- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.961
Ailede de var ama ben klomen tedavisi gördüm o yüzden de olabilir diye düşünüyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
en çok istediğim şey ikiz çocukailede var mıydı canımm
Hadi gel kızbalım indirdim unuttum bakar mısın kafa gitti benimdur ordan gireyim
Ailede de var ama ben klomen tedavisi gördüm o yüzden de olabilir diye düşünüyorum.
Daha önce de 19 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim.
Şükür bu defa bu haftaları gördük inşallah 34 leri görürüz.
Allah isteyen herkese nasip etsin en sagliklisindan, hayirlisindan
İndir kuzumHemennnn indiriyorum
Paketim yarın gece yenilenecek canım eşimden bağlanıyorum arada, cenaze evine de Perşembe günü gitcez bı kez daha canım,persembesi yapılır bizde yemek yedirilip kuran okunur ona katilicaz yine,tabi kayinvalidemler fln hala orda,eşimin izni bittiği için döndük biz eve mecbur,saol sordugun için@samdan nerdesinn tatlisko
K Kendinisevenbirii sen napiyosn cenaze evine.gidip gelmeler devam mi cnm.int paketi yaptirdnmi
Rica ederim kuzum işine yaradiysa ne mutlu bana
Ayy evet ya, tam en güzel yerinde koca reklamla uğraşmak çok can sıkıcıydıİndir kuzumreklamsız foruma kavuşunca bı rahatlama gelecek bünyene
Paketim yarın gece yenilenecek canım eşimden bağlanıyorum arada, cenaze evine de Perşembe günü gitcez bı kez daha canım,persembesi yapılır bizde yemek yedirilip kuran okunur ona katilicaz yine,tabi kayinvalidemler fln hala orda,eşimin izni bittiği için döndük biz eve mecbur,saol sordugun için❤
iyiyim yani şükür sen nasılsın,senin kız hastaydı sanki hatırladığım kadarıyla iyi mi simdi
Rica ederim kuzum işine yaradiysa ne mutlu banasenin de bünyeye bı rahatlama gelir şimdi reklamsız forumda ❤
Aynen canım bı tık daha hızlı gibi,rica ederim
Aynen öyle tadı çıkmıyor reklamla uğraşmaktan forumun da topigin deAyy evet ya, tam en güzel yerinde koca reklamla uğraşmak çok can sıkıcıydı
Aynen tatlımAynen canım bı tık daha hızlı gibi,rica ederim❤
Aynen öyle tadı çıkmıyor reklamla uğraşmaktan forumun da topigin de
Daim olsun ins :)Şükür iyiyim kuzum ☺
Saol canmmm çok teşekkür ederm
İyi geceler canımKızlar ben erkenciyim bugün birazz
Hepinize iyi geceler ❤
Kuzum ben bulamadım operayı bana link atar mısınKızlar ben erkenciyim bugün birazz
Hepinize iyi geceler
İyi geceler canmmKızlar ben erkenciyim bugün birazz
Hepinize iyi geceler ❤
Kim opera yapıyorKuzum ben bulamadım operayı bana link atar mısın
Onceki nick neydiki
Madammor ☺Onceki nick neydiki
Ayyy kız sen o muusnnnnnMadammor ☺
BenKim opera yapıyor
Opera vpn indirdim ben kutsişiim hemen çıkıyor zaten arattırınca. EkleyemedimKuzum ben bulamadım operayı bana link atar mısın
Bende değişik şeyler çıktı canım ya bulamadımOpera vpn indirdim ben kutsişiim hemen çıkıyor zaten arattırınca. Ekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?