- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 658
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.041
Yirticam dileginde onunda agzini zatenadam biraz ütopik bi tip gibubi demibaya değişik yani. bana nedense çok çakal gibi geliyo sonradan bi Dilek hanım çıkmasın işin içinden
Aynennn Gop cocuguyuz bak oyalama ümüğünü sıkarım senin demek lazimBana da garip geldi gelirsin konuşursun
Niyetn varsa yok ise yol alırsın bu ne yaaa
Seviyirsan seviyirm de oyalama bizi GOP çocuğuz oğlum biz diyesm geldi ajajnabssbhshsshhshshssh
bence adam garantici. emin olmadan adim atmak istemiyo.
ama belki de çok yogundur vakti olmuyodur. ona da bisey diyemem. mesela eşim şehir dışına göreve gidince günde bi kez gece yarısından sonra arar. bi iki dk konuşup kapatiyoruz. sürekli WhatsAppa da giriyo ama isle ilgili girip çıkıyo.
iki ihtimal de geliyo aklima
Fenonunkinin tükkanı var gülüm ❤ Mekan isletiyor yemek uzerine populerde bi mekan. Temkinlilik bi evlenmks ayrilmks bu adam oradan geliyor gibi. Valla ilk o öküz gibi baktida oyle dikkatimi cekti bu benim yapragini yoldumun selvisi.Hadi seninki polis çok normal fenonun ki ne is yapıyor ?
Bnce çocuk bi acayip geri çekiyor kendini feniyu takip edip hareketlerini değerlendiriyor ona gore evet hayır dicek
Yalniz feno gitti ilişkisi bize kaldı
Ross ile dertli saatler yeniden başladı
Buarada ben sdaha 11 bucukta kalltim bi baktim herkesler forumda ya la.bi baktim az önce fenoya olumlu ihtimalleri sayiyodum. sonra bi baktim adami cakal yapmisim
feno beni ciddiye almasin bence artık bu konuda
senin bayramin nasil basladi rosssum güzel geçti mi ilk gün :)
Tevekkeli benide yunuslarla avlamaya calistilaaar iyiki kabul etmemisim kiz. Ne zormus boyle polis esi olmaaakÇevik kuvvet değilse öyle gelmez kolay kolay çikom.
Zor vallahi.
Bir ara acaba bende mi polis olaydım acaba dedim de yok çekilecek çile değil
Zor ama güzel kuzum. Habire gömünce tabi leş bir görüntü ortaya çıkıyor sende haklısınTevekkeli benide yunuslarla avlamaya calistilaaar iyiki kabul etmemisim kiz. Ne zormus boyle polis esi olmaaak
O zmn sen haşin Olcan bebişimHay onun masumiyetine, mikrop kaparmışım. Burcu da başak değil ama bilmiyorum
Günaydın canom
Gormedim kiz okudum ama. Vucut corabi morabi denmis oysa c planiniz hemen d planina gecerim. Ben tesetturluyum ama sana her yol mubah mi diyem tovbeeeeZor ama güzel kuzum. Habire gömünce tabi leş bir görüntü ortaya çıkıyor sende haklısın
Tüm zorluğuna rağmen gurur duyar polis eşleri kocalarıyla. Kutsal meslek yapıyorlar cesaret gerektiren bir meslek. Devleti temsil ediyorlar canları pahasına. O yüzden zaten katlanılabilir hale geliyor. Başka meslek olsa kimse katlanamaz. Bundan sonra acık öveyim ya çok gömdük hep
Ben sana selvi boylunla ilgili C planı oluşturdum. Görmedin hala alıntılarımı kaçırıyorsun beybisi
Yok olmaz mikrop kaparO zmn sen haşin Olcan bebişimat adamı yatağa, bagla kelepçeyle elleri yatağın başına, kenarına artık nere uygunsa sonra gerisini sen biliyon tadını alınca bidaakine o seni bağlar merak etme
Ahaha yaa git şu malum shoplardan fln fantezi kelepçe bari al yaYok olmaz mikrop kapar
Geçen nasıl bir afganlıya kelepçe taktığını anlatınca benim bile midem kalktı.
Ben onu başörtüyle bağlarım noma problema
Çok mubaregimdir cici bilir meselaişte fedakarlık büyüklük böyle bişey
sen çok mübarek bi insansın rosss
Ayyy simarttin beni yine seksi tanenBende unutamam
Ponçik yürekli gülom benim ya. Nesin sen cennetten düşen ilk merhamet tanesi mi
Temkinli iste çok normal dedm ama geri çekiyor diye her dediğim neden çıkıyor yacan im sinnn
Fenonunkinin tükkanı var gülüm ❤ Mekan isletiyor yemek uzerine populerde bi mekan. Temkinlilik bi evlenmks ayrilmks bu adam oradan geliyor gibi. Valla ilk o öküz gibi baktida oyle dikkatimi cekti bu benim yapragini yoldumun selvisi.
Bak gene sinirlendim aklima geldi pis kaka adam. Durumumada bakmamis
Buarada ben sdaha 11 bucukta kalltim bi baktim herkesler forumda ya la.
Biraktim bıraktım. Komple biraktim. 5 eylül dogum günüm. O zamnda yazmazsa (simdi yazmayan ohhooo o zamana heç yazmaz) ben gene kaldim bi basima goruyonuz muTemkinli iste çok normal dedm ama geri çekiyor diye her dediğim neden çıkıyor ya
Kuzu sen biraz rahat bırak atma msj falan erkek bu bakar Falande gec
Gelişim nasılda belli demiAhha zepram geldi. Zepraaaa kaka selvi yazmadi banaaa gel gel sumuklu mendilimle kalakaldim çölün ortasindaki şu kestenkele feno ya bi sahip çıkalım
Youlost16
Çok mubaregimdir cici bilir mesela
Nasıl evliyaysam ahhaahha
Mcx cnm sevdiklerim için büyük fedakrimdir
Yok olmaz mikrop kapar
Geçen nasıl bir afganlıya kelepçe taktığını anlatınca benim bile midem kalktı.
Ben onu başörtüyle bağlarım noma problema
Zor ama güzel kuzum. Habire gömünce tabi leş bir görüntü ortaya çıkıyor sende haklısın
Tüm zorluğuna rağmen gurur duyar polis eşleri kocalarıyla. Kutsal meslek yapıyorlar cesaret gerektiren bir meslek. Devleti temsil ediyorlar canları pahasına. O yüzden zaten katlanılabilir hale geliyor. Başka meslek olsa kimse katlanamaz. Bundan sonra acık öveyim ya çok gömdük hep
Ben sana selvi boylunla ilgili C planı oluşturdum. Görmedin hala alıntılarımı kaçırıyorsun beybisi
Biraktim bıraktım. Komple biraktim. 5 eylül dogum günüm. O zamnda yazmazsa (simdi yazmayan ohhooo o zamana heç yazmaz) ben gene kaldim bi basima goruyonuz mu
Bacilarin en numberone yimAllah razi olsun baceeeyyy
bir numara rosss bacey bacilikta bir numara
biz varız üzülme sen biz hep birdayiz
Bacilarin en numberone yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?