Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah sen de işlerini rahatça halledersin adapte olursun iş yaşamına :)

idolum sensin tosiam inşallah senin gibi bi düzen kurabilirim:)
halledene kadar baslamami erteleyip ben de esime kriz gecirticem öyle bi karar aldım. ben niye kendimi sıkıp zora sokuyorum ki diye düşündüm hakliyim demi

idolum sensin tosiam inşallah senin gibi bi düzen kurabilirim:)
halledene kadar baslamami erteleyip ben de esime kriz gecirticem öyle bi karar aldım. ben niye kendimi sıkıp zora sokuyorum ki diye düşündüm hakliyim demi

Yaa herhalde daha zamanın varsa bekle, yavaş yavaş işlerini hallet sıkıştırma
Benim zamanım yoktu ya izin alacaktım tekrar ya başlayacaktım mecbur başladım
Düzeni sen kurmuyorsun ama onu söyleyeyim, bizde düzen kendiliğinden kuruldu çok şükür :) fazla sıkıp kafaya dert etmemek lazım. O kadar üzülüp düşündüğüm boşa gitti valla, herşey olacağına varıyor bazen zor bazen kolay geçip gidiyor

aminnn Allah razı olsun canım benim

valla ben de sizi özledim ama girecek vakit bulamıyorum çocuk büyüdükçe kolaylaşıyo diyolardi bide sen naptın cayim ben yokken nereleri gezdin
Gezmedim pazartesi aksami kayinvaldem geldi baska sehirden dun aksama kadar bizdeydi , smdi gprumceme gecti yarn muhtemelen bizde orya gideriz gezersem o olur anca

Aslnda bicok kisi bana en iyi hali smdi buyudukce dertler de buyuyor dedi canim annelik cok zor zanaat ...

Evet kuzum biliyorum.
Şu ayın 3 ü bir olsun herşeyin normal olduğunu öğreneyim hepsini yapıcam.
Kalp atışı duyma ihtimalim de var sanırım ayın 3 ünde.
Aynen kac haftalik oluyor 6 7 deyken duyulabiliyor kalp atislari . Vajinal usg de daha erken duyuluyormus ama kimi doktor onermiyor ilk evrede vajinal usg ben hamilelgm boyu dr karnimdan baska biyerimi gormedi mesela doguma kadar o da sezeryandi planliydi hic alt muayene olmadan ameliyat masasina yattim orda gorduyse gormustur
Senin doktorda alttan bakmaz bence iliski yasagi bile koymus size cnku belliki pimpirikli bi doktor

Samdanım öyle şeyler yaparken ağzına burnuna maske bişey takıp öyle yapsan aslında geçmiş olsun

Başka ne işlerin varr bakalım, az da kalmış iş vaktine.

Ayyy keşke enişteye yaptırsaydın ciğerlerinde kararma meydana gelmesinde kuzum..
Neyse yoğurt ye bol bol için temizlensin.
Keçiboynuzu ye ciğerin temizlensin.
Vallahi artışa bende şaşırdım samoşum, 2 günde 2 kat artması gerekiyordu. 386,6 olsa da yeterliydi. Kızlar 400 450 arası çıkacak bak görürsün dediiler ona bile inancım yoktu. Bir baktım 612.5
Bide tam aynı saatte verdim.
Dün 1200 ü geçti bu durumda. Bugün de 2 bine yaklaşmıştır 2 gün gecikmedeyim bugün.
Beni ikiz mi diye düşündüren diğer şey hep anlatırlar ya sağ taraf ya da sol taraf ağrıyor diye. Benim ağrı iki tarafta da var. Sağ sol aynı anda ağrıyor.
Ama ikizle başa çıkamam sanırım
Tabi bir yandan da çok sevimliler o ayrı da. Ne bileyim..

benim oğlan saat sekizde yatar tosiam:) yemek hep altı buçukta yenir. belki yemek saati kayar biraz zaten bi düzen var. ama eşimin çalışma saatleri ve günleri belli olmadığından zorlanıyorum ben. mesela ben çamaşırı Çarşamba yikayim Perşembe ütü yapayım diyemiyorum kendi düzenim yok benim:)

Şubat sonuna kadar sürem var canım. ama 20 bin kadar açılmışiz başlasam iyi olcak ama sonrada duraksız çalışırken ertelediğim hiç biseye vakit bulamicam. en iyisi baslamayi ertlemek olur sanırım.
mesela kıyafet ayakkabı vs alicam esim de biliyo. sokak sokak yürüyo magazalara baktirmiyo mustehak bu adama. zaten yeterince dibe batmisiz bin tl için de kendimi parçalamam saçma geliyo

Çok iyi demişsin ama yine de anlayıp utanmamıştır

ooo maşallah kaynanan geldi demek:) nasil peki kaynanali hayat:)
bu hafta gezememissin cay:) olmamış

valla bilemedim.cay herkes kendi geldiği noktaya zor diyo sanırım

Ben de seninle aynı fikirdeyim, battı balık yan gider diyorum daha ilk maaşımı aldım ama hemen kendimi aştım, bir kısmını borçlara ödeyip direk harcamaya başladım :))
Amaaan geçer hepsi düzelir, alışırsın
Evet eşinin düzensiz işi seni biraz zorlayacak ama allah yardımcın olsun :)

öyle valla canım :) ee senin miniğin nasıl 5 haftalıkmı olmuş :)
Vallahi hiç bilmiyorum miniğim.
Bi prenses annesi nin son adet tarihi 10 ekimdi yani yaklaşık 6.haftada olması gerekirken 2 haftalık demiş doktor şok geçirdim
Benim 21 ekim son adet tarihi.
Kimbilir kaçıncı haftadayım.
3 Aralık olsa da öğrensem

Çok iyi demişsin ama yine de anlayıp utanmamıştır

Yok yok utanmadı, utanmıyor
Tekrar gelirse artık dayımın elinden ben bile alamam ama :)
Karakola çektirir yani arayın ailesi gelsin alsın der

Samdanım öyle şeyler yaparken ağzına burnuna maske bişey takıp öyle yapsan aslında geçmiş olsun

Başka ne işlerin varr bakalım, az da kalmış iş vaktine.

bu kadar etkileneceğim aklıma gelmemişti fıstığım:) ama alicam maske kesinlikle:)

perde, cam, mutfak, banyo, yatak odası, evi didik didik temizlemem lazım kısaca dişçiye gitmem lazım, alışveriş yapmam lazım. buzluğa biseyler koymam lazim:) bide saçımı boyatcam ama bakalım

Şey çayım ilişki yasağını bize doktor koymadı ihihi
Biz gittiğimizde sormayı unuttuk bu konuyu.
Diğer randevuda 3 aralıkta.
Sormadan şey etmeyelim dedik
Keseyi görene kadar şey edesimiz yok birşey olur falan diye ne bileyim.
3 aralıkta kaç haftalık olucam hiç bilmiyorum şuan bile emin değilim.
Bi prenses annesinin son adet tarihi 10 ekimdi normalde 6.haftasında olması gerekirken doktor 2 haftalık demiş.
Benim sat 21 ekim.
Artık ne çıkacak bilmiyorum

oyy karmaşık bir durum o zaman sayılı gün çabuk geçsin ve 3 aralık gelsinnn eğer o zaman kdr 6 haftalık olursa kalp atışı bile duyarsınız sağlıkla büyüsün ponçik

rahmin sağ tarafına tutunduysa erkek sol tarafında tutunduysa kız diyolar bide

bakalım cicito az kaldı:) ben de iş yerinde takip ederim artık gelişmeleri

eşim yapmaz. ölmeyecek kadar temiz olsa yeter. yeterki ona yaptırmayim
bence çok artmış ya ikiz ihtimali var :) ben hep ikiz olmasin diye dua etmiştim çok korkuyorum ikiz bebek bakmaktan

Neyle sildin öyle duvarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…