Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
feno bana cay verdi cay. cay veren insan kötü olabilir mi

ahh selvi ahh neler kaçırdığını bilse....
Bi basina cayla o sigaralari icsin dursun o tukkaninda insallah bakakalsin yollara benim pesimden hihhh
ay o çekirdek çok güzel ya. kazene soyleyek de öyle bi emoji koysun yahu

hahaha çok güzel bi manzara olur dusunsene beş kilo cekirdek bitmis yılbaşı gelmiş hala bayram mesaji yok
Silcem bu gidisle numarasinida pis kaka selvinin
Ooo ellerine sağlık canmm
Selvi boylu çok şeyler kaçırdı cooook
Afiyet olsun ifinimm her zaman beklerik ❤❤❤

Ohhhh ellerine sağlık fenocuumm kıızz daha yeni telefonu elime alabildim doğru düzgün naptı bakiiim bu selvii
Yapraklari kurusun mesajima cevap atmadi durumlarima da bakmıyor.
Silcem telden yakındır kendi kendimi kuruyorum resmen kurmalı oyuncak gibi durup durup kuruluyorum nasi cevap atmaz bana bana bihters

Yapraklari kurusun mesajima cevap atmadi durumlarima da bakmıyor.
Silcem telden yakındır kendi kendimi kuruyorum resmen kurmalı oyuncak gibi durup durup kuruluyorum nasi cevap atmaz bana bana bihters

Canım işi vardır belkim dur bakalım hele az bekle de.. Amaaan bakmazsa daa bakmasınnn daha ne selviler vardııırrr

Canım işi vardır belkim dur bakalım hele az bekle de.. Amaaan bakmazsa daa bakmasınnn daha ne selviler vardııırrr
2 gun oldu daaa daha ne yapayim daa. Yaaa olsaydi keske ama nasip.
Napak baska selvileri begenmeye calisak haklısın ama. Pis kaka selvi alacagi olsun onun

2 gun oldu daaa daha ne yapayim daa. Yaaa olsaydi keske ama nasip.
Napak baska selvileri begenmeye calisak haklısın ama. Pis kaka selvi alacagi olsun onun
Ymmm giriyor o zmn sana öyle yapıyor galiba buuu. Amaaan boşver canım böyle ilgilenildiğini anlayınca geri duran selviler bize olmaz cıkkk, geri durmayan selviler gelsin

Kertenkelelerim günaydınnnn Nasılsınız umarım iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben iyi değilim.
Dün benimkiyle kavga ettik moralim bozuk. Puk gibiyim puk puk puk
Ben yokken konuşulanlara cevaplarım:
kk birinci noteri öncelikle topiğin 5000.mesajını atarak akrostiş şiir ödülünü kazanan kaderdaşım seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu sefer sana denk geleceğini inan hissetmiştim şiirini aklımda hazırlamıştım bilene Bayramdan sonra 5 iş günü içinde ödülün seninle bebeğim
fenomen sana ayrı teşekkür ederim ilk defa etiket yapıp ben dahil birkaç kişiyi çağıran oldu hep ben yapıyorum etiketi acuk da siz beni etiketleyin yav acuk da ben teşrif edeyim bakın kız ne güzel pastasını hazırlamış basmış herkese etiketiSenin de başarılarının devamını dilerim. Bu örnek davranışınla seni affetmeye karar verdim tamam, seni topiğin örnek çucuğu seçiyorum Öte yandan C planını tesettürlüyüm diye beğenmedin madem D planına geçiyorum. Tamam vücut çorabı giyip foto atma, sadece bacağını çekip at bence iyi fikir
K Kendinisevenbirii seksü şempazem kelepçe fantazisi yapmadık ama birçok kez müdahale fantazisi yaptık, ben ona saldırmış gibi yaptım beni bele bazı tekniklerle bir yatırdı yere of kolum kırılıyordu ama olsundu
fenomen ByNkoaLa u topiğin on numerosu seç demişsin ben onu sadece topiğin değil gönlümün bile on numerosu seçtim kuzum
Başka cevap vermediğim birşey kaldı mı bilmiyorum. Hadi gelin bakalım bacılar. Neler edirsiniz özledim sizi.
Ben şu benim adamı (sinirli değilken seksü geyşa, sinirliyken benim adam) nöbete yollayıp geleceğim.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel

Son düzenleme:

La ben sana ni dedim niii dediiiimmm? Bi huzur ver adama bi vukuatsiz gun gecirsin demedimm mii bayram mubarek günü hee?? Gene yapacagini yapmissin zalım karı
Ayrica tesekkur ediyorum ifinim forumun ürnek çucugu olarak selviye bi uzuuun havası kivaminda kugredebilir miyim ürtmeniiim?

aman herifi koy çuvala salla salla vur duvara

Tartışma için geçmiş olsun, bende saatli bomba gibiyim, bitsin şu bayram

Allah iyiliğini versin demek seni bazı tekniklerle yere yatırdı hemi

Bugünde bok gbi Uyandık Gönlümün prensesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…