- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.301
bence sebze haslayarak başla:) mesela patates hasla:)
en basit şeyle başlarsan korkmazsin. ya havuç hasla:)
Kendiniz ne yiceksiniz kuzumAy bide evlenince kocanın ailesini yemeğe ağırlıyosun ya ben çok korkuyorum ondan
Ev yemeği yapan yerden satın alıp ben yaptım demeyi dusunuyorum
Onları biliyorum onda sorun yok kek börek poğaça kısır yapmayı da biliyorumpilav da iyi yaparım tek sorun sulu yemeklerin bazıları bide et yemekleri falan tavuk harici
Ay oda var demi
Aynen ya çorba ,fırında patates salata pilav tatlı enginar falan filan oh mis
Yeniden ise donmeye tereddut ettigim maddelerden biri de bu zatenn ....Erkek olmayı isterdim işten gelir gelmez hiçbişey yapmadıkları için o kadar özeniyorumki erkeklere
Yemek yapmayı bilmemekten değil benimki Abla yaparım ama çok pimpiriklenirim ben ya iyi olmazsa filan diyeKendiniz ne yiceksiniz kuzum
Olabilir valla bilemedim ki nedense hiç güzel olmuyor
Köfte yapamıyorum mesela dağılıyor hiç güzel olmuyor
Aynen çoğu kalıyor zaten ya.aynen öyle yavrum fazlası israf zaten:) yazık günah ben çok cesit yapmam. yaptığımi da çok fazla yapmam:) ha salata meze seversen onları bi iki çeşit fazla koyarsın yeter
Iste oyle yapacagin icin emin ol ben bilirim edasiyla sip sip yapandan daha guzel yaparsin emin ol korkma yaptikca guzellesti hepimjzin kmse anne evnde herseyi yapar seklde evlenmiyor istek heves varsa yaparsinYemek yapmayı bilmemekten değil benimki Abla yaparım ama çok pimpiriklenirim ben ya iyi olmazsa filan diye
Her gece yaptigin gbi hebir iyi geceler cakip gidiyorum,)
Sanırım az yoğuruyorumYa mesela köfte dana kuzu karışımı kıymayla çok güzel oluyor. Sadece dana ya da sadece kuzu güzel olmuyor. Bir de galeta unuyla yaptığımda pek beğenmedim, rondodan geçirdiğim bayat ekmek içi daha güzel oluyor her zaman. Baya da yoğurup en az yarım saat 1 saat bekletirim o şekilde dolapta.
Hazır köfte baharatı sarımsak soğan yumurtane koyuyosun içine :) ekmeği fazla koyuyosun gibi geldi bana:)
kofte harci ve yumurta kiyma en mantiliksi oyle yapAynen çoğu kalıyor zaten ya.
Amanin kizlarrr evimde dolabimda bosu bosuna yer kaplayan 0 km hic kullanilmamis 7 bucuk yildir duran duduklum varbilmem anlatabildimmi
Yeni sistem duduklulerden almak lazm aslnda risksiz heraldw onlar duduklu cok kolaylik diyorlar da korkuyorum iste yenileri de nasil fiyatlar hic bakmadim aslnda bi arastirip almak lazim sirf nohut icin istiyorum herseyi gectim de ...
Tesekkur ederim kizimi uyutuyorm resim atcam sonraaynen sen de resmini at bakalım:) bu dudukluler cidden rahat:)
ama tavsiyem 3 4 litrelik bir fisler marka düdüklü:) duyduğuma göre fisler en iyisi:)
bu video I inessa armand ve senin için:)
Kız patlat iyi güzel de onu da sen temizlicen mecbur ,boşver iş açma başına
İstek heves çok bende bayılıyorum yemek yapmayaIste oyle yapacagin icin emin ol ben bilirim edasiyla sip sip yapandan daha guzel yaparsin emin ol korkma yaptikca guzellesti hepimjzin kmse anne evnde herseyi yapar seklde evlenmiyor istek heves varsa yaparsin
Aynenkofte harci ve yumurta kiyma en mantiliksi oyle yap
Hmmm bu da mantıklı bir fikir :) en azından allah korusun patlarsa salça ve yağ temizlemekle uğramamış olurum
+ bi de üstüne çocuk bakmakYeniden ise donmeye tereddut ettigim maddelerden biri de bu zatenn ....
Yok anam ben hiç uğraşamamne temizlice mali ev kiraalır oğlumu çantamı çıkar giderim ev sahibi düşünsün eşimin annesini çağırıp temizletsinler malum pek merakli benim evimi temizlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?