Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biliyorum eski adam şimdiki adam kiymet vermeme vs çok kurcalıyo kafani. ama kafasi o kadar uçmuştur ki birak konusmayi ağzını acmak aklina gelmiyodur.

bi dönem aşırı yoğun çalıştım yemin ederim insana tahammülüm kalmamisti. dünyaya atom bombası atasim vardi. sen sakin olmaya çalış aldirma. arada ver coşkuyu yeter

kiyamam sana lütfen sevmediğini düşünme sakın

Başlayacağım onun mesleki deformasyonuna şamdanım ya.
İşteyken bana mesaj atmaz. 1 2 kere trip atınca mesaj attı da komisere yakalandım fırça yedim falan dedi. Ama telefonuna bakıyorum devreleriyle goygoy grubundan iş esnasında sürekli mesajlaşıyorlar.
Evde hep uykum var modunda, hemen de uyur zaten. Ama başkalarıyla vakit geçirirken sabaha kadar yarasa gibi oturur valla.
Bence bu adam benden sıkıldı.
Zaten ailesinden de bıktım. Kimseye hiçbirşey yapmadığım halde sürekli sülalesinden birileri anlamadığım şekilde bana gard alıyor.
Anasından, teyzesinden, babasından, dayısından, yengesinden, halasından sülalesinden de bıktım hepsi ayrı bir değişik.
Kimsenin tavuğuna kışt demişliğim yok ama bu bayram yine sürüyle trip yedim.
Yıldım yemin ederim

Yok kuzum. 4 sene flört ettik 4 senedir de evliyiz. Çocuk yok

çiçim inan seni çok iyi anlıyorum.çok benziyoruz senle.ben de eşime sevgimi aşırı gösteririm.sevdiği şeyleri yapayım,mutlu edeyim,etrafında fır döneyim. Ama o tam tersi.mesela bizde seni seviyorum lafını ben söylerdim ,o söylemezdi.eşim bana bi kere bile seni seviyorum demedi.yapısı öyle çünkü.hiçbi duygusunu belli etmez,ne sevgisini ne üzüntüsünü ne heyecanını.tavırlarından bakışından bazı sözlerinden anlıyorum ancak sevdiğinibeni seviyo musun dediğimde hayır der mesela.lan uykudayken soruyom onda bile tabiki de hayır diyo artık beklemiyorum söylemesini napim.beklentimi düşürdüm.çünkü adam bu yani.
erkeklerin çoğu duygularını belli etme konusunda beceriksizler.o yüzden çok irdeleme sorgulama.ha insan beklemiyo mu bekliyo normal olarak.ama mal bu bacım napak

kuzum haklısın sonuna kadar. hepsi üst üste olunca bu şekilde düşünmen de normal ki ben de öyle yapıyorum genelde.

ama bunlar arada sırada olsa bu kadar kafana takmazsin. bide biseye gıcık olunca eski yeni yaptığı herşey batar.

su da var ki erkekler zamanla değişiyo. sen arada bi bu şekilde dolup patlicaksin. bir iki torpulenecek zamanla oturacak rayina. tayininiz çıkınca biraz daha degisecek bebek olunca biraz daha degisecek...
maalesef mükemmel erkek prototipi yok kuzum.

diğer yaptıklarına bisey diyemem arada eseklik yapasilari tutuyo. ama sevgi konusunda bu şekilde hissetme diğerleri de zamanla düzene girer. aslan burcunun da olumsuz özellikleri var yani sonuçta

Hey yüce yarabbel alemiyn nasıl bir çeşit, adam uykusunda bile sevmiyorum diyor
Hiç güleceğim yoktu ama çok belli ki seni kızdırmak için yapıyor, sevdiği her halinden belli. Seni kim sevmez kızım.
Napsam ben bdv'ye konu mu açsam yav, beni bdv'de konu açmış görseniz şaşırır mısınız

Malesef aslan burcunun mükemmelliyetçi yaklaşımı, mükemmelim ve mükemmel olmalıyım tavrı aşırı sabit kendisinde.
En basitinden bazen ilişkiden öyle bir kaçıyor ki kendimi aids'li gibi hissediyorum.
Geçen tüm tecavüzcü coşkun tavrımla sıkıştırdım bunu kenarda, ula senin derdin ne benden niye kaçıyorsun dedim.
Yorgunken ilişki deneyip namıma leke süremem sonra kısa falan oluyor dedi.
Her ilişki mükemmel mi olmak zorunda dedim. Ben aslan burcuyum evet diyor.
Nasıl bir kafa ben anlamadı.
Ben bilmiyor bu dili.
Ben yabancı.
Ben çocuk yapmaya iyice korkar oldum. Çocuktan sonra iyice çeker bu kendini fiziki- manevi.
Türkan şoray kanunları var resmen adamın.
Yıldım

bizde 6 yıl felan flört 1 yıl olcak evleneli 1 dış gebeliğim var şimdi olmuyor bebişim tüp bebekle oluyor :)
Allah kucağını boş bırakmasın minişim, isteyen herkese nasip etsin.
Biz daha çocuk yapmayı denemedik.

benim herif öyle olsaydı ben onu çin işkencelerine mahrum bırakmıştım ben kedi gibi sevilmeyi seviyorum belli etmedi an trip ağlarım bileeee ahahah

benim sarjim bitiyo yazcam beybisi uzunca

Yavrum seni de kocan çok seviyo eminim.senin gibi eğlenceli ,kımıl kımıl ,erötük karıyı kim sevmez şimdi senin kafan bozuk diye adamın herşeyi batıyo gözüne.evlilik böyle bişey sabah bi kaşık suda boğasın gelir akşam kalbinin içine sokasın gelir. Biz de bi iyi bi kötüyüz.bu herifi analiz edip çözcem diye kafamda siyah saç kalmadı.ömür törpüsü bunlar,ama seviyoz işte napak ama gerektiği yerde köprüleri salla, arada lazım çünkü ,sallamayınca hödükleşiyolar

benim herif öyle olsaydı ben onu çin işkencelerine mahrum bırakmıştım ben kedi gibi sevilmeyi seviyorum belli etmedi an trip ağlarım bileeee ahahah
Vıyyy ben ağlasam onun için bi de ayrı fırça yerim.hiç gelemez ağlayan insana allahtan ağlama huyum yok,habire birbirimize girerdik kesin

Dün gece gittiğimiz misafirlikte 11 de kalkalım demeye başladım da 1 buçuğa kadar kendi isteği ile ve bana rağmen oturdu ya, eve gelince meydan muharebesi yaşattım.
Sen benim yanımda 15 dk uykusuz kalama el alemin yanında yarasa kesil ha..
Böyle hayal meyal senin kafanı yararım, senin gözünü çıkarırım, seni evden atarım, seni uykunda boğarım falan dediğim anlar gözümün önüne geliyor.
Köprüyü sallamamda bile hayır yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…