- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.101
Öyle kuzum da, ben kız böyle düşünüyor olabilir mi diye sordum.
Neden böyle davrandığını algılamak için sorguladım.
Artık kardeşinde bitiyor iş. İnşallah aklını başına toplar.
Insallah gonlunce olur, yolunda gider hersey canim .. yararlanabilirsin dendiyse yararlanirsin bence ya ... ayrica ilk usg fotosuyla saglik ocagi yani asm ye de gidip aile doktoruna haber vermen gerekiyordu bendeyken degistimi blmiyorum onlar sistemde goruyor ama takip altina aliyorlar seni hamile diye. Habern olsun3 ünde belli olacak çayım, randevu günü
Genel merkezi aradım bağlandığım kişi bir hesaplama yapıp yararlanabileceğimi söyledi.
Ama randevu günü kesinleşecek.
Önce sisteme gebe olarak kaydedecek beni doktor. Ardından provizyon beklicez.
Ya ödediğim paraları geçtim, doktorumu öyle çok sevdim ki zaten o kadın için sigorta yaptım. Başka bir doktor istemiyorum. Yıkılırım yani çok büyük.
Günaydın kertenkelelerim
Öncelikle dünkü konuya bir barnak basmam gerekiyor çünkü en alevli kısımda geyşam gelince çıkmak zorunda kaldım
Olayda bazı yanlış anlaşılan kısımlar olmuş.
Ben dün saat 17.00 gibi uyuyakalmışım 20.00 de uyandım.
SultanımByNkoaLa bana (artık ateşkes imzalandığı için isim veriyorum) janejune un profilinde yazdığı mesajın ekran görüntüsünü atıp "bize kötü birşey mi demiş ben anlayamadım sende bir baksana" diye attı.
Bende önce bakıp yekk yea kötü birşey dememiş sanırım dedim. Sonra düşündükçe kötü birşey demiş gibi geldi önce gidip beğenmedim attım üyeye (başka beğenmedim atanlar da vardı). Sonra daha da hızımı alamadım yorum attım, o da bana attı ipler orada azıcık gerildi
Sonra topiğe geldim topikte anlattım olayı. Ama baya espri döndü o an burada olan kertenkelelerle.
Hatta bundan sonra bir arizona ordusu kurup 18 yaşını doldurmuş her kertenkelenin 2 saatte bir değişim ile nöbet tutmasına profil durumlarını kolaçan etmesine falan karar verdik.
Tabi benim asi ruhlu kertenkelelerimi tutmak ne mümkün gidip kızın profilini bastılar. Üye onlarca beğenmedim ve bir sürü eleştiri yorumu alıp isyana geldi
Biz burda hala geyik çeviriyoruz derken bir baktım janejune topiğimizde online
Aha dedim kiblemek için delil toplamaya geldi kesin.
Bende bunun üstüne kendisini topikte etiketleyip "oo kimleri görüyorum hoşgeldin aramıza, kiblemeye geldiysen üzgünüm ama 2 gün yatar çıkarız ama sen topiklere laf ettiğin sürece pozitif bir dönüş almazsın" dedim baktım hala cevap yok. Dedim herhalde sayfalarda baya incelikli ve hararetli çalışma var sonuçta kib kolay iş değil
İkinci bir etiket yaptım kendisine.
Ardından cevap verdi, neden böyle saldırıya geçtiğimizi anlayamamış falan ben sizlere kötü birşey demedim sadece örnekti falan dedi.
Bende silahsız mısın sana güvenebilir miyiz dedim.
Silahsızım güvenebilirsiniz deyince bizde güvendik. Barış imzalamak için kapımıza gelmiş kimseyi geri çevirmeyiz
Bir de sizler gibi esprili ve zeki üyeleri karşıma almak istemem falan dedi
Sonuç olarak savaş çıkmadan ateşkes imzalandı
Zaten kendisi de sempatik ve tatlış bir üyeymiş.
Okumak isteyenler için olayın başlangıcı 5073.sayfada benim mesajımla..
Böyle hararetli ve komik bir anı yaşamış olduk.
-------
Sizler nasılsınız bakalım gün planlarını alalımGeyşamın bugün izni yandı ben yine yalnızları oynuyorum
Kıza göre kardeşimin ona ihtiyacı varmış, o kardeşimi herkesten daha çok severmiş, ama kardeşim onu aldatmış
Ben iyice çileden çıktım dedim ki illa İstanbul'a gelmek istiyorsan kendine başka adresler bul.
Bana benim başka adresler bulmam hiç zor olmaz diyor :)
Ha bir de ben aşktan sevgiden anlamazmışım
Canimmm samdanimmm hosgeldinnn seni cok ozledimmm valla Allah im sifalar versin , isini gucunu hayatini yolunda ilerletsin insallah bebegim ...C Cay6
ByNkoaLa
B BUSR4
HayatSevinceGuzel
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
aypare ackerman
kuzular bana bildirim de gelmedi bazi mesajlari tesadüfen gördümteşekkür ederim hepinize. ben duvarlari sildim o gün soluduğum cif ciğerlerimi söndürdüğü için baya zorlandim su an ölmedim ayaktayim çok şükür
önümüzdeki hafta oğlumun kreş süresi uzayacak ve ben diger hafta yani aralığın ilk haftasi işe baslicam. çok fazla is var beni bekleyen. napcam bilmiyorumtabi bunun bas müsebbibi de eşim. her işimi baltaliyo. inşallah hallederim herşeyi. yoksa baslamami ertelicem zaten
siz napiyosunuz nasılsınız
B Brunello Cicinelli cici ben en son 600 civarı çıkan değeri okudum. bebegin ikiz olma ihtimali var mıymış konusulduysa kusura bakma
minik kalp0753 kuuzm günlerdir sana yazıcam unutuyorum
Sağlık sigortası ile ilgili birşey sormuşsun ama onu ben bilmiyorum. Benimki özel sağlık sigortası.
Dediğin gibi olan hakkında hiçbir fikrim yok. Olsaydı yardımcı olmak isterdim.
iyi ki anlamiyosun tosiaonun anladığı gibi anlasan sana müge anlı demez müge anlı vakası derdik
Yüzsüzlük mü bu ergenlik mi gerçekten şaşkınım..Kıza göre kardeşimin ona ihtiyacı varmış, o kardeşimi herkesten daha çok severmiş, ama kardeşim onu aldatmış
Ben iyice çileden çıktım dedim ki illa İstanbul'a gelmek istiyorsan kendine başka adresler bul.
Bana benim başka adresler bulmam hiç zor olmaz diyor :)
Ha bir de ben aşktan sevgiden anlamazmışım
Canimmm samdanimmm hosgeldinnn seni cok ozledimmm valla Allah im sifalar versin , isini gucunu hayatini yolunda ilerletsin insallah bebegim ...
Yüzsüzlük mü bu ergenlik mi gerçekten şaşkınım..
Utanmak olur insanda biraz gurur olur.
Çok şaşırtıcı.
Kardeşin adam akıllı bir ilişkiye başlasa 1 2 kudurur sonra ayağını mecbur çeker tosyam.
Geyşama böyle takıntılı bir kız vardı.
Biz ilişkiye başladığımızda arayıp dururdu kudururdu. Yüzsüz gurursuz bir tipti.
Sonra baktı elden çare gelmez.
Kesti ayağını.
Sanırım kardeşine de böyle birşey lazım.
İşteyün gız
Hoşgeldin samoşum, ağrılar içinde yatıyorum ne yapayımC Cay6
ByNkoaLa
B BUSR4
HayatSevinceGuzel
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
aypare ackerman
kuzular bana bildirim de gelmedi bazi mesajlari tesadüfen gördümteşekkür ederim hepinize. ben duvarlari sildim o gün soluduğum cif ciğerlerimi söndürdüğü için baya zorlandim su an ölmedim ayaktayim çok şükür
önümüzdeki hafta oğlumun kreş süresi uzayacak ve ben diger hafta yani aralığın ilk haftasi işe baslicam. çok fazla is var beni bekleyen. napcam bilmiyorumtabi bunun bas müsebbibi de eşim. her işimi baltaliyo. inşallah hallederim herşeyi. yoksa baslamami ertelicem zaten
siz napiyosunuz nasılsınız
B Brunello Cicinelli cici ben en son 600 civarı çıkan değeri okudum. bebegin ikiz olma ihtimali var mıymış konusulduysa kusura bakma
En sonunda Müge gibi çileden çıkıp kes sesini bee diye başladım zaten
Evet kuzum biliyorum.Insallah gonlunce olur, yolunda gider hersey canim .. yararlanabilirsin dendiyse yararlanirsin bence ya ... ayrica ilk usg fotosuyla saglik ocagi yani asm ye de gidip aile doktoruna haber vermen gerekiyordu bendeyken degistimi blmiyorum onlar sistemde goruyor ama takip altina aliyorlar seni hamile diye. Habern olsun
abooo 1 gün takip etmedim neler olmuş sayfadaolaylar olaylar neyse en sonunda topiğimize yakışanı yapmışsınız sevimli ponçik kertenkeleler
Sorma az daha savaş çıkıyordu ama dostluk kazandıaynen canım tahmin ettim zaten ikiside farkı bende araştırdım bulamadım
Dr gidince aydınlatır artık bende konusunu açıcam herkes bilgilensin die hahaiç birşey yazmıyor kk'da da
hadi ya müge kes sesini mi diyohemen izlemeliyim.
kızım sende aşk yok beni çıldırtmak mı istiyosun aşk yok sende dersin sanmistim
şaka bi yana da Allah kolaylık versin tosiaminşallah sorunsuz çözüme kavuşur mesele
Hoşgeldin samoşum, ağrılar içinde yatıyorum ne yapayımsen nasılsın?
Ciğerlerine noldu ben o kısmı kaçırmışım
Rahatsız mıydın sen şamdanım?
Adete 2 gün kala 193,3
2 gün sonra yani tam adet günümde 612, 5 çıktı.
Topikte sadece gülnihal ikizden şüphelendi herkes normal değer çok yüksek değil dedi.
Yalnız tesadüfen gebelik bölümünde adet gününde 400 değerle üçüze hamile olan birini okuyunca bir nebze korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?