Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl istersen kuzum
Zaten belirtilerinden anlarım ben
Bat kaç

Nasıl istersen kuzum
Zaten belirtilerinden anlarım ben
Bat kaç

kuzum bat çok belirsiz işte, yumurtlamam erken geldi normalde her kadında yumurtlamadan 14 gün sonra adet kanaması geliyor, bu durumdaa 2 hafta sonra oluyor ayın 6 sı falan yani ama benimki gecikebilen birşey o yüzden 6 yı geçebilir, ben testleri 7 sinde yapmaya başlarım ama

3 ünde benim randevum var.
3 4 gün sonrada gün senin günün olacak inşallah
Peşpeşe sevinçler nasip etsin Rabbim

Kaça kadar çalışıyor çayım.
Yarım gün dediğine göre gelir yakında.
Ben ne yapayım adam izinli olacaktı, gitti göreve kimbilir kaçta gelecek
Zaten iki gün sonra okul başlıyor.
Haklisin cici seni kismende olsa anlayabiliyorum 5 5 bucuk sene esim hafta tatili hafta ici 1 gun izin seklinde ve is cikis saati 10 bucuk 11 olan bi yerde calisti ... birde bende calisiyordum o donem dusun o hafta ici izninde evde tek ben haftasonu 2 gun evde tek takiliyoduk cok zordu ..

Sukur simdi c.tesi 12 bucukta cikiyor eve gelmesi 2 yi buluyor , pazar da tatil bin sukurrr... sadece bazen ek islere gidiyor pazarlari ....

I inessa armand
Üzüldüm kuzum durumlara
Şimdi son durum ne hala birlikteler mi? Bide gece gece gelmelerini akrabalar öğrenmiş sanırım doğru anladıysam olayı..
Kardeşin bitirmedi mi ilişkiyi?

Bitirdi evet, ama kız da bitiriyor sonra 3 gün sonra birinin fotoğrafını beğenmiş diye geri çıkıp geliyor. Beni aldattın filan diye bağırıp çağırıyor. Dayımın karısı üst kattan inmiş ne oluyor diye, kızı da kardeşimi de baya paylamış. Dayım inmemiş iyi ki, ben asıl dayımdan korkuyorum, ağzından çıkanı kulağı duymaz asla. Şimdi de bir daha gelirse ben ona yapacağımı bilirim diyormuş.
Off karman çorman, yapıştı kaldı

O zaman kocana kavuşmana kaldı 1 saat
Darısı başıma çayım
Aman biz 1+1e geri döndük ya izni yansa da çok üzülmüyorum artık. Şükür vallahi bugünümüze.

Tosyam acaba bunlar samimiyet sınırlarını fazla aştı da kız kendini kullanılmış gibi falan mı hissediyor da böyle deli gibi tepkiler veriyor. Vallahi aklıma bu geliyor benim, olabilir mi sence

minik kalp0753 kuuzm günlerdir sana yazıcam unutuyorum
Sağlık sigortası ile ilgili birşey sormuşsun ama onu ben bilmiyorum. Benimki özel sağlık sigortası.
Dediğin gibi olan hakkında hiçbir fikrim yok. Olsaydı yardımcı olmak isterdim.

O zaman kocana kavuşmana kaldı 1 saat
Darısı başıma çayım
Aman biz 1+1e geri döndük ya izni yansa da çok üzülmüyorum artık. Şükür vallahi bugünümüze.
Evet beybisiii
Aynen canm diger turlu sistemde ne kadar zor oldgnu bizlerle paylasmistin ne kadar uzuluyordun gene buna sukur napalim beterin beteri var ...

Kuzucum saglk sigortandan haber varmi ne durumda yararlanabilecekmisin

Tosyam acaba bunlar samimiyet sınırlarını fazla aştı da kız kendini kullanılmış gibi falan mı hissediyor da böyle deli gibi tepkiler veriyor. Vallahi aklıma bu geliyor benim, olabilir mi sence

Samimiyet sınırlarını aştıkları yüzde yüz, ama kullanılmış hissetme mevzusuna gelirsek de,
Kardeşimin kızın yanından her gelmesinde boynunun mosmor olduğunu düşünürsek kullanma olayı varsa bile karşılıklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Sonuçta zorla olan birşey yok, kız kafasına estikçe soluğu kardeşimin evinde alırken vah vah namusu gitti, evlendirelim diyecek halim yok :)
Herkes kendisinden sorumlu cicim.

Kuzucum saglk sigortandan haber varmi ne durumda yararlanabilecekmisin
3 ünde belli olacak çayım, randevu günü
Genel merkezi aradım bağlandığım kişi bir hesaplama yapıp yararlanabileceğimi söyledi.
Ama randevu günü kesinleşecek.
Önce sisteme gebe olarak kaydedecek beni doktor. Ardından provizyon beklicez.
Ya ödediğim paraları geçtim, doktorumu öyle çok sevdim ki zaten o kadın için sigorta yaptım. Başka bir doktor istemiyorum. Yıkılırım yani çok büyük.

Öyle kuzum da, ben kız böyle düşünüyor olabilir mi diye sordum.
Neden böyle davrandığını algılamak için sorguladım.
Artık kardeşinde bitiyor iş. İnşallah aklını başına toplar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…