Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben tam tersiyim Cicim ya ama eşimde herşeyi yapar Allah razı olsun, ikimizinde elinden her iş geliyor ama eğer öyle olmasaydı o bu dediklerine başvurmak zorunda kalırdım.

Saol canım Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun,gerçekten zor canım ben iki buçuk yıl önce gece,annemin ani heberiyle şoka ugradim,ondan sonra daber ani gelen haberden ürperiyorum işte travma oldu bı nevi Allah ölümün de hayırlısını versin
Basın sağolsun
Sağolasın canım Allah razı olsun denk gelemedik seninle de bı,hoşgeldin topige

Aynen canım nazar olmuş biraz uyuşukluk kötü ya bı balkona cik arada içine çek havayı canım bide enerji veren ceviz falan ye diril biraz
Habire ceviz yiyorum zaten. Çocuğu sağlıklı yapıcam diye aklım gelişti ceviz yemekten. Bidaha öss ye girsem tıp kazanıcam 200 gram daha yersem
Geyşam geliyormuş yolda, o diriltir beni birazdan

anneninde mekanı cennet olsun

Ay peki ciciim çıt kır ıl dım kızım benn

yapamam canim

Hoşbuldummm

Hoşgeldin Patilim ❤
Neler aldın kız aldın mı için görükenlerden
İçimin görüktüğü bir pudra vardı ballı lokmam onu da aldım ince askı atletle falan giyerim artık napiiimmm
Hoşbuldum ballımmm yemeğini yedin mi bakimmm

ben tam tersiyim Cicim ya ama eşimde herşeyi yapar Allah razı olsun, ikimizinde elinden her iş geliyor ama eğer öyle olmasaydı o bu dediklerine başvurmak zorunda kalırdım.
Senin kocan %2lik dilimde.
Onlar riske atmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…