Allah rahatlık versin bütün herkese. Gülümseyerek uyuyacağım bugün de...Çok teşekkürler.
Ben 400-470 arası veriyorum450 ye gerek yok sanırım
386,6 yetiyor
Sevindim çayımValla ben cok eglendim gercekten yorgun gecen gunumden sonra geceme renk katti ... fikir guzeldi tsk ler
Randevu değil çayım.Senij randegun kacta ... bu arada 2 kat degil 1.5 kat artmasi yeterli cici haberin olsn zten doktora da goruneceksim gerci ya ...
Benim adima cok iyi geldii sevdjmSevindim çayım
Oyun amacına ulaşmış o zaman ❤
Ben teşekkür ederim.
Ne demek kuzucuk
İhale başlasın diyorsunBen 400-470 arası veriyorum
Neden katılmadındı
Ula katıldım mesajımı alıntı bile yaptınNeden katılmadındı
Yoksa katıldın da gözümden mi kaçtı malim öyle de olmuş olabilir.
Geç saatte yaptık diye kısa sürdü
Daha iyi kuzum o zamana dek bebiste gelisir buyur ultrasona cikar buyuk ihtimalle ... kalp atisi duyulur belki ... ama yarinki degeri telefon ile doktorunla gprusup yorumlatsan daha iyi bence cnku yarin ki degerini 3 aralikta doktor napsnki asil onemli olan suan yarn sana bisey soylenmesi diye dusunuyorm yanlis miyimRandevu değil çayım.
Özel bir labaratuar var. Oraya gidip kan veriyorum direkt, 2 saat sonra sonuç alıyorum.
Doktor randevum 3 aralıkta. O zaman yorumlatıcam doktora.
Gezenti +2 oldumm neden acaba❤❤❤
B Brunello Cicinelli dert ortağı
K Kendinisevenbirii hamarat
kk birinci noteri mütevazi
I inessa armand candan
ByNkoaLa hoş sohbet
Bonus bilgili
Amecey cool
HayatSevinceGuzel şirin
poncikvegece ultra canayakin
C Calcifer tatlı
C Cay6 gezenti
Nego titizliğin kraliçesi
B BUSR4 konuşkan
D Dilos06 neşeli
minik kalp0753 sevimli
@malii komik
Youlost16 strateji uzmanı
_CaNanSu_ sosyal
aypare ackerman sempatik
Jawlensky hüzünlü
Elhan anaç
KedidirKedii sıcakkanlı
hizuran özlenen
Diktorya Secret çaydaşım
❤❤❤
Hamilelik beni şimdiden yıprattı malim kusura bakma tamam hemen başlıyor ben b12 yeUla katıldım mesajımı alıntı bile yaptınacil b12ye başla aciill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?