- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.141
Hey yavrum beeDün gece gittiğimiz misafirlikte 11 de kalkalım demeye başladım da 1 buçuğa kadar kendi isteği ile ve bana rağmen oturdu ya, eve gelince meydan muharebesi yaşattım.
Sen benim yanımda 15 dk uykusuz kalama el alemin yanında yarasa kesil ha..
Böyle hayal meyal senin kafanı yararım, senin gözünü çıkarırım, seni evden atarım, seni uykunda boğarım falan dediğim anlar gözümün önüne geliyor.
Köprüyü sallamamda bile hayır yok.
Vıyyyben ağlasam onun için bi de ayrı fırça yerim.hiç gelemez ağlayan insana allahtan ağlama huyum yok,habire birbirimize girerdik kesin
Ana hamile miymiş
Ekimde 8 bitiyo kısmetseOlabilir kuzum yakaç yıllık evlisiniz
Evet biliyordum bir çeşit kan problemi varmış ondan tutunmuyormuş. Çok sevindim inşallah tutunur.evet kıbrısta tüp bebek yaptılar canım bu sefer tutunmuş. normalde hamile kalıp düşürüyor ya bebekleri
Evet biliyordum bir çeşit kan problemi varmış ondan tutunmuyormuş. Çok sevindim inşallah tutunur.
Çok hazzettiğim biri değil ama bebek isteğini biliyorum. İnşallah nasip olur ya sevindim
Daha beceremedik onuoyşşş maşallah canım çoluk çocuk
Daha beceremedik onu
Uğraşıyor musunuz, deniyor musunuz kuzum? Yoksa benim gibi düşünmeyengillerden misiniz?Daha beceremedik onu
Amin inşallah kuzuinşallah olur kuzummmmmmmmmm
allah bizlerede nasip etsin
Valla benim pek analık güdülerim yok sanırım.olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım.yani denemeler oluyo bazen.ilk üç dört sene ben istemedim mesela.arada bi esiyo hormonlardan kaynaklı sanırım.bekleyince geçiyoUğraşıyor musunuz, deniyor musunuz kuzum? Yoksa benim gibi düşünmeyengillerden misiniz?
Meleğim benim bayramda böyle durum yaşayıp canının sıkılmasına çok çok çok üzüldüm inan kuzucumBilmiyorum ki kafamı toplayıp eşimin tavırlarını before/ after yapmaya çalışıyorum ama şuan bir veri elde edemedim.
Bir yandan dünyanın en harika, en seven kocası gibi tavırları var. Herkes ne kadar şanslı olduğumu falan söyler.
Ama bir yandan da inan beni sevmiyor gibi diyebilirim.
Ben bile anlayamadım ki nasıl anlatayım adamı.
Sanırım münasip yerini o kadar kaldırdım ki iyice lütufkar olmaya başladı tavırları.
Sana vakit ayırıyorum senin için şunu yapıyorum bunu yapıyorum yetmiyor mu gibisinden tavırlar sergiliyor. Lütfediyor sanki.
Bir de dün bayramlaşmaya çıktık giyinip süslendim. Herkes ne kadar güzel olduğumu söyledi yeğenim bile teyze çok güzelsin teyze saçın çok güzel bilmem ne diye tüm gün popomda gezdi. Benimki en ufak bir iltifatta bile bulunmadı.
Ama düşününce ben neden ona her Allahın günü salak gibi çok yakışıklısın çok bilmemnesin diyorum bilmiyorum.
Sabahtan akşama kadar gelmesini beklerim zaten işi gereği pek evde değil. Gelir 15 20 dk vakit geçirip uyur hemen. O 15 20 dk yı da bana lütuf gibi sunar. Seni özlüyorum seninle geçirdiğim vakit yetmiyor diyorum karım beni ne kadar seviyor diye sevineceğine benimle kavga ediyor. Arkadaşları halı sahaya çağırıyormuş da o benim için gitmiyormuş. Nankör yapacak neredeyse beni.
Hep peşinden koşan taraf, vakit geçireyim, birşeyler yapalım vs diyen, sürekli iltifat eden hep sevgisini dile getiren taraf benim.
Sanırım bir adamın münasip yerini kaldıracak ne varsa yaptım ben.
Sen aynı benim kafadansın be malim. Bende aynen öyleyim.Valla benim pek analık güdülerim yok sanırım.olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım.yani denemeler oluyo bazen.ilk üç dört sene ben istemedim mesela.arada bi esiyo hormonlardan kaynaklı sanırım.bekleyince geçiyodaha çocuk için doktora gitmedik. fırsat olmadı.bi röntgenim çekildi o kadar.yani özel bi tedaviye başlanmadı henüz kuzum
Ah be seksü şempazem sen bana üzüldün ben kendi üzüntümü unutup senin bana üzülmene üzüldüm şimdi de sen benim sana üzülmeme üzüleceksin derken sonra hepimiz bahçıvana.Meleğim benim bayramda böyle durum yaşayıp canının sıkılmasına çok çok çok üzüldüm inan kuzucumneden boyle oldu ki bebişim?niye bu tavırlara büründü ki eşin şimdi? hiç sorun yoktu sanki,şaşırdım
senin ilk defa böyle eşinden ötürü üzgün ,kırgın olduğunu gördüm bı tuhaf oldum inan canımın içibu mübarek bayramda sen biraz yanaşıp öpüp sarılıp arada ki kırgınlığı bastirsan mi ki kuzum aceba,küs kalmak insanın canını daha çok sıkar çünkü,bu güzel günlerin hatrına bari barışın ya çok üzüldüm gerçekten, erkekler bazen böyle nankör olurlar meleğim iste napican,ne diycem bilemedim daha kuzum,mutlu ol sen üzülme ya valla
Diyom ya senle çok benziyoz diyeSen aynı benim kafadansın be malim. Bende aynen öyleyim.
Yaş kaçtı sormuşumdur da unuttum.
Biyolojik saatlere lanet olsun hep o kafa karıştırıyor zatenDiyom ya senle çok benziyoz diyesen bişeyler anlattığında aa aynı benim gibi diyom hep yaş 34 kuzum.biyolojik saatim kaçmak üzere aslında
Valla bayram şeyiyle gezmeler bitmiyor arada bakıyorum buraya kuzumÇok özletme gel...
Ağzına bile mıçtımKaşınmışsa kaşı tabi
Gız o kadar memikli pasta yaptim sana yemedim yedirdim memiklerin çatlasin emi diye arkasindan sayrdin ni
Yok barışmadım. Zaten nöbette bu gece gelmeyecek. Bayramda moralimi böyle bozdu ya ne diyeyim. Bundan sonra daha farklı davranmayı düşünüyorum. Eskisi gibi olmayacağım bazı kararlar alıyorum.Valla bayram şeyiyle gezmeler bitmiyor arada bakıyorum buraya kuzumsiz napıyonuz bakım barıstınmı kocişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?