Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bana diyo ki 2023 e kadar burda kalabiliriz ev alalım diyorum ona da yanasmiyo

aman tosiam bence sen çok bile beklemissin. hesapsız kitapsız biri değilsin. ilk maaşın günahı olmaz bundan sonra düzene koyarsin iyi yapmışsın harcayarakbu da bir terapi neticede

Oyyy ne kaldı ki kolay gelsin Samdanım :) işe başlamadan yapmak gerekir evet bidaha zor olur.

Dişçiye dolgu için filan mı gidiyorsunn Samdanım . Boyat Boyat saçları Çok güzel olur :) sanki sombre gibi bişey demiştin diye hatırlıyorum.

Bide ben herkesi tek kelime ile anlat oyununda sana zeki demiştim ama görmedin sanırım :)))

Aynen valla ihtiyacım varmış

kuzu begenmediysem mesaji gormemisimdir:) seni yerim demek beni zeki buluyorsun teşekkür ederim beybisi

aynen kuzum sombre ya da balyaj düşünüyorum:) maalesef iş çok:) dişçiye de dolgu için gidicem ama baya bi islem gerekecek sanırım:) temizleticem. bide belki beyazlatma işlemi yapiyolarsa beyazlatirim. bordo ruj çok severim sürmem için sarı olmamasi lazım dişin

Evettt tabii tahmin ettim söyleyeyim ddimm

Gitmişken yaptır samdanım Ayy çok seviyorum böyle diş saç bakım işlerini yepyeni bir sen olarak işe gidersin hem motivasyon olur

Çok büyüdü yaa yürüyor baya koşuyor hatta, değişik değişik şeyler öğrenmiş, mimikler filan çok komik :)
Eğleniyoruz baya

ayyy sevimli ponçik bide senin tepkilerini seviyosa tosiam her öğrendiğini göstermeye calisiyodur benimki bisey yapıyo sonra seni seni neşe böceği diyo gülüyo yani ben ona seni seni neşe böceği dicekmisim

Allah uzun ömürler versin inşallah sonraki maasinla kızınla kendine anne kız bilekliği yaptirsana tosiam çok güzeldi ben çok ozendim ama oğlum var sana atayim fotoğrafını

Cifle zehirlenmekte ne bilim şöyle tuzruhu falan olsa daha havalı olmaz mı

ben el sabununa da ayni tepkiyi veriyom işte sorun orda ama herşeyi de sirke ve arapsabunuyla hemen yapamıyorum
ahhh ahhhhh alerji nalet bişey bonus

oyy karmaşık bir durum o zaman sayılı gün çabuk geçsin ve 3 aralık gelsinnn eğer o zaman kdr 6 haftalık olursa kalp atışı bile duyarsınız sağlıkla büyüsün ponçik
Süpriz bir rakam duymazsam 6.haftamda olacağım. Ve duymam lazım kalbini.
Vallahi hamile olduğum dışında hiçbirşey bilmiyorum böyle yaşaması çok zor miniğim
Neyse zaten derslere başlayınca 1 hafta hızlı hızlı geçer. Bu pazartesi değil diğer pazartesi inşallah.

Evettt tabii tahmin ettim söyleyeyim ddimm

Gitmişken yaptır samdanım Ayy çok seviyorum böyle diş saç bakım işlerini yepyeni bir sen olarak işe gidersin hem motivasyon olur

aynen kuzum tarzimi da degistircem artık liseli gibi gezmicem

benim de toplu etiketle oyunu yapmam lazım ama çok gün geçti üstünden
sen napiyosun bakalım neşe pınarım

Vallahi ben isterim diyordum ama iş ciddiye binince tırstım
Eşimin ölmeyecek kadar temiz olsun ideali yemin ederim benim idealimle aynı kendisine çok katılıyorum
Vay be işe başlıyorsun demek..
Ne zaman başlıcaktın tam olarak?

Aaa hakikaten nasıl birşey atsana çok merak ettim :)
Yaa dün gelirken bi oyuncak aldım, beşikte sallanan bebek vardı bir tane
Gördü hemen bebeği aldı kucağına hmmmm hmmmm diye ninni söyleyip sallıyor

Yaparsın bi tane kız
ben el sabununa da ayni tepkiyi veriyom işte sorun orda ama herşeyi de sirke ve arapsabunuyla hemen yapamıyorum
ahhh ahhhhh alerji nalet bişey bonus

Arapta mı dokunuyor? Tövbe est soruya bak

aynen evde oturmaktan düşünmekten zaman geçmez ama çocuklarla hemen akşamı edersiniz

aynen kuzum tarzimi da degistircem artık liseli gibi gezmicem

benim de toplu etiketle oyunu yapmam lazım ama çok gün geçti üstünden
sen napiyosun bakalım neşe pınarım
Zannetmiyorum Samdanım eminim öyle değildir ama daha da güzelleş bakalım :)))
Olsun Samdanım müsait olursan bir ara yaparsın :)
Ben de bugün hiç halim yok gibiyiim, gece uyandım uzuun bii gözlerimii tavana dikme anı yaşadım o saatte hayatı mı sorguladım bilmiyorum ki geç uyanmışım biraz bugün sersem gibiyiim

işte eşim böyle devam ederse yasal süre sonu olan 21 şubata kadar yolu var cici yok ben üstüme düşeni yaparım, yapmasam bile gölge etmem diyosa aralığın ilk haftasi başlıyorum:)

ideali o olduğu için değil cici kendi yapmamak için böyle iki kere ev süpürürken görsün beni ertesi gün baslar on gündür supurulmedi bu ev diye. halbuki o kadar pisse süpürgeyi alıp süpürmek on dk:)

esimin kuzeninin ikizleri vardi da 4 kişi buyutmusler hem zor hem ikiz bebekmis onlar anlatiyolardi da aman aman evlerden ırak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…