- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #50.841
Nolmuş yengeçsen benim de yükselen yengeç, çıtkırıldımlığa çok uygun bir burç
Vallahi mutlu olmak istiyorsanız izimden gidin sizi minik kertenkeleler.
Erkeklere karşı kullanılması gereken silah cümleler:
Ay ben yapamam ki
Ay ben beceremem ki
Ay bu çok ağır ben bunu taşıyamam
Bak 2 poşet taşıdım belime sancı girdi öp beni recep
Ayak parmağımı sehpaya vurdum sanırım hakkın rahmetine kavuşuyorum yi beni recep
Saol canım Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun,gerçekten zor canım ben iki buçuk yıl önce gece,annemin ani heberiyle şoka ugradim,ondan sonra daber ani gelen haberden ürperiyorum işte travma oldu bı neviBaşınız sağolsun kuzum dedğin gibi ani ölümler çok etkiliyor insanı, mart ayında da ben eniştemi kaybettim adamın hiçbişeyi yoktu biranda kalp kriziyle gitti.. Bıçak kesiği gibi anlayamıyosun başta sonra acı veriyor
Sağolasın canım Allah razı olsunBasın sağolsun
HangileriiiAldımm ama kocama söylemedim
Habire ceviz yiyorum zaten. Çocuğu sağlıklı yapıcam diye aklım gelişti ceviz yemekten. Bidaha öss ye girsem tıp kazanıcam 200 gram daha yersemAynen canım nazar olmuş birazuyuşukluk kötü ya bı balkona cik arada içine çek havayı canım bide enerji veren ceviz falan ye diril biraz
Saol canım Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun,gerçekten zor canım ben iki buçuk yıl önce gece,annemin ani heberiyle şoka ugradim,ondan sonra daber ani gelen haberden ürperiyorum işte travma oldu bı neviAllah ölümün de hayırlısını versin
Sağolasın canım Allah razı olsundenk gelemedik seninle de bı,hoşgeldin topige
Nolmuş yengeçsen benim de yükselen yengeç, çıtkırıldımlığa çok uygun bir burç
Vallahi mutlu olmak istiyorsanız izimden gidin sizi minik kertenkeleler.
Erkeklere karşı kullanılması gereken silah cümleler:
Ay ben yapamam ki
Ay ben beceremem ki
Ay bu çok ağır ben bunu taşıyamam
Bak 2 poşet taşıdım belime sancı girdi öp beni recep
Ayak parmağımı sehpaya vurdum sanırım hakkın rahmetine kavuşuyorum yi beni recep
Hoşgeldin PatilimAldımm ama kocama söylemedim
HoşbuldummmSaol canım Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun,gerçekten zor canım ben iki buçuk yıl önce gece,annemin ani heberiyle şoka ugradim,ondan sonra daber ani gelen haberden ürperiyorum işte travma oldu bı neviAllah ölümün de hayırlısını versin
Sağolasın canım Allah razı olsundenk gelemedik seninle de bı,hoşgeldin topige
Beyaz olanı aldım, elbiseyi aldım bir de o pudra güpürüHangileriii
Ona da minik sürpriz olur
Güle güle kullanBeyaz olanı aldım, elbiseyi aldım bir de o pudra güpürü
İçimin görüktüğü bir pudra vardı ballı lokmam onu da aldım ince askı atletle falan giyerim artık napiiimmmHoşgeldin Patilim ❤
Neler aldın kız aldın mı için görükenlerden
Senin kocan %2lik dilimde.ben tam tersiyim Cicim ya ama eşimde herşeyi yapar Allah razı olsun, ikimizinde elinden her iş geliyorama eğer öyle olmasaydı o bu dediklerine başvurmak zorunda kalırdım.
Naber bebik
HmmmmmGüle güle kullanbugün ben de çok şey aldım
Bize topluluk demiş hey yavrm heyDüşman atağa geçti, siper alın
Eki Görüntüle 2557947
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?