Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canım bugün hastaneye gidicez bklm kızım eşimle sonrasında ev işi kızımın ödevi var onları yaptrcam sen neler yapacaksn

hahahahssd yakuza mıııı
kız belki son haftalara kadar durur direnir 10 olmasa da 7-8 ağustosta doğar hem geç döllenme ihtimali vardı ya
Vallahi onu bunu bilmem de Yakuzanın doğduğu güne denk gelirse doğumun o hastahaneyi birbirine katıp doğurmamak için 3.dünya savaşını çıkaracağımı çok net biliyorum
Geçmiş olsun canım bugün hastaneye gidicez bklm kızım eşimle sonrasında ev işi kızımın ödevi var onları yaptrcam sen neler yapacaksn
Kontrol amaçlı mı kuzum?
Sen keseyi gördün mü?
Bende napıcam bilmiyorum bugün hala yataktayım
Ne istersin sana omlet yapayım sosisli
Eki Görüntüle 2557645
Olmaz olmaz olmaz büşom gebelere sosis salam sucuk yasak
Sende hemen hayatından çıkar. Belki içinde bebek oluşmaya başlamıştır bile
Ben bir haşlanmış yumurta ve sebze türü şeyler alayım. Ha bir de beyaz un yasak, tam buğday ekmeği

anam yaparsın sen valla

neey sucuk mu yasaaaaaaaaakk amanınnn en sevdiğim şey
bir Kayseri gelini olarak hep yiyorduk sucuğuu o zaman yarından itiberen bırakıyorumm

Ben saat 11.30 da olan randevuma saat 10da gelerek rekor kırmış bulunmaktayım..

Şuan hastanenin cafesinde , saat 13.20de ki randevumu bekliyorum...
Kendimle ne kadar gurur duysam az ...

Sana da çok tebriklerimi sunuyorum B Brunello Cicinelli . Rabbim tamamina erdirsin insaAllah..
O miiiissss gibi kokusunu içine çekmeyi, ondan öncesi tepiklerini hissetmeyi nasip etsin Rabbim...

anam yaparsın sen valla

neey sucuk mu yasaaaaaaaaakk amanınnn en sevdiğim şey
bir Kayseri gelini olarak hep yiyorduk sucuğuu o zaman yarından itiberen bırakıyorumm
Sorma benim de içim dağlandı öğrenince, sucuk ben
Ama 9 ay elveda.
Yasaklı şeyler
Sosis salam sucuk
İİçinde beyaz un olan herşey
Bitki çayları
Kafein barındıran herşey (sadece 1 fincan türk kahvesi içilebilir şekersiz)
Abur cuburlar (çikolatanın bitterini yiyebilirsin)
Paketli meyve suları
İlk 3 ay portakal suyu yasak
Dondurulmuş tüm gıdalar yasak

Ot gibi bir hayat ama inan hepsine uyuyorum büşom. 1 koli capri sun almıştım çok severim. 1 tane bile içemeden dün yeğenime verdim hepsini.
Şuan ful sebze, kefir, organik yumurta, başta ceviz ve kabak çekirdeği olmak üzere çerezler, meyveler, iyi pişmiş balık tavuk ya da dana eti ile besleniyorum.
Aşırı seçici oldum sağlığı için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…