- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.121
Başlayacağım onun mesleki deformasyonuna şamdanım ya.B Brunello Cicinelli beybisim mesajlarini okudum ama tek tek altına yazmayim dedim. aynı durumdayiz inan. bence mesleki bi deformasyon bu. yakinda tartışınca millet benim kadar da yapmiyo ben çok yapiyom bence de der. benimki diyo çünkü. ben de veriyom ayari.
ama ben senin kadar üzerine düşmüyorum. genelde o yalvarır koltukta yanima bile oturtmam bazen sinir basiyo çünkü
benim eşim de halısaha arkadas bulusmalarina vs gitmez bize vakit ayırmak için. bence o bı lütuf onu gözünden bakinca.
azcik sakin ol beybim az sevmiyo sadece yeni mesleğine hayatına adapte olmaya çalışıyo.
Eki Görüntüle 2298249
bundan sonra birazcik bu şekilde takilman lazim bazi konularda
Yok kuzum. 4 sene flört ettik 4 senedir de evliyiz. Çocuk yokaynen canım haklısın üzülmektedemek ki önceden böyle davranmıyormuş ki 8 senenin sonunda rahatsız olmaya başlamışsın. biraz ara vermeye çalış ki senin eski halini arasın. ama çokta soğukluk sokma tabiki kötüye gitmesin allah yardımcınız olsun kuzum, çocuğunuz varmı
çiçim inan seni çok iyi anlıyorum.çok benziyoruz senle.ben de eşime sevgimi aşırı gösteririm.sevdiği şeyleri yapayım,mutlu edeyim,etrafında fır döneyim. Ama o tam tersi.mesela bizde seni seviyorum lafını ben söylerdim ,o söylemezdi.eşim bana bi kere bile seni seviyorum demedi.yapısı öyle çünkü.hiçbi duygusunu belli etmez,ne sevgisini ne üzüntüsünü ne heyecanını.tavırlarından bakışından bazı sözlerinden anlıyorum ancak sevdiğiniBenim sevgi şeklim bu. Sevdiğim zaman aşırı severim. Gözden sildiğimde de aşırı silerim. Malesef ortam yok. Ya siyah ya beyaz biraz da gri olabilsem keşke...
O yüzden onun sevgisi bana eksik gibi geliyor malim.
Daha çok seven taraf ben gibiyim sanki.
O neden bana benim ona olduğum gibi değil.
Kuzum ilk ayları bırak ben 8 senedir böyleyim ve aynıyım. Seviş şeklim bu benim. Çok seviyorum ve farklı davranamıyorum. Ama dün o lütufkar tavırları görünce bende artık kendimi salmaya çalışmaya kararı verdim.
Mahallenin delisi gibi adamın peşinde koşuyorum o da kendini iyice bir halt zannediyor.
Ben olsam benim gibi bir karım var diye şükür ederdim. Millet kocası evden gitsin diye dört gözle bekler ben gelsin diye dört gözle bekliyorum buradaki herkes şahittir bunlara.
Sevineceğine şikayet ediyor. Rahatsız oluyor.
O kadar kırgınım ki anlatamam.
Başlayacağım onun mesleki deformasyonuna şamdanım ya.
İşteyken bana mesaj atmaz. 1 2 kere trip atınca mesaj attı da komisere yakalandım fırça yedim falan dedi. Ama telefonuna bakıyorum devreleriyle goygoy grubundan iş esnasında sürekli mesajlaşıyorlar.
Evde hep uykum var modunda, hemen de uyur zaten. Ama başkalarıyla vakit geçirirken sabaha kadar yarasa gibi oturur valla.
Bence bu adam benden sıkıldı.
Zaten ailesinden de bıktım. Kimseye hiçbirşey yapmadığım halde sürekli sülalesinden birileri anlamadığım şekilde bana gard alıyor.
Anasından, teyzesinden, babasından, dayısından, yengesinden, halasından sülalesinden de bıktım hepsi ayrı bir değişik.
Kimsenin tavuğuna kışt demişliğim yok ama bu bayram yine sürüyle trip yedim.
Yıldım yemin ederim
Hey yüce yarabbel alemiyn nasıl bir çeşit, adam uykusunda bile sevmiyorum diyorçiçim inan seni çok iyi anlıyorum.çok benziyoruz senle.ben de eşime sevgimi aşırı gösteririm.sevdiği şeyleri yapayım,mutlu edeyim,etrafında fır döneyim. Ama o tam tersi.mesela bizde seni seviyorum lafını ben söylerdim ,o söylemezdi.eşim bana bi kere bile seni seviyorum demedi.yapısı öyle çünkü.hiçbi duygusunu belli etmez,ne sevgisini ne üzüntüsünü ne heyecanını.tavırlarından bakışından bazı sözlerinden anlıyorum ancak sevdiğinibeni seviyo musun dediğimde hayır der mesela.lan uykudayken soruyom onda bile tabiki de hayır diyo artık beklemiyorum söylemesini napim.beklentimi düşürdüm.çünkü adam bu yani.
erkeklerin çoğu duygularını belli etme konusunda beceriksizler.o yüzden çok irdeleme sorgulama.ha insan beklemiyo mu bekliyo normal olarak.ama mal bu bacım napak
Malesef aslan burcunun mükemmelliyetçi yaklaşımı, mükemmelim ve mükemmel olmalıyım tavrı aşırı sabit kendisinde.kuzum haklısın sonuna kadar. hepsi üst üste olunca bu şekilde düşünmen de normal ki ben de öyle yapıyorum genelde.
ama bunlar arada sırada olsa bu kadar kafana takmazsin. bide biseye gıcık olunca eski yeni yaptığı herşey batar.
su da var ki erkekler zamanla değişiyo. sen arada bi bu şekilde dolup patlicaksin. bir iki torpulenecek zamanla oturacak rayina. tayininiz çıkınca biraz daha degisecek bebek olunca biraz daha degisecek...
maalesef mükemmel erkek prototipi yok kuzum.
diğer yaptıklarına bisey diyemem arada eseklik yapasilari tutuyo. ama sevgi konusunda bu şekilde hissetmediğerleri de zamanla düzene girer. aslan burcunun da olumsuz özellikleri var yani sonuçta
Yok kuzum. 4 sene flört ettik 4 senedir de evliyiz. Çocuk yok
Allah kucağını boş bırakmasın minişim, isteyen herkese nasip etsin.bizde 6 yıl felan flört1 yıl olcak evleneli 1 dış gebeliğim var şimdi olmuyor bebişim tüp bebekle oluyor :)
çiçim inan seni çok iyi anlıyorum.çok benziyoruz senle.ben de eşime sevgimi aşırı gösteririm.sevdiği şeyleri yapayım,mutlu edeyim,etrafında fır döneyim. Ama o tam tersi.mesela bizde seni seviyorum lafını ben söylerdim ,o söylemezdi.eşim bana bi kere bile seni seviyorum demedi.yapısı öyle çünkü.hiçbi duygusunu belli etmez,ne sevgisini ne üzüntüsünü ne heyecanını.tavırlarından bakışından bazı sözlerinden anlıyorum ancak sevdiğinibeni seviyo musun dediğimde hayır der mesela.lan uykudayken soruyom onda bile tabiki de hayır diyo artık beklemiyorum söylemesini napim.beklentimi düşürdüm.çünkü adam bu yani.
erkeklerin çoğu duygularını belli etme konusunda beceriksizler.o yüzden çok irdeleme sorgulama.ha insan beklemiyo mu bekliyo normal olarak.ama mal bu bacım napak
Malesef aslan burcunun mükemmelliyetçi yaklaşımı, mükemmelim ve mükemmel olmalıyım tavrı aşırı sabit kendisinde.
En basitinden bazen ilişkiden öyle bir kaçıyor ki kendimi aids'li gibi hissediyorum.
Geçen tüm tecavüzcü coşkun tavrımla sıkıştırdım bunu kenarda, ula senin derdin ne benden niye kaçıyorsun dedim.
Yorgunken ilişki deneyip namıma leke süremem sonra kısa falan oluyor dedi.
Her ilişki mükemmel mi olmak zorunda dedim. Ben aslan burcuyum evet diyor.
Nasıl bir kafa ben anlamadı.
Ben bilmiyor bu dili.
Ben yabancı.
Ben çocuk yapmaya iyice korkar oldum. Çocuktan sonra iyice çeker bu kendini fiziki- manevi.
Türkan şoray kanunları var resmen adamın.
Yıldım
Allah kucağını boş bırakmasın minişim, isteyen herkese nasip etsin.
Biz daha çocuk yapmayı denemedik.
Özlerim... Çabık gel.benim sarjim bitiyo yazcam beybisi uzunca
Yavrum seni de kocan çok seviyo eminim.senin gibi eğlenceli ,kımıl kımıl ,erötük karıyı kim sevmezHey yüce yarabbel alemiyn nasıl bir çeşit, adam uykusunda bile sevmiyorum diyor
Hiç güleceğim yoktu ama çok belli ki seni kızdırmak için yapıyor, sevdiği her halinden belli. Seni kim sevmez kızım.
Napsam ben bdv'ye konu mu açsam yav, beni bdv'de konu açmış görseniz şaşırır mısınız
Benim bu adamla düşüneceğim tek şey topuğuna sıkıp sıkmamak olacak gidişle.amin inşallah canımmmsss
inşallah sizde düşünürsünüzzzzzzzzz artıkkk
Benim bu adamla düşüneceğim tek şey topuğuna sıkıp sıkmamak olacak gidişle.
Vıyyybenim herif öyle olsaydıben onu çin işkencelerine mahrum bırakmıştım ben kedi gibi sevilmeyi seviyorum belli etmedi an trip ağlarım bileeee ahahah
Dün gece gittiğimiz misafirlikte 11 de kalkalım demeye başladım da 1 buçuğa kadar kendi isteği ile ve bana rağmen oturdu ya, eve gelince meydan muharebesi yaşattım.Yavrum seni de kocan çok seviyo eminim.senin gibi eğlenceli ,kımıl kımıl ,erötük karıyı kim sevmezşimdi senin kafan bozuk diye adamın herşeyi batıyo gözüne.evlilik böyle bişey sabah bi kaşık suda boğasın gelir akşam kalbinin içine sokasın gelir. Biz de bi iyi bi kötüyüz.bu herifi analiz edip çözcem diye kafamda siyah saç kalmadı.ömür törpüsü bunlar,ama seviyoz işte napak ama gerektiği yerde köprüleri salla, arada lazım çünkü ,sallamayınca hödükleşiyolar
Hem erötük hem vehşüBenim bu adamla düşüneceğim tek şey topuğuna sıkıp sıkmamak olacak gidişle.
Ana hamile miymişhee ilk önce sıkıp adam etsonra
kııızz minik bi dedikodu yapcamseren serengil hamile kaldı ama şimdik kocasıyla küsmüşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?