- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.921
Hayirli aksamlar kızlar ☺
nasılsıniz?
Bende iyiyim şükür ☺iyi akşamlarr
İyi çok şükür sizi sormalı
İns kuzum hayallerine kavuşursunRoss öyle saçma ki hiç mühendis işleri yapmıyorum meselaçok nadir, genelde hep saçma sapan işler, artık saçmalığ o kadar alıştım ki, yüksek lisans yapıp kendi hedeflerime ulaşmak için bi adım attım bu haziranda bitcek inşallah sonrasında üniversitelerde kadro kovalıycam öğretim görevliliği için inşallah olursa kurtulcam iple çekiyorum
HoşgeldinHayirli aksamlar kızlar ☺
nasılsıniz?
Büşracim Arizona'da olduğunu biliyorum canım. Sadece sabahın erken saatinde görünce şaşırdım. Yoksa Büşo hitapli mesajlardan biliyorum seni. Allah kolaylık versin kuzum...Sağlıkla geçsin günlerin.dimi birde öğretmen olunca siz gözünüzün önünde büyüyor hepsi çocuğunuz gibi sonra üniversiteye gidiyorlar sonra bi bakmışsınız evleniyorlarbende çalıştığım için erken kalktım iş yerime geldim şimdi, çok olmadım1-1,5 aydır falan buradayım sanırım o yüzden görememiş olabilirsiniz Elhan abla ☺☺ Sizinde gününüz güzel geçsin
Bende iyiyim şükür ☺
baya oldu geyik topiklerine yazmayali, bi slm vermek istedim
Büşracim Arizona'da olduğunu biliyorum canım. Sadece sabahın erken saatinde görünce şaşırdım. Yoksa Büşo hitapli mesajlardan biliyorum seni. Allah kolaylık versin kuzum...Sağlıkla geçsin günlerin.
Aynen öyle kuzum..İns kuzum hayallerine kavuşursun
Gercekten mühendis işi değil de ayakci işlerini yaptırıyorlardir kesin eminm
Şükür iyiyim kuzum ☺Hoşgeldin
İyiyiz sen nasilsin
Tanışalım cnmiyi yaptınız
tanışalım, büşra ben
hoşbulduk cnm ☺
İyiyim çok şükür @-Erva- cım :) sen nasılsın, neler yaparsın :)hoşbulduk cnm ☺
nasılsın?
Tanışalım cnm
ben daha önce pek buralarda görmedim sizi,
Nick aynı miydi?
Bu reklamlar benii benden edecek tüüüm sayfa trendyolbeğen bile yaptırmıyor.
Ayy seviniyordum artık yok ekranı kaplamıyor diyee yine başladı. Ağız tadıyla sohbet etmek istiyoruz sadeceay valla sorma kuzum aynı durumdayımm
Ayy seviniyordum artık yok ekranı kaplamıyor diyee yine başladı. Ağız tadıyla sohbet etmek istiyoruz sadece
Ayy o daha kötüüüümaalesef, birde app te uygulaması olsa süper olcak kk nın, internet sağlayıcı bazen sapıtıyor tam uzun bişey yazıyorum sayfayı yeniliyor o zaman kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?