- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.401
Yaaa çok sevindim indirim harika... Yüzünü güldürecek sonuçlar versin inşallah zebram benim orman tutkunumEvet ablacım aldım burda 75 e olan tartıyı 40 a aldım :)
Kesinlikle aynı benBu emoji aynı sen ya
Geçmiş olsun canım bugün hastaneye gidicez bklm kızım eşimle sonrasında ev işi kızımın ödevi var onları yaptrcam sen neler yapacaksnGünaydın herkese
Ne var ne yok kuzularım
Boğazlarım iyice şişti genizim boğazım cayır cayır yanıyor.
Misafir teröründen sonra üstümden tren geçmiş gibi zaten
Sizler nasılsınız bakalım, bu güzel kutsal cuma günümüzde neler yapacaksınız bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@trncysl
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@tosia
@_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
@Zipzip-
Senin yerine yiyeceğime seni kahvaltıya çıkarım büsbüsum
Ayıp ediyorsun
Ben daha kahvaltı bile etmedimbende daha doğru düzgün bişey yiyemedim ayılmak için çay kahve içip duruyorum, benim yerimee de ye Rossss
Eki Görüntüle 2557641
Ne istersin sana omlet yapayım sosisli
Evet balımm, geçen gittiğimde tek kese gördükTek kese mi görüldü sende şuan Patilim
Gel bize bebigim anne sofrası var
Tamam adres ver hemen geliyorm dayak buldun mu kaç yemek buldun mu yeyiaaa ben sana hazırlayım bize gel yarın o zaman
Vallahi onu bunu bilmem de Yakuzanın doğduğu güne denk gelirse doğumun o hastahaneyi birbirine katıp doğurmamak için 3.dünya savaşını çıkaracağımı çok net biliyorumhahahahssd yakuza mıııı
kız belki son haftalara kadar durur direnir 10 olmasa da 7-8 ağustosta doğar hem geç döllenme ihtimali vardı ya
Kontrol amaçlı mı kuzum?Geçmiş olsun canım bugün hastaneye gidicez bklm kızım eşimle sonrasında ev işi kızımın ödevi var onları yaptrcam sen neler yapacaksn
Olmaz olmaz olmaz büşom gebelere sosis salam sucuk yasak
Vallahi onu bunu bilmem de Yakuzanın doğduğu güne denk gelirse doğumun o hastahaneyi birbirine katıp doğurmamak için 3.dünya savaşını çıkaracağımı çok net biliyorum
Olmaz olmaz olmaz büşom gebelere sosis salam sucuk yasak
Sende hemen hayatından çıkar. Belki içinde bebek oluşmaya başlamıştır bile
Ben bir haşlanmış yumurta ve sebze türü şeyler alayım. Ha bir de beyaz un yasak, tam buğday ekmeği
İnşallah şu keseyi bende bir görebilsem, çok istiyorum görmekEvet balımm, geçen gittiğimde tek kese gördük
Aney sofrasına gerek yok Sen ol yeterGel bize bebigim anne sofrası var
Ben bu hamilelikte sırf suuckla.beslendimanam yaparsın sen valla
neey sucuk mu yasaaaaaaaaakk amanınnn en sevdiğim şey
bir Kayseri gelini olarak hep yiyorduk sucuğuu o zaman yarından itiberen bırakıyorumm
Yaaaaa yineeeee yaptın yapacağınıAney sofrasına gerek yok Sen ol yeter
Peeehhhh niyemiş oTartını geri iade edersen alırım
Evet ablacım bende sevindim :) insallah gelince hemen devam edeceğimYaaa çok sevindim indirim harika... Yüzünü güldürecek sonuçlar versin inşallah zebram benim orman tutkunum
Sorma benim de içim dağlandı öğrenince, sucukanam yaparsın sen valla
neey sucuk mu yasaaaaaaaaakk amanınnn en sevdiğim şey
bir Kayseri gelini olarak hep yiyorduk sucuğuu o zaman yarından itiberen bırakıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?