- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.121
İnşallah sen de işlerini rahatça halledersin adapte olursun iş yaşamına :)
idolum sensin tosiaminşallah senin gibi bi düzen kurabilirim:)
halledene kadar baslamami erteleyip ben de esime kriz gecirticemöyle bi karar aldım. ben niye kendimi sıkıp zora sokuyorum ki diye düşündüm hakliyim demi
Gezmedim pazartesi aksami kayinvaldem geldi baska sehirden dun aksama kadar bizdeydi , smdi gprumceme gecti yarn muhtemelen bizde orya gideriz gezersem o olur ancaaminnn Allah razı olsun canım benim
valla ben de sizi özledim ama girecek vakit bulamıyorumçocuk büyüdükçe kolaylaşıyo diyolardi bide sen naptın cayim ben yokken nereleri gezdin
Sorma az daha savaş çıkıyordu ama dostluk kazandı
Madem öyle konu yok sen aç miniğim. İlla senin gibi merak edenler olur
Aynen kac haftalik oluyor 6 7 deyken duyulabiliyor kalp atislari . Vajinal usg de daha erken duyuluyormus ama kimi doktor onermiyor ilk evrede vajinal usg ben hamilelgm boyu dr karnimdan baska biyerimi gormedi meselaEvet kuzum biliyorum.
Şu ayın 3 ü bir olsun herşeyin normal olduğunu öğreneyim hepsini yapıcam.
Kalp atışı duyma ihtimalim de var sanırım ayın 3 ünde.
C Cay6
@RosSsS
@BUSR4
HayatSevinceGuzel
@Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
@poncikvegece
@-Artemis_
kuzular bana bildirim de gelmedi bazi mesajlari tesadüfen gördümteşekkür ederim hepinize. ben duvarlari sildim o gün soluduğum cif ciğerlerimi söndürdüğü için baya zorlandim su an ölmedim ayaktayim çok şükür
önümüzdeki hafta oğlumun kreş süresi uzayacak ve ben diger hafta yani aralığın ilk haftasi işe baslicam. çok fazla is var beni bekleyen. napcam bilmiyorumtabi bunun bas müsebbibi de eşim. her işimi baltaliyo. inşallah hallederim herşeyi. yoksa baslamami ertelicem zaten
siz napiyosunuz nasılsınız
B Brunello Cicinelli cici ben en son 600 civarı çıkan değeri okudum. bebegin ikiz olma ihtimali var mıymış konusulduysa kusura bakma
Kaldıramazsak kaldırırlar gülüm diyesim geldi ama neyi kaldıramayız anlamadım
Ayyy keşke enişteye yaptırsaydın ciğerlerinde kararma meydana gelmesinde kuzum..valla 600 okuyunca ben de ikiz diye düşündüm ciciAllah hayırlısını versin:) tek bebek olmasını düşündüren şey geysan ikiz diye sevmemisti karnını hiç
duvarları cifle sildim kalemle karalanmadik biseyler surulmedik yeri yoktuözellikle bir metre civarinda ama benim alerjim var zaten. mahfetti beni:) ama çok güzel oldu
Yaa herhalde daha zamanın varsa bekle, yavaş yavaş işlerini hallet sıkıştırma
Benim zamanım yoktu ya izin alacaktım tekrar ya başlayacaktım mecbur başladım
Düzeni sen kurmuyorsun ama onu söyleyeyim, bizde düzen kendiliğinden kuruldu çok şükür :) fazla sıkıp kafaya dert etmemek lazım. O kadar üzülüp düşündüğüm boşa gitti valla, herşey olacağına varıyor bazen zor bazen kolay geçip gidiyor
Çok iyi demişsin ama yine de anlayıp utanmamıştırYa kardeşim gerçekten sevdi bu kızı öyle gözü sağa sola takılan biri olsa inan söylerim size de, çapkın filan değildir yani.
Bahsettiği kıskandığı tipler hep normal ilkokul arkadaşları, lise arkadaşları, hatta ortak arkadaşları
Kız hem ruh hastası hem de daha ergen, ya da ben öyle inanmak istiyorum.
Kardeşim seni aldattıysa ne işin var hala şerefsizin tekinin evinde dedim ben de, bu kadar mı gurursuzsun?
Gururlu ol biraz filan dedim.
Gezmedim pazartesi aksami kayinvaldem geldi baska sehirden dun aksama kadar bizdeydi , smdi gprumceme gecti yarn muhtemelen bizde orya gideriz gezersem o olur anca
Aslnda bicok kisi bana en iyi hali smdi buyudukce dertler de buyuyor dedi canim annelik cok zor zanaat ...
Datildeyim ama bitiyüİşteyün gızsen tatilsin tabi
benim oğlan saat sekizde yatar tosiam:) yemek hep altı buçukta yenir. belki yemek saati kayar birazzaten bi düzen var. ama eşimin çalışma saatleri ve günleri belli olmadığından zorlanıyorum ben. mesela ben çamaşırı Çarşamba yikayim Perşembe ütü yapayım diyemiyorum kendi düzenim yok benim:)
Şubat sonuna kadar sürem var canım. ama 20 bin kadar açılmışizbaşlasam iyi olcak ama sonrada duraksız çalışırken ertelediğim hiç biseye vakit bulamicam. en iyisi baslamayi ertlemek olur sanırım.
mesela kıyafet ayakkabı vs alicam esim de biliyo. sokak sokak yürüyo magazalara baktirmiyomustehak bu adama. zaten yeterince dibe batmisiz bin tl için de kendimi parçalamam saçma geliyo
Vallahi hiç bilmiyorum miniğim.öyle valla canım :) ee senin miniğin nasıl 5 haftalıkmı olmuş :)
Çok iyi demişsin ama yine de anlayıp utanmamıştır
Samdanım öyle şeyler yaparken ağzına burnuna maske bişey takıp öyle yapsan aslındageçmiş olsun
Başka ne işlerin varr bakalım, az da kalmış iş vaktine.
Şey çayım ilişki yasağını bize doktor koymadı ihihiAynen kac haftalik oluyor 6 7 deyken duyulabiliyor kalp atislari . Vajinal usg de daha erken duyuluyormus ama kimi doktor onermiyor ilk evrede vajinal usg ben hamilelgm boyu dr karnimdan baska biyerimi gormedi meseladoguma kadar o da sezeryandi planliydi hic alt muayene olmadan ameliyat masasina yattim orda gorduyse gormustur
Senin doktorda alttan bakmaz bence iliski yasagi bile koymus size cnku belliki pimpirikli bi doktor
Vallahi hiç bilmiyorum miniğim.
Bi prenses annesi nin son adet tarihi 10 ekimdi yani yaklaşık 6.haftada olması gerekirken 2 haftalık demiş doktor şok geçirdim
Benim 21 ekim son adet tarihi.
Kimbilir kaçıncı haftadayım.
3 Aralık olsa da öğrensem
Ayyy keşke enişteye yaptırsaydın ciğerlerinde kararma meydana gelmesinde kuzum..
Neyse yoğurt ye bol bol için temizlensin.
Keçiboynuzu ye ciğerin temizlensin.
Vallahi artışa bende şaşırdım samoşum, 2 günde 2 kat artması gerekiyordu. 386,6 olsa da yeterliydi. Kızlar 400 450 arası çıkacak bak görürsün dediiler ona bile inancım yoktu. Bir baktım 612.5
Bide tam aynı saatte verdim.
Dün 1200 ü geçti bu durumda. Bugün de 2 bine yaklaşmıştır 2 gün gecikmedeyim bugün.
Beni ikiz mi diye düşündüren diğer şey hep anlatırlar ya sağ taraf ya da sol taraf ağrıyor diye. Benim ağrı iki tarafta da var. Sağ sol aynı anda ağrıyor.
Ama ikizle başa çıkamam sanırım
Tabi bir yandan da çok sevimliler o ayrı da. Ne bileyim..
bu kadar etkileneceğim aklıma gelmemişti fıstığım:) ama alicam maske kesinlikle:)
perde, cam, mutfak, banyo, yatak odası, evi didik didik temizlemem lazım kısacadişçiye gitmem lazım, alışveriş yapmam lazım. buzluğa biseyler koymam lazim:) bide saçımı boyatcam ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?