Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence sebze haslayarak başla:) mesela patates hasla:)
en basit şeyle başlarsan korkmazsin. ya havuç hasla:)

Hmmm bu da mantıklı bir fikir :) en azından allah korusun patlarsa salça ve yağ temizlemekle uğramamış olurum

aynen öyle yavrum fazlası israf zaten:) yazık günah ben çok cesit yapmam. yaptığımi da çok fazla yapmam:) ha salata meze seversen onları bi iki çeşit fazla koyarsın yeter

Olabilir valla bilemedim ki nedense hiç güzel olmuyor

Ya mesela köfte dana kuzu karışımı kıymayla çok güzel oluyor. Sadece dana ya da sadece kuzu güzel olmuyor. Bir de galeta unuyla yaptığımda pek beğenmedim, rondodan geçirdiğim bayat ekmek içi daha güzel oluyor her zaman. Baya da yoğurup en az yarım saat 1 saat bekletirim o şekilde dolapta.

Yemek yapmayı bilmemekten değil benimki Abla yaparım ama çok pimpiriklenirim ben ya iyi olmazsa filan diye
Iste oyle yapacagin icin emin ol ben bilirim edasiyla sip sip yapandan daha guzel yaparsin emin ol korkma yaptikca guzellesti hepimjzin kmse anne evnde herseyi yapar seklde evlenmiyor istek heves varsa yaparsin

Sanırım az yoğuruyorum
ne koyuyosun içine :) ekmeği fazla koyuyosun gibi geldi bana:)
Hazır köfte baharatı sarımsak soğan yumurta

aynen sen de resmini at bakalım:) bu dudukluler cidden rahat:)
ama tavsiyem 3 4 litrelik bir fisler marka düdüklü:) duyduğuma göre fisler en iyisi:)
bu video I inessa armand ve senin için:)

aynen sen de resmini at bakalım:) bu dudukluler cidden rahat:)
ama tavsiyem 3 4 litrelik bir fisler marka düdüklü:) duyduğuma göre fisler en iyisi:)
bu video I inessa armand ve senin için:)

Tesekkur ederim kizimi uyutuyorm resim atcam sonra

Kız patlat iyi güzel de onu da sen temizlicen mecbur ,boşver iş açma başına

ne temizlice mali ev kira alır oğlumu çantamı çıkar giderim ev sahibi düşünsün eşimin annesini çağırıp temizletsinler malum pek merakli benim evimi temizlemeye

Iste oyle yapacagin icin emin ol ben bilirim edasiyla sip sip yapandan daha guzel yaparsin emin ol korkma yaptikca guzellesti hepimjzin kmse anne evnde herseyi yapar seklde evlenmiyor istek heves varsa yaparsin
İstek heves çok bende bayılıyorum yemek yapmaya
kofte harci ve yumurta kiyma en mantiliksi oyle yap
Aynen

Hmmm bu da mantıklı bir fikir :) en azından allah korusun patlarsa salça ve yağ temizlemekle uğramamış olurum

aynen tam tembel işi
ben senin yerinde olsam balkonda tüpte denerdim alışana kadar en azindan ev batmaz

ne temizlice mali ev kira alır oğlumu çantamı çıkar giderim ev sahibi düşünsün eşimin annesini çağırıp temizletsinler malum pek merakli benim evimi temizlemeye
Yok anam ben hiç uğraşamam sonra polisi cartı curtu gelcek bu adamın dötünü kim patlattı diye alcaklar içeri.kalsın çekyatta kendi kendine çürüsün kıymetli dötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…