- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.221
Yok canım o öyle değil işte, ben haşlamadan yapıyorumHasliyorsun
Soğan dogruyursun salçayı iyicene kavuruyirsun
Fasulyeler ilave ediliyor ve baharat atılıyor tuz atılıyor sıcak su ilavesi ile dudukluye koyuyorsun afiyet olsun
Çok mutlu oldum ciddenafiyet olsun canım oğlun beğenmiş ya çok hoşuma gitti
Ben bunu mutlaka deneyeyim teşekkürler kuru fasulye hastasi olaraköncelikle kuru fasulye soğuk suyla ıslatılıyomus:)
sonra salça kavuruyosun kemikli etleri dibine dizip üzerine fasulye ve yeterince soğuk su koyuyosun. negocum bütün soğan atiyomus ben yemeklik doğrayıp kavurdum:) düdüklüde yarım saat pisiriyosun harika oluyo
ben biraz suyunu az koymusum ama kaynar su vardi ocakta o yüzden anında kurtardimişin sırrı soğuk suda yani
Bende senin kadar mutlu oldumya sorma negom normalde bana çekmiş tanesini yiyemiyodu içi bulaniyodune kadar hoşuna gittiyse dayanamadi taneleri önce birer birer sonra ikişer ikişer yedi anne suyunu koy bi daha diyo
nasıl mutlu oldum bi bilsen
Pişman olmazsın canım dene, samdan yazmış zaten. Takıldığın yer olursa sorarsın :)Ben bunu mutlaka deneyeyim teşekkürler kuru fasulye hastasi olarak
Ben bunu mutlaka deneyeyim teşekkürler kuru fasulye hastasi olarak
Bende senin kadar mutlu oldum
Ya blmiyorm samdan ben evde durali koreldigimi hissediyorum tuhaf duygulardayim valla canimvalla kuzu ben 2010 da başladım kpss işlerineinsani yaslandiriyo sen boşver onu mali müşavirlik için uğraş. daha çok başındayız hayatin
Pişman olmazsın canım dene, samdan yazmış zaten. Takıldığın yer olursa sorarsın :)
Vallahi gece gece canım kurufasulye çekti. Şimdi soğuk suda ıslatıyoruz , bütün soğan atıyoruz dimi. Ölçüsü tam olarak sen ne kadar yapıyorsun nego ablacım . Kemikli et yerine ne kullanabilirimaci istersen de en son kurutulmuş kırmızı biber atıp bes dk tikirdatsan yeter bence:) bide hazır nego burdayken ona da detay sorabilirsin:) kaçırma bence
Canım nohutu da böyle yapıyorumAllah razı olsunnohut için de var mi tarifin:) sana bir ömür dua ederim:)
Ben bütün koyuyorum, istersen doğrayıp kavurabilirsin sen, kemikli et yerine kuş başı da olur.Vallahi gece gece canım kurufasulye çekti. Şimdi soğuk suda ıslatıyoruz , bütün soğan atıyoruz dimi. Ölçüsü tam olarak sen ne kadar yapıyorsun nego ablacım . Kemikli et yerine ne kullanabilirim
Allah'ım kurufasulye krizi tuttu.yanina bide turşu ekmek pilav of of. Allah razı olsun ben bunu yapayım sana duacı olurumBen bütün koyuyorum, istersen doğrayıp kavurabilirsin sen, kemikli et yerine kuş başı da olur.
Ölçüm yok canım göz kararı maalesef
İyi yaptın nasılsın :)birAmecey gördüm sanki:)
Ya blmiyorm samdan ben evde durali koreldigimi hissediyorum tuhaf duygulardayim valla canim
İnşaallah güzel olur da afiyetle yersinAllah'ım kurufasulye krizi tuttu.yanina bide turşu ekmek pilav of of. Allah razı olsun ben bunu yapayım sana duacı olurum
Canım nohutu da böyle yapıyorum
Kuzum epeydir yapmıyorum, önce ben yapayım da dur sen sonra deneo da mi yarım saat negom:)
bide nohutu sıcak tuzlu suyla ıslatınca tadi çok güzel oluyotuzu içine cekiyo. ama süreyi ve suyu hiç tutturamiyorum
bu kez direk senin yöntemi kullanıcam
Çok teşekkür ederimİnşaallah güzel olur da afiyetle yersindüdüklü tencere de yapıyorun onu da yazayım da
Allah'ım kurufasulye krizi tuttu.yanina bide turşu ekmek pilav of of. Allah razı olsun ben bunu yapayım sana duacı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?