Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adam biraz ütopik bi tip gibubi demi baya değişik yani. bana nedense çok çakal gibi geliyo sonradan bi Dilek hanım çıkmasın işin içinden
Yirticam dileginde onunda agzini zaten 5 eylule kadar bi fiske mesaj atmam
Dogum gunumde de yazmazsa olay kapanmistir
Bana da garip geldi gelirsin konuşursun
Niyetn varsa yok ise yol alırsın bu ne yaaa
Seviyirsan seviyirm de oyalama bizi GOP çocuğuz oğlum biz diyesm geldi ajajnabssbhshsshhshshssh
Aynennn Gop cocuguyuz bak oyalama ümüğünü sıkarım senin demek lazim

can im sinnn
Fenonunkinin tükkanı var gülüm ❤ Mekan isletiyor yemek uzerine populerde bi mekan. Temkinlilik bi evlenmks ayrilmks bu adam oradan geliyor gibi. Valla ilk o öküz gibi baktida oyle dikkatimi cekti bu benim yapragini yoldumun selvisi.
Bak gene sinirlendim aklima geldi pis kaka adam. Durumumada bakmamis

bi baktim az önce fenoya olumlu ihtimalleri sayiyodum. sonra bi baktim adami cakal yapmisim

feno beni ciddiye almasin bence artık bu konuda

senin bayramin nasil basladi rosssum güzel geçti mi ilk gün :)
Buarada ben sdaha 11 bucukta kalltim bi baktim herkesler forumda ya la.

Çevik kuvvet değilse öyle gelmez kolay kolay çikom.
Zor vallahi.
Bir ara acaba bende mi polis olaydım acaba dedim de yok çekilecek çile değil
Tevekkeli benide yunuslarla avlamaya calistilaaar iyiki kabul etmemisim kiz. Ne zormus boyle polis esi olmaaak

Tevekkeli benide yunuslarla avlamaya calistilaaar iyiki kabul etmemisim kiz. Ne zormus boyle polis esi olmaaak
Zor ama güzel kuzum. Habire gömünce tabi leş bir görüntü ortaya çıkıyor sende haklısın
Tüm zorluğuna rağmen gurur duyar polis eşleri kocalarıyla. Kutsal meslek yapıyorlar cesaret gerektiren bir meslek. Devleti temsil ediyorlar canları pahasına. O yüzden zaten katlanılabilir hale geliyor. Başka meslek olsa kimse katlanamaz. Bundan sonra acık öveyim ya çok gömdük hep
Ben sana selvi boylunla ilgili C planı oluşturdum. Görmedin hala alıntılarımı kaçırıyorsun beybisi

Hay onun masumiyetine, mikrop kaparmışım. Burcu da başak değil ama bilmiyorum
Günaydın canom
O zmn sen haşin Olcan bebişim at adamı yatağa, bagla kelepçeyle elleri yatağın başına yada kenarına artık nere uygunsasonra gerisini sen biliyon tadını alınca bidaakine o seni bağlar merak etme

Gormedim kiz okudum ama. Vucut corabi morabi denmis oysa c planiniz hemen d planina gecerim. Ben tesetturluyum ama sana her yol mubah mi diyem tovbeeee
Kirk senede bi adam sevek dedik kelek cikti iyi mi

O zmn sen haşin Olcan bebişim at adamı yatağa, bagla kelepçeyle elleri yatağın başına, kenarına artık nere uygunsasonra gerisini sen biliyon tadını alınca bidaakine o seni bağlar merak etme
Yok olmaz mikrop kapar
Geçen nasıl bir afganlıya kelepçe taktığını anlatınca benim bile midem kalktı.
Ben onu başörtüyle bağlarım noma problema

Yok olmaz mikrop kapar
Ahaha yaa git şu malum shoplardan fln fantezi kelepçe bari al ya siz polissiniz kelepcesiz faztezisiz geçmemeli size geceler

Temkinli iste çok normal dedm ama geri çekiyor diye her dediğim neden çıkıyor ya
Kuzu sen biraz rahat bırak atma msj falan erkek bu bakar Falan de gec

Temkinli iste çok normal dedm ama geri çekiyor diye her dediğim neden çıkıyor ya
Kuzu sen biraz rahat bırak atma msj falan erkek bu bakar Falan de gec
Biraktim bıraktım. Komple biraktim. 5 eylül dogum günüm. O zamnda yazmazsa (simdi yazmayan ohhooo o zamana heç yazmaz) ben gene kaldim bi basima goruyonuz mu

Ahha zepram geldi. Zepraaaa kaka selvi yazmadi banaaa gel gel sumuklu mendilimle kalakaldim çölün ortasindaki şu kestenkele feno ya bi sahip çıkalım
Youlost16
Gelişim nasılda belli demi

Evet okudum fenom niye yazmıyo bu burnuna eşşek arısı sokasıca he

fenomen canım benim iki türlü de kendi bilir. kaçan balık büyük olur yazılı bi tişört falan giy bence sen yoksa da bastir oraya giderken onu giy. anlamazsa da kendi bilir yapraklari dökülüp kel kalasica selvi

oturup bi plan yaparsin yine. bayram vesilesiyle gidip birileriyle orda bulusma durumun var mi. belki de git diye bekliyodur sipa. hem senden adım gelmis gibi olur hem yüz yüze kutlanmis olur gibi hesap yapmıştır.

Yok olmaz mikrop kapar

plastik kelepçe alahh kiz toptan kacamaz da onu açıp

bana artık normal geliyo bu yaşantı ya haftaici gündüz evde olunca iyi oluyo ama
ben isteyken evi supuruyodu topluyodu yemek yapiyodu hazira geliyodum
bizde bütün dışarı işlerini kocam yapar gündüz haftaici evde olunca. posta kutusundan fatura bile almiyom.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…