- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #51.981
Aay ben de hatırlıyorum isminiMadammor ☺
aşk olsun sende mi bilmiyordun kuzumAyyy kız sen o muusnnnnn
Nasılsın
Hayırlı olsun bebeklerin
Aa neden ki fotoğraf atacağım onu da yükleyemiyorum olmuyorBende değişik şeyler çıktı canım ya bulamadım
Gebelik bölümüne takılıyorum normalde o yüzden de biraz herkes unuttu,Aay ben de hatırlıyorum ismini
Sagol tatlim yuzde 90 iyi ufak tefek oksuruuk huysuzluk var gene de cnm gel artk ozledik bee bende yeni paket yaptrdm bittiydide burdan uzaklasamiyoruzkiİndir kuzumreklamsız foruma kavuşunca bı rahatlama gelecek bünyene
Paketim yarın gece yenilenecek canım eşimden bağlanıyorum arada, cenaze evine de Perşembe günü gitcez bı kez daha canım,persembesi yapılır bizde yemek yedirilip kuran okunur ona katilicaz yine,tabi kayinvalidemler fln hala orda,eşimin izni bittiği için döndük biz eve mecbur,saol sordugun için❤
iyiyim yani şükür sen nasılsın,senin kız hastaydı sanki hatırladığım kadarıyla iyi mi simdi
Rica ederim kuzum işine yaradiysa ne mutlu banasenin de bünyeye bı rahatlama gelir şimdi reklamsız forumda ❤
Ben de diyorum yabancı gelmiyorGebelik bölümüne takılıyorum normalde o yüzden de biraz herkes unuttu,
Bir zamanlar ne muhabbetler ederdik
Aa neden ki fotoğraf atacağım onu da yükleyemiyorum olmuyor
Yok kutsişiim logosu kırmızı renkli bide 4, 6 yıldızlı olan. Tüh yüklenseydi iyi olacaktıEki Görüntüle 2559003 bumu canım
Evet hatirladim seni sanki nerelerdeydnMadammor ☺
Yok valla bilmiyordumaşk olsun sende mi bilmiyordun kuzum
Sağol canim ❤
Şükür iyiyim
Var gbiyiz yok gibiyizSelamssss canlar nevar ne yok kmseckler var mi yok muuu napiyosunuz
Çok şükür bu gece uykum var gibi çayy :) birkaç gecedir hep uyanıyordum uyuyamıyordum daa. Sen napıyosunSelamssss canlar nevar ne yok kmseckler var mi yok muuu napiyosunuz
Ben hep Buralrdaydim, hatta öncesinden daha da aktifim de gebelik bolumunde takılıyorum mart anneleri topigi☺Evet hatirladim seni sanki nerelerdeydn
Evet canım biri kız biri erkek☺Yok valla bilmiyordum
Hatta nerde bu kız falan diye geçiriyordum içimden ama nick değiştiğini anlayamamisim:)
Cinsiyetleri belli mi
Var gbiyiz yok gibiyiz
Casper misali
Heee bu topik disindaydin bazende konularini goruyordum sanki senin.neyse hosgeldn aramza tekrarBen hep Buralrdaydim, hatta öncesinden daha da aktifim de gebelik bolumunde takılıyorum mart anneleri topigi☺
Ben hic konu acmadim kuzum yanlış hatırlıyorsn ☺Heee bu topik disindaydin bazende konularini goruyordum sanki senin.neyse hosgeldn aramza tekrar
Bulamadım sanırımYok kutsişiim logosu kırmızı renkli bide 4, 6 yıldızlı olan. Tüh yüklenseydi iyi olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?