Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla uyuyakalmışım mutfağı olduğu gibi bırakmıştım gittim onu hallettim şimdi,geldim geri devrildim çekyata.yatak beni çekiyor

kıyamam sana yorgunsan git uyu malim ya. valla yorgunken hiç çekilmiyo yoğun is

Nasıl emin olurum ki peki? Sen nasıl emin oldun, tavana tavuğu yapıştırınca mı
14 yaşımda haşlamak istediğim tavuğu uzay aracına benzeyen değişik bişeyin içinde pişirmek istememden dolayı annemden düdüklüye dair tüm prosedürleri ayrıntılarıyla dinlemek zorunda kalmıştım

Normal tencerede pişirsem kötü mü olur tadı, uzun sürsün önemli değil erken koyarım da. Tırsıyorum düdüklüden

OMG

Normal tencerede pişirsem kötü mü olur tadı, uzun sürsün önemli değil erken koyarım da. Tırsıyorum düdüklüden

kuzum korkuyosan deneme ama tencerede kaç saat sürer kaç kez su eklemen gerekir bilemedim zaten calisiyosun yapma arada bı dışarda yiyin daha iyi:)

ama düdüklüde kural basit:) havasini almadan çok sallama. çeşmenin altında düdüklüyü çevirerek soguk suya tut. kapak soguyunca hava bitmiş oluyo zaten ordan da anlayabilirsin:) bide suyu çok az koyma ki yanip yapışmasın:)

Aynen oyle tatlim sen cok iyi biliyosun iste anlatmama gerek yok benim gozumun onunde olan olay bi arkadasmz aciktan uni bitirdi ogle molalarina cikmadi ders calisti ustune smmm oldu mudurden once ... neoldu ne maas arrtti ne bisey mudur hirs yapti yeri geldi saka karisik laf soyledi ... hic zerre bisey degismedi maddiyatta ozellikle ... o abiye olan uzuntum hala icimdedir ... bu gozumun gordugu kulagmn duydugu da cok ornek var o yuzden o konuda kendimi yipratmayi dusunmuyorum ise alinacagm xaman 10 yillik tecrubemle cikarim meydana ise girdigim yerde de kim kmden dha ustun dha cok bilgili onem arz etmeyecektir genel bu yonde oluyor cnku

Guzel dualarin icin Allah razi olsun senden..
Allah im senin islerini zorluklarini kolaylastirsin insallah can i gonulden istiyorum tum dileklerin hayirlisiyla olsun ...

O zaman ilk denememi yanımda bilen biri varken yapayım teşekkür ederim kuzum

Erkek olmayı isterdim işten gelir gelmez hiçbişey yapmadıkları için o kadar özeniyorumki erkeklere

ben oğlanı saliyom üstüne ama bazen o bile işe yaramıyo.
şeytan diyo koy oturduğu koltuğun altına dinamiti patlat da totosunu yayıp oturmak neymis görsün

Onları biliyorum onda sorun yok kek börek poğaça kısır yapmayı da biliyorum pilav da iyi yaparım tek sorun sulu yemeklerin bazıları bide et yemekleri falan tavuk harici
Ay oda var demi
Aynen ya çorba ,fırında patates salata pilav tatlı enginar falan filan oh mis

Ben de öğrenmem lazım diyince hiç bilmiyorsun sandım :))

muhasebe işi öyle ya nasılsa bilene yıkar yaptırırlar işi liyakate ne gerek var

Allah razı olsun canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bakalım:)

Amanin kizlarrr evimde dolabimda bosu bosuna yer kaplayan 0 km hic kullanilmamis 7 bucuk yildir duran duduklum var bilmem anlatabildimmi

Yeni sistem duduklulerden almak lazm aslnda risksiz heraldw onlar duduklu cok kolaylik diyorlar da korkuyorum iste yenileri de nasil fiyatlar hic bakmadim aslnda bi arastirip almak lazim sirf nohut icin istiyorum herseyi gectim de ...

ben oğlanı saliyom üstüne ama bazen o bile işe yaramıyo.
şeytan diyo koy oturduğu koltuğun altına dinamiti patlat da totosunu yayıp oturmak neymis görsün
Kız patlat iyi güzel de onu da sen temizlicen mecbur ,boşver iş açma başına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…