- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.461
Tabi haklısın organik olması önemlidir inşallah 2. 3. Bebelerini de görürüz topikçeYemem işte yemem
Organik bir çocuk çıkarıcam ahdım var
Sütlü çikolata yiyeyim derken bile vicdanım rahatsız oluyor bitter yiyorum hiç sevmememe rağmen.
Çok güzel yedim vallayasak masak yok bana
Sendemi organikçiydin kız 3. Bebededemi ?Çiğleri yemedim ben gazlı içecek vs.
Normal herşeyden yedim.
Çikın royal kokusu almıştımda aç gezip gezip onunla doymuştum
Dur kız defnoş ilkini bi yapmayı becereyim deTabi haklısın organik olması önemlidir inşallah 2. 3. Bebelerini de görürüz topikçe
Dur kız defnoş ilkini bi yapmayı becereyim de
Geyşam gelmiş geçen gün bana hemen doğar doğmaz ikincisini de yapalım diyor.
Bana bak Allah yarattı demem takarım pıçağı dedim sustu
Bunu hiçbirimiz bilemeyiz çünkü bu büyük bir sırne biliyor çok merak ettim
Sendemi organikçiydin kız 3. Bebededemi ?
Koptumkız tek atışta tutuveriyor dikkat edin
1,5-2 yaşına gelince falan düşünülebilir ama
Miden mi bulanıyorduYooo ne münasebetsadece salam sosis yemedim. Asitli şeyler asla içmedim.
Tuzlu diye katkılı diye cips falan işte.
Zaten ilk aylar beyaz peynirli tostla beslendim sadece günde tek öğünbazı günler çıbık kıraker. Sonrası hastane serum.
Hamile hormonuyla fazla bulaşma bana de enişteyeDur kız defnoş ilkini bi yapmayı becereyim de
Geyşam gelmiş geçen gün bana hemen doğar doğmaz ikincisini de yapalım diyor.
Bana bak Allah yarattı demem takarım pıçağı dedim sustu
Tartını iade etmeni bekliyorum tartını iade et şiiri profilinde bil küçük maykılB Brunello Cicinelli piştttt akroştişim nerde?
Koptum
Beni ilk denemede hamile bıraktı ya bidaha kendimi öptürürken bile tereddüt ederim ben bu adamdan
Zaten 3 aralığa kadar bene dokunmayacakmış
Miden mi bulanıyordu
Ya sen topiğinde senden başka zayıf birinin olmasını mı istemiyosun He ?Tartını iade etmeni bekliyorum tartını iade et şiiri profilinde bil küçük maykıl
Tartını iade etmeni bekliyorum tartını iade et şiiri profilinde bil küçük maykıl
Heya bende öyleyim defnem yaHamile hormonuyla fazla bulaşma bana de enişteyehayatımda en sinirli ve ağlak zamanlarımı gebeyken ve lohusayken yaşadım sırf o hormonlar yüzünden bile bebek düşünmeye bilirdim
Senin baya fena geçmiş ben ilk 4 ayda bile 6 kilo aldım boğaz derdine. Çok yedim kraker fln beni kesmedi hiç
Yooo ne münasebetsadece salam sosis yemedim. Asitli şeyler asla içmedim.
Tuzlu diye katkılı diye cips falan işte.
Zaten ilk aylar beyaz peynirli tostla beslendim sadece günde tek öğünbazı günler çıbık kıraker. Sonrası hastane serum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?