Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle kuzum da, ben kız böyle düşünüyor olabilir mi diye sordum.
Neden böyle davrandığını algılamak için sorguladım.
Artık kardeşinde bitiyor iş. İnşallah aklını başına toplar.

Kıza göre kardeşimin ona ihtiyacı varmış, o kardeşimi herkesten daha çok severmiş, ama kardeşim onu aldatmış
Ben iyice çileden çıktım dedim ki illa İstanbul'a gelmek istiyorsan kendine başka adresler bul.
Bana benim başka adresler bulmam hiç zor olmaz diyor :)
Ha bir de ben aşktan sevgiden anlamazmışım

C Cay6
ByNkoaLa
B BUSR4
HayatSevinceGuzel
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
aypare ackerman

kuzular bana bildirim de gelmedi bazi mesajlari tesadüfen gördüm teşekkür ederim hepinize. ben duvarlari sildim o gün soluduğum cif ciğerlerimi söndürdüğü için baya zorlandim su an ölmedim ayaktayim çok şükür

önümüzdeki hafta oğlumun kreş süresi uzayacak ve ben diger hafta yani aralığın ilk haftasi işe baslicam. çok fazla is var beni bekleyen. napcam bilmiyorum tabi bunun bas müsebbibi de eşim. her işimi baltaliyo. inşallah hallederim herşeyi. yoksa baslamami ertelicem zaten

siz napiyosunuz nasılsınız
B Brunello Cicinelli cici ben en son 600 civarı çıkan değeri okudum. bebegin ikiz olma ihtimali var mıymış konusulduysa kusura bakma

Insallah gonlunce olur, yolunda gider hersey canim .. yararlanabilirsin dendiyse yararlanirsin bence ya ... ayrica ilk usg fotosuyla saglik ocagi yani asm ye de gidip aile doktoruna haber vermen gerekiyordu bendeyken degistimi blmiyorum onlar sistemde goruyor ama takip altina aliyorlar seni hamile diye. Habern olsun

abooo 1 gün takip etmedim neler olmuş sayfada olaylar olaylar neyse en sonunda topiğimize yakışanı yapmışsınız sevimli ponçik kertenkeleler

iyi ki anlamiyosun tosia onun anladığı gibi anlasan sana müge anlı demez müge anlı vakası derdik

Canimmm samdanimmm hosgeldinnn seni cok ozledimmm valla Allah im sifalar versin , isini gucunu hayatini yolunda ilerletsin insallah bebegim ...

aynen canım tahmin ettim zaten ikiside farkı bende araştırdım bulamadım
Dr gidince aydınlatır artık bende konusunu açıcam herkes bilgilensin die haha iç birşey yazmıyor kk'da da

Güzel bir gün diliyorum hepinize. Öğrenci gelmediği için ben de kursa gitmedim evi guncelliyorum nerdeyse istifcilik hastalığına yakalaniyormusum B Brunello Cicinelli annem. Ev kavanoz ve saklama kabından geçilmiyor. Anneme kızardım ona benzemeye başlamışım haberim yok. Cici annem dün geceki olayın tatlıya bağlanmasına çok sevindim. Arizona' da barış huzur sevgi ve aşk önceliğimiz...Yarın misafirlerim gelecek Kocaeli' nden temizlik tüm hızıyla devam ediyor. Çok çok öpüyorum en küçük bacimdan başlayarak. İyi tatiller .

Yüzsüzlük mü bu ergenlik mi gerçekten şaşkınım..
Utanmak olur insanda biraz gurur olur.
Çok şaşırtıcı.
Kardeşin adam akıllı bir ilişkiye başlasa 1 2 kudurur sonra ayağını mecbur çeker tosyam.
Geyşama böyle takıntılı bir kız vardı.
Biz ilişkiye başladığımızda arayıp dururdu kudururdu. Yüzsüz gurursuz bir tipti.
Sonra baktı elden çare gelmez.
Kesti ayağını.
Sanırım kardeşine de böyle birşey lazım.

Canimmm samdanimmm hosgeldinnn seni cok ozledimmm valla Allah im sifalar versin , isini gucunu hayatini yolunda ilerletsin insallah bebegim ...

aminnn Allah razı olsun canım benim

valla ben de sizi özledim ama girecek vakit bulamıyorum çocuk büyüdükçe kolaylaşıyo diyolardi bide sen naptın cayim ben yokken nereleri gezdin

Ya kardeşim gerçekten sevdi bu kızı öyle gözü sağa sola takılan biri olsa inan söylerim size de, çapkın filan değildir yani.
Bahsettiği kıskandığı tipler hep normal ilkokul arkadaşları, lise arkadaşları, hatta ortak arkadaşları
Kız hem ruh hastası hem de daha ergen, ya da ben öyle inanmak istiyorum.
Kardeşim seni aldattıysa ne işin var hala şerefsizin tekinin evinde dedim ben de, bu kadar mı gurursuzsun?
Gururlu ol biraz filan dedim.

Hoşgeldin samoşum, ağrılar içinde yatıyorum ne yapayım sen nasılsın?
Ciğerlerine noldu ben o kısmı kaçırmışım
Rahatsız mıydın sen şamdanım?
Adete 2 gün kala 193,3
2 gün sonra yani tam adet günümde 612, 5 çıktı.
Topikte sadece gülnihal ikizden şüphelendi herkes normal değer çok yüksek değil dedi.
Yalnız tesadüfen gebelik bölümünde adet gününde 400 değerle üçüze hamile olan birini okuyunca bir nebze korktum

En sonunda Müge gibi çileden çıkıp kes sesini bee diye başladım zaten

hadi ya müge kes sesini mi diyo hemen izlemeliyim.
kızım sende aşk yok beni çıldırtmak mı istiyosun aşk yok sende dersin sanmistim

şaka bi yana da Allah kolaylık versin tosiam inşallah sorunsuz çözüme kavuşur mesele

Evet kuzum biliyorum.
Şu ayın 3 ü bir olsun herşeyin normal olduğunu öğreneyim hepsini yapıcam.
Kalp atışı duyma ihtimalim de var sanırım ayın 3 ünde.

abooo 1 gün takip etmedim neler olmuş sayfada olaylar olaylar neyse en sonunda topiğimize yakışanı yapmışsınız sevimli ponçik kertenkeleler
aynen canım tahmin ettim zaten ikiside farkı bende araştırdım bulamadım
Dr gidince aydınlatır artık bende konusunu açıcam herkes bilgilensin die haha iç birşey yazmıyor kk'da da
Sorma az daha savaş çıkıyordu ama dostluk kazandı
Madem öyle konu yok sen aç miniğim. İlla senin gibi merak edenler olur

İnşallah sen de işlerini rahatça halledersin adapte olursun iş yaşamına :)

valla 600 okuyunca ben de ikiz diye düşündüm cici Allah hayırlısını versin:) tek bebek olmasını düşündüren şey geysan ikiz diye sevmemisti karnını hiç

duvarları cifle sildim kalemle karalanmadik biseyler surulmedik yeri yoktu özellikle bir metre civarinda ama benim alerjim var zaten. mahfetti beni:) ama çok güzel oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…