- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.161
Aaa hakikaten nasıl birşey atsana çok merak ettim :)
Yaa dün gelirken bi oyuncak aldım, beşikte sallanan bebek vardı bir tane
Gördü hemen bebeği aldı kucağına hmmmm hmmmm diye ninni söyleyip sallıyor
Yaparsın bi tane kız
Arapta mı dokunuyor? Tövbe est soruya bak
Allahişte eşim böyle devam ederse yasal süre sonu olan 21 şubata kadar yolu var ciciyok ben üstüme düşeni yaparım, yapmasam bile gölge etmem diyosa aralığın ilk haftasi başlıyorum:)
ideali o olduğu için değil cici kendi yapmamak için böyle iki kere ev süpürürken görsün beni ertesi gün baslar on gündür supurulmedi bu ev diye. halbuki o kadar pisse süpürgeyi alıp süpürmek on dk:)
esimin kuzeninin ikizleri vardi da 4 kişi buyutmuslerhem zor hem ikiz bebekmis onlar anlatiyolardi da aman aman evlerden ırak
Bilmiyormki valla 20 li yaslarda cocklari olanlar hep bana.oyle dediler ben bunaldikcaooo maşallah kaynanan geldi demek:) nasil peki kaynanali hayat:)
bu hafta gezememissin cay:) olmamış
valla bilemedim.cay herkes kendi geldiği noktaya zor diyo sanırım
Ah yavrum yaaa siz bu cocugu dogurup buyutene dek isiniz issss Allah kolaylik vereee diyorumŞey çayım ilişki yasağını bize doktor koymadı ihihi
Biz gittiğimizde sormayı unuttuk bu konuyu.
Diğer randevuda 3 aralıkta.
Sormadan şey etmeyelim dedik
Keseyi görene kadar şey edesimiz yok birşey olur falan diye ne bileyim.
3 aralıkta kaç haftalık olucam hiç bilmiyorum şuan bile emin değilim.
Bi prenses annesinin son adet tarihi 10 ekimdi normalde 6.haftasında olması gerekirken doktor 2 haftalık demiş.
Benim sat 21 ekim.
Artık ne çıkacak bilmiyorum
Canimmm sombre yaptir cok yakisacaktir insallah birde sende oyuna katilsana sende bizleri tanimlasanaaa samdannimkuzu begenmediysem mesaji gormemisimdir:) seni yerimdemek beni zeki buluyorsun teşekkür ederim beybisi
aynen kuzum sombre ya da balyaj düşünüyorum:) maalesef iş çok:) dişçiye de dolgu için gidicem ama baya bi islem gerekecek sanırım:) temizleticem. bide belki beyazlatma işlemi yapiyolarsa beyazlatirim. bordo ruj çok severimsürmem için sarı olmamasi lazım dişin
Canım geçmiş canımC Cay6
@RosSsS
@BUSR4
HayatSevinceGuzel
@Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
@poncikvegece
@-Artemis_
kuzular bana bildirim de gelmedi bazi mesajlari tesadüfen gördümteşekkür ederim hepinize. ben duvarlari sildim o gün soluduğum cif ciğerlerimi söndürdüğü için baya zorlandim su an ölmedim ayaktayim çok şükür
önümüzdeki hafta oğlumun kreş süresi uzayacak ve ben diger hafta yani aralığın ilk haftasi işe baslicam. çok fazla is var beni bekleyen. napcam bilmiyorumtabi bunun bas müsebbibi de eşim. her işimi baltaliyo. inşallah hallederim herşeyi. yoksa baslamami ertelicem zaten
siz napiyosunuz nasılsınız
B Brunello Cicinelli cici ben en son 600 civarı çıkan değeri okudum. bebegin ikiz olma ihtimali var mıymış konusulduysa kusura bakma
Zannetmiyorum Samdanım eminim öyle değildir ama daha da güzelleş bakalım :)))
Olsun Samdanım müsait olursan bir ara yaparsın :)
Ben de bugün hiç halim yok gibiyiim, gece uyandım uzuun bii gözlerimii tavana dikme anı yaşadım o saatte hayatı mı sorguladım bilmiyorum kigeç uyanmışım biraz bugün sersem gibiyiim
Hahaha her ikisinden var Samdanım biraz bunaldım birazda gizli tatil yapmış olabilirim evetgece uyanmak ilgincmis kuzucuk yaçok mu bunaldin acaba ya da gizli tatil mi yaptın uyku güzeldir uyu gitsin sonra ataninca uykum vaaaarrrrr diye aglarsin bak demişti dersin:)
küçük duruyorum kuzum giyim de spor olunca iyice ciddiye alinmayan bi tip oldumyoksa güzel çirkin pek mühim değil:)
Allah
Ben sonuna kadar değerlendir iznini derim. Ama tabi maddi konularda sıkıntı varsa da biran önce başlaman iyi olur. Zor bir seçim
Aralığın ilk haftasına ne kaldı 1 hafta kaldı
İş gacısı mı olacak şimdi benim samoşum vay
Bende pazartesi iş başı.
Zaten yok heyecanıdır yok testidir yok söylemesidir yok kan testleridir yok gelen misafirleridir derken anlamadım tatilden birşey.
Dinlendim mi dayak mı yedim belli değil
Neyse açılsın da bu hafta hızlı geçsin, 3 aralık gelsin
Çocuğu kreş ile mi idare edeceksiniz biri ilgilenecek mi kuzum?
Sari tonlarda yap ozaman olgunlastirsin senigece uyanmak ilgincmis kuzucuk yaçok mu bunaldin acaba ya da gizli tatil mi yaptın uyku güzeldir uyu gitsin sonra ataninca uykum vaaaarrrrr diye aglarsin bak demişti dersin:)
küçük duruyorum kuzum giyim de spor olunca iyice ciddiye alinmayan bi tip oldumyoksa güzel çirkin pek mühim değil:)
Bilmiyormki valla 20 li yaslarda cocklari olanlar hep bana.oyle dediler ben bunaldikca
Valla benimki cok iyi cnm masallah diyeyim iyiydi yani kaynanali hayatonumuzdeki zamanlarda gene gelir bize bi ara
Canım geçmiş canım
Hahaha her ikisinden var Samdanım biraz bunaldım birazda gizli tatil yapmış olabilirim evetbide hastalandım ben de yatıyorum şuanda
Ben de küçük duruyorum kimse inanmıyor yaşımao yüzden bazı küçük hileler yapıyoruz dimii
Sari tonlarda yap ozaman olgunlastirsin seni
Kizil genclestiriyor daha da kizil yapma bende 35 e kdr kizil yasagi koydm kendimedurabilirsem tabi yaaa kizilll bir askkk
Aynrn cnm yaaa Allah guc kuvvet versin sabir versin sana da seninkinin masallahi var kaynananintü tü tü maşallah nazar değmesin kuzum :) topikte iyi kaynana sayılı malum
işte herkese yaşadığı zor geliyo demekki cayim:) geri dönüp bakıyorum da iyi altından kalkmisim diyorum ama benaferin bence hepimize
Ayy elime de yaparım seviyorum öyle süsü birazcık:) bunaltmadan çalış kendini ki kopma. kopmayi atanınca partide yapicazhatta ayağına hint kınası yap ki kina yakmış ol
aynen ya ayakkabı seçimi bile önemlionu anladım:) seni de mi liseli saniyorlar yoksa
Ama baska seylere masallahi var drama tiyatro oyunculuk eziyet sonra kendini baska gosterme vs gibi seylerdeAynrn cnm yaaa Allah guc kuvvet versin sabir versin sana da seninkinin masallahi var kaynananin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?