- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.441
Hadi bakalım dualar seninle delümBenim kansızlık yerlerde olduğu için dahiliye ye gelip gidiyorum, ilacimi değişmişti, çok şükür yükselmiş, seruma gerek olmayacak insaAllah..
Şimdide kadın doğumu bekliyorum...
Az kaldı bakalım insaAllah düzgün bir Doktordurda doğumumu yaptırır..
Psikolojik Deliii erkenden gidip sıra yoksa doğurayım dedin dimi çakal
Anladım ponçirik.net bilmiorum ama 10-15 gün arası duzensizdi adetim
Zamanında gelsin insaAllah..
O değil şimdi sandalyelre uzanıp uyuycam..
Üstümde ki kıyafet yüzünden kimse o önceliğimi görmuyorUzan be senin orda önceliğin var istediğini yaparsın.
Allah vaktinde sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Kardeşim adaçayı yüzünden düşük yaptı korkarımGebeler geçmiş olsun.
B Brunello Cicinelli adaçayı gargarası yapabilirsin sık sık.
@poncikvegece sen hiç ihmal etme gebelikte enfeksiyon iyi bişey değil.
Yediğiniz içtiğinizin dışında çiğ etlere bilinmeyen kedilere çok dikkkat edilmeli toksoplazma yüzünden.
Eldivensiz dokunmamak lazım etlere.
Yaaaa tamamm çok heyecan yaptımYok ya arkadasmla ayni zamanda hamileydik onunda asagi yukari bnmle ayniydi ilk ogrendigi deger erkek oldu onun cocugu alakasi yok degerle sen bana kesenin gorundgu ilk usg yi gondercekmisin tahmnde bulnmak istiyorum unutma ama bak
Büşom inan birşeyi ağzıma atmadan önce kaç farklı yerden araştırıyorum bebeğe katkısı ne, yoksa zararı mı var. İkna olmazsam yemiyorum
Ki cidden ben abur cubura ve zararlı olan herşeye aşık biriydim. Ben bile bu hale geldiysem
Bebeğime doğduğu zaman ve çocukluk sürecinde yedirmeyeceğim hiçbirşeyi tüketmiyorum.
Yumurta alırken bile üstünde kaka görmezsem vallahi ikna olmuyorum organik olduğuna haha
Ben onu dize getiricem Du sen
O ikna edilmesi zor biridir asi ve anarşik bir yapısı varoy bilinçli kuzucum maşallah yaa
Ross ikna olmaya hazır mısın bak beni ikna etti
O ikna edilmesi zor biridir asi ve anarşik bir yapısı var
ByNkoaLa un üzerine biraz çalışma yapmam lazım. Eğer yeterince şanslı biriysem birkaç operasyon ile sucuğu bıraktırabilirim
Kardeşim adaçayı yüzünden düşük yaptı korkarım
Ama gargara iyi fikir. Tuzlu suyla yapabilirim
Yaaaa tamamm çok heyecan yaptım
Ama içinde daha bebek görünmeyen keseden nasıl anlayacaksın ki
Ya yutarsam.Bitki çayları içilmiyor zaten sadece garararara yapıp tükürücen.
Ya yutarsam.
Ne zaman gargara yapsam yutarım
Ben ♥ Gargara yutmak
Damam beni ikna eddinYudma net.
Kız bunları yemiycenmi 9 ay şimdiSorma benim de içim dağlandı öğrenince, sucukben
Ama 9 ay elveda.
Yasaklı şeyler
Sosis salam sucuk
İİçinde beyaz un olan herşey
Bitki çayları
Kafein barındıran herşey (sadece 1 fincan türk kahvesi içilebilir şekersiz)
Abur cuburlar (çikolatanın bitterini yiyebilirsin)
Paketli meyve suları
İlk 3 ay portakal suyu yasak
Dondurulmuş tüm gıdalar yasak
Ot gibi bir hayat ama inan hepsine uyuyorum büşom. 1 koli capri sun almıştım çok severim. 1 tane bile içemeden dün yeğenime verdim hepsini.
Şuan ful sebze, kefir, organik yumurta, başta ceviz ve kabak çekirdeği olmak üzere çerezler, meyveler, iyi pişmiş balık tavuk ya da dana eti ile besleniyorum.
Aşırı seçici oldum sağlığı için
Sen gonder dostum gerisinj bana birak ...Kardeşim adaçayı yüzünden düşük yaptı korkarım
Ama gargara iyi fikir. Tuzlu suyla yapabilirim
Yaaaa tamamm çok heyecan yaptım
Ama içinde daha bebek görünmeyen keseden nasıl anlayacaksın ki
Kız bunları yemiycenmi 9 ay şimdine bulduysam yedim kokoreçin dibini buldum doktorlar abartıyor. Sadece düşük yapacak çaylardan (maydanoz,papatya,nar suyu) uzak dursan yeter
Yemem işte yememKız bunları yemiycenmi 9 ay şimdine bulduysam yedim kokoreçin dibini buldum doktorlar abartıyor. Sadece düşük yapacak çaylardan (maydanoz,papatya,nar suyu) uzak dursan yeter
Çok güzel yedim vallaPuh sana defne kokoreçi nasıl yedin acaba
Sen gonder dostum gerisinj bana birak ...kese demek icinde bebek olusacak demek zaten kuzu kese esittir bebek
Hıı tamamSen gonder dostum gerisinj bana birak ...kese demek icinde bebek olusacak demek zaten kuzu kese esittir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?