Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasliyorsun
Soğan dogruyursun salçayı iyicene kavuruyirsun
Fasulyeler ilave ediliyor ve baharat atılıyor tuz atılıyor sıcak su ilavesi ile dudukluye koyuyorsun afiyet olsun
Yok canım o öyle değil işte, ben haşlamadan yapıyorum

Çok mutlu oldum cidden afiyet olsun canım oğlun beğenmiş ya çok hoşuma gitti

ya sorma negom normalde bana çekmiş tanesini yiyemiyodu içi bulaniyodu ne kadar hoşuna gittiyse dayanamadi taneleri önce birer birer sonra ikişer ikişer yedi anne suyunu koy bi daha diyo

nasıl mutlu oldum bi bilsen

Ben bunu mutlaka deneyeyim teşekkürler kuru fasulye hastasi olarak

ya sorma negom normalde bana çekmiş tanesini yiyemiyodu içi bulaniyodu ne kadar hoşuna gittiyse dayanamadi taneleri önce birer birer sonra ikişer ikişer yedi anne suyunu koy bi daha diyo

nasıl mutlu oldum bi bilsen
Bende senin kadar mutlu oldum

Ben bunu mutlaka deneyeyim teşekkürler kuru fasulye hastasi olarak

aci istersen de en son kurutulmuş kırmızı biber atıp bes dk tikirdatsan yeter bence:) bide hazır nego burdayken ona da detay sorabilirsin:) kaçırma bence

valla kuzu ben 2010 da başladım kpss işlerine insani yaslandiriyo sen boşver onu mali müşavirlik için uğraş. daha çok başındayız hayatin
Ya blmiyorm samdan ben evde durali koreldigimi hissediyorum tuhaf duygulardayim valla canim

Pişman olmazsın canım dene, samdan yazmış zaten. Takıldığın yer olursa sorarsın :)
aci istersen de en son kurutulmuş kırmızı biber atıp bes dk tikirdatsan yeter bence:) bide hazır nego burdayken ona da detay sorabilirsin:) kaçırma bence
Vallahi gece gece canım kurufasulye çekti. Şimdi soğuk suda ıslatıyoruz , bütün soğan atıyoruz dimi. Ölçüsü tam olarak sen ne kadar yapıyorsun nego ablacım . Kemikli et yerine ne kullanabilirim

Vallahi gece gece canım kurufasulye çekti. Şimdi soğuk suda ıslatıyoruz , bütün soğan atıyoruz dimi. Ölçüsü tam olarak sen ne kadar yapıyorsun nego ablacım . Kemikli et yerine ne kullanabilirim
Ben bütün koyuyorum, istersen doğrayıp kavurabilirsin sen, kemikli et yerine kuş başı da olur.
Ölçüm yok canım göz kararı maalesef

Ben bütün koyuyorum, istersen doğrayıp kavurabilirsin sen, kemikli et yerine kuş başı da olur.
Ölçüm yok canım göz kararı maalesef
Allah'ım kurufasulye krizi tuttu.yanina bide turşu ekmek pilav of of. Allah razı olsun ben bunu yapayım sana duacı olurum

Ya blmiyorm samdan ben evde durali koreldigimi hissediyorum tuhaf duygulardayim valla canim

ya kuzu bi sınava girip defter actircan staj yapcan. zaten sen çalışmaya karar verene kadar zaman geçer ufaktan çalışırsın sınava:) tamam staj zor olur ona bisey diyemem ama unvanınla is bulman da daha kolay değil mi:)

Allah'ım kurufasulye krizi tuttu.yanina bide turşu ekmek pilav of of. Allah razı olsun ben bunu yapayım sana duacı olurum
İnşaallah güzel olur da afiyetle yersin düdüklü tencere de yapıyorun onu da yazayım da

Canım nohutu da böyle yapıyorum

o da mi yarım saat negom:)
bide nohutu sıcak tuzlu suyla ıslatınca tadi çok güzel oluyo tuzu içine cekiyo. ama süreyi ve suyu hiç tutturamiyorum

bu kez direk senin yöntemi kullanıcam

o da mi yarım saat negom:)
bide nohutu sıcak tuzlu suyla ıslatınca tadi çok güzel oluyo tuzu içine cekiyo. ama süreyi ve suyu hiç tutturamiyorum

bu kez direk senin yöntemi kullanıcam
Kuzum epeydir yapmıyorum, önce ben yapayım da dur sen sonra dene

ben bi paket fasulyeyi komple isladim. üçte birini kullandım. kalani iki posete bölüp buzluğa attım:)
dibe kemikli eti dizip üzerine fasulyeyi suyu koyunca 3 litre çizgisine geldi hafif geçti:) ama bir buçuk iki bardak daha su koyabilirmisim :)
yani 3 buçuk litre civarında olur bu hesapla kuzu:)
düdüklü benimki gibi litre cizgiyliyse kolay yaparsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…