- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.241
elif bana alkis yapion ama brnim hakli sebelrim vardi kendimi belli etmmemk adinida belko korktugumdan belki savmaligimdan cunku buraya siLere birdaha yazma gibi cesaretim kalmadindan suan ki bizim sayfada isimim konum bile gecmemsi lazim kendimi suan tehlikeye atiyorum cidden ciddi bir mesele
Yok kuzum doğru da.. bi kırgınlığımız vardı onu konuşuyorduk...Bı an son sayfalara gelince başka topige girdim sandım yanlışlıkla
TM ablaelif bana alkis yapion ama brnim hakli sebelrim vardi kendimi belli etmmemk adinida belko korktugumdan belki savmaligimdan cunku buraya siLere birdaha yazma gibi cesaretim kalmadindan suan ki bizim sayfada isimim konum bile gecmemsi lazim kendimi suan tehlikeye atiyorum cidden ciddi bir mesele
ben bu tavri biliyorum haklisin elifimTM abla
Evet değer çok arttığı için
Estağfurullah canım evet 2 kese olur yada tek kese içinde iki minik kalp atışı
Bana sadece 1 kişi Güllü derdigullu sen dogurdun mu ikizlerini
Amin canım İnşaallah.Cicninki cok yuksek bir deger degil bana gore ikiz zannedilecegi kadar ama tabi doktor degiliz... beta hcg degeri dollemeye bagli olarak an be an artan bi deger . Cicininki de adet gunu yeni gecms biri icin gayet guzel ve normal bir deger diye dusunuyorem
Bu arafa okuyorm yazamadim sana hic ama uzuldm cok insallah biran evvel bebeler toparlar evlerine kavusurlar sende duzenini krar huzur dolarsin insallsh
Gunaydinnnn dostlar.... hayirli cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?