Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hey yavrum bee
Olsun kız o alacağı dersi almıştır

evet kıbrısta tüp bebek yaptılar canım bu sefer tutunmuş. normalde hamile kalıp düşürüyor ya bebekleri
Evet biliyordum bir çeşit kan problemi varmış ondan tutunmuyormuş. Çok sevindim inşallah tutunur.
Çok hazzettiğim biri değil ama bebek isteğini biliyorum. İnşallah nasip olur ya sevindim

Evet biliyordum bir çeşit kan problemi varmış ondan tutunmuyormuş. Çok sevindim inşallah tutunur.
Çok hazzettiğim biri değil ama bebek isteğini biliyorum. İnşallah nasip olur ya sevindim

bende takip etmiyorumda hamile kalınca dikkatimi çekti

Uğraşıyor musunuz, deniyor musunuz kuzum? Yoksa benim gibi düşünmeyengillerden misiniz?
Valla benim pek analık güdülerim yok sanırım.olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım.yani denemeler oluyo bazen.ilk üç dört sene ben istemedim mesela.arada bi esiyo hormonlardan kaynaklı sanırım.bekleyince geçiyo daha çocuk için doktora gitmedik. fırsat olmadı.bi röntgenim çekildi o kadar.yani özel bi tedaviye başlanmadı henüz kuzum

Meleğim benim bayramda böyle durum yaşayıp canının sıkılmasına çok çok çok üzüldüm inan kuzucumneden boyle oldu ki bebişim?niye bu tavırlara büründü ki eşin şimdi? hiç sorun yoktu sanki,şaşırdım

senin ilk defa böyle eşinden ötürü üzgün ,kırgın olduğunu gördüm bı tuhaf oldum inan canımın içi bu mübarek bayramda sen biraz yanaşıp öpüp sarılıp arada ki kırgınlığı bastirsan mi ki kuzum aceba,küs kalmak insanın canını daha çok sıkar çünkü,bu güzel günlerin hatrına bari barışın ya çok üzüldüm gerçekten, erkekler bazen böyle nankör olurlar meleğim iste napican,ne diycem bilemedim daha kuzum,mutlu ol sen üzülme ya valla

Sen aynı benim kafadansın be malim. Bende aynen öyleyim.
Yaş kaçtı sormuşumdur da unuttum.

Ah be seksü şempazem sen bana üzüldün ben kendi üzüntümü unutup senin bana üzülmene üzüldüm şimdi de sen benim sana üzülmeme üzüleceksin derken sonra hepimiz bahçıvana. Garip bir üzülme paradoksunun içine düştük şindi.
Ne bileyim bebeğim ya, ben çok seviyorum aynı karşılığı bulamayınca canım sıkılıyor sevilmiyor gibi hissediyorum kendimi.
Dün kavga etmemişiz gibi sabah gelmiş gel duşa girelim birlikte diyor.
kk birinci noteri mesleki deformasyon dedi ama bana idrak yolları deformasyonu gibi geliyor, adamın kafası uçuyor yemin ederim.
Narkotikte çalışsa yakaladıklarından iki tek de kendine mi atıyor diyeceğim o derece.
Biber gazı mı kafa yapıyor acaba bilmiyorum.
Sevdim sevilmedim be seksü şempazem, yarama derman yok tabip neylesin, derdime çare arama tuktor

Sen aynı benim kafadansın be malim. Bende aynen öyleyim.
Yaş kaçtı sormuşumdur da unuttum.
Diyom ya senle çok benziyoz diye sen bişeyler anlattığında aa aynı benim gibi diyom hepyaş 34 kuzum.biyolojik saatim kaçmak üzere aslında

Diyom ya senle çok benziyoz diye sen bişeyler anlattığında aa aynı benim gibi diyom hepyaş 34 kuzum.biyolojik saatim kaçmak üzere aslında
Biyolojik saatlere lanet olsun hep o kafa karıştırıyor zaten
20 li yaşların başındayken çocuk fikrine katiyen derken yürek rahatlığı ile, şimdi 30 a merdiven dayayınca aynı yürek rahatlığını taşıyamamaya başladım.
Kafalar karışık

Valla bayram şeyiyle gezmeler bitmiyor arada bakıyorum buraya kuzum siz napıyonuz bakım barıstınmı kocişle
Yok barışmadım. Zaten nöbette bu gece gelmeyecek. Bayramda moralimi böyle bozdu ya ne diyeyim. Bundan sonra daha farklı davranmayı düşünüyorum. Eskisi gibi olmayacağım bazı kararlar alıyorum.
Amma kalabalık aileniz var galiba yav 3.gün bile gezme mi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…