Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin delüm
Heyecandan mı o kadar erken gittin kız
Rutin kontrol mü

ByNkoaLa bu mesajımı sende oku sultanım

Keseyi görmeye gidicem cnm daha insAllah

Sanırım benim gebeliğim seninkinden gün farkıyla büyük.
Bende 3 aralıkta gidicem keseyi görmeye.
Hcg değerlerin kaç kuzum
Vala belki aynıdır belki benim büyüktür emin değilim canım takvimi Dr kaç haftalık derse ona göre güncelliycem en son geçen hafta perşembe vermiştim 484 çıkmıştı tahmini 7800-8000 falan olması lazım şimdi herhalde

Amin delüm
Heyecandan mı o kadar erken gittin kız
Rutin kontrol mü
Benim kansızlık yerlerde olduğu için dahiliye ye gelip gidiyorum, ilacimi değişmişti, çok şükür yükselmiş, seruma gerek olmayacak insaAllah..
Şimdide kadın doğumu bekliyorum...
Az kaldı bakalım insaAllah düzgün bir Doktordurda doğumumu yaptırır..

eğer öğrenirsem gebe olduğumu
sana sorcam beslenme programını istiycem aynısını uygulayım Cicimm maşallah araştırmış hepsini güzel Anneee

Kaç gün gecikmedesin kuzum şuan.

Gebeler geçmiş olsun.

B Brunello Cicinelli adaçayı gargarası yapabilirsin sık sık.

poncikvegece sen hiç ihmal etme gebelikte enfeksiyon iyi bişey değil.

Yediğiniz içtiğinizin dışında çiğ etlere bilinmeyen kedilere çok dikkkat edilmeli toksoplazma yüzünden.

Eldivensiz dokunmamak lazım etlere.

eğer öğrenirsem gebe olduğumu
sana sorcam beslenme programını istiycem aynısını uygulayım Cicimm maşallah araştırmış hepsini güzel Anneee
Büşom inan birşeyi ağzıma atmadan önce kaç farklı yerden araştırıyorum bebeğe katkısı ne, yoksa zararı mı var. İkna olmazsam yemiyorum
Ki cidden ben abur cubura ve zararlı olan herşeye aşık biriydim. Ben bile bu hale geldiysem
Bebeğime doğduğu zaman ve çocukluk sürecinde yedirmeyeceğim hiçbirşeyi tüketmiyorum.
Yumurta alırken bile üstünde kaka görmezsem vallahi ikna olmuyorum organik olduğuna haha

amanınn burda da böyle deniyor, ne diyosun buna Cici
Ben onu dize getiricem Du sen

Erkek çocuğunda genelde değer yüksek olur derler ama bilimsel bir bilgi değil o zaman
Yok ya arkadasmla ayni zamanda hamileydik onunda asagi yukari bnmle ayniydi ilk ogrendigi deger erkek oldu onun cocugu alakasi yok degerle sen bana kesenin gorundgu ilk usg yi gondercekmisin tahmnde bulnmak istiyorum unutma ama bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…