Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa hakikaten nasıl birşey atsana çok merak ettim :)
Yaa dün gelirken bi oyuncak aldım, beşikte sallanan bebek vardı bir tane
Gördü hemen bebeği aldı kucağına hmmmm hmmmm diye ninni söyleyip sallıyor

bı sürü model vardir ama ben ilk bunu gördüm tosiam:)
ay akıllı bıdık yaaa taklitlere de baslarmis maşallah

Yaparsın bi tane kız

Arapta mı dokunuyor? Tövbe est soruya bak

kız olacağı garantisini versinler önce bonus hem kız ya da erkek farketmez çocuk yapmak için şartım var benim eşim hesabima para yatirsin ondan sonra hemen yaparim

yok arapsabunu dokunmuyo ama her zaman arapsabunuyla sirkeyle yapacak vaktim olmuyo cifle hemen çıkmıştı kalemle çizdiği yerler:)

Allah
Ben sonuna kadar değerlendir iznini derim. Ama tabi maddi konularda sıkıntı varsa da biran önce başlaman iyi olur. Zor bir seçim
Aralığın ilk haftasına ne kaldı 1 hafta kaldı
İş gacısı mı olacak şimdi benim samoşum vay
Bende pazartesi iş başı.
Zaten yok heyecanıdır yok testidir yok söylemesidir yok kan testleridir yok gelen misafirleridir derken anlamadım tatilden birşey.
Dinlendim mi dayak mı yedim belli değil
Neyse açılsın da bu hafta hızlı geçsin, 3 aralık gelsin
Çocuğu kreş ile mi idare edeceksiniz biri ilgilenecek mi kuzum?

ooo maşallah kaynanan geldi demek:) nasil peki kaynanali hayat:)
bu hafta gezememissin cay:) olmamış

valla bilemedim.cay herkes kendi geldiği noktaya zor diyo sanırım
Bilmiyormki valla 20 li yaslarda cocklari olanlar hep bana.oyle dediler ben bunaldikca

Valla benimki cok iyi cnm masallah diyeyim iyiydi yani kaynanali hayat onumuzdeki zamanlarda gene gelir bize bi ara

Ah yavrum yaaa siz bu cocugu dogurup buyutene dek isiniz issss Allah kolaylik vereee diyorum

Canimmm sombre yaptir cok yakisacaktir insallah birde sende oyuna katilsana sende bizleri tanimlasanaaa samdannim

Canım geçmiş canım

gece uyanmak ilgincmis kuzucuk ya çok mu bunaldin acaba ya da gizli tatil mi yaptın uyku güzeldir uyu gitsin sonra ataninca uykum vaaaarrrrr diye aglarsin bak demişti dersin:)

küçük duruyorum kuzum giyim de spor olunca iyice ciddiye alinmayan bi tip oldum yoksa güzel çirkin pek mühim değil:)

Hahaha her ikisinden var Samdanım biraz bunaldım birazda gizli tatil yapmış olabilirim evet bide hastalandım ben de yatıyorum şuanda

Ben de küçük duruyorum kimse inanmıyor yaşıma o yüzden bazı küçük hileler yapıyoruz dimii

maddi olarak koca bi karadelik var su an cici ama ben dönsem üç dört aya kapatırız abartmadan harcarsak
valla korkmuyo değilim işe dönmekten

sadece kreş olcak kuzum. eşim uygun olduğu zamanlar geç birakicak erken alacak:)

valla geldi mi hep üst üste gelir ya senin de yine öyle oldu. bide hasta olduğun için iyice yordu seni bu hafta. inşallah bundan sonrası çok güzel olsun

Sari tonlarda yap ozaman olgunlastirsin seni
Kizil genclestiriyor daha da kizil yapma bende 35 e kdr kizil yasagi koydm kendime durabilirsem tabi yaaa kizilll bir askkk

Bilmiyormki valla 20 li yaslarda cocklari olanlar hep bana.oyle dediler ben bunaldikca

Valla benimki cok iyi cnm masallah diyeyim iyiydi yani kaynanali hayat onumuzdeki zamanlarda gene gelir bize bi ara

tü tü tü maşallah nazar değmesin kuzum :) topikte iyi kaynana sayılı malum

işte herkese yaşadığı zor geliyo demekki cayim:) geri dönüp bakıyorum da iyi altından kalkmisim diyorum ama ben aferin bence hepimize

:) bunaltmadan çalış kendini ki kopma. kopmayi atanınca partide yapicaz hatta ayağına hint kınası yap ki kina yakmış ol

aynen ya ayakkabı seçimi bile önemli onu anladım:) seni de mi liseli saniyorlar yoksa

Sari tonlarda yap ozaman olgunlastirsin seni
Kizil genclestiriyor daha da kizil yapma bende 35 e kdr kizil yasagi koydm kendime durabilirsem tabi yaaa kizilll bir askkk

yok kuzum ben sarı sevmiyorum pek. yani ben açtırsam istediğim gibi açık olmaz. kendi rengim koyu:) çirkin kirli sarilari da ben sevmiyorum:) kızıl da yaptirmam. bı sürü renk var ya bakalım:)

Aynrn cnm yaaa Allah guc kuvvet versin sabir versin sana da seninkinin masallahi var kaynananin

Ayy elime de yaparım seviyorum öyle süsü birazcık atanayım yeter kiii inşallah

Kesinlikle Samdanım ben de halim keyfim yerindeyse klasik olurum ama yoksa hiiç uğraşmam sporlarla mutlu mutlu takılırım evett evett öğrenci sandık bile diyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…