Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınn Herkeşlere
Hayırlı, bereketli bir cuma olsunn
B Brunello Cicinelli günaydn ballı lokmammm
Değerin bana da normal geldi, benim ilk gebeşlikte değerimi adete 3 gün kala 200 lerde öğrenmiştim, 2 gün sonra baktırdığımda yanlış hatırlamıyorsam ve yanılmıyorsam 700ü geçmişti. ondan 2 gün sonra baktırdığımda ise 2000leri falan vurmuştu afaki rakamlar söylüyorum ( geçmiş zaman cok hatırlamıyorm ) ama 4 kattan fazla arttığı bile olmuştu.
Doktora kese için gittiğimde önce tek gördüm 1 hafta sonra 2. yi gördüm ilk kontrole gittiğimde bu ikiz olabilir sürpriz yapabilir demişti, yaptılar :) Ama tek olmasını temenni ediyorum, ikiz gerçekten çok zor . ben öğrendiğimden itibaren 13. haftaya kadar hop oturdum hop kalktım.. Perinataloji denen alana dünyanın paralarını yatırdık küçücük zaman da ama sonuç maalesef değişmedi.. Allahın takdiri tabi ikiz olup gebeliği çok güzel geçip sağlıkla kucağına alanlar da var ama ikiz her zaman 2 kat risk demek. Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız.
K Kendinisevenbirii nerelerdesin sen 1-2 gündür yok gibisin yoksa bana mı öyle geldi
ByNkoaLa sana ve 3 evladına günaydınlarrr gülimmmm

B BUSR4 senin dünkü iş kesin tuttu
hadi bu mübarek günde inşallaahhh

bilmiyorum ki patilim öyle mi diyosun
eşimde gel bi abdest alalım hemen gitmeyelim yatağa madem yumurtlama günün falan dedi duygulandırdı beni lenn dedim tüylerim tiken tiken oldu

eşimde gel bi abdest alalım hemen gitmeyelim yatağa madem yumurtlama günün falan dedi duygulandırdı beni lenn dedim tüylerim tiken tiken oldu
Bilmem öyle hissetttim, umarım öyle olur.
Kaç aydır bekliyordun kuzum

Bilmem öyle hissetttim, umarım öyle olur.
Kaç aydır bekliyordun kuzum

çok olmadı kuzucum ya benim eşim çok istedi, 1. yılımızı doldurduk ağustos ayının başında dedi artık düşünelim bence diye, hesap yaptı falan tam mayısta doğar bizim 7. yıl dönümümüzde dedi
şıp diye olmadığını görünce bizde biraz hayal kırıklığı oldu tabi, 3. deneme ayımız henüz, ama nedense bende de bi umut yeşerdi bu ay

Daha çok yeni, kafana takacağın hiç birşey yok :)
daha 3 ay olmuş ne ki :) bakarsın bu ay çiçek açar umutlar :)

inşaallah tutar canım, ama bu günleri değerlendirin siz, gün aşırı falan

Daha çok yeni, kafana takacağın hiç birşey yok :)
daha 3 ay olmuş ne ki :) bakarsın bu ay çiçek açar umutlar :)
inşaallah tutar canım, ama bu günleri değerlendirin siz, gün aşırı falan

evet evet gün aşırı geldik düne kadar, dün piki görünce artık sık olur cuma-cumartesi-pazar haftasonuna denk gelmesi iyi oldu

inşallah patilimm bu ay çiçek açsın umutlar peş peşe doğuralım

B Brunello Cicinelli ilk kese fotosnu bana atmani senden recaa ediyorum cinsiyet tahmininde bulunmak istiyrumm
Amin canım İnşaallah.
Değer konusu dediğin gibidir ben pek anlamam önceki değere göre öyle gördüm ama arada gün de var normal bir artış olabilir
Günaydın canlarım
İkizleri sever ve sempatik bulurum ama ikiz annesi olmak istediğimi sanmıyorum. Eşimin çalışma düzeninden dolayı zaten tek çocuk bile bana zor olacak, hele 2 düşünemem
Tabi Allah bilir ama korkarım yani ikiz olacak diye.
Değerleri biraz araştırdım normalin bir tık üstü artmış ama ikiz olacak kadar da yüksek değil bence.
Çayım sen adeti geçmiş birine göre normal demişsin ama ben testi yaparken de 2 kanı verirken de adetim geçmemişti bu arada.
Bugün ilk gecikme günümdeyim, şuan gecikmiş bir ciciyim

Günaydınnnnn çok geçmiş olsun yat uzan dinleniver bidaha da yemekli misafir almabugun alışverişe giderim, gelince yemek tv falan. Akşama da ders calisirim iyice bosladim artık

Ben işe geldim bromm, öğlen çıkacağım tekrardan
Sağlık ocağına falan gidicem, bir de bir doktora görünmem gerekiyor
idrarımı yaparken yangın yeri gibi aşağılar

Bol bol dinlen, dikkat et kendine, sıcak su bal falan bir şeyler katıp iç
İlaç falan alma,, bitki çayı vs falan da içme ıhlamur içebilirsin ama

Günaydın, geçmiş olsun cici. Benimde boğazım yanıyor geceden beri.
Çocuklar, iş güç aynı ben

günaydın kuzucummm
hayırlısı olsunn bakalım ne çıkcak civciv çıkacak kuş çıkacak minik bir Cici çıkacak

Günaydınnnnn çok geçmiş olsun yat uzan dinleniver bidaha da yemekli misafir almabugun alışverişe giderim, gelince yemek tv falan. Akşama da ders calisirim iyice bosladim artık
Yok alır mıyım bir daha.
Kışlık alışverişi mi yapacaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…