- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.101
Vallahi ben birşey yapmadım fenom, suç onun. Ben masumum.La ben sana ni dedim niii dediiiimmm? Bi huzur ver adama bi vukuatsiz gun gecirsin demedimm mii bayram mubarek günü hee?? Gene yapacagini yapmissin zalım karı
Ayrica tesekkur ediyorum ifinimforumun ürnek çucugu olarak selviye bi uzuuun havası kivaminda kugredebilir miyim ürtmeniiim?
Vurucam zaten az kaldı.aman herifi koy çuvala salla salla vur duvara
Sanırım benim de..Bayramda kavga ooo vazgeçemediğim etkinlik...
Neden yav, eş ailesi sorunsalı mı?Tartışma için geçmiş olsun, bende saatli bomba gibiyim, bitsin şu bayram
Boyu posu devrilsin.Allah iyiliğini versindemek seni bazı tekniklerle yere yatırdı hemi
Vallahi ben birşey yapmadım fenom, suç onun. Ben masumum.
Vurucam zaten az kaldı.
Sanırım benim de..
Neden yav, eş ailesi sorunsalı mı?
Boyu posu devrilsin.
Sevdiğim kadar sevildiğimi hissetmiyorum minnoş. Bazı şeylere moralim bozuluyor.naptıki herif
Eş herkes sorunsalı, ben bu dünyalı değilim benceVallahi ben birşey yapmadım fenom, suç onun. Ben masumum.
Vurucam zaten az kaldı.
Sanırım benim de..
Neden yav, eş ailesi sorunsalı mı?
Boyu posu devrilsin.
Sevdiğim kadar sevildiğimi hissetmiyorum minnoş. Bazı şeylere moralim bozuluyor.
Anam hepsi de karbonhidrat maşallahO zaman buyurun dostlaaar bayram sofrasinaaaa
B Brunello Cicinelli
@HayatSevinceGuzeell
kk birinci noteri
@Kutsal zebra
@ChocolateCookie
@RosSsS
@Elhan
@Psikolojik Deliii
@malii
@Kendinisevenbirii
@imzaben
@Limonsuzzcay
Nego
Ay aklima gelen forum kestenkeleleri bunlar. De hayde kalkin kurun sofrayi
Karbonhidrata boğun biniiiAnam hepsi de karbonhidrat maşallah
Diyete başladım ben bugün
Gezmeye gittim ben.bu sıcakta yürüyerek bi deKertenkelelerim günaydınnnnNasılsınız umarım iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben iyi değilim.
Dün benimkiyle kavga ettik moralim bozuk. Puk gibiyim puk puk puk
Ben yokken konuşulanlara cevaplarım:
kk birinci noteri öncelikle topiğin 5000.mesajını atarak akrostiş şiir ödülünü kazanan kaderdaşım seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu sefer sana denk geleceğini inan hissetmiştim şiirini aklımda hazırlamıştım bilene Bayramdan sonra 5 iş günü içinde ödülün seninle bebeğim
fenomen sana ayrı teşekkür ederim ilk defa etiket yapıp ben dahil birkaç kişiyi çağıran oldu hep ben yapıyorum etiketi acuk da siz beni etiketleyin yav acuk da ben teşrif edeyim bakın kız ne güzel pastasını hazırlamış basmış herkese etiketi Senin de başarılarının devamını dilerim. Bu örnek davranışınla seni affetmeye karar verdim tamam, seni topiğin örnek çucuğu seçiyorum Öte yandan C planını tesettürlüyüm diye beğenmedin madem D planına geçiyorum. Tamam vücut çorabı giyip foto atma, sadece bacağını çekip at bence iyi fikir
@Kendinisevenbirii seksü şempazem kelepçe fantazisi yapmadık ama birçok kez müdahale fantazisi yaptık, ben ona saldırmış gibi yaptım beni bele bazı tekniklerle bir yatırdı yere ofkolum kırılıyordu ama olsundu
fenomen @RosSsS u topiğin on numerosu seç demişsin ben onu sadece topiğin değil gönlümün bile on numerosu seçtim kuzum
Başka cevap vermediğim birşey kaldı mı bilmiyorum. Hadi gelin bakalım bacılar. Neler edirsiniz özledim sizi.
Ben şu benim adamı (sinirli değilken seksü geyşa, sinirliyken benim adam) nöbete yollayıp geleceğim.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Kizzz beynij yanmis olabilir. Bayram minabetiynen beynine ekmek banan etciller olabilir misafir mekanlarinda. Simdi hemmen o elindeki bayram tabaanı birakip evine tıpışıyosun maliicimGezmeye gittim ben.bu sıcakta yürüyerek bi deaklıma turp sıkayım.otur evinde neyine senin bayramlaşmak püff
Yok kız bi kişiye gittim orda sade kahve içtim bi tek.arabası da vardı keşke o bana geleydi.evdeyim şimdi başım ağrıyo güneştenKizzz beynij yanmis olabilir. Bayram minabetiynen beynine ekmek banan etciller olabilir misafir mekanlarinda. Simdi hemmen o elindeki bayram tabaanı birakip evine tıpışıyosun maliicim
Bilmiyorum ki kafamı toplayıp eşimin tavırlarını before/ after yapmaya çalışıyorum ama şuan bir veri elde edemedim.bunu sana hisetiremiyor olabilir önceden de bölemiydi
Kız güldürme malim, moralmanlarım çökük
Kendimi gördüm bi an.ya biz sevince çok aptallaşıyoruz yeminle.ve dediğin gibi çok şımartıyoruz.şımartma bacım valla.önünü alamıyon sonra tepene çıkıyolarBilmiyorum ki kafamı toplayıp eşimin tavırlarını before/ after yapmaya çalışıyorum ama şuan bir veri elde edemedim.
Bir yandan dünyanın en harika, en seven kocası gibi tavırları var. Herkes ne kadar şanslı olduğumu falan söyler.
Ama bir yandan da inan beni sevmiyor gibi diyebilirim.
Ben bile anlayamadım ki nasıl anlatayım adamı.
Sanırım münasip yerini o kadar kaldırdım ki iyice lütufkar olmaya başladı tavırları.
Sana vakit ayırıyorum senin için şunu yapıyorum bunu yapıyorum yetmiyor mu gibisinden tavırlar sergiliyor. Lütfediyor sanki.
Bir de dün bayramlaşmaya çıktık giyinip süslendim. Herkes ne kadar güzel olduğumu söyledi yeğenim bile teyze çok güzelsin teyze saçın çok güzel bilmem ne diye tüm gün popomda gezdi. Benimki en ufak bir iltifatta bile bulunmadı.
Ama düşününce ben neden ona her Allahın günü salak gibi çok yakışıklısın çok bilmemnesin diyorum bilmiyorum.
Sabahtan akşama kadar gelmesini beklerim zaten işi gereği pek evde değil. Gelir 15 20 dk vakit geçirip uyur hemen. O 15 20 dk yı da bana lütuf gibi sunar. Seni özlüyorum seninle geçirdiğim vakit yetmiyor diyorum karım beni ne kadar seviyor diye sevineceğine benimle kavga ediyor. Arkadaşları halı sahaya çağırıyormuş da o benim için gitmiyormuş. Nankör yapacak neredeyse beni.
Hep peşinden koşan taraf, vakit geçireyim, birşeyler yapalım vs diyen, sürekli iltifat eden hep sevgisini dile getiren taraf benim.
Sanırım bir adamın münasip yerini kaldıracak ne varsa yaptım ben.
Bilmiyorum ki kafamı toplayıp eşimin tavırlarını before/ after yapmaya çalışıyorum ama şuan bir veri elde edemedim.
Bir yandan dünyanın en harika, en seven kocası gibi tavırları var. Herkes ne kadar şanslı olduğumu falan söyler.
Ama bir yandan da inan beni sevmiyor gibi diyebilirim.
Ben bile anlayamadım ki nasıl anlatayım adamı.
Sanırım münasip yerini o kadar kaldırdım ki iyice lütufkar olmaya başladı tavırları.
Sana vakit ayırıyorum senin için şunu yapıyorum bunu yapıyorum yetmiyor mu gibisinden tavırlar sergiliyor. Lütfediyor sanki.
Bir de dün bayramlaşmaya çıktık giyinip süslendim. Herkes ne kadar güzel olduğumu söyledi yeğenim bile teyze çok güzelsin teyze saçın çok güzel bilmem ne diye tüm gün popomda gezdi. Benimki en ufak bir iltifatta bile bulunmadı.
Ama düşününce ben neden ona her Allahın günü salak gibi çok yakışıklısın çok bilmemnesin diyorum bilmiyorum.
Sabahtan akşama kadar gelmesini beklerim zaten işi gereği pek evde değil. Gelir 15 20 dk vakit geçirip uyur hemen. O 15 20 dk yı da bana lütuf gibi sunar. Seni özlüyorum seninle geçirdiğim vakit yetmiyor diyorum karım beni ne kadar seviyor diye sevineceğine benimle kavga ediyor. Arkadaşları halı sahaya çağırıyormuş da o benim için gitmiyormuş. Nankör yapacak neredeyse beni.
Hep peşinden koşan taraf, vakit geçireyim, birşeyler yapalım vs diyen, sürekli iltifat eden hep sevgisini dile getiren taraf benim.
Sanırım bir adamın münasip yerini kaldıracak ne varsa yaptım ben.
Benim sevgi şeklim bu. Sevdiğim zaman aşırı severim. Gözden sildiğimde de aşırı silerim. Malesef ortam yok. Ya siyah ya beyaz biraz da gri olabilsem keşke...Kendimi gördüm bi an.ya biz sevince çok aptallaşıyoruz yeminle.ve dediğin gibi çok şımartıyoruz.şımartma bacım valla.önünü alamıyon sonra tepene çıkıyolar
diyene bak
Kuzum ilk ayları bırak ben 8 senedir böyleyim ve aynıyım. Seviş şeklim bu benim. Çok seviyorum ve farklı davranamıyorum. Ama dün o lütufkar tavırları görünce bende artık kendimi salmaya çalışmaya kararı verdim.olabilir canım erkekler sevildiğini değer verildiğini çok hissedince umsamaz olmaya başlıyorlar. evlendiğim ilk aylarda bende öyleydim aman aynı anda uyuyalım aman bişiler yapalım. ama o öyle davranmıyor. bende saldım artıkşimdi bişi yapsam roomantik oo hayırdır dior belkide onlara çok mıç mıç geliyordur. ve sevgilerini göstermelerine gerek duymuyolardır. sürekli veren biz olduğumuz için
Benim sevgi şeklim bu. Sevdiğim zaman aşırı severim. Gözden sildiğimde de aşırı silerim. Malesef ortam yok. Ya siyah ya beyaz biraz da gri olabilsem keşke...
O yüzden onun sevgisi bana eksik gibi geliyor malim.
Daha çok seven taraf ben gibiyim sanki.
O neden bana benim ona olduğum gibi değil.
Kuzum ilk ayları bırak ben 8 senedir böyleyim ve aynıyım. Seviş şeklim bu benim. Çok seviyorum ve farklı davranamıyorum. Ama dün o lütufkar tavırları görünce bende artık kendimi salmaya çalışmaya kararı verdim.
Mahallenin delisi gibi adamın peşinde koşuyorum o da kendini iyice bir halt zannediyor.
Ben olsam benim gibi bir karım var diye şükür ederdim. Millet kocası evden gitsin diye dört gözle bekler ben gelsin diye dört gözle bekliyorum buradaki herkes şahittir bunlara.
Sevineceğine şikayet ediyor. Rahatsız oluyor.
O kadar kırgınım ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?