Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi ben birşey yapmadım fenom, suç onun. Ben masumum.
aman herifi koy çuvala salla salla vur duvara
Vurucam zaten az kaldı.
Bayramda kavga ooo vazgeçemediğim etkinlik...
Sanırım benim de..
Tartışma için geçmiş olsun, bende saatli bomba gibiyim, bitsin şu bayram
Neden yav, eş ailesi sorunsalı mı?
Allah iyiliğini versin
demek seni bazı tekniklerle yere yatırdı hemi
Boyu posu devrilsin.

Vallahi ben birşey yapmadım fenom, suç onun. Ben masumum.

Vurucam zaten az kaldı.

Sanırım benim de..

Neden yav, eş ailesi sorunsalı mı?

Boyu posu devrilsin.
Eş herkes sorunsalı, ben bu dünyalı değilim bence

Gezmeye gittim ben.bu sıcakta yürüyerek bi de aklıma turp sıkayım.otur evinde neyine senin bayramlaşmak püff

Gezmeye gittim ben.bu sıcakta yürüyerek bi de aklıma turp sıkayım.otur evinde neyine senin bayramlaşmak püff
Kizzz beynij yanmis olabilir. Bayram minabetiynen beynine ekmek banan etciller olabilir misafir mekanlarinda. Simdi hemmen o elindeki bayram tabaanı birakip evine tıpışıyosun maliicim

Kizzz beynij yanmis olabilir. Bayram minabetiynen beynine ekmek banan etciller olabilir misafir mekanlarinda. Simdi hemmen o elindeki bayram tabaanı birakip evine tıpışıyosun maliicim
Yok kız bi kişiye gittim orda sade kahve içtim bi tek.arabası da vardı keşke o bana geleydi.evdeyim şimdi başım ağrıyo güneşten

bunu sana hisetiremiyor olabilir önceden de bölemiydi
Bilmiyorum ki kafamı toplayıp eşimin tavırlarını before/ after yapmaya çalışıyorum ama şuan bir veri elde edemedim.
Bir yandan dünyanın en harika, en seven kocası gibi tavırları var. Herkes ne kadar şanslı olduğumu falan söyler.
Ama bir yandan da inan beni sevmiyor gibi diyebilirim.
Ben bile anlayamadım ki nasıl anlatayım adamı.
Sanırım münasip yerini o kadar kaldırdım ki iyice lütufkar olmaya başladı tavırları.
Sana vakit ayırıyorum senin için şunu yapıyorum bunu yapıyorum yetmiyor mu gibisinden tavırlar sergiliyor. Lütfediyor sanki.
Bir de dün bayramlaşmaya çıktık giyinip süslendim. Herkes ne kadar güzel olduğumu söyledi yeğenim bile teyze çok güzelsin teyze saçın çok güzel bilmem ne diye tüm gün popomda gezdi. Benimki en ufak bir iltifatta bile bulunmadı.
Ama düşününce ben neden ona her Allahın günü salak gibi çok yakışıklısın çok bilmemnesin diyorum bilmiyorum.
Sabahtan akşama kadar gelmesini beklerim zaten işi gereği pek evde değil. Gelir 15 20 dk vakit geçirip uyur hemen. O 15 20 dk yı da bana lütuf gibi sunar. Seni özlüyorum seninle geçirdiğim vakit yetmiyor diyorum karım beni ne kadar seviyor diye sevineceğine benimle kavga ediyor. Arkadaşları halı sahaya çağırıyormuş da o benim için gitmiyormuş. Nankör yapacak neredeyse beni.
Hep peşinden koşan taraf, vakit geçireyim, birşeyler yapalım vs diyen, sürekli iltifat eden hep sevgisini dile getiren taraf benim.
Sanırım bir adamın münasip yerini kaldıracak ne varsa yaptım ben.

Kendimi gördüm bi an.ya biz sevince çok aptallaşıyoruz yeminle.ve dediğin gibi çok şımartıyoruz.şımartma bacım valla.önünü alamıyon sonra tepene çıkıyolar

diyene bak

olabilir canım erkekler sevildiğini değer verildiğini çok hissedince umsamaz olmaya başlıyorlar. evlendiğim ilk aylarda bende öyleydim aman aynı anda uyuyalım aman bişiler yapalım. ama o öyle davranmıyor. bende saldım artık şimdi bişi yapsam roomantik oo hayırdır dior belkide onlara çok mıç mıç geliyordur. ve sevgilerini göstermelerine gerek duymuyolardır. sürekli veren biz olduğumuz için

Kendimi gördüm bi an.ya biz sevince çok aptallaşıyoruz yeminle.ve dediğin gibi çok şımartıyoruz.şımartma bacım valla.önünü alamıyon sonra tepene çıkıyolar

diyene bak
Benim sevgi şeklim bu. Sevdiğim zaman aşırı severim. Gözden sildiğimde de aşırı silerim. Malesef ortam yok. Ya siyah ya beyaz biraz da gri olabilsem keşke...
O yüzden onun sevgisi bana eksik gibi geliyor malim.
Daha çok seven taraf ben gibiyim sanki.
O neden bana benim ona olduğum gibi değil.
Kuzum ilk ayları bırak ben 8 senedir böyleyim ve aynıyım. Seviş şeklim bu benim. Çok seviyorum ve farklı davranamıyorum. Ama dün o lütufkar tavırları görünce bende artık kendimi salmaya çalışmaya kararı verdim.
Mahallenin delisi gibi adamın peşinde koşuyorum o da kendini iyice bir halt zannediyor.
Ben olsam benim gibi bir karım var diye şükür ederdim. Millet kocası evden gitsin diye dört gözle bekler ben gelsin diye dört gözle bekliyorum buradaki herkes şahittir bunlara.
Sevineceğine şikayet ediyor. Rahatsız oluyor.
O kadar kırgınım ki anlatamam.

B Brunello Cicinelli beybisim mesajlarini okudum ama tek tek altına yazmayim dedim. aynı durumdayiz inan. bence mesleki bi deformasyon bu. yakinda tartışınca millet benim kadar da yapmiyo ben çok yapiyom bence de der. benimki diyo çünkü. ben de veriyom ayari.

ama ben senin kadar üzerine düşmüyorum. genelde o yalvarır koltukta yanima bile oturtmam bazen sinir basiyo çünkü

benim eşim de halısaha arkadas bulusmalarina vs gitmez bize vakit ayırmak için. bence o bı lütuf onu gözünden bakinca.

azcik sakin ol beybim az sevmiyo sadece yeni mesleğine hayatına adapte olmaya çalışıyo.

bundan sonra birazcik bu şekilde takilman lazim bazi konularda

aynen canım haklısın üzülmekte demek ki önceden böyle davranmıyormuş ki 8 senenin sonunda rahatsız olmaya başlamışsın. biraz ara vermeye çalış ki senin eski halini arasın. ama çokta soğukluk sokma tabiki kötüye gitmesin allah yardımcınız olsun kuzum, çocuğunuz varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…