- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.281
tenk yuuİyim Patilim hala koydeyiz yarın akşam donecez eve,netin çektiği yere geçtim şimdi bı bakiyim dedim :) uzak kaldım bayaa
hayırlı olsun o zaman
He tmm
Valla uyuyakalmışımmutfağı olduğu gibi bırakmıştım gittim onu hallettim şimdi,geldim geri devrildim çekyata.yatak beni çekiyor
14 yaşımda haşlamak istediğim tavuğu uzay aracına benzeyen değişik bişeyin içinde pişirmek istememden dolayı annemden düdüklüye dair tüm prosedürleri ayrıntılarıyla dinlemek zorunda kalmıştımNasıl emin olurum ki peki? Sen nasıl emin oldun, tavana tavuğu yapıştırınca mı
önce iki üç dk bekle :) o sesini keserama basınç boşalmış olmaz sesi kesildi diye buraya dikkat:)
ben sesini kesince alır musluğun altında soğuk suya tutarım yavaş yavaş ceviririm. sonra musluğu kapatır o basınç ayarı olan yeri hafif ceviririm. ses geliyosa 2. ayardaysa tekrar 2 ye getirir suyu acarim. kendi havasının inmesini hiç beklemedim sanırım
bide basınç gidince kapak oynuyo gibi oluyo çöküyo hafif:) ben ordan anlıyorum:)
14 yaşımda haşlamak istediğim tavuğu uzay aracına benzeyen değişik bişeyin içinde pişirmek istememden dolayı annemden düdüklüye dair tüm prosedürleri ayrıntılarıyla dinlemek zorunda kalmıştım
Erkek olmayı isterdim işten gelir gelmez hiçbişey yapmadıkları için o kadar özeniyorumki erkeklerekıyamam sanayorgunsan git uyu malim ya. valla yorgunken hiç çekilmiyo yoğun is
Erkek olmayı isterdim işten gelir gelmez hiçbişey yapmadıkları için o kadar özeniyorumki erkeklere
Normal tencerede pişirsem kötü mü olur tadı, uzun sürsün önemli değil erken koyarım da. Tırsıyorum düdüklüden
Aynen oyle tatlim sen cok iyi biliyosun iste anlatmama gerek yok benim gozumun onunde olan olay bi arkadasmz aciktan uni bitirdi ogle molalarina cikmadi ders calisti ustune smmm oldu mudurden once ... neoldu ne maas arrtti ne bisey mudur hirs yapti yeri geldi saka karisik laf soyledi ... hic zerre bisey degismedi maddiyatta ozellikle ... o abiye olan uzuntum hala icimdedir ... bu gozumun gordugu kulagmn duydugu da cok ornek var o yuzden o konuda kendimi yipratmayi dusunmuyorum ise alinacagm xaman 10 yillik tecrubemle cikarim meydana ise girdigim yerde de kim kmden dha ustun dha cok bilgili onem arz etmeyecektir genel bu yonde oluyor cnkuo kadar çok muhasebeci tanidimki caysanki sizden biriyim
Allah gönlüne göre versin inşallah istediğin vakitteanlıyorum çekincelerini. işi bileni de bilmeyeni de aliyolar zaten. sen gelip herşeyi batiranin pisliklerini temizliyosun sonra seni çıkarıp baska bi bilmeze birakiyolar hep böyle gidiyo bu muhasebe işleri
kuzum korkuyosan deneme ama tencerede kaç saat sürer kaç kez su eklemen gerekir bilemedimzaten calisiyosun yapma arada bı dışarda yiyin daha iyi:)
ama düdüklüde kural basit:) havasini almadan çok sallama. çeşmenin altında düdüklüyü çevirerek soguk suya tut. kapak soguyunca hava bitmiş oluyo zaten ordan da anlayabilirsin:) bide suyu çok az koyma ki yanip yapışmasın:)
Erkek olmayı isterdim işten gelir gelmez hiçbişey yapmadıkları için o kadar özeniyorumki erkeklere
Onları biliyorum onda sorun yok kek börek poğaça kısır yapmayı da biliyorumOo maşallah o zaman biliyorsun demek ki yemek yapmayı :)
Benim bekarken bildiğim o kadar az şey vardı ki. Normal bildiğin sulu patatesi bile evlenince öğrendim :)
Pilav için ne kadar pirinç ne kadar tereyağı ziyan oldu bilsenen azından böyle şeyleri biliyorsan tamam zaten gerisini yaparsın
Ay oda var demiburda o kadar tarif veriyoruz sanaadamlar o gün yanlış malzeme koysalar evet ben zehirledim sizi diyemezsin desen başka türlü bela zaten
çorba, fırında köfte patates, bi tane bakliyat, pilav salata. bakliyata cesaret edemezsen zeytinyağlı yaparsin. korkma en temel şeyi yap geç
Onları biliyorum onda sorun yok kek börek poğaça kısır yapmayı da biliyorumpilav da iyi yaparım tek sorun sulu yemeklerin bazıları bide et yemekleri falan tavuk harici
Ay oda var demi
Aynen ya çorba ,fırında patates salata pilav tatlı enginar falan filan oh mis
Köfte yapamıyorum mesela dağılıyor hiç güzel olmuyorBen de öğrenmem lazım diyince hiç bilmiyorsun sandım :))
Aynen oyle tatlim sen cok iyi biliyosun iste anlatmama gerek yok benim gozumun onunde olan olay bi arkadasmz aciktan uni bitirdi ogle molalarina cikmadi ders calisti ustune smmm oldu mudurden once ... neoldu ne maas arrtti ne bisey mudur hirs yapti yeri geldi saka karisik laf soyledi ... hic zerre bisey degismedi maddiyatta ozellikle ... o abiye olan uzuntum hala icimdedir ... bu gozumun gordugu kulagmn duydugu da cok ornek var o yuzden o konuda kendimi yipratmayi dusunmuyorum ise alinacagm xaman 10 yillik tecrubemle cikarim meydana ise girdigim yerde de kim kmden dha ustun dha cok bilgili onem arz etmeyecektir genel bu yonde oluyor cnku
Guzel dualarin icin Allah razi olsun senden..
Allah im senin islerini zorluklarini kolaylastirsin insallah can i gonulden istiyorum tum dileklerin hayirlisiyla olsun ...
Amanin kizlarrr evimde dolabimda bosu bosuna yer kaplayan 0 km hic kullanilmamis 7 bucuk yildir duran duduklum varkuzum korkuyosan deneme ama tencerede kaç saat sürer kaç kez su eklemen gerekir bilemedimzaten calisiyosun yapma arada bı dışarda yiyin daha iyi:)
ama düdüklüde kural basit:) havasini almadan çok sallama. çeşmenin altında düdüklüyü çevirerek soguk suya tut. kapak soguyunca hava bitmiş oluyo zaten ordan da anlayabilirsin:) bide suyu çok az koyma ki yanip yapışmasın:)
Köfte yapamıyorum mesela dağılıyor hiç güzel olmuyor
O zaman ilk denememi yanımda bilen biri varken yapayımteşekkür ederim kuzum
Kız patlat iyi güzel de onu da sen temizlicen mecbur ,boşver iş açma başınaben oğlanı saliyom üstüneama bazen o bile işe yaramıyo.
şeytan diyo koy oturduğu koltuğun altına dinamiti patlat da totosunu yayıp oturmak neymis görsün
Olabilir valla bilemedim ki nedense hiç güzel olmuyorAllah allah iyi yoğurmuyor musun acaba? Ben nefisyemektariflerindeki bir tariften öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?