- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.241
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Kuzum epeydir yapmıyorum, önce ben yapayım da dur sen sonra dene
Mutlaka denicem ekran görüntüsü aldım ablaben bi paket fasulyeyi komple isladim. üçte birini kullandım. kalani iki posete bölüp buzluğa attım:)
dibe kemikli eti dizip üzerine fasulyeyi suyu koyunca 3 litre çizgisine geldi hafif geçti:) ama bir buçuk iki bardak daha su koyabilirmisim :)
yani 3 buçuk litre civarında olur bu hesapla kuzu:)
düdüklü benimki gibi litre cizgiyliyse kolay yaparsın
iyi kuzu napam bugün sürekli çamaşır yıkayıp katladimİyi yaptın nasılsın :)
Olur olurbu ay kreşin nohut ayi zaten negom:) sonraki ay onlar kuru fasulyeye gecer ben de nohuta geçerimAralık'ta denerim olur mu
Eline sağlıkiyi kuzu napam bugün sürekli çamaşır yıkayıp katladimsen naptın bebelerin uyku saati kaç oldu:)
Mutlaka denicem ekran görüntüsü aldım abla
sağolasın kuzum :) oh masallah büyüğe de nasip olsun o günlerEline sağlık
Ufaklık uyudu inş sabaha kadar uyur
Diğeri ile oturuyoruz
aha kötü olursa kanıtı var
inşallah güzel olur kuzummarka da veriyim mi ben tarim kredinin fasulyesini almıştım kaç ay öncesinde onu yaptım:)
Ya bana şu düdüklü tencerenin çalışma prensibini anlatabilir mi biri?
Yani mesela düdüklüye koyduk, pistigini nasıl anlayacağız, karistirmayacak miyiz?
Allah rızası için yarın ben de yapayım bi kuru fasulye
inanilmaz kuru fasulye çekti canım yaa ben bakliyat çok severim kurufasulye nohut barbunya falan çok iyi oldu öğrendiğim nasıl mutluyum
İyim Patilim hala koydeyiz yarın akşam donecez eve,netin çektiği yere geçtim şimdi bı bakiyim dedim :) uzak kaldım bayaaHeeee şimdi anladımtamam o zaman kendimi irlandalı gibi hissettim bir an okuyorum okuyorum hiç bir şey anlamıyorum
Teşekkürler poğaça yanaklımmm
Sen nasılsın
hayırlı olsun o zamanİki gün oluyobiraz forsum artsın dedim
He tmmBen çete toplamadım kızım
Ben ordan kertenkele lafına dedm
Sonra yorumlar istila herkesn hür iradesiule oldu lütfen
Bende internetten baka baka yapıyorumyaaa çok sevindim:) ben de çok severim de yapması cidden maharet istiyomusevlenince anladım ben doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyodum evlendigimde
Sagol canmsağolasın kuzum :) oh masallah büyüğe de nasip olsun o günlergece uyanmalari kesildi mi peki sorun yoktur inşallah
İyim Patilim hala koydeyiz yarın akşam donecez eve,netin çektiği yere geçtim şimdi bı bakiyim dedim :) uzak kaldım bayaa
hayırlı olsun o zaman
He tmm
şimdi sana üç sorum var tosia
1 düdüklü hangi düdüklüden
2 kaç litrelik düdüklü
3 ne pişircen içinde
bunları cevapla seni aydınlatiyim beybi:)
Bende internetten baka baka yapıyorumkafadan Asla ölçü tutmuyor bı pilavda ölçüyü kafadan yaparım o kadar herşeyi internetten öğreniyorum
Ya bende bakayım ben öncelerde kek yapardkm her tarifimde ilk kez kötü olurdu bir gün oturuyoruz arkadaşımın annesi geldi ondan poğaça tarifi öğrendim hayatımda ilk kez yumuşak poğaça yapmistimben de ne zaman internette yapsam sorun yaşıyorumölçü tutmuyo
o yüzden önce tarifleri okuyorum karşılaştırıyorum yorumları okuyorum sonra yapıyorum
bide YouTube da yemek okulunu çok izlerim:) çok şey öğrendim ordan:)
Tıslamaya başladıktan sonra altını kısıp 20 dk sonra alıyorum ocaktan. Düdüklününkini bilmem ama benim prensibim buYa bana şu düdüklü tencerenin çalışma prensibini anlatabilir mi biri?
Yani mesela düdüklüye koyduk, pistigini nasıl anlayacağız, karistirmayacak miyiz?
Allah rızası için yarın ben de yapayım bi kuru fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?