- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.201
Ya böyle kucağıma Alicam minciricam sevicem sevicem çok tatlı bakışlara bakBana mı dedin tatLışşşş
Özüme döndüm diyelimkız mali sen de mi nikini değiştirdin:) napiyon
Özüme döndüm diyelimyemek yapıyom daha doğrusu mutfakla savaşıyom sen napıyon samdanım
Henüz açıklanmadı canımYoulost16 esinin bekcilil olayi ne oldu sonuc
Hala mii yaa ne ilginc bi sistem 1 seneyi buluyor surec nerdeyse baksanaHenüz açıklanmadı canım
Ellerine sağlıkben de napam kuzum :) koca yok bebe eyliyom
bugün öyle bi kurufasulye yapmışım ki offhayatımda bu kadar güzel hiç yapmamistim:) Nego un tarifiyle sen ne yapıyon :) çalışma hayatı nasıl gidiyo
İnsallah samdanım hayırlısıinşallah kazanır
Evet maalesef öyle oluyo ocakta acıklayabilirlermişHala mii yaa ne ilginc bi sistem 1 seneyi buluyor surec nerdeyse baksana
Ya ciddi misin samdanben de napam kuzum :) koca yok bebe eyliyom
bugün öyle bi kurufasulye yapmışım ki offhayatımda bu kadar güzel hiç yapmamistim:) Nego un tarifiyle sen ne yapıyon :) çalışma hayatı nasıl gidiyo
Hala mii yaa ne ilginc bi sistem 1 seneyi buluyor surec nerdeyse baksana
Ellerine sağlıkefom güzel tarif verir çalışma hayatı yorucu ya hoşaf gibi geliyom eve
Ya ciddi misin samdan
Dogrudur cnm ya zor isler ... devlet memurlugu ahh smdki kafam bi 10 sene once olsaydi ...güvenlik soruşturması uzun sürüyor cayim:) ben temmuz 2015 te kpss ye girdim. o puanla Eylül'de gelir uzmanlığı alımına başvurdum. Kasım'da sinava girdim. 2016 Mart'ta mülakata girdim. haziranda ilk grupla işe başladım. arkadaşım benle aynı seylere girip ekimde cagrildi ekimde is basi yaptı
kpss ye çalışmak da bi sene sürüyo hesapla hiç kaybetmeden atanmak kaç sene sürüyo
HasliyorsunKuru fasulye tarifi bana da verin nolur ben çok seviyorum
Bunu biliyorumHasliyorsun
Soğan dogruyursun salçayı iyicene kavuruyirsun
Fasulyeler ilave ediliyor ve baharat atılıyor tuz atılıyor sıcak su ilavesi ile dudukluye koyuyorsun afiyet olsun
Dogrudur cnm ya zor isler ... devlet memurlugu ahh smdki kafam bi 10 sene once olsaydi ...
Çok mutlu oldum ciddenvallaoğlum suyuna ekmek bana bana yedi anne ekmek diye diye yarım ekmeği yedi heralde negom
Allah razı olsungönlünden geçen neyse versin artık eşimin ağzına sakız olmuştu benim nohutlar fasulyeler. bi kere yapayim sonra da yalvarana kadar yapmayim görsün o
Kuru fasulye tarifi bana da verin nolur ben çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?