Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum epeydir yapmıyorum, önce ben yapayım da dur sen sonra dene

bu ay kreşin nohut ayi zaten negom:) sonraki ay onlar kuru fasulyeye gecer ben de nohuta geçerim Aralık'ta denerim olur mu

Mutlaka denicem ekran görüntüsü aldım abla

Mutlaka denicem ekran görüntüsü aldım abla

aha kötü olursa kanıtı var
inşallah güzel olur kuzum marka da veriyim mi ben tarim kredinin fasulyesini almıştım kaç ay öncesinde onu yaptım:)

Eline sağlık
Ufaklık uyudu inş sabaha kadar uyur
Diğeri ile oturuyoruz
sağolasın kuzum :) oh masallah büyüğe de nasip olsun o günler gece uyanmalari kesildi mi peki sorun yoktur inşallah

aha kötü olursa kanıtı var
inşallah güzel olur kuzum marka da veriyim mi ben tarim kredinin fasulyesini almıştım kaç ay öncesinde onu yaptım:)
inanilmaz kuru fasulye çekti canım yaa ben bakliyat çok severim kurufasulye nohut barbunya falan çok iyi oldu öğrendiğim nasıl mutluyum

şimdi sana üç sorum var tosia
1 düdüklü hangi düdüklüden
2 kaç litrelik düdüklü
3 ne pişircen içinde
bunları cevapla seni aydınlatiyim beybi:)

inanilmaz kuru fasulye çekti canım yaa ben bakliyat çok severim kurufasulye nohut barbunya falan çok iyi oldu öğrendiğim nasıl mutluyum

yaaa çok sevindim:) ben de çok severim de yapması cidden maharet istiyomus evlenince anladım ben doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyodum evlendigimde

Heeee şimdi anladım tamam o zaman kendimi irlandalı gibi hissettim bir an okuyorum okuyorum hiç bir şey anlamıyorum
Teşekkürler poğaça yanaklımmm
Sen nasılsın
İyim Patilim hala koydeyiz yarın akşam donecez eve,netin çektiği yere geçtim şimdi bı bakiyim dedim :) uzak kaldım bayaa
İki gün oluyo biraz forsum artsın dedim
hayırlı olsun o zaman
Ben çete toplamadım kızım
Ben ordan kertenkele lafına dedm
Sonra yorumlar istila herkesn hür iradesiule oldu lütfen
He tmm

yaaa çok sevindim:) ben de çok severim de yapması cidden maharet istiyomus evlenince anladım ben doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyodum evlendigimde
Bende internetten baka baka yapıyorum kafadan Asla ölçü tutmuyor bı pilavda ölçüyü kafadan yaparım o kadar herşeyi internetten öğreniyorum

İyim Patilim hala koydeyiz yarın akşam donecez eve,netin çektiği yere geçtim şimdi bı bakiyim dedim :) uzak kaldım bayaa

hayırlı olsun o zaman

He tmm

sen köyde misin yarın akşam kocan evde mi peki. seni görebilecek miyiz burada

şimdi sana üç sorum var tosia
1 düdüklü hangi düdüklüden
2 kaç litrelik düdüklü
3 ne pişircen içinde
bunları cevapla seni aydınlatiyim beybi:)

Düdüklüm bundan, Karaca ve 7 litre
İçinde etli nohut ya da etli kueu fasulye pisirmek istiyorum

Bende internetten baka baka yapıyorum kafadan Asla ölçü tutmuyor bı pilavda ölçüyü kafadan yaparım o kadar herşeyi internetten öğreniyorum

ben de ne zaman internette yapsam sorun yaşıyorum ölçü tutmuyo
o yüzden önce tarifleri okuyorum karşılaştırıyorum yorumları okuyorum sonra yapıyorum
bide YouTube da yemek okulunu çok izlerim:) çok şey öğrendim ordan:)

Ya bende bakayım ben öncelerde kek yapardkm her tarifimde ilk kez kötü olurdu bir gün oturuyoruz arkadaşımın annesi geldi ondan poğaça tarifi öğrendim hayatımda ilk kez yumuşak poğaça yapmistim yemek okulu mu oraya da bakayım yemek yapmayı öğrenirim bari evde kalacam

Tıslamaya başladıktan sonra altını kısıp 20 dk sonra alıyorum ocaktan. Düdüklününkini bilmem ama benim prensibim bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…