- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.041
Sana yanlış bilgiler veriliyor gaza gelme lütfenSenin başının altından çıktığını anlamam gerekiyordu
Bilemedim şuanSana yanlış bilgiler veriliyor gaza gelme lütfen
Benimle.alakali bir durum yok
Sorgula bakalımBilemedim şuansorguluyorum
NoğluyorGünaydın kertenkelelerim
Öncelikle dünkü konuya bir barnak basmam gerekiyor çünkü en alevli kısımda geyşam gelince çıkmak zorunda kaldım
Olayda bazı yanlış anlaşılan kısımlar olmuş.
Ben dün saat 17.00 gibi uyuyakalmışım 20.00 de uyandım.
SultanımByNkoaLa bana (artık ateşkes imzalandığı için isim veriyorum) janejune un profilinde yazdığı mesajın ekran görüntüsünü atıp "bize kötü birşey mi demiş ben anlayamadım sende bir baksana" diye attı.
Bende önce bakıp yekk yea kötü birşey dememiş sanırım dedim. Sonra düşündükçe kötü birşey demiş gibi geldi önce gidip beğenmedim attım üyeye (başka beğenmedim atanlar da vardı). Sonra daha da hızımı alamadım yorum attım, o da bana attı ipler orada azıcık gerildi
Sonra topiğe geldim topikte anlattım olayı. Ama baya espri döndü o an burada olan kertenkelelerle.
Hatta bundan sonra bir arizona ordusu kurup 18 yaşını doldurmuş her kertenkelenin 2 saatte bir değişim ile nöbet tutmasına profil durumlarını kolaçan etmesine falan karar verdik.
Tabi benim asi ruhlu kertenkelelerimi tutmak ne mümkün gidip kızın profilini bastılar. Üye onlarca beğenmedim ve bir sürü eleştiri yorumu alıp isyana geldi
Biz burda hala geyik çeviriyoruz derken bir baktım janejune topiğimizde online
Aha dedim kiblemek için delil toplamaya geldi kesin.
Bende bunun üstüne kendisini topikte etiketleyip "oo kimleri görüyorum hoşgeldin aramıza, kiblemeye geldiysen üzgünüm ama 2 gün yatar çıkarız ama sen topiklere laf ettiğin sürece pozitif bir dönüş almazsın" dedim baktım hala cevap yok. Dedim herhalde sayfalarda baya incelikli ve hararetli çalışma var sonuçta kib kolay iş değil
İkinci bir etiket yaptım kendisine.
Ardından cevap verdi, neden böyle saldırıya geçtiğimizi anlayamamış falan ben sizlere kötü birşey demedim sadece örnekti falan dedi.
Bende silahsız mısın sana güvenebilir miyiz dedim.
Silahsızım güvenebilirsiniz deyince bizde güvendik. Barış imzalamak için kapımıza gelmiş kimseyi geri çevirmeyiz
Bir de sizler gibi esprili ve zeki üyeleri karşıma almak istemem falan dedi
Sonuç olarak savaş çıkmadan ateşkes imzalandı
Zaten kendisi de sempatik ve tatlış bir üyeymiş.
Okumak isteyenler için olayın başlangıcı 5073.sayfada benim mesajımla..
Böyle hararetli ve komik bir anı yaşamış olduk.
-------
Sizler nasılsınız bakalım gün planlarını alalımGeyşamın bugün izni yandı ben yine yalnızları oynuyorum
Günaydın kertenkelelerim
Öncelikle dünkü konuya bir barnak basmam gerekiyor çünkü en alevli kısımda geyşam gelince çıkmak zorunda kaldım
SultanımByNkoaLa bana (artık ateşkes imzalandığı için isim veriyorum) janejune un profilinde yazdığı mesajın ekran görüntüsünü atıp "bize kötü birşey mi demiş ben anlayamadım sende bir baksana" diye attı.
Bende önce bakıp yekk yea kötü birşey dememiş sanırım dedim. Sonra düşündükçe kötü birşey demiş gibi geldi önce gidip beğenmedim attım üyeye (başka beğenmedim atanlar da vardı). Sonra daha da hızımı alamadım yorum attım, o da bana attı ipler orada azıcık gerildi
Sonra topiğe geldim topikte anlattım olayı. Ama baya espri döndü o an burada olan kertenkelelerle.
Hatta bundan sonra bir arizona ordusu kurup 18 yaşını doldurmuş her kertenkelenin 2 saatte bir değişim ile nöbet tutmasına profil durumlarını kolaçan etmesine falan karar verdik.
Tabi benim asi ruhlu kertenkelelerimi tutmak ne mümkün gidip kızın profilini bastılar. Üye onlarca beğenmedim ve bir sürü eleştiri yorumu alıp isyana geldi
Bende bunun üstüne kendisini topikte etiketleyip "oo kimleri görüyorum hoşgeldin aramıza, kiblemeye geldiysen üzgünüm ama 2 gün yatar çıkarız ama sen topiklere laf ettiğin sürece pozitif bir dönüş almazsın" dedim baktım hala cevap yok. Dedim herhalde sayfalarda baya incelikli ve hararetli çalışma var sonuçta kib kolay iş değil
Ardından cevap verdi, neden böyle saldırıya geçtiğimizi anlayamamış falan ben sizlere kötü birşey demedim sadece örnekti falan dedi.
Silahsızım güvenebilirsiniz deyince bizde güvendik. Barış imzalamak için kapımıza gelmiş kimseyi geri çevirmeyiz
-------
Sizler nasılsınız bakalım gün planlarını alalımGeyşamın bugün izni yandı ben yine yalnızları oynuyorum
Ulan cici bide bütün senenin nöbetini az kala bana kitleyecektin iyiki ateşkes imzalandı ohhh şükürGünaydın kertenkelelerim
-------
Gunaydinnn sevgiliiii aney kertenkeleMsj yukarıda
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
B blossom-
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Anlattım ya diloş işte ne olduğunuNoğluyorben hiç gelmesin dün topige kuzu işlerim cokdu neler oldu ki
Noğluyorben hiç gelmesin dün topige kuzu işlerim cokdu neler oldu ki
hahahha kısa süreli hararetli bir olaydı eğlendik bitti
Komik bir anı olduGünaydınnnnn millett ben azıcık geç uyandım bugün
Bitanem dün hep annemin yanındaydım canı sikkndi saat gece 11 e kadar ordaydim sonra eve indim gel şarj olmamis misafirler fln vardı derkn hiç gelemdim kuzumAnlattım ya diloş işte ne olduğunu
Sen neden gelmedin bakalım yoktun tüm gün
Sen topikte pusuya yata yata bordo berelilik konusunda iyice profesyonel oldun. Bir savaş anında en büyük ümidimiz sensin aslanımUlan cici bide bütün senenin nöbetini az kala bana kitleyecektin iyiki ateşkes imzalandı ohhh şükür
Balım inan benimde aklımdaydıniz hep malım gelen giden valideyle kayınvalide yani altlı üstlü oturunca gelen gidene ben bakıyorum kardesimde hastahanede nobetciydi artık o gelene kadar yanında durdum da bugün burdayım kuzumyokluğunu hissettim
Ahahahhaha şurda iki pusuya yatıp şiir kaptık (hala şiirim ortada yok tabi) hemen bordo bereli ilan edildik pesssSen topikte pusuya yata yata bordo berelilik konusunda iyice profesyonel oldun. Bir savaş anında en büyük ümidimiz sensin aslanım
Kaça kadar çalışıyor çayım.Gunaydinnn sevgiliiii aney kertenkele
Bugun esim yarim gun calisiyor smdiden onun gelmesini beklemelerdeyimmm canm sklyo dha kahvalti yapmadim biraz enerjjsizim smdilik bakalimmm acilirim sonraya dogru ...
Komik bir anı oldu
Ama bir savaş anında mükemmel organize olan, cesaretli ve disiplinli asker kertenkeleler olduğumuz da ortaya çıktı hemen savaş düzeni alabiliyoruz
Aferin ben bizleri böyle eğittim işte gurur duyuyorum hepinizle benim yılmaz kertenkelelerim
Eki Görüntüle 2558115
Geç mi yattın büşom?
Denemelerden herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?