Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yes babyim anlatrim sana bir ara basima neler geldi neler zehross ooo oo buraya yeminle sizin ivin giriyorum cok ozledim kisacas
Ama bu nickini inceledim bayagı yazmıssın bize yazmak zor muydu tamam geçerli bi sebebin vardır elbet ama biz kaç ay seni bekledik bu nickinde bin küsür mj var bi tane bize yazamadın mı

Ama bu nickini inceledim bayagı yazmıssın bize yazmak zor muydu tamam geçerli bi sebebin vardır elbet ama biz kaç ay seni bekledik bu nickinde bin küsür mj var bi tane bize yazamadın mı
kuzum yazamma anlatirim diyorum haklinsebelerim vardi bak seyma murvise sorabilirsin cok zor durumda olmasam boyle bise yapmam ben sizi hep uzaktan izledim hep hatta senin uzulmelerini yemek yapmalarino hep takip ettim

kuzum yazamma anlatirim diyorum haklinsebelerim vardi bak seyma murvise sorabilirsin cok zor durumda olmasam boyle bise yapmam ben sizi hep uzaktan izledim hep hatta senin uzulmelerini yemek yapmalarino hep takip ettim
Onlara yazdın ya Peki neden bana yazmadın... sana cok kırgınım Esma abla cok... adını gördüm ağladım gerçekten kalbim sana cok kırıldı.. keşke kızlara yazarken bizede yazsaydın..

Onlara yazdın ya Peki neden bana yazmadın... sana cok kırgınım Esma abla cok... adını gördüm ağladım gerçekten kalbim sana cok kırıldı.. keşke kızlara yazarken bizede yazsaydın..
evet haklisin hatta beni cok merak ettinizi biliyorym murrvisler dedi seni cok merak ediyor kizlar yaz.dedi ama.yazamadim ne bileyim zebros aslinda yasadigim seyleri bilmiyorsun haa sana yazabilirdim evet ama.sen cok mesguldun ne bilryim

Aşırı kızıcam hemde bana mesaj attın iki dakika sonra kayboldun şimdi ise ben başka nickten takip ediyorum diyorsun
peki ondan sonra hic girdinmi elif burda yazamiyorum bak seyma biliyor meseleleri tam sana yazacag esnada eaimle kavga edip sifremi degistidigini biliyor musun yazarsam aciklarsam bunu ozelden ifade edecegim

evet haklisin hatta beni cok merak ettinizi biliyorym murrvisler dedi seni cok merak ediyor kizlar yaz.dedi ama.yazamadim ne bileyim zebros aslinda yasadigim seyleri bilmiyorsun haa sana yazabilirdim evet ama.sen cok mesguldun ne bilryim
Seymaya mürvete nasıl yazdıysan bize de yazabilirdin... yada onlara derdin ki böyle böyle kızlara söyle... onlar da bilip susmuşlar... ben bişey demek istemiyorum

Yalnız herkesin oyunda hemfikir olduğu kişi K Kendinisevenbirii
Yaa kelebeğim sorma gece gece içim kıpır kıpır oldu sayenizde
inşallah çayım inşallah
@Dilos06 K Kendinisevenbirii ve kendime dua ederek uyuyacağım bu gece bol boll
gebelerimizinde sağlıkla ilerlesin diye
Ahh büşram amin canim Allah bin kere razı olsun,duaların kabul olsun bizde nasiplenelim insallah,vesile olsun dilerim
K Kendinisevenbirii canimm bana tam tutan yumurtasiz firin sutlac tarifi verir misin?
En son yaptigm biraz kati olduydu sanki sende cok yapiyosun fikir almak istedm
Canım ben göz kararı yapıyorum ya nişasta falan katmadan,sütü ocağa koyarım,kaynamaya başlayınca altını kısarım ve yıkanmış pirinçle şeker eklerim 40 dakka fln o şekil gider gelir karıştırırım canım, pirincin nisastasiyla kaynaya kaynaya katilasir sütlaç, önceden pirinci haslamam hiç çiğ katarim sütun içine yıkayıp,bide çok fazla yıkayıp nişastasini çok akıtmam ki katilastirsin sütlacı diye.

Valla ben böyle yapıyorum kuzum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…