- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.141
Ben de seninle aynı fikirdeyim, battı balık yan gider diyorumdaha ilk maaşımı aldım ama hemen kendimi aştım, bir kısmını borçlara ödeyip direk harcamaya başladım :))
Amaaan geçer hepsi düzelir, alışırsın
Evet eşinin düzensiz işi seni biraz zorlayacak ama allah yardımcın olsun :)
Oyyy ne kaldı ki kolay gelsin Samdanım :) işe başlamadan yapmak gerekir evet bidaha zor olur.bu kadar etkileneceğim aklıma gelmemişti fıstığım:) ama alicam maske kesinlikle:)
perde, cam, mutfak, banyo, yatak odası, evi didik didik temizlemem lazım kısacadişçiye gitmem lazım, alışveriş yapmam lazım. buzluğa biseyler koymam lazim:) bide saçımı boyatcam ama bakalım
Neyle sildin öyle duvarı
bana diyo ki 2023 e kadar burda kalabilirizev alalım diyorum ona da yanasmiyo
aman tosiam bence sen çok bile beklemissin. hesapsız kitapsız biri değilsin. ilk maaşın günahı olmazbundan sonra düzene koyarsin iyi yapmışsın harcayarak bu da bir terapi neticede
Oyyy ne kaldı ki kolay gelsin Samdanım :) işe başlamadan yapmak gerekir evet bidaha zor olur.
Dişçiye dolgu için filan mı gidiyorsunn Samdanım . Boyat Boyat saçları Çok güzel olur :) sanki sombre gibi bişey demiştin diye hatırlıyorum.
Bide ben herkesi tek kelime ile anlat oyununda sana zeki demiştim ama görmedin sanırım :)))
Aynen valla ihtiyacım varmış
ohhhh sefan olsun tosiam:) bebis nasıl etrafı karıştırıyo mu
cifle sildim bonus :) ama benim her türlü temizlik maddesiyle aram kötü:) hepsi kötü yapıyo bu kadar olacağı aklıma gelmemişti sadece:)
Evettt tabiikuzu begenmediysem mesaji gormemisimdir:) seni yerimdemek beni zeki buluyorsun teşekkür ederim beybisi
aynen kuzum sombre ya da balyaj düşünüyorum:) maalesef iş çok:) dişçiye de dolgu için gidicem ama baya bi islem gerekecek sanırım:) temizleticem. bide belki beyazlatma işlemi yapiyolarsa beyazlatirim. bordo ruj çok severimsürmem için sarı olmamasi lazım dişin
Çok büyüdü yaa yürüyor baya koşuyor hatta, değişik değişik şeyler öğrenmiş, mimikler filan çok komik :)
Eğleniyoruz baya
Cifle zehirlenmekte ne bilimşöyle tuzruhu falan olsa daha havalı olmaz mı
Süpriz bir rakam duymazsam 6.haftamda olacağım. Ve duymam lazım kalbini.oyy karmaşık bir durum o zaman sayılı gün çabuk geçsin ve 3 aralık gelsinnn eğer o zaman kdr 6 haftalık olursa kalp atışı bile duyarsınız sağlıkla büyüsün ponçik
Evettt tabiitahmin ettim söyleyeyim ddimm
Gitmişken yaptır samdanım Ayy çok seviyorum böyle diş saç bakım işleriniyepyeni bir sen olarak işe gidersin hem motivasyon olur
Vallahi ben isterim diyordum ama iş ciddiye binince tırstımrahmin sağ tarafına tutunduysa erkek sol tarafında tutunduysa kız diyolar bide
bakalım cicitoaz kaldı:) ben de iş yerinde takip ederim artık gelişmeleri
eşim yapmaz. ölmeyecek kadar temiz olsa yeter. yeterki ona yaptırmayim
bence çok artmış ya ikiz ihtimali var :) ben hep ikiz olmasin diye dua etmiştimçok korkuyorum ikiz bebek bakmaktan
ayyy sevimli ponçikbide senin tepkilerini seviyosa tosiam her öğrendiğini göstermeye calisiyodur benimki bisey yapıyo sonra seni seni neşe böceği diyo gülüyo yani ben ona seni seni neşe böceği dicekmisim
Allah uzun ömürler versin inşallahsonraki maasinla kızınla kendine anne kız bilekliği yaptirsana tosiam çok güzeldi ben çok ozendim ama oğlum var sana atayim fotoğrafını
ayyy sevimli ponçikbide senin tepkilerini seviyosa tosiam her öğrendiğini göstermeye calisiyodur benimki bisey yapıyo sonra seni seni neşe böceği diyo gülüyo yani ben ona seni seni neşe böceği dicekmisim
Allah uzun ömürler versin inşallahsonraki maasinla kızınla kendine anne kız bilekliği yaptirsana tosiam çok güzeldi ben çok ozendim ama oğlum var sana atayim fotoğrafını
ben el sabununa da ayni tepkiyi veriyom iştesorun orda ama herşeyi de sirke ve arapsabunuyla hemen yapamıyorum
ahhh ahhhhh alerji nalet bişey bonus
Yaşlanmadan soyle işte ne kaybedersinBirgün yaşlanacaksın ve aklında hala aynı soru olacak..
"Cici tartımdan ne istemişti.."
Süpriz bir rakam duymazsam 6.haftamda olacağım. Ve duymam lazım kalbini.
Vallahi hamile olduğum dışında hiçbirşey bilmiyorum böyle yaşaması çok zor miniğim
Neyse zaten derslere başlayınca 1 hafta hızlı hızlı geçer. Bu pazartesi değil diğer pazartesi inşallah.
Zannetmiyorum Samdanım eminim öyle değildir ama daha da güzelleş bakalım :)))aynen kuzum tarzimi da degistircem artık liseli gibi gezmicem
benim de toplu etiketle oyunu yapmam lazım ama çok gün geçti üstünden
sen napiyosun bakalımneşe pınarım
işte eşim böyle devam ederse yasal süre sonu olan 21 şubata kadar yolu var ciciVallahi ben isterim diyordum ama iş ciddiye binince tırstım
Eşimin ölmeyecek kadar temiz olsun ideali yemin ederim benim idealimle aynı kendisine çok katılıyorum
Vay be işe başlıyorsun demek..
Ne zaman başlıcaktın tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?